Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét, megyek óvasni...most jöttünk a futásból, annyira jól esett :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, tetőőőőő!!!! de jó!

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Bri
Ez szuper, drukk a kicsikéknek is és reméljük, hogy minden a legnagyobb rendben lesz és osztódni is fognak a kis drágák :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++lesz szombaton transzfer, ahhoz is megy a drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs
Náluk inszem addig nincs is, amíg nem csinálnak hsg-t :!:
Én minden hónapban barnázok egy kicsit, most már kevesebbet, de amikor elkezdtem a clostit szinte ciklusközepén mindig volt valamennyi, de utána abbamaradt és nem kaptam rá semmit :!: Én úgy gondolom, hogy hormon egyensúly változás okozza mindezt :!:
Te most mit is kaptál stimulálásra :?:

Ancsu
Ugye nem haragszol, hogy már pletyiztem a cicátokról
:?: annyira aranyos kiscica, szép és ingyé volt :?:

Ranita
Sztem ezért kell...
A vizsgálat tájékoztat a méh, a méhnyak és a petevezetékek méretéről és formájáról. Lehetővé teszi egy méhűri mióma vagy esetleg egy nagyobb polip, méhfali összetapadás és a petevezeték rendellenességeinek kimutatását.

Betty
Nagyon szépséges a tábli, köszi a fáradozást vele
:!: :wink:

Ancsi
Persze, jöhet az sms, majd tudósítok a Csajoknak :!: :wink: érzel valamit esetleg :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Annyi inszemet csinálnak, amennyit csak akarok, bírok,de 4 sikertelen után indokolt a lombik, ha Én úgy döntök :arrow: nálunk szegeden így van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, ne hülyéskedj dehogy baj
Hát nem volt ingyé..... sajnos.... mivel az anyuci perzsa apuci maine coon így ő ugye keverék és nagyon remélem hogy olyan is lesz mint a szülei, mert ha nem.... :twisted:

Ancsu

ancsuka

Bocsesz lányok a tábli miatt, hogy kell javítani, de hát nem volt mindenkiről tiszta a kép :lol: de most már tudok mindent :wink:

Szuzy
a leszívása lesz Brinek szombaton még, nem transfer :wink:

Lucuzs
látom segítenek a lányok...egyetértek velük mindenben. De legelőször is, ha a dokimmal nem tudok szót érteni, váltanék, mert nagyon fontos, hogy segítsen, meghallgasson, kérdezhess, legyen rád elég ideje....stb... Szóval ne legyen futószalagszerű a dolog...
Az előző dokim nekem is ilyen volt sajna :roll: akkor jöttem a bnetre....ez 2007-ben volt, aztán a többiek unszolására váltottam :wink: sőőőt, még várost is :lol: :lol: A mostani dokimmal néha sms-t is váltok :lol: olyan kedves, türelmes, bármikor felhívhatom, lombikok után fel kell, hogy hívjam, hogy sikerült-e-ezt Ő így kérte még az elején...stb....emberszámba vesz, és ez a mai világba nagyon fontos....és ritka is :roll: sajnos...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsu
hát ez a cicaaaaaaa :shock: :!: :!: :!:
Nem akarod elküldeni postán nekem :?: :lol: :lol: Beleteszed egy borítékba :lol: :lol:
Nagyon édiii, szívesen elfogadnám :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Igaz :oops: én már kicsit előrébb gondolkodtam :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

betty, hát Vivi nem engedné, de valóban egy tündér és nagyon gyorsan hozzánk szokott.

Lucuzs, bettynek totál igaza van, gondold át te is egyedül magadban majd beszéljétek meg apával.

Ancsu

ancsuka

Kép

ha ilyen sikere van Fifinek akkor teszek még képet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.02.23 19:44-kor.

Ancsu

ancsuka

hopsz ez nem az

Kép

Ancsu

ancsuka

ez már jó! vadászná a halakat

Ancsu

ancsuka

Jah, Gyancsi
elfelejtettem.....köszönöm szépen a kalap kakát...igaz, ez nem volt kalapban, de azéééé kakának kaka :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty, de egyszerre!!! :lol: :lol:

Jó éjt lányok!

Kép

Ancsu

ancsuka

Fifiiiiii neeeeeeeee :lol:
tényleg Fifiii :?: :lol: :lol: Előtte is az volt a neve :?:

Nagyon ari :!:

betty615

Betty, nem volt neve! Most 10 hetes.
Gondolom szándékosan nem nevezték el őket. Ugye nincs törzskönyv, így nem kellett.

Tegnap apa odaült a nethez és Vivinek olvasta a cica neveket és Vivi választott, így lett Fifi! :)

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Fifi...milyen jó neve van :!: :wink:

Betty
De még mekkora nagy adag... :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És Ő benti cica lesz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nekem van egy sztorim a Fifi névről, de Ő kutya volt...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Minél nagyobb, és büdösebb, annál hatásosabb :lol: :lol: remélem :lol:

betty615

Hát igen, én is ismerem a storyt :lol: :lol: a pincsi kutyáról, akit Fifinek hívtak....... :lol: azééé mondtam :lol: :lol:

betty615

Betty! Holnapra tőlem is megy egy nagy adag drukk, aztán folyamatosan tovább a kétcsíkos tesztig!++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hát legyen is hatása, ha már ekkora nagyot kaptál :lol:
Szorítok holnapra és reméljük a legjobbakat és felébrednek a fagyibabók :!: :wink:

Nagyon sok lesz holnap a munkám, de igyekszem jönni majd :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Akkor egyre gondoltunk... :lol: akkorát nevettem, amikor olvastam a Fifi szót :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Micsoda egybeesés lesz......., jajjjjjj már most annyira izgulok és szorítok Értetek :!: :wink: hidd el sikerülni fog, és hamarosan kismami leszel :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát reménykedjünk...reménykedjünk...más már úgysincs, csak a remény. Remélni pedig mindig kell :wink:

Jah, olvastad :?: Ide írtam :?:
Mindegy, ha igen, leírom mégeszszer :lol: ismétlés a tudás anyja :lol:
Szal ET+14-en fogok először tesztelni, és aznap lesz a házassági évfordulónk :!: Erre tegnap jöttem ráá :!: :o :lol:

betty615

További szép estét, nyugodalmas, jó éjszakát!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A blogodban olvastam :wink: nem véletlenül történnek dolgok és úgy gondolom, hogy erre sem véletlenül jöttél rá, de majd kiderül hamarosan, addig is drukk és remény++++++++++++++++++++++

Elhúztam csicsikálni
:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt Szuzy
és köszi :wink:

betty615

Jó éjt lányok!

Betty!
Még küldök egy kis drukkot,h bizti elég legyen egy hétre :wink: :arrow: :arrow: :arrow:
Aztán,ha nagyon unatkozol majd gyere,mert tutira hiányozni fogsz!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
köszönöm Tőled is...amint úgy érzem, jövök is 8) :wink:

betty615

Na elhúzom lányok a mézesmadzagot :lol:
Vigyázzatok magatokra, legyetek rosszak :twisted: :lol:
Ha esetleg valami nagyobb dolog lesz tőlem, vagy tőletek, Szuzy kérlek továbbítsd :wink:

Hiányozni fogtok nagyon :!: :wink:
Mindenkinek megy továbbra is töretlenül a drukkom++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
minden napra egy rész :wink:

Puszi, jó éjt :!:
Kép

Kép

betty615

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Betty,
mennek a drukkok!

Lányok!
A lombikhoz tulajdonképpen nem az átjárhatósági kell, hanem a hysteroscopis(méhtükrözés). De ezt az átjárhatóságival együtt csinálják!
Én onnan tudom ilyen pontosan, mert mikor augusztusban volt a laparom, és kiderült, hogy nem vagyok átjárható, akkor elromlott műtét közben a gép, és a hysteroscopiát nem tudták megcsinálni!
Aztán a kaális dokibácsim mondta, hogy azt csináltassam meg, mert a lombiknál az egyik legfontosabb, az a méh álaapota!

Szép jó éjszakát mindenkinek!
Én meg épp dolgozm, reggel meg munkából megyek tornázni! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

1000 meg 1bocs csajok...de egesz nap elvoltam...aztan haza es anyuval beszelgettuk igy is 6ora volt...aztan eves es mar marha faradt vgyok de nem vennem a szivemre ha nem irnam be a jo hireket.TSH-m 0.7!!!!Csucsszuper :D & tuszo van 4-2 felallasban :arrow: 2nagyobbacska ami 18-19mm a kisebbek 13-14-16mm-esek :? szombaton punkcio....bizakodo vgyok 8) Koszonom ngyon ngyon a drukkokat meg a kicsi tusziknek kell,hogy megniljenek es szep egeszsegesek legyenek :P Latom nem voltam termeltetek :shock:

uhu utan voltam anyunal(bebiszitterkedik)aztan egyutt mentunk bevasarolni:viz,turo,tejfol meg sok mas.6utan ertunk haza...dumcsiztunk anyuval aztan ettem es mire jottem volna megint kitiltottam magam innen bnetrol :x

ugyhogy most egy gyorsat irtam....es holnap visszaolvasok irok nev szerint is!!!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Betty,
drukkok mennek ezerrel!!!

Ancsu,
nagyon édi a cicád :D .
El is felejtettem írni, hogy nekünk meg már vannak halaink. Volt is nagy vidulás ma reggel :D . Anyukám hozott nekem halat, mondja, hogy "egyél majd halat". Hát az én drága lányom azonnal elkezdte a pityergést, hogy nehogy egyek a halból :shock: :roll: . :roll: Nem tudtuk mi a baja, mire leesett, hogy azt hitte, az akváriumból akarok halat enni :shock: :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
mi újság? Mensi van vagy csak vérezgetés?

Kép

Kép
ranita1979

Jó reggelt!

Betty! Csuriban mindenem! :lol:

Ranita! Hát ez jó! Szegény gyerek, hogy oda lehetett! :( :lol:
Úgy szeretem, hogy olyan tiszták! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

nagyon halkan mondom, hogy tegnap dél óta megint semmi
Most már 2-1-2-es felállásban dugom az utrót, így vasárnap estig kitart, aztán majd meglátom, helyzetfüggő, hogy pénteken vagy hétfőn megyek vissza.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
akkor még bármi lehet :roll: .

Képzeljétek,én meg ikrekkel álmodta, 2 fiú volt. Csak az nem stimmelt, hogy úgy fogadtuk öket örökbe :roll: :roll: . Na, ezt fejtse meg valaki!

Kép

Kép
ranita1979

Jo reggelt Csajok!!

Bettykem neked mara Kép Kép .....Majd gyere ha mar nem birod nelkülünk :D

Suzy- Köszi, akkor neked fogok majd irni :D Tegnap szurkalt rendesen a pf-em, remelem ez annak a jele, hogy nönek a tüszöim, ma vagyok 11.cn-en :wink:

Ancsu- Cica cuki :D

Lucuzs- Szerintem is iratkozz fel mindenkepp a varolistara :!: De nagyon szoritok am, hogy ne legyen ra megsem szükseged :wink:

Ranita- Pihenj sokat!!Babaragik mennek+++++ :wink:

Bri- Szombatra neked Kép

Gabi- Sokat gondolok ratok, mar csak par nap es UH-on is meglatod a te kicsikedet :D

Angyli- Babatapaszaimat elküldtem neked is++++++Nagyon szoritok!!!! :wink:

Melike- Nagyon ügyes vagy, hogy igy haladsz a dietaddal :D Egyebkent a muktkor akartam irni, mikor a sulyokrol beszelgettünk ( hogy ki hany cm es hany kg), akkor elfelejtettem neked irni, hogy nekem van egy baratnöm aki olyan magas, mint en kb 154 cm es legalabb 150 kg :shock: Az a gaz, hogy volt ö is annyi kg mint en, mikor 16 evesek voltunk, 52 kg.....Ugyhogy a te magassagodhoz nem is veszesen sok az a kg, föleg, hogy mar 3 kg le is ment, hajra!!!! :D

Zsu, Ancsyka, Vanili-???

Csajok most en is elköszönök, mert ma nagyon sok a dolgom :wink: Be kell pakolni, takaritanom kell, mosni, fözni, kene vennem egy iroasztalt meg alsogatyat Csabinak :shock: Ma reggel azzal keltett, hogy nincs tiszta alsogatyaja :shock: Isten bizony a hetvegen mostam ki egy csomot :shock: Megette öket :D Ugyhogy azt is vennem kell :wink: El sem hiszem, hogy eljött ez a nap, ma este megyünk haza :D :D Nagyon sokat fogok ratok gondolni es olvasni jönni fogok ha tudok, de nem tudom mikor fogok tudni irni :( Mindenkinek tiszta szivböl drukkolok es szoritok!!!! :wink:

Puszi Csajok!!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Jo reggelt Csajok!!

Bettykem neked mara Kép Kép .....Majd gyere ha mar nem birod nelkülünk :D

Suzy- Köszi, akkor neked fogok majd irni :D Tegnap szurkalt rendesen a pf-em, remelem ez annak a jele, hogy nönek a tüszöim, ma vagyok 11.cn-en :wink:

Ancsu- Cica cuki :D

Lucuzs- Szerintem is iratkozz fel mindenkepp a varolistara :!: De nagyon szoritok am, hogy ne legyen ra megsem szükseged :wink:

Ranita- Pihenj sokat!!Babaragik mennek+++++ :wink:

Bri- Szombatra neked Kép

Gabi- Sokat gondolok ratok, mar csak par nap es UH-on is meglatod a te kicsikedet :D

Angyli- Babatapaszaimat elküldtem neked is++++++Nagyon szoritok!!!! :wink:

Melike- Nagyon ügyes vagy, hogy igy haladsz a dietaddal :D Egyebkent a muktkor akartam irni, mikor a sulyokrol beszelgettünk ( hogy ki hany cm es hany kg), akkor elfelejtettem neked irni, hogy nekem van egy baratnöm aki olyan magas, mint en kb 154 cm es legalabb 150 kg :shock: Az a gaz, hogy volt ö is annyi kg mint en, mikor 16 evesek voltunk, 52 kg.....Ugyhogy a te magassagodhoz nem is veszesen sok az a kg, föleg, hogy mar 3 kg le is ment, hajra!!!! :D

Zsu, Ancsyka, Vanili-???

Csajok most en is elköszönök, mert ma nagyon sok a dolgom :wink: Be kell pakolni, takaritanom kell, mosni, fözni, kene vennem egy iroasztalt meg alsogatyat Csabinak :shock: Ma reggel azzal keltett, hogy nincs tiszta alsogatyaja :shock: Isten bizony a hetvegen mostam ki egy csomot :shock: Megette öket :D Ugyhogy azt is vennem kell :wink: El sem hiszem, hogy eljött ez a nap, ma este megyünk haza :D :D Nagyon sokat fogok ratok gondolni es olvasni jönni fogok ha tudok, de nem tudom mikor fogok tudni irni :( Mindenkinek tiszta szivböl drukkolok es szoritok!!!! :wink:

Puszi Csajok!!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Bri, mi az a TSH? Még nőni fognak azok a tüszők.

Ranita, fénykép van a halakról. Az szép lenne ha megennéd a halakat. :D

Suzy, Betty miről is beszéltek Fifi ügyben? Nekem egy Fifi sztorim van, fifi virágoskertje van egy ilyen mese ;), de ezt ti is hamarosan megtudjátok.

Melinda, de a méhtükrösét csak lapoval csinálják meg, sima HSG-n szerintem nem.

Mindenkinek
Kép

Ancsu

ancsuka

Ancsi, gyere ahogy tudsz.

Suzy, ha ír Betty remélem megírod nekünk :wink:

Ancsu

ancsuka

Jó reggelt!

Bri!
Úgy látom ez most 1000× jobban alakul,mint a múltkori :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs!
Jaj,de jó akkor tényleg még bármi lehet belőle,nyomasd az utrót!

Meli!
Igazad lehet,nekem ez eszembe se jutott,nem a petevezetékek miatt csinálják. :roll:

Ranita!
Hát lányod nagyon kis édi lehetett. :lol:
2 fiú örökbefogadva?Ezt nem tudom mit jelenthet.
De tutira nem válik valóra,mert:1. jól elmondtad nekünk
2. saját van a pocidba. :lol:

Gyancsi!
Jó utat kívánok nektek,vigyázzatok nagyon.
És jelentkezz a fejleményekkel!!!!
Neked is küldöm a drukkokat :arrow: :arrow: :arrow:

Angyal!
:?:

Vani!
:?:

Suzy!
Jó munkát mára is,ma tudom,h hosszú napod lesz.
Piri enyhült már?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Jövök, amint tudok Betty hírekkel, de ma nagyon sok a munkám és még ráadásul estig vagyok :!: :shock: nem biztos, hogy rögtön jövök, ha írt, de igyekszem azért

Drukkolok mindenkinek :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vigyázzatok magatokra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu!
Nekem a hsg-s leleten rajta van,h szabályos méhüreg rajzolódott ki.

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita
Aranyos lehetett a lánykád, kis édi :wink:

Lucuzs
Örülök neki, drukk, hogy ne térjen vissza :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi
Akkor ott alakulóban van valami, nőjenek is szép nagyra a tüszikék :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De jó jöttök haza, holnap uh :?: tudósítok a Csajoknak, nyugi van :!:

Ancsu
Nem mese a story Fifiről 8) :!:
TSH=pajzsmirigy serkentő hormon, ez rossz volt neki sokáig, gyógyit szedett rá :!:

Bri
Örülök a jó tsh-nak, drukk a tüszőknek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty írt:
"felébredtek mindketten a fagyiból"jupppppppppppiééééééééééé :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Köszi meg lesz :!: :wink:
Enyhült már piri, de még van :!:

Suzy és Ádám