Új privát üzeneted érkezett!

Bri!
Szupi jó!Kép
Kicsiknek meg Kép

Lucuzs!
Ne hülyéskedj!Azért vagyunk itt,h segítsünk egymásnak és tanácsot adjunk. :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Hát Meli! Megvallom nem tudom, Tapolcán csináltak nekünk egy csomó vizsgálatot, mindkettőnknek volt vv. is. A clamydiát meg magánba csináltattam meg, az nega lett.

Magam is a lapar felé hajlok, de valahogy a soproni kórház nem annyira szimpatikus ilyen téren. Inkább Pestre mennék.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
én mindenesetre azt csinálnám, hogy amikor mész, feliratkozol a listára. Az még nem jelent semmit, ha úgy van, lemondod, aztán kész!

Én is inkább a alapar mellett vagyok, de ezt úgyis a dokid fogja megmondani.

Bri,
ezek szuperjó hírek :D :D :D .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
mindenképpen olyan helyre menj, ahol megbízol az orvosban.
És ha nem vagy Tapolcában 100%os, akkor válts!
Tudom, hogy nem könnyű, de az sem jó, ha hónapokkal később váltasz!
Pesten egyébként nincs várólista! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Mire ezen a laptopon megírok egy hozzászólást, ezer másikat írtok. Kényelmetlen is, meg nem áll rá a kezemre.

Lucuzs,
most akkor mész pénteken vagy csak hétfőn?

Kép

Kép
ranita1979

Meli,
viszont ha most intézetet váltana Lucuzs, akkor tényleg kezdhetne minden vizsgálatot előlről, amik Tapolcán viszont meg vannak. Azok jók a lombikhoz is, nekem úgy volt :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Meli! Pesten hol nincs várólista? Mert mi először a BMC-be készültünk és ott már akkor is 3-4 hónap volt. És nekünk inkább az ingyenes kéne, nem a fizetősek. Bár igaz, nem tudom hol mennyit kell perkálni.
Amúgy meg nem akarok váltani. :lol:

A lapart viszont nem tudom, lehet Pesten kéne, de azt meg nem tudom le tudnám-e zsírozni még márc.10 előtt, mert akkor már meló. Szóval ezt a döntést még megszülöm. Nem hallottam rosszat Sopronról, csak a pesti Bajcsiról hallottam nagyon sok jót, ezért lett szimpatikus. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Pesten a spermavizsin kívül mindent elfogadnak!
Énis mindent úgy vittem!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ranita! Hogy értetted azt, hogy úgyis a dokim dönt a laparról? A Török? Mert nekem nincs más dokim. Ha a régi soproni dokimhoz visszamennék ő megcsinálná, ha kérném, ennyi.

Pénteken megyek.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
mi a kaáliba járunk.
Hát, a fizetősségéről annyit, hogy 1.konzultáció: 13ezer,
spormavizsi: 13ezer,
És ahogy elkezdődik a lombik, akkor már minden ingyenes!
Én imádom a dokimat, az életemet tenném a kezébe!
Sőt, többet tettünk, a gyermekünk életét tettük a kezébe!
Persze a Te döntésed!
Én csak a véleményemet mondtam el!
És Nálunk nincs várólista!Most sincs!
Csak a 3hónap kötelező várakozási időnket kell kivárnunk!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
nem a Török, hanem egy sima nőgyógyász. Ahhoz azt kell felkeresned.

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs!
BMC-be az első konzira kell várni és lehet vinni minden leletet,ha megvan,csak ne legyen fél évnél régebbi.Nekünk a szabadságok miatt kellett 2 hónapot várni a konziig.

Kép
cukigabi
Budapest

Meli,
Tapolcán is csak első alkalommal kell várni, utána már csak a kötelező 3 hónapot.

Kép

Kép
ranita1979

Ja és nem kell fizetni semmiért,viszont ha reggel 8-ra mész lehet csak 12-kor szabadulsz,de változó.

Kép
cukigabi
Budapest

Nálunk sincs várakozási idő, vitt eredményeket elfogadják, és minden ingyenes..a konzitól a fagyis beültiig, mindenféle vizsgálatok is...minden :wink:

Bakker mennyit írtatok, győzöm én is követni :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lucuzs,
akkor fel van adva a lecke :D

Kép

Kép
ranita1979

Betty! Éstehovajársz?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

POTE (pécsi orvostudományi egyetem)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Melinda :!:

Ki lehet birni, hogy nem tesztelsz csak egy kis akaraterő kell hozzá :wink:
Hétfőn március01-én leszk ET+ 18 napon, ha addigra nem jön meg, remélem, hogy a vv babát fog végre mutatni :!:

Ügyesen megy a fogyás, csak igy tovább :wink:

Betty :!:
Örülök, hogy jó hireket hozták Bri-ről :wink:
Szép teljesitmény, csak igy tovább :!:
Drukk a többi tüsző növekedéshez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Egyetértek a lányokkal egy átjárhatósági vizsgálatot kellene csináltatnod, mert attól függetlenül, hogy van már egy gyermeked elképzelhető, hogy az a probléma :!:

Sajna a lombikot ha 35 év alatt vagy és nincs komolyabb probléma mint pld. nálam volt az endometriózis, akkor a doki többnyire végigcsináltatja a 6 inszemet.
Legalábbis Debiben igy van :!:
Vendég

Lányok! Én is úgy gondolom, hogy kell az az átjárhatósági. De azt nem hiszem, hogy megoldaná a barnázást/vérzést! Semmi köze! Ezért vagyok tanácstalan, hogy merre keressük a megoldást.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs :!:

Anno én is nagyon barnáztam, de kb. tavaly aug-tól egyáltalán nem és ezt köszönhetem sztem a lugositásnak, amely méregtelenitette a szervezetet a salakanyagoktól és gondolom a hormonszintemet is ez rakta rendbe, mert a legutóbbi vérképeim is nagyon jók voltak.
Vendég

Bri! nagy kesergésem közepette el is felejtettem írni, hogy szuper eredmények! Hajrá és drukk továrra is! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ancsuka
muti a cicááááááád :lol: :lol: :wink:

betty615

sziasztok!

Első dolgom:

Zsu, elmondani nem tudom mennyire sajnálom, ezt nem kívánnám még az ellenségemnek sem, a lehető leg rosszabb dolog..... áááá :cry: :cry: :cry:

Bri, neked viszont gratulálok szépen nőnek azok a tüszők még.

ancsi, a szülinapra szavakat nem találok ennél szebb ajándék már csak egy bébi lenne, amit hamarosan megkapsz :wink:

Lucuzs, én is azt mondom átjárhatóságit csináltasd meg minél előbb lehet csak ott a gond. Viszont erősítsetek meg, én úgy tudom nem is mehetsz lombikra átjárhatósági nélkül.
ÍGY VAN LÁNYOK?

Betty, ha lombikra kerül nálam a sor, ami remélem nem fog akkor én is oda megyek ahova most te jársz, ha minden ingyenes :wink:
Van is rokonunk Pécsen. Viszont ha megtennél nekem valamit azt megköszönném, megkérdeznéd ha mész újra, hogy vidéki is mehet? ha nem akkor max ideiglenesre betudok jelentkezni a rokonokhoz.

Többieknek megy a drukk.
Gabi veled mizu? tuti átsiklottam felette uh. volt már?

Na hari csajok de egyszerűen normálisan visszaolvasni..... 5 oldalt, áááááá elolvasom, de a következő oldalon már elfelejtem ki és mit írt.

Megvan a cicánk!!! tegnap hoztuk el, nagyon aranyos játékos.
maine coon és perzsa keverék. Nagykőrösre mentünk érte, apa nagyon boldog volt :D
Én megvagyok, jól vagyok, a mellem elkezdett fájni tegnap estétől. De ez így volt az előző inszemnél is. Így csak bizakodok, hogy most sikerrel járunk.

Ja és Ranita, szerintem teljesen jó a mnyh- az még fog vastagodni, nekem is az előző inszemnél ennyi volt és 13mm-re feltornázta magát piri elött 3nappal.
Kívánom, hogy a 3babóból legalább 2megmaradjon.

Puszi lányok!

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

betty, te már tudsz valamit!!! :shock: :shock: :shock:
honnan tudtad a cicát? suzy mondta vagy látnok vagy? :lol: :lol: :lol:

Hiszen az elött írtad, hogy én megírtam volna. :wink:

Ancsu

ancsuka

este teszek fel a cicusról képet. ja de megtudom mutatni...

Kép

Ancsu

ancsuka

Ancsu!
Cica nagyon édes! :lol:
Igazad van HSG nélkül én se mehettem lombikra.
1 hét múlva megyek az első uh-ra. :lol:
Kicserélhetnéd a vonalzódat,mert nem emlékszem mikor volt az inszemed pontosan :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Jaaaaaaaaaaajjjjj, de édi :D :D
meg tudnám dögyönyözni :lol: :lol:

Látnok vagyok 8) , megnéztem a gömbömben :lol: Kép
Nem ááám, Szuzy megsúgta :wink:

Én is "vidéki" vagyok, azért nem kell átjelentkezni :wink:
Adnak útiköltségtérítést is, úgyhogy az is meg van oldva :wink:
Egyszóval, ha a kezedben van a papír minden eredménnyel, és hogy indolt a lombik, mehetsz is (vagyis először konzira kell időpontot kérni telón)
Mi elmentünk konzira, fel is írta a szurikat, gyogyikat, és már kezdtem is abban a ciklusomban a 21. napon :wink:

betty615

Gabi
drukkk az első UH-hoz...(mert lehet, én addig nem leszek) :roll:
+++++++++++++++++++++++++++++++sok sikert addig is :wink:

Jaaaj, máá meg kéne csinálnom a táblit is :oops: na meg kell egy új kismamisat is gyártanom :lol: majd lecseng ez az egész lombik, aztán majd utána nekiállok ok csajszik :?:

betty615

Lányok,
a lombikhoz miért kellene átjárhatósági :shock: Hiszen ott semmi szerepe nincs a petevezetékeknek :roll: .

Ancsu,
jajj, nagyon édi a cicád, kérünk majd képeket is!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Én se értettem,de kell.

Betty!
Köszi! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

És én sem :lol: de kellett :roll:

betty615

Na itt a tábli egyenlőre, de majd javítok, ha kell...aki még nincs benne, és szeretne, csak szóljon, és küldje az adatokat :wink:
Kismamisat is majd fogok csinálni 8)

KépKép

betty615

Betty!
De ari vagy,h megcsináltad még :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty! Drága vagy! Akkor én küldöm is! :lol:

kor: 29
ciklus: 35-40 nap
mióta?: 2007. január
problémák: PCOS, IR, rossz spermakép
intézmény: Tapolca PRI
gyermek: Bogi 2006. november 28.
vitaminok: Lenkey vitamin, folsav
megjegyzések: 3. inszem folyamatban

Nagyon köszi!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Betty,
szuper a tábla, csak annyi,hogy nekem a 2.lombik van folyamatban.

Szét unom magam,nem vagyok én ehhez hozzászokva :roll: .Már azt sem tudom hogyan feküdjek :? .

Kép

Kép
ranita1979

Hello Mindenkinek!!

Csak egy gyors bekukkra van idöm, most ertem haza a vezetesböl es 6-kor indulhatok a repterre :? Mar nagyon izgultam Bri miatt :D

Bri- Nagyon nagy gratula, szep kis tüszö szam, majdnem be is jött a joslatod, söt be fog jönni, mert a kicsik szepen megnönek meg :D

Ranita- Gratula a 3 kisbabahoz a pocidban, vigyazz nagyon rajuk!!!Babak, tessek kapaszkodni :D

Lucuzs- Nagyon sajnalom, hogy verezgetsz :( Raadasul ilyen koran, mikor meg mensinek a közelben sem kene lennie :( En is a Pesti Kaaliba jarok, az inszem egyik feltetele volt az atjarhatosagi, teljesen felfoghatatlan, hogy neked miert nem csinaltak.....Remelem nem haragszol meg, de nekem kicsit felelötlennek tünik ez a doki, mert igy "eljatsza" a lehetösegeidet, holott lehet nem is vagy atjarhato es akkor pl kapasbol lombik van :roll: ....Nekünk egyebkent fizetni kell az inszemert, 50 vagy 60 ezret, most nem tudom pontosan!

Gabi- Hogy vagy ??

Betty- Egy nagy rakas Kép holnapra :D :D :D :D

Ancsu- Gratulalok a cicahoz :wink:

Suzy- Irhatok majd neked sms-t csütörtökön, ha megyek UH-ra??Mert gep közelben nem tudom mikor leszek :wink:

Zsu- Minden nappal egyre jobb lesz.....Tenyleg, gondolkodtatok mar a tovabb-on? :roll:

Angyli- Hurra, piri meg sehol, ez kiraly!!! :D :D :D Tenyleg egy hös vagy, hogy kibirod teszt nelkül, le a kalappal :wink:

Most leptem dodozni, mindenkinek nagy cuppanos!!
Holnap jövök!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gabi, na akkor már csak 1 hetet kell várni, de jóóóó, már nagyon várom! remélem kapsz majd képet a felvételről ha már lát valamit.
A vonit javítom

Betty, pedig már kezdtem reménykedni, hogy látnok vagy :D és megmondod mikor jön a babucikánk. ;) ez jó hír számomra, de nagyon remélem addig nem jutunk el…. és milyen a beülti sikeresség aránya, gondolom beszéltél már ott valakivel. Ez angyon jó, hogy újra tudtok kezdeni. Nálam javítanád a táblát, hogy megvolt a 2.ineszm 17.-18.-án és elevit meg e-vitamin apának. köszi

Ranita, én úgy tudom azért kell, hogy kizárják, hogy azért nem esik teherbe az illető mert el van záródva vagy azért mert nem. Igazából jogos szerintem mert ha nincs elzáródva és a sperma „jó” akkor inszemnek meg kell lenni ha el van záródva akkor egyértelmű lombik.

És a cicus kép:
Kép

Ancsu

ancsuka

lucuzs, egyetértek ancsival, szerintem is jobb lenne az az átjárhatósági, hiszen tiszta kép, hogy mi van veled. Nem is értem hogy csinálhatja már a 3.inszemet átjárhatósági nélkül. :shock: :shock: :shock:
Hozzáteszem én azt hittem még csak az első inszem :oops: :oops:

Én nagyon-de nagyon gyorsan másik doki után néznék, nekem el sem kezdte az inszemet átjárhatósági nélkül nemhogy a 3.-at ááááá

Bocsi, ez az én véleményem, de a döntés a te kezedben van.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
de ha megcsinálod a 6 -vagy 5- lombikot, akkor nem kell, nem? Mert utána automatikusan mehetsz lombikra.

Nekem kétszer volt átjárhatóságim, de a méhenkívüli után nem. Tapolcán megcsináltak 2 inszemet és azt mondta a doki, hogy szerinte próbálkozzunk a lombikkal. Mondjuk én szinte biztos vagyok benne,hogy a jobb oldal sem stimmel nálam, de nem küldött el átjárhatóságira.

Kép

Kép
ranita1979

ranita, huha nem értem mi az 5-6? mi nem kell?

Ancsu

ancsuka

ja és Lucuzs, ha átjárhatósági lesz valamikor akkor szerintem nyugodtan a simára menny ne a lapora, teljesen jól kibírható, én nagyon-de nagyon be voltam parázva és semmi alig éreztem valamit.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
úgy gondoltam, ha végigcsinálod az 5 vagy hat (nem tudom pontosan mennyi)inszemet, akko automatikusan mész lombikra.

Kép

Kép
ranita1979

Persze de nekem már csak 1 van, ha nem sikerül ami most volt akkor még lesz egy. nekem csak 3 inszemet kell megcsinálni. Viszont én még akkor is úgy tudom ha nincs átjárhatósági megcsinálva akkor nem mehet senki lombikra, én úgy tudom u.olyan mint akár az AIDS tesz, az is kötelező.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.02.23 18:03-kor.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka! Semmi gond, hogy megosztottad velem a véleményedet. :lol: Igazából jól esik, hogy törődtök velem!
Azt már eldöntöttem, hogy lapar lesz, mert nekem van ez a folytonos barnázás is, hátha arra is fény derül. Amúgy nem félek semmilyen beavatkozástól vagy fájdalomtól, csak úgy érzem a lapar több infóval szolgálhat.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs, igen az valóban jobb, viszont legalább azt akkor olyan dokival végeztesd el aki "normális" és át is néz A-Z-ig, szintén csak egy vélemény :wink:

Pl. én dokim: megvolt a HSG majd azt mondta 3 inszemet megcsinál ha nem jön össze egyikből sem akkor lapo és megnéz beül is, majd ha nem talál semmit akkor lombik. Nekem túl sokat kellett volna várni a lapora mert nincs azonnal időpont és abban a ciklusban nem is bírta volna megcsinálni csak a következőben.

Ancsu

ancsuka

Hát szerintem ezt orvosa is válogatja. Ha Lucuzs Törökhöz menne, lehet, hogy neki is azt mondaná, hogy legyen lombik.

Lucuzs,
én azért megkérdezném ezt a várólistát és feliratkoznék. Mert ha mondjuk még végigcsinálsz 2 vagy 3 inszemet és ne adj isten nem sikerülne, akkor rögtön mehetnél lombikra. De ha nem iratkozol fel,akkor még a lombikra várnod kellene 3 hónapot kb :roll:
Ja és elmondanám Cs. dokinak, hogy egyre rosszabbul reagálsz a clostira, szeretnéd, ha kipróbálnátok valami mást is :roll: .
Persze nem kell megfogadni a tanácsaimat, csak én ezt tenném :D

Kép

Kép
ranita1979

komolyan lányok én összeteszem a két kezem, hogy ilyen jó dokim van. Szó szerint pörögnek velem az események...

Tavaj májusban mentem el hozzá, fogigátló amjd elkezdtük a tüsző növesztőket az első értelmes tüszőm jól emlékszem vagy augban volt vagy szepben. November HSG és január, február inszem. ha kell akkor márciusban is inszem majd egy lapo ha kell, de bízom benne hogy nem és indulhat a lombik, szintén reméljük nem kell.

Ancsu

ancsuka

Lucuzs, szegény most aztán csak ész osztás kapsz. :lol: :lol:
de csak jót akarunk

Én pl. costit kapok és merionál injekciót 2ampulát 5 napig.
és ettől van kb. 3-4-5 20mm feletti tüszőm, most pl csak 3 volt, de ha vár még a doki akkor a többi is beérik 20mm fölöttire.
Ja és pl. amit én tapasztaltam a HSG után sokkal jobban reagáltam az tüszőnövelőkre. Nekem mindíg a 14-15 napon kaptam a tüszőrepit, sőt volt amikor a 16.napon, most meg a 12.napon már megkapom vagyis az első uh-n mert már akkor van domináns tüsző nem is egy.

Ancsu

ancsuka

Ranita! Mindenképpen feliratkozok a várólistára, ez nem is kérdés. De most nem ugrok bele újabb inszembe, úgyhogy a stimu sem lényeg.

Ancsu! Csak osszátok az észt, hogy tisztábban lássak, többet halljak, jól tudjak dönteni! :lol: Aztán úgyis úgy döntök, ami nekem tetszik! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?