Új privát üzeneted érkezett!

Csajok! Remélem nem haragszotok meg rám, de én most eltűnök egy pár napra. Majd jelentkezem, ha a kis gézengúzom nekem is úgy döntött, hogy kibújik. Sziasztok.

bellerreni
Eger

Reni: a te vajúdásodat mindannyian végig fogjuk asszisztálni és a pálya széléről drukkolunk, hogy végre te is célba érj :)

Ha jól emlékszem (javítsatok ki) talán van valami Tamarin lekvár a gyógyszertárban. Nagyon sokan arra esküdnek

Pammut és Ronci gratulálunk a két kis új jövevénynek
stephie

Zsizell, örülünk Samunak, gratulálunk!

Zuzmoo, köszi!

Funky, tök jó, hogy előre beszerezted a kencéket! Jó az az újraélesztős weblap is, át is tanulmányozom!

Zarja, megnéztem a fürcsis videót, hát gyönyörű ez a gyerek! És tényleg, hogy alszik, közben meg a vízben van...nemsemmi :D Ezek után, ha 2 óránként akarod szoptatni és fel akarod ébreszteni, nincs tanácsom :) Azt mondtam volna, hogy vetkőztesd le, de ha a fürcsire nem ébred fel..hát :D

Ronci!!! juhéjjj!!! Isten hozott Blanka!!

Pammut, hát Levente is kibújt? Micsoda férfias méretek! Nagyon gratulálok!

Reni, én totál megértelek, hogy már el vagy keseredve, de pár nap és meglesz a baba, szerintem még a héten! És nincs azzal semmi gond, hogy te vagy az utolsó, csak most neked rossz emiatt egy picit, de ez már csak idő kérdése!
lara

Anita:
Tamarinlax a neve. Gyógynövényboltokban is kapható. De az sem jön be mindenkinek.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na lányok, ma reggelre sikerült beszereznünk a Lansinoh nevű kencét. Már alkalmaztam is...várom az áttörő javulást, minden bizadalmam ebben van...
lara

Reni!

Biztos nagyon elszomorító, hogy így a végére maradtál, de hidd el, a legjobban várt baba lesz Zsubika! Mindenki Nektek drukkol - szerintem ezt nyugodtan mondhatom mindannyiunk nevében!

HAJRÁ ZSUBIKA! HAJRÁ ZSUBIKA! HAJRÁ ZSUBIKA! HAJRÁ ZSUBIKA! HAJRÁ ZSUBIKA! HAJRÁ ZSUBIKA! HAJRÁ ZSUBIKA! HAJRÁ ZSUBIKA! HAJRÁ ZSUBIKA! HAJRÁ ZSUBIKA!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ronci, pammut gratula. Sok tejcsit és jó egészséget kívánunk.
bchris

HAJRÁ Reni és Zsubika!!!!!! Megértem, ha el akarsz tűnni, de tudd, hogy mi mind gondolunk rátok!!
zuzmooo

Kattkat!

hasleszorítot probáltad már?
bchris

Lányok!

Próbáltam összeszedni az utóbbi napok infóit a táblába, de egy pár még hiányzik!
Ha valakinek van ideje, javítaná? Ja! És a gmail-en van egy MMS Zsizelltől! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt! Nagy gratula az új babákhoz! Képzeljétek, Noncsi megfordult. Ugyan hasról hátra,de akkor is fura volt látni!↲Reni! Tudom,h ez szar érzés,DE először is benne volt a pakliban. Másrész sokan hettekkel szülés előtt magyarázták magukba,h szülni akarnak. Míg Te folyton arra gondolsz,h Te leszel az utolsó. Kérlek ne légy ilyen negatív. Zsubinak sem jó! Gondolj valami jóra. Pl,h ti gyönyörű tavaszi időben mehettek sétálni! Én cseréltem volna Veled dátumot,mert nem olyan fasza a kis ropi lábait beletuszkolni az overálba. Márciusban jobb volt szülni. Ne magyarázd magadba a Kornél napot mert a végén megvuduzod magad!!!
Vendég

Jó reggelt! Nagy gratula az új babákhoz! Képzeljétek, Noncsi megfordult. Ugyan hasról hátra,de akkor is fura volt látni!↲Reni! Tudom,h ez szar érzés,DE először is benne volt a pakliban. Másrész sokan hettekkel szülés előtt magyarázták magukba,h szülni akarnak. Míg Te folyton arra gondolsz,h Te leszel az utolsó. Kérlek ne légy ilyen negatív. Zsubinak sem jó! Gondolj valami jóra. Pl,h ti gyönyörű tavaszi időben mehettek sétálni! Én cseréltem volna Veled dátumot,mert nem olyan fasza a kis ropi lábait beletuszkolni az overálba. Márciusban jobb volt szülni. Ne magyarázd magadba a Kornél napot mert a végén megvuduzod magad!!!
Vendég

Tegnap valami furát és érdekeset fedeztünk fel Bulcsún vagyis Bulcsúval:-)

Elkezdet utánozni engem.nem nagyon akartuk elhíni de ma újra próbálkoztunk és teljesen önszántából elkezdte a kezem mozgását utánozni :-) kicsit kezdetlegesen de tényleg utánoz már:-)
Olyan hihetetlen és csodálatos:-)
itt a videó amin nyomon lehet követni: http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... idaSjrnPij

és a végén egy rókázás is sikerült:D:D:D

zsolti

Köszi Csajok! Az igazság az, hogy semmi okom a bőgésre, nem tudom mi ütött belém. Totál megkattantam itt a végére :shock: Az igazság az, hogy a hormonok mellett az is tuti a pakliban van, hogy nekem mindenben az elsőnek kell lenne, ahhoz, hogy a kis lelkem nyugodt legyen. Nem tudok vele mit tenni, én ilyen vagyok. És most ez... Hát nagyon magamalatt vagyok. :cry: Egyébként biztos kevésbé lennék ilyen állapotban, ha ez a magzatvizes téma nem jött volna közbe, de most még azon is aggódom, hogy nemhogy emiatt valami baja legyen a kis drágámnak. Nem bánnám, hogy mikor szülök, ha tudnám, hogy minden rendben van. Mi a f.sznak vannak ezek a buzi vizsgálatok azért, hogy rémiszgessék a kismamákat. Hát k.va jó. Kapják be! Szegény gyerek azt sem tudja, hogy mi lehet az anyjával, hogy 2 napja csak bőg. Őt sajnálom csak, mert ez biztos nem jó neki. Remélem megnyugszom, ha este beszélek a dokival, bár szerintem nem tud mondani semmit. 1 nap alatt kizártnak tartom, hogy kinyílt volna a méhszájam, meg akkor el kellett volna hagynom a nyákdugót is. Szóval itt leszek és olvaslak majd titeket, de írni sok okosságot nem tudok nektek úgyhogy majd aktívan akkor csatlakozom hozzátok, ha én is hozzá tudok majd szólni a témákhoz. Valamivel le kell foglalnom magam, mert így csak mégjobban be fogok kattanni. Megyek takarítok, hátha egy kicsit elterelődik a figyelmem.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Bulcsú nem csak meg fordul hanem fel is tolja magát és fel emeli a mellkasát és fejét a kezei segítségével ha hason fekszik:-)

Tegnap meg már tolta magát a térdeivel :-) lassan csúszni mászni fog:D:D:D

zsolti

Funky. Nagyon eltűntél. Fogadjunk te is szülsz :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

ronci, pammut: Gratulálok nektek, Isten hozta Blankát és Levikét a világon.

bellerreni: Már alig várjuk a babódat. Ő nem akart megbújni a tömegben, azt szerette volna, ha mindenki rá figyel. Megtörtént.

zsolti: Barbus is szokta utánozni az apját. Ő nyújtogatja rá a nyelvét és a gyerek is vissza. Tök jó, milyen ki értelmesek.
vicky79
Budapest III. kerület

Reni! 3ujjnyi méhszájnál nem találkoztam a nyákdugóval. 2perces fájásoknál egy fájdalmas vizsgálat után láttam egy darabját. Pozitív hozzáállás! Könnyű,gyors szülér. Mosolygós kisbaba! :)
Vendég

RENI kitartás neked!
Takaríts egy jó nagyot,bezony amikor én túlvittem (ami ugyi még nálad nincs is)Fruzsit,akkor takarítottam mint állat egy hétfői napon és beindult a folyamat.Igaz,magzatvíz folydogált,de elindult a nagy világ felé!Drukkok mennek ezerrel!!!!!Tényleg remélem,hogy semmi gond nincs ezzel a magzatvízzel! :!: :!: :!:

Roncinak és Pammutnak nagy gratula!!!!!
(Levente sulyra pont akkora,mint Hannus volt) :D

Már Hanna is megfordult a hasárol a hátára.Én is csodálkoztam ám ezen!Korán kezdik ezek a gyerekek.

Meghívtak bennünket szombaton szülinapra!
Ti elvinnétek a picibabát vagy még kihagynátok a bulit?
Gyerekszülinap!
Kérem szépen a válszokat!!!

Pussz

Kép
Kép
szintus

szintus: Ez nehéz kérdés, mert az olyan korú gyerekek közül mindig van egy-kettő aki beteg. Talán apával vitetném el. Én nem vagyok benne biztos hogy elvinném, pedig én nem szoktam túlaggódni a dolgokat. De egy rakat 2 éves közé azért mégsem vinném azt hiszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsizell, Ronci és Pammut szívből gratulálunk mindnyájatoknak!

Reni, ahogy Nóri mondja, csak pozitívan. Beszéld be magadnak, hogy nyílik a méhszájad és jön Zsubika. Nekem is segített. Nehéz átállni, hiszen eddig mindenáron bent akartuk tartani Őket, de most el kell engedni magad, hogy találkozhassatok azért :wink: :wink: drukkolunk Neked. Ja és még időben vagy.

Szintus,
én nem mennék a babával, sőt hajlok rá, hogy Lillát se engedném :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Reni, ne aggódj még nem szülök! :lol: :lol:
Ígérem nem előzlek meg!!! De szólj ha már szültél.. ;)
CSak egész délelőtt takarítottam, most kapcsoltam be a gépet.
Nem tudom a bolti szilvalekvárnak milyen a hatása, de nekem van otthon házi.. még nyár végén unalmamban főztem be.. (én már nyár óta nem dolgozom, felmondtam mikor még nem tudtam hogy babát várok, mert más munkát akartam.. aztán...)
Volt hogy már két napja nem voltam vécén és megettem egy üveggel.. semmi hatása nem volt :S
De van valami Tamarin nevű tényleg amit kismamáknak ajánlanak..
Meg nekem a nődokim mondta még a Hunyadi vizet..

Van egy barátnőm, aki múlt vasárnapra volt kiírva.. még ő sem szült.. az előző gyerekét 13 nappal később szülte meg..
Az ő dokija pl azt mondta erre a magzatvíznézős vizsgálatra, hogy már elavult.. nem csinál ilyet.. pláne zárt méhszájnál...
Szerinte a ctgből és az uh-ból kiderülne ha már valami nem stimmel..
Szóval szerintem próbálj meg ezen nem agyalni, nem biztos hogy ennek a dokinak van igaza.., de 40. hét előtt ezt még a legtöbb orvos nem is nézi..

Ronci, Pamut gratulálok Nektek!! :D
Vendég

Szintus, én sem vinném el.. bár nincs sok tapasztalatom.. és én biztos mindent túl fogok parázni..
Tizenhat voltam mikor öcsém született.. anyukám még a szomszédoknak is csak ablakon keresztül mutatta meg öcsémet :lol:
Pedig ő már a 4. gyerek. De lehet ez azért túlzás..
Vendég

Szintus!
Ki van zárva, hogy elvinném a babámat egy ilyen gyerekzsúrra. Nem elég erős még a kis immunrendszere egy ilyen partihoz. Küldd el a nagyot apával szerintem.

Reni!
Ha ez segít valamit: nekem a szülőszobán 1 ujjnyi volt a méhszájam, és szinte pillanatok alatt tágult! És a nyákdugóval még a szülőszobán sem találkoztam! Szóval ez nem mérvadó! Ettől még szülhetsz akár ma vagy holnap is! :)

KÉRDÉS:
Konakion és Vigantol. Hogy kell ezeket adni? Mondta tegnap a doki, de nem kicsit szita még az agyam, és nem jegyeztem meg rendesen. Az egyiket (Vigantol) 2 hetesen, utána naponta, a másikat (Konakion) is két hetesen aztán minden hónapos szülinapon? Jól emlékszem?
Lécci tájékoztassatok!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Funky. Nehogy azt hidd, nem "sajnálom" én senkitől a szülést. :lol: Szülj csak nyugodtan. Már jól vagyok. Kisírtam magam és jobb lett. Meg sétáltam egy nagyot. Egyébként egyik környékbeli boltban sem volt szilvalekvár, tehát ugrott ez az alternatíva is :lol: Az uram már aszondta igyam meg a bábakoktélt és két legyet ütünk egy csapásra. :lol: Nah mondom azért még odáig nem jutottam el. A magzatvíz vizsgálatra meg azért lenne szükség, mert az uh-n azt látták, hogy sűrű a magzatvizem, ilyen kocsonyás állagú és ezért akarta csinálni, de sajna nem sikerült. :? Ma este sem leszek okosabb, mert csak NST lesz úgyhogy majd holnap reggel megyek megint vizsgálatra, talán akkor mond valamit. Majd meglátjuk. Ha tudnám, hogy az a rohadt magzatvíz tiszta és csak félre nézték akkor nem lenne gond, de így saját magamat forgatom be. :shock: Rámférne két jó nagy pofon. :lol:

bellerreni
Eger

Jaa, akkor már értem.. erre nem emlékeztem, hogy sűrűnek látta a magzatvizet.. de ha most is úgy látja, akkor inkább indítsa be a szülést.. sztem..
Vendég

Reni!

Egyébként nem vágom, mi az, hogy kocsonyás a magzatvíz!!!! :oops:
Sztem székrekedésre legjobb a glicerin kúp. Tuti megjön az inger és szülés után is hasznát veszed majd. Plusz a beöntést is megúszod, ha vajúdás elején felteszel egyet...

Kakti: Vigantol OK
K-vit. kéthetesen és én úgy értelmeztem, hogy rá egy hónapra. 6hónapos korig. Illetve amíg nem kap más kaját. Akár ha kicsi tápszert is kap, nem kell adni, mert az anyatejesek bélflórája bifidusos, míg ha kap más kaját, akkor colis. Az meg termel K-Vitamint.
Vendég

Reni!
Ha pofonra vágysz menj le egy kocsmába! :) Viccet félretéve: örülök, hogy kicsit jobban vagy már... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri! Én sem tudom mit jelent. A doktornő aki csinálta az áramlásos vizsgáltot azt mondta mostanában én vagyok a 3. akinél ilyet lát. A dokim uh-n nem nézte csak ezzel az amnio bigyóval próbálkozott, ami ugye nem sikerült. Kíváncsi leszek rá, hogy este a rendelőben csinál-e uh-t vagy csak az NST-t.

Pffff. Unokatesóm most hívott, hogy egyben vagyok még? Mondom igen. Erre azt mondja, egyben leszel te még jövőhéten is :shock: Ő ezt érzi. :x Na kíváncsi leszek melyik boszorkánynak szava jön be :lol:

bellerreni
Eger

Már úgy unom hogy mindenkinek ez az első kérdése... egyben vagy még? Nem akar kibújni Balázs???
A következő meg az, hogy IZGULSZ???? :shock: :? :?
Vendég

Egyébként készült valami statisztika, hogy kinek mikor született a babája a kiírt időponthoz képest?
Többen szültetek előtte, mint utána?
Vendég

Funky!

Tuti többen szültek előtte. Érdekes, mert az elejéről senki nem szült később. Bezzeg a középmezőny... :roll: Fura, mert Eszter volt az első időpont szerint és nála indult el leghamarabb a dolog.
Eleinte meg Reni volt a legkésőbbre kiírva. Aztán jött Kismaki, de ő meg már megszült. Nem hiába, elvileg a lányok hamarabb jönnek! :lol:

Tényleg Reni! Az eszedbe jutott már, hogy én mitössze nyavalyogtam a végén? Hogy 02.02-án este amikor "még mindig nem szültem" milyen bazi csalódott voltam. Erre másnap született Noncsi? Na 2-án este már elhatalmasodott rajtam a sosem szülök meg érzés. Te meg mondtad, hogy milyen jól viseled magad és imádod a terhességet, mert semmi bajod nincs! Látod, lehet hogy tényleg túl jól viseli a szervezeted. Zsubikával meg nem lesz gond. Mondd meg a dokinak, hogy kb 30kiéhezett anyatigris (ezek vagyunk mi) fogja szanaszét verni a fejét, ha nem vigyáz Rátok!!!!!
Szóval mi drukkolunk Nektek!!!
Kép
Vendég

Igen a fiúk tényleg szeretnek tovább bent lenni.. már írtam, hogy van egy ismerősöm aki múlt vasárnapra volt kiírva(fiút vár), neki még egy hetet várnak.. és aztán feltesznek egy méhszájtágító ballont.. és ha attól sem indul be akkor megindítják.. ő is jól viselte a terhességet..
Én is nagyon jól viselem.. azon kívül hogy nagy a hasam semmit nem zavar.. még csak nem is vizesedek.. hát kíváncsi vagyok mikor jön.. eleinte úgy gondoltam, hogy korábban fog.. de most már ahogy közeledek.. szerintem majd a kiírt időpont után..
Vendég

Zsizell, Ronci, Pammut hatalmas gratulaaaaa!!!

Reni, megertem mit erzel, de a doki biztos azonnal lepne, ha ugy gondolna hogy valami baj van. Probalj ne aggodni tulsagosan (persze konnyu mondani) de mostmar biztos nincs sok hatra,es a karodban tarthatod a babokadat! Szoritok ezerrel! Hajra, hajra!

Idom meg mindig nem sok, de lassan talan hozza szokunk az uj helyzethez,es irok szules torit.
editmk

Kakti, vigantol-konakiont én is Nóri verziója szerint adom... azaz a beadáshoz képest egy hóra :lol: :lol:

Reni, annyi babának drukkoltál már így, most mi jövünk Nektek ezzel:
Kép Kép Kép
szóval hajrá Reni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri! Akkor ezt jelnek veszem :lol:

Ildi! :lol: Hátha bejön a szurkolás :wink:

Bár, ha most kellene szülnöm nembiztos, hogy bírnám... :? Olyan álmos vagyok, hogy az hihetetlen. Megnéztem egy dvd-t, hát mit ne mondjak régen láttam már ennyire szar filmet. És étvágyam sincs. Na ez mind jel :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Írt Ronci:
[quote]& írta:quot;Küzdelmes volt nagyon a szülésünk, Éjfélkor mentem szülőszobára, 3ra lettem előkészítve, akkor már bő 3 ujjnyi voltam, EDA kilöve, oxyt nyomatták, fájt mint állat, de gyengék voltak a fájások. A végén kb 20-25. tolófájás után kinyomták belőlem: rövid volt a köldökzsinór, nem ért le. De persze megérte! és persze köszönjük mindenkinek a drukkokat, meg az smseket! kép a gmailen a hajas babáról. Puszi Ronci"
zuzmooo

Ronci-bébinek rengeteg haja van!!! :) Tényleg hajasbaba!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky

Mi is a Budai Gy kórházba megyünk.
Csak azt nem tudom minek időpontot kérni ha ugyanarra az időpontra több gyereket is beirnak

K
bchris

Ma mi is kértünk időpontot az UH szűrésre. Vicces... Tegnap, amikor itt volt a doki, szólt, hogy már ma kérjünk időpöttyöt, mert sokat kell várni. Hát én szót fogadtam, reggel hívtam a kistarcsai kórházat. Április 21-ére kaptunk behívót! Az azért elég vicces! Mindegy. Épp két hónaposak leszünk, nem késünk le semmiről.

Összeszedtem amit tudtam képeket a táblához, de még jó pár hiányzik ám! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Funky: nem lehet, hogy azért nem szül senki a Róbert Károlyban, mert magánkórház és fizetős? Tényleg, Te hogyhogy ott? Jobb a színvonal? Amíg Nyírő volt, egy rakás fos volt csak... :oops:
Vendég

kakti: Mi is 21-én leszünk 2 hónaposak és 23-án megyünk uh-ra.
vicky79
Budapest III. kerület

Hú! Hajat mostam! Ez asszem szenzációszámba megy. Zuhanyzónk nincs, fürdeni nem lehet. Az én hajamat necces a kádba hajtott fejjel mosni. Meg amúgy is kinek mossam! :lol: :lol: De egy kozmetikusra, egy masszázsra és egy pedikűr-manikűrre nagyon vágyom. :roll: Na majd apránként. És igen, miniszoknyába akarok bújni meg papucsba és flangálni a csajommal. Ehhez mondjuk 10kg-t le kell dobjak! :lol: :lol: De már kinéztem a konditermet is ha elköltözünk. Meg futni is szeretnék újra. Régen 8-9km-t futottam minden nap.
És emellett hetente 3-szor 4órát edzettem a konditeremben. 55kg-s izmos, feszes HP voltam. Most meg csíkos zsírmami, folyó bantunigger tőgyekkel!!! :lol: :lol:
Vendég

Nem hiszem, hogy azért nem szült ott senki mert fizetős.. annyira nem nagy a különbség szerintem.. már ha valaki fogad orvost+ szülésznőt, esetleg kér magánszobát..
Nekem már csak ott dolgozik az orvosom.. és mikor ezt választottam még 180.000. volt a szülés, orvossal, négy napos ellátással, napi 5x a la carte kajával.. és akkor azt számoltam, hogy máshol is lenne ennyi..
Nem nagyon tudom más kórházhoz hasonlítani.. nem igazán jártam még máshol, szerencsére..
De teljesen fel van újítva a szülészet része.. nekem nagyon szimpatikus..

Hajmosásról én is tudnék mesélni.. ma én is túl vagyok rajta :)

Szerintem a futás az egyik leghatásosabb alakformáló/fogyasztó.. 8-9 km az nem semmi... Nekem annyi soha nem ment..
Én is el akarok majd kezdeni.. ill. először csak sétálni.. még tavaly vettünk egy futópadot, remélem lesz rá energiám a 6. hét után..
Egyébként a párom a legnagyobb hülyeségnek tartotta.. szerinte futni bárhol lehet.. de mióta megvan ő fut rajta heti 3x, 4x...
:lol:

Reni, még itt vagyok! :lol: Csak elmentem jógára.. :wink:
Arra gondoltam az esti sex után beülhetnél a kád forró vízbe, arra is azt mondják, hogy beindítja..
Vendég

Hű 180? Az nem is rossz! Nekem 100+40+30 volt kaja nélkül... :lol: :lol:
Én maratont is futottam már! :D
Vendég

Igen.. annyi volt még tavaly.. most már 250., de ha kérsz edát az + 50
de még így sem annyira nagy a különbség, ha figyelembe vesszük, hogy itt másképp bánik veled mindenki..
Vendég

Sziasztok!
Segítség kéne!

Most már 38,1 a lázam, úgyhogy bevettem egy panadolt.
Lehet így szoptatni?
Holnap viszem Domót kontrollra a kórházba és megkeresem a dokim, de addig is valamit mondjatok pls!

Azt érzem, hogy feszül a cicim, de csomók, nincsenek benne.

Mondjuk azon is ki voltam akadva, hogy eljövetelkor senki nem vizsgálta meg a nyiszált részem, pedig folyton szorgalmaztam. Aszonták nem kell piszkálni, amíg magától le nem esik a vízállókötés. Mi van, ha gyulladt, csak kurva magas a fájdalomküszöböm?

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Nekem a dokim azt mondta 38 felett a tejcit nem kaphatja meg a bébi! Sajna annak a lefolyóban kell landolnia!
A cicidre kenj garmastant! Ja! És arra nekem azt javasolta a dokker, hogy egy pelust vizezzek be meleg vízzel, tegyem a cicimre, és hagyjam rajta, amíg kihűl...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat, én úgy tudom lehet lázasan szoptatni.. a panadolt nem tudom..
Nem tudod felhívni a dokidat?vagy a gyerekdokit, vagy a védőnőt, szülésznőt?
Vendég

Most beszélek anyummal telefonon, ő is azt mondja hogy 38 fokig..
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?