Új privát üzeneted érkezett!

Betty
Csak nekem, csak most :?: :lol:
Azért is írtam, hogy ahogy jónak látod :wink: telón úgy is zargatlak, ha szeretnélek hallani :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tetőőőd van, gyűtsed a ciklus végére őket 8) :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Gyűjtöm :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A színre gondoltam, hogy csak nekem :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Milyen szín :?: :roll: EZ :?: :lol: Vagy mi :?: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szép napot lányok!!!

Ranita!
Pihenj sokat és igyad a sok folyadékot!!!!
Babaragik :arrow: :arrow: :arrow:

Lucuzs!
Akkor odaértek a barnaűzőim :lol:

Angyal!
Mai drukkok :arrow: :arrow: :arrow: :lol:
Nagyon izgulok már!!!

Bri!
Remélem jó híreket hoz nekünk Betty!
A legjobbakat kívánom!!!!

Betty!
Megértelek,de látod én is jöttem,mert annyira megszoktam,h itt mindent megbeszélünk és drukkolunk egymásnak!!!!
De,ha nem is jössz akkor is tudd,h nagyon sokat fogok gondolni rád és szorítok nektek :wink: :lol:

Suzy!
Jó munkát neked!!!

Ancsu!
Hol vagy :?:

Többieknek pusz!

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Az előző oldalon, mintha jobban láttam volna az egyik hsz-dat (világosabb kék), de lehet, hogy csak az erős menzi ráhúzódott a szememre, ma nagyon rosszul látok :lol: 8)

Gabi
köszi, van mit csinálnom itt közben :!: :wink: két vizsgálat között egy kis hozzászólás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Bri :!:

Megy a sok drukk a mai UH-ra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Hogy vagytok :?:
Egyelőre még elkerült piri, bár a derekam és a lábam továbbra is fáj, lehet csak a hormonok kavartak be, mert terhes jeleim nem igazán vannak.

Én majd márc. 01-én megyek vv-re.
Megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Igen ujabb napot léptem át, hogy nincs piri, de nem tudom, kismamának nem érzem magam.

Örülök, hogy nincs barna :wink:
küldöm a sok babatapaszt+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Holnapi beültetéshez nagyon szoritok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Hogy vagytok :?:

Köszi a drukkot viszont megy továbbra is Értetek+++++++++++++++++++++++++++++++++

Hát még én, hogy izgulok egy zabszem se férne el a se..emben :D :D

Suzy :!:

Ne dolgozz sokat, most teljesen ki fogsz tisztulni ha ennyire folyik :!:
Ujabb hónaphoz+++++++++++++++++++++++++++

ancsuka :?:

gyancsi :?:

Zsu :!:

Át tudom érezni a helyzetedet, de nagyon kérlek, hogy ne hagyj itt minket, mindenben támogatunk segitünk Neked, Melletted vagyunk :!:
Sok puszii

Pusz Mindenkinek :!:
Vendég

Angyli
Nagyon édi a vonalzód :wink:
Örülök, hogy nincs piri, kerüljön is el :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Miért változott a v.v időpontja :?:
Higgy benne, bízz drága :wink:

Az sokkal rosszabb lenne most nekem, ha nem lenne munkám az tuti, úgyhogy meg kell becsülnöm ami van, amennyi munka van :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Örülök, hogy Neked is tetszik a vonalzi :wink:
Köszi a további drukkot, Érted is megy+++++++++++++++++++

Nem változott a vv időpontja eredetileg van ugy, hogy márc. 01-én kell mennünk :!:

Próbálok bizni drágám, de egyre nehezebb.

Igen a mai világban nagy kincs a melóhely, Te meg még szereted is csinálni :wink:
Vendég

Sziasztok

Köszönöm az együttérzéseket, ma már valamennyivel jobban vagyok.
Ahogy végiggondoltam a dolgokat, úgy hiszem, hogy a petezsák-kukucs után 2-3 nappal mehetett el...az első jel az volt, hogy az államon kijöttek a pattanások, ami nálam mindig a pirit jelezte, aztán azon csodálkoztam, hogy simán tudtam hason aludni, úgy hogy nem fájt a mellem, és csütörtökön, szerintem írtam is, éreztem egy kis hasszürkát, de az elmúlt, szombaton meg rendesen begörcsöltem este, szóval voltak jelek, csak nem akartam rájuk figyelni...

Mindenkinek, akinek kell mennek a drukkjaim!
Vendég

Zsu!
Kérlek ne ezen rágódj,bár tudom könnyű mondani!
Sok erőt és mielőbbi talpra állást kívánok!

Veled vagyunk-gyere,ha gondolod.
Küldöm a sok léleksimit :arrow:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyli
Kitartás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Én is megértelek és átérzem, ez most nagyon nehéz és idő kell még az ember talpra tud újra állni :!: sírd ki magad, nekem az segített :!:
Jelek mindig vannak, de mindenre nem lehet figyelni, mert abba bele bolondul az ember egy idő után :!: :roll:

További sok erőt kívánok :!: +++++++++++++++++++++++++++++egy kis léleksimit küldök Én is :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok! Most jövök a wc-ről és sajnos megint vérezgetek.... :cry: Nagyon szomorú vagyok most... :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs
Ha vér, akkor az nagyon nem jó :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
a menszi ráhúzódott a szemedre :?: :lol: Szegénkém :lol:

Gabi
én is azt mondtam az előző kettőnél is, hogy nnna, most nem jövök....azt jöttem :lol: :lol: de most tényleg nem akarok :!:
Drukkokat elraktam...köszi :!:

Angyli
neked is köszi :wink:
És terhes tünete nem mindenkinek van :wink:
Drukkolok továbbra is+++++++++++++++++++++++++++

Zsu
még egyszer sajnálom. :roll:
Azért örülök, hogy kicsit jobban vagy...
És most hogyan tovább :?: Vagy ezen még nem akarsz gondolkodni :?:

Lucuzs
áááááááá, ezt nem hiszem el...mi a franc van :?: :roll: Megemelted az utro adagot múltkor :?:

betty615

Lucuzs!
Vér vagy barna?

Kép
cukigabi
Budapest

próbálkozom :wink: :wink:

Az sajna nem jó jel :( de hátha alábbhagyja, több helyen olvastam, hogy ha a vér megjelenik, akkor sokan az orális utrot szedik, mert az hatásosabb olyankor mint a hüvelyi.

Azért még ne add fel kérlek :!:

Betty :!:

Igen nem Mindenkinek van terhességi jele, de ilyenkormégis kellene valami jelnek már lennie ha babó van, de sztem csak a hormonok szórakoznak.
Vendég

Betty,
köszi a táblázatot, aszerint eszek :D . Mindig valami fehérjedúsat.
Holnapra drokkok mennek!
Ha neked úgy jó, persze ne gyere :roll:. Én is azt mondtam nem jövök, aztán mégis itt rontom a levegőt :D . Ettől semmi nem fog múlni. Máshova meg nem kattintk még véletlenül sem :D .

Angyal,
én arra emlékeztem, hogy keddig van utród és akkor mindenképpen menned kell :roll:.

Lucuzs,
hát ez így nagyon nem jó, ezt most már reméljük a Tanár Úr is fefogja és továbblép. Szerintem nektek is meg kellene próbálkozni a lombikkal. Ha azt mondaná, akkor rábólintanátok??? Vagy most meg hogy mész vissza dolgozni nem menne???

Zsu drága,
napról napra jobb lesz, hidd el. Ezek a jelek azért nem olyanok voltak, hogy mindjárt rosszra kellett volna gondooni.
Lehet, hogy korai a kérdés, de hogyan tovább???

Suzy,
akkor neked most kijut ebből a mensiből, azt megmondom :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Angyal,
még semmi jelnek nem kellene lennie, hidd el. De azért nagyon kitartó vagy, hogy nem csinálsz tesztet, március 1 még sokára lesz.
Én mindig úgy voltam vele, hogy jobb a biztosat tudni....

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
szívesen :wink:
tőlem is mennekl neked a drukkok+++++++++++++++++továbbra is :!: :wink:
Csak az a baj, hogy én máshova is kattintanék :roll: :lol: :lol:
És egyébként hogy vagy ma :?:

betty615

Csajok! Igen, ez egyértelműen vér, szép piros. :cry: :evil: Mikortól számít mensinek? Ez már kicsit több mint a pecsételés, de még korántsem piri.

Betty! Igen, vasárnap azonnal megemeltem 2x1-ről 2x2-re, hétfőn semmi, ma meg... :cry:
Pedig épp most kaptam meg az utánpótlást postán...

És ami a legjobban elszomorít, hogy a héten nincs a Török Tapolcán, így el akartam húzni hétfőig a tesztet, hogy majd vele beszélhessem meg a hogyantovábbot. De addigra tuti elönt a vér, a jelenlegi állás szerint. És ha nem lépünk semmit akkor lecsúszok a kövi ciklusról. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A helyettes doki meg nem fogja nekem engedni, hogy lombikra menjünk. :cry: :cry: :cry: :cry: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezt nem hiszem el!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Amúgy is sírnom kéne, de itt van Bogi és nem lehet, a szívem meg közben megszakad... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csajok! Mensi hányadik napján szokás kezdeni a lombikos szurikat? 5.-6. napon már késő?
Ja, és még egy kérdés:
Aki nem használja ki az összes inszemet, és úgy megy lombikra, az elveszíti a megmaradt inszemlehetőségeit?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Igen, én már nagyon a lombik felé hajlok, a Laci meg támogat. Csak ugye nincs a Török, így lecsúszok a kezdésről!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Sajnálom nagyon :cry:
Nem vész el az inszem lehetőség,legalábbis nálunk nem.

Kép
cukigabi
Budapest

Én 3.napon kezdtem az antagonistát,5-6 nap már késő szerintem.

Kép
cukigabi
Budapest

Lucuzs
Nem veszik el az inszem lehetőség nálunk sem :!: sajnálom nagyon, de ha már piros, akkor az mensi :!: :cry:
Megmondom őszintén, ha nekem nem lett volna dec.-ben a pozi teszt, nem mennék már inszemre, valahogy nekem az időpocsékolásnak tűnik :oops: :!:
Rossz lehet így, hogy ott van a kislányod és nem tud kijönni belőled a fájdalom sírással :!:
ölellek drága :!:

Betty
Bri még nem írt :?: biztos sokan vannak :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi! Az antagonista az ugyanaz mint a short protokoll? Vagy tök hülyeséget kérdezek? :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
ugyanígy jártam én az első inszemnél.
Szerintem hívd fel azért Tapolcát, én elmennék. Szerintem nagyon rendes a Cs. doki is, próbálj vele beszélni. Vagy hívd fel személyesen őt, én megtenném, mert azért az úgy teljesen más. Meg van a száma ,ha gondolod. Mert igen, így egy hónapotok el fog úszni.
Lombikot vagy 2.nap kezded vagy pedig pé után egy héttel.
Az inszem lehetőségek nem úsznak el.

Betty,
meg vagyok, jól vagyok, momdogatom mgamnak, hogy sikerülni fog :D . Tévézek, fekszek, dugdosom az utrót,v meg iszok :D . Jó program, nem?
Én meg tudom állni, hogy nem nézek mást :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Suzy! akkor ma már az 1. napon vagyok? :shock: :cry: mi lesz most velem????? :cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Az antagonista az a rövid, igen.
Én azt mondom, hívd a Cs. dokit, most!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Hívom! :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kell a száma vagy az intézetet hívod inkább?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita :!:

Igen jól tudtad, csak közben sikerült szereznem utrot, igy ráérek majd hétfőn menni vv-re :wink:
A kitartással soha nem volt gondom, mert akkor már bediliztem volna régen ennyi év sikertelenség után.
Ráérek majd a vv-ből megtudni, hogy mi a helyzet odabennt, ugyis az ad 100% biztosat nem a teszt.

Sajnálom :( :(

Lombik short és antagonista protokollnál 3. nap kezdünk, long-nál a 21. napon a szurikat.
Vendég

Lucuzs
Én úgy tudom, ha már piros a vérzés és délelőtt jön meg, akkor az már piri első napja :!: :roll:
Mindenképpen hívd fel a kórházat (vagy Én nem tudom mi az a Taplca :?: :oops: ), de gondolom kórház és kérdezd meg, hogy most akkor mi legyen :?:
Igaza van Ranitának, sztem most hívd fel :!: Én ezt tenném :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen jól tudod, ha délelőtt már piros az számit az első napnak, ha csak délután piros akkor a másnap az első nap.
Vendég

Na felhívtam Tapolcát.
Doki nincs már bent. Az aszisztens csaj azt mondta, menjek uh-ra, de pénteken ráér. :shock: És még akkor el tudjuk kezdeni az inszemet, lombik meg úgysem lehet, mert várólista van, és majd májusra tudnak időpontot adni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri hírek:

Összesen 6 tüszi 4 bal oldal, 2 jobb oldal. :D Kép
A 2 legnagyobb 18 és 19 mm. :D A többi 13-14-es.
Szombaton punkció (addig majd a kisebbek is behozzák a lemaradást)
A kicsiknek drukk kell még....,úgyhogy Brííí tüszikéi: gyerünk, gyerünk ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

betty615

Lucuzs,
sajnálom pirit!
Remélem nem bántalak meg, de nem értem, hogy most miért kérdezgeted, hogy mikor kezdheted a lombikot!
Hiszen még átjárhatóságid sem volt!Lehet, hogy ott van a bibi!
És a túl korai vérzésre szintén nem a lombik a megoldás!Ezt alaposabban ki kellene vizsgálni, hogy miért történt így!
Remélem nem bántottalak meg, nem volt szándékomban!
Tudom, hogy nehéz várni pár ciklust, mert már nagyon szeretnétek kistesót, de szerintem nem szabad ilyen hirtelen döntést hozni!
És a lombiknak vannak előkövetelményei, legalábbis a Budai kaáliban.
Kötelező vizsgálatok, cikluskövetés, hormonpanel.......
Mindenképpen egy alapos kivizsgálásra lenne szükséged.Én azt sem értem, hogy Tapolcán hogy csinálhattak neked úgy inszemet, hogy még átjárhatóságid sem volt!Hiszen lehet, hogy ott is van bibi!
Bocsi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bri,
nagyon drukkolok, hogy a picik is behozzák a nagyokat!
Ez azért szép eredmény ám!
Nekem is ennyi volt decemberben! :wink:

Betty,
drukk holnapra!
Ha nem jössz, teljesen megértem, de nem vagyok benne biztos, hogy kibírod! :wink: :lol: :lol:

Csoki-vani,
hogy vagy?
Mikor tesztelsz?

Angyi,
tesztet akkor nem is csinálsz?Hogy bírod?
És csak hétfőn kell menned vérvételre?Nálatok ET+hányadik napon van a teszt?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Nem bántottál meg. :D
Ez nem egy hirtelen döntés, én már régóta a lombik felé húzok, és ha nem muszály nem csinálom meg az összes inszemet előtte.
De ha most nem mehetünk lombikra, akkor mindenképpen csináltatok egy átjárhatóságit, de még nem tudom milyet.
Az uh-s és a lapar között kell döntenem.
Tényleg lapar után mennyi a felépülési idő? Mikor lehet újra próbálkozni?

Amúgy én is tanácstalan vagyok, mert azt látom, hogy az átjárhatatlanság sem lehet a ludas, mert attól még nem kéne véreznem!!!!
És hát a lombik alatt is elvérezhetek, tudom... :cry:

Most nagyon elveszettnek érzem magam. Remélem hamarosan tisztábban fogom látni a jövőt, és sikerül megnyugodnom.

Bocs csajok, hogy elrontom a hangulatot, tudom most nem vagyok jó társaság. :oops: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
sajnálom :roll:
A többiek már leírták a lombik, inszemmel kapcsolatos dolgokat, de én egyet viszont nem értek: nem volt még átjárhatóságid :shock: :?:
Akkor miért csináltak addig inszemet :o :?:
Mert ha tegyük fel, nem vagy átjárható, akkor felesleges az egész, és csak lombik jöhet szóba...legalábbis én így tudom :roll:

betty615

Ja és Meli! Nekem volt cikluskövetésem, meg hormonpanelem is! Hisz emlékszel, nekem "csak" az átjárhatósági maradt ki. :oops: Kivizsgálásokból jól állok.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
örülök, hogy nem sértődtél meg!
De mindenképpen csináltass átjárhatóságit!
Szerintem a lapar jobb,mert akkor többmindenre fény derülhet!
Felépülés kb.1hét, és semmi bajod.2-3nap, ami kicsit rosszabb.Mondjuk én nagyon szarul voltam, de nekem a lelkem volt romokban lapar után! :cry:
Én bármit megadnék azért, hogy spontán is lehessen esélyünk!
Ne írd le ezt a spontánkodást!
A vérzést meg mindenképpen ki kellene vizsgálni, mert ha lombiknál jön ilyen, akkor elvesztitek a lehetőségeket, és abból csak 5van!!!!!!!!

Tudom, hogy nagyon csalódott vagy!Sírd ki magad, aztán lépj tovább!
Átjárhatóságinál, akármelyiket is csinálják, ciklus első felében van a beavatkozás, és azt a ciklust kell csak kihagyni!
Ja, és több ismerősöm is van, akiknek lapar után spontán jött a baba!
Fel a fejjel!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Én lapart csináltatnék, mert ha gebasz van, ott minyá meg is tudják csinálni...ha meg simát csinálnak, és gebasz van, akkor elküldenek laparra :roll:
Az én dokim azt mondtan anno, hogy ezért laparral kezdünk.
Azt pé. előtt meg kell csinálják, hogy teljesen kizárják a terhesség lehetőségét (nekem 10. cn.-en volt), és mi már pé.-kor együtt voltunk.
Varratszedés 5 nap múlva, aztán ciklus végére már rendben is vagy.

betty615

Lucuzs,
inszemhez kértek hepatitis B, C-t is, meg Hív vizsit is mindkettőtöktől?Mert nálunk a lombikhoz az is kellett.Meg clamydia szűrés is!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hát Betty ez jó kérdés. Elég fura volt a dolog, mert mentem Tapolcára és a Török azt mondta, ő nem erőlteti az átjárhatóságit, hisz már van egy gyerekem. Nekem is kettős érzéseim támadtak, de hát ő a dokim, ha nem hiszek benne, akkor az egész tök értelmetlen. De most már nem húzom tovább.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
nem rontod a hangulatot, ezért vagyunk itt egymásnak.
Elfelejtettem a várólistát :roll: .
A lapar hónapjában nem lehet próbálkozni, de a rá következő hónapban már igen.

Amúgy a lombikhoz neked már minden vizsgálatot megcsináltak, csak egy EKG kellene, más nem.

Kép

Kép
ranita1979

Meli
köszike a drukkot :wink:
Most nézem már 3 kg-t fogytál, ügyi vagy nagyon, csak így tovább :!: :wink: ++++++++++++++++++++++

betty615

Betty,
igen,3-at, de holnap mérlegelek megint, mert egy hete mértem utoljára!
Nagyon örülnék, ha lombikig lemenne még 4-5kiló! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?