Bikfy!
Én pont múlt héten mentem nőgyógyászhoz (megint potyára), hogy rákszűrést meg clamydia szűrést csináljon (állami intézet), és mondták, hogy a clamydia csak fizetősen megy, 3000 Ft, és persze nem lehet ott kifizetni, hanem kapok csekket.
Aznap este persze már nem lesz ott senki, mire vissza tudnék menni, és ugyanahhoz a dokihoz menjek vissza szűrésre, ami persze még bonyolítja a dolgokat, így most szerdán este megyek majd ismét. Remélem addig nem jön meg, és nem talál valami fertőzést, ami miatt megint halasztódik a dolog.
Remélem sikerül valahogy megoldanod.
Mikorra tervezitek az átjárhatóságit?
(Bocs, ha már mondtad. )
Lucuzs!
Annyira sajnálom! Milyen mennyiség, nem lehet beágyazódás még ez is? Megértem, hogy magad alatt vagy.
Az eszemmel én is mindig tudom, hogy ez lehet még beágyazódás, meg van, aki mensiszerűen vérzik, mégis baba lesz belőle, de ettől még én is totál elvesztem a hitem, ha barnázok, vérzek. Küldök neked nagy ölelést!
Babicsek!
Gyere, ha tudsz, várunk az redménnyel, remélem meggyógyultál teljesen!
Vius!
Sajnálom a monitort, remélem ez most már tényleg jó lesz.
Bikfy!
Tényleg vissza kellene hozni az esti beszélgetéseket, én olyan jól éreztem magam tegnap. Sokszor azt érzem, hogy írok, de nincs senki, és aztán másnap megnézem, mit írtatok, megint írok... stb. Tegnap végre tényleg beszélgettünk, ez nekem új élmény volt!
Sajnos a péntek esték nekem eléggé foglaltak, de biztos lesz más alkalom is, ami nekem is jó.
Vagy mire 10-11-re hazaérek, már vár a jó hangulat?
Rodi!
Sajnálom, hogy mi már este elkerültük egymást. Remélem optimista vagy, és várod a holnapot! Drukkolok nagyon.
Timejka! Dy!
Mi van veletek, rég jártatok erre!
Nati!
Remélem javul a hangulatod. De ha véletlen mégsem, akkor is jöhetsz, számíthatsz ránk!