sziasztok,
hát, aranyosak vagytok, hogy jóindulatúan gondoltok a dokim asszisztensére (aki a beutalókat írta), de sajnos én már nem így látom.... elmentem magánba a dokimhoz, aki már nem itt van fehérváron, hogy egy csomó vizsgálatot szeretném megcsináltatni, legyünk túl rajta (autoimmun panel, leiden, hormon, pajzsmirigy, genteika). Ő mondta, hogy ok, persze, majd a meddőségin megkapom a beutalókat az asszisztensétől (aki magánba még mindig az assz-e és fehérváron dolgozik a meddőségin). Az asszisztens már akkor is mondta, hogy miért nem megyünk privátba genetikára - erre én, mert nincs felesleges 30e ftunk... Ok, megállapodtunk, hogy majd megyek a beutalókért. Mentem is, kész is volt, de genetika nem volt benne, mert megint győzködött, hogy ő nem tud adni, menjek privátba.
Én meg meggyőztem, hogy tud adni, adott is. De ez a leiden mutációs dolog már nem sikerült neki... Nem hiszem, hogy "véletlen" volt. A szép a dologban, hogy a dokimnak írtam vasárnap este (többnyire azonnal válaszolni szokott, ha érdeke), de most azóta nem írt. Szóval már a t...m tele van, nyilván arra megy ki a játék, hogy csináltassam meg magánba
. Nagyon de nagyon kiakadtam!!!!!!!!!!!
Persze a szervezetem megint becsapott, tornáztam, diétáztam, nem figyeltem a jeleket, de múlt pénteken azt hittem leégnek a cickóim, émelyegtem (most semmit nem szedek) - én meg örültem, mint majom a farkának, hogy húha, talán most, hogy nem is figyelem magam, sikerült. Persze én hülye, kihagytam a tornákat, nehogy ártsak a babának
, stb, stb. Naná, hogy nincs baba, csak megint szívtam egy nagyot
. Pedig most aztán már tényleg tényleg mindent megtettünk.
Most már elhatároztam, hogy lombikig élvezzük az éltet, nem próbálkozunk, mert én nem akarok ebben élni, hogy mi van ha most??? mikor tudom, hogy úgyse. Most inkább leadom az a "pár" kiló felesleget, ami rajtam van
.
Itthon tornázok dvd-kre, figyelem mit eszek, kicsit pcos diéta, csak nem számolom. Aztán tavaszra végre megint csinos leszek és jöhetnek a kistesók csőstől!!!!!!