I'm here
eszembe jutott,hogy nem valtoztattam meg azt a biznyos kapott kodot multkor amit akkor kaptam mikor jol kitiltottam magam...es hiaba utogettem a megszokott kodokat nana,hogy nem vette be
Na de most megvaltoztattam tuti jooo
vgy megsem
Annyit irtatok az elobb gyorsban irtam mindeninek de most jol visszaolvasok meg1szer mert egy par dolog tuti kimaradt
Puszi
A progreszteron szurit te miert fogod kapni?Ezt kik kapjak?
nem valami jol hangzik ez a 3ampulla
Mondtam mar hogy ngyon csecse a vonalzid?
Kepzeld el lenyomtam a kakaot 10perc alatt(0.5liter)es olyan hasmenesem lett ra egy orara
nesze neked kakao...de akkor is imadom
Milyen
Tan azt irigyled te nem szurhattad es ez kimaradt az eletedbol?
(vicc volt
)Jo mert puszival jol meglehet beszelni a szuris dolgokat ti meg Csibuccal a kismamis dolgokat tudjatok megbeszelni...senki nincs igy egyedul
szopiparnarol es sapirol varjuk a fotot es lassan a pocifoto is belefer maaar
Csibuc
Toleg meg nem is jott pocifoto
pedig tuti van mar ott valami
jobban vgy?Remelem eltudsz jonni a talira vgy esetleg majd jovoheten megoldjuk megint
mompark kicsit jobb megoldas a mammutnal...bar nekem meg mindig mindegy hol legyen
Majd megmondom bar ezek ugyanazok a one step tesztek
szal problema nem lesz a lany teszveszen 100%megbizhato arulo egy negativ jelzes meg nem erkezett ra pedig ngyon sokan vettek tole
nekem tuti csikosat kuldott
Lujzi
Jo ez a vonalzi olyan kis vidam mint az avatarod
es az a kep jo ngyon en meg ezt/ezeket nem is lattam
Sikerult apacskaval beszelned?
Neki most te vgy a tamasz erosnek kell lenned es tamaszt adni neki!!!Muszaj meggyoznod,hogy nincs vilagvege!!!Baj van amit megkell oldani es minden rendben lesz es hogy te 100%-osan mellette allsz!Irtam asszem az elobb bennem is ketelyek voltak vannak ezugyben mi van ha nem tudok gyereket adni...es parommal nem beszelunk rola igy a ketelyek nagyobbak bennem meg igy is...jol esne ha leulne mellem es elmondana,hogy barhogy is lesz mi egyutt maradunk es,hogy o lesz az en tamaszom es majd egyutt megoldjuk az en problemam
De hat o a japan stilusaval...aaah meg hat ferfi
De en most mondom neked mert ha valaki szolna a paromnak errol annak en is orulnek
(email cimet ha kell priviben adok
)Ugy olvastam a szelen jo a katonak felturbositasara
epp anyu most ma mutatta
Betty
Na most olvastam a blogodat...hat hogy turelmetlen vgy azt nem is kellett volna mondanod...mindig is tudtam
Nem tudtam elbucsuzni toled
mert ez a car gep megint nem engedett be
Holnapra mennek a hipermegadrukkok es aztan csak halkan
A fuggony ngyon joooo tokre megy a szoba szinehez
En majd telozom ugy is azt lehet nem?
Chrissy
Jo csak azert kuldtem az infot mert kerdezted
Na mi legyen a pentekkel?Jossz?vgy majd jovohetn jonnel?
Ngyon kivancsi vgyok a 3.cn-es vv-dre bar lehet arra mar nem fog sor kerulni
akkor holnap mesz vv-re?Gyere majd es meselj!!!!Igen elesedik a helyzet es most mar Lujzi is a jo irany fele vette utjat!Szerintem is izgi ngyon
Pozitivitasrol jut eszembe...apacska azt mondta nekem pozitivan kell hozzaallni pedig nem is negativkodtam csak mondtam neki 6tuszi van ere o hogy az joooo en meg mondtam neki,hogy majd szombaton megtudjuk jo-e mert multkor is 7bol 3lett...szal elmagyaraztam neki,hogy a tuszoben meg lennie kell magnak...erre azt irta csak pozitivan
Hule...
Amugy ugy erzem ez most jobb lesz,mint a multkori