Sziasztok!
Én egy 28 éves lány vagyok, aki azzal a gonddal és kétségbeeséssel küszködik hogy szeretnénk babát vállalni a párommal, de már több mint 6 éve Frontint (0,25 napi 3x1) szedek.
Ma találtam rá erre az oldalra, és láttam sokan járnak ebben a cipőben. Írtózatosan szorongok, hogy merjek vagy sem belevágni, orvos tanácsát kértem már, kétféle választ kaptam rá. Igent és nemet is. A kórismém szerint: Nem meghatározott neurotikus zavarom van. Annyit takar hogy nem tudják mitől van és meddig tart, na és hogy mi is ez valójában. Volt olyan időszakom, hogy 4 évig ki sem mozdúltam a lakásból, mert rámjött egy pánikroham, a mai napig meg van még sajnos, de agyilag már úgyahogy tudom szabályozni. A napi kisebb rohamokat még elviselem, de két hetente visszatérő nagyobb van, ami szó szerint aznapra kiüt és még felkelni sem tudok, valamint nyelni, beszélni, stb...
Holnap megyek újfent orvoshoz, ideggyógyászhoz és megkérdezem mi is a teendő ilyen esetben, mivel új orvos meglátom mi lesz.
Ne haragudjatok ha pár sorom nem nagyon érthető és rendezett, de még soha nem írtam erről senkinek az ismerőseimen kívül. Talán belejövök.
Várom a hozzászólásokat és a tanácsokat, amit előre is köszönök szépen!
Üdv: Gika!