Sziasztok!
Jól lemaradtam, mind az olvasásban, mind az irásban. Igyekszem mindent pontosan visszaolvasni, hogy követni tudjam az eseményeket. Úgyhogy most csak 1 gyors reagálás
ED
Nem találtam az itt beírtak között, mi történt pontosan, azaz, hogy történt. Nézz előre, ne vissza. Tudod, akire emlékezünk , az mindig velünk van. Tünemény a kis répazabáló Kincsi
Moncsi, Anita
Üdv köreinkben, gratula a babácskákhoz!
Lénuska
Gratula Sárának, a 7alvónak
Hidd el, mostantól ez igenis rendszer lesz!
Frizkóról jöhet a kép! Rövid lett? Vagy más szinű?
Pumika
A tejpép nem jobb, mint a tápszer (H.A.-t irass, mi a Humana HA-t esszük), ellenben táplálóbb (és gazdaságosabb
). Ha Nándi bepuszilja a 150 vizzel készült adagot, tuti 4-5 óráig nem kér enni. Peti nagyon szereti, tegnap is azt uzsiztunk.
Nem gerincsérv, ezért az durva lenne
"Csak" porckorongsérv egy kis izületi gyulladással. Most pl. nem fáj (kopp-kopp-kopp), bár nemtom, hogy a gerinckímélő 1 hónap hogy valósul majd meg, hisz Peti napok óta már megint anyanyakánlógós kismaki...
Tündi
Látom lassan Tomimanó is rákap az iccakai alvásra, nagyon helyes
Ügyi kiskrapek. Eteted még éjjel, ha felébred?
Jobbulást Neki!!
Peti is szortyog még, sajnos tegnap 2 alkalommal is megkínoztuk a porszivóval, asszem nem lesz a kedvence. Ma viszont már nem köhécselt. A cseppeket és a szirupot ma még adom Neki.
Móki
Nahát, már fél éves nagyfiad van!
Szerintem próbáld ki, hogy már nem eteted meg éjjel. ha este jól bevacsizik, kizárt dolog, hogy arra kelne, üres a pocak. Nekünk bevált ez a módszer, már el sem merem mondani ha kérdezik, hogy Peti 6 hetes korától nem ébred éjszaka. Még meglincselnének
Eszter
Valóban, hogy megnőtt Marcipán haja! Szép sűrű lesz Neki mire megnő!
nagyon szépen ül a Fiú, csak ámulok.
A hétvége történései nálunk:
Megvettük Peti téli kollekciójának hiányzó darabjait! A Kenguru Gold-ban tündéri és csodaszép ruhácskák érkeztek, alig tudtam válogatni, merthát ugye mindet csak nem vehetem meg
Kapott 2 hosszú body-t (cicás és nyuszis), egy menő piros téli sapkát, egy plüss ujjatlan kezeslábast (bolygók és csillagok vannak rajta) és egy pihepuha egeres hálózsákot. Kék-sötétkék-krémszinű minden ruhácska. A többi öltözetet szerencsére megörököltük. Ja, és egy porszivós orrszivót mintegy bónuszként, ennek nem örült annyira
Mozgásfejlődésünk: Peti gyönyörűen áll négykézláb, boldog vigyorral rugóztatva a popsiját. Az előre (és hátra) haladás villámgyors, ám többnyira a kezével húzza és tolja magát. Néha besegit az egyik térdével. Szerintünk kb. 2 hét és mászik. Ülni viszont nem ül meg egyedül, pedig hűde szeretné.
Hisztije viszont megint egyre rosszabb. Elviselhetetlenül tud ordítani, ha ölbe szeretne lenni és nem veszem fel. Hasal, néz rám, játszik és közben ordít, változtatva a hangerőn. ha elindulok felé akkor keze-lába jár és nevet. Hát erről kellene leszoktatni.
Hmm, na most megyek, folytatom a visszaolvasást később. Megfőtt az ebéd - brokkoli+krumpli. Valamit nekünk is ki kellene találnom.
Szerintetek a pipicomb is adható a babának vagy csak a pipimell? Comb van, gondoltam főzök belőle egy darabkát a brokkolihoz.
Puszi Mindenkinek,
Szilvusék
Képek: a négykézlábazás és egy játszós