Sziasztok!
Bocs hogy nem jöttem hétvégén, anyósoméknál voltunk. Ők már tudják a hírt, nagyon örültek. Anyukámnak csak a szívhang után mondom, mert tudom, hogy addig szétizgulná magát.
Beni, igen a fehérjedús táplálkozás nagyon fontos: bár én főleg inszem előtt nyomtam ezerrel a túrót, tonhalat. De sokféle fehérje van ez mind jó, pl úgy tudom a lencsébe is sok van.
Mi még inszem napján meg másnap reggel voltunk együtt Apival, utána már nem az eredményhirdetésig meg egyelőre azóta sem (mármint úgy hagyományosan
) Ez lehet, hogy túlzás, és szükségtelen óvintézkedés, de úgy gondolom, eddig is sok lehetőség volt erre, ezután is lesz, úgyhogy biztos ami biztos alapon így tettünk.
Csak aznap pihentem, másnap még itthon voltam, de már takarítottam főzőcskéztem. Harmadnap már mentem dolgozni.
Ne izgulj, mert ha még nem is történt meg az ovuláció, utána nem sokkal biztos bekövetkezett, az még bőven belefér a kis katonácskáknak akik már ott várakoztak.
Amúgy köszi a kérdésed, teljesen jól vagyunk
pocim még néha szokott picit fájni de már alig érzem. Cicim is kicsit feszül csak. Amúgy minden a lehető legnagyobb rendben, már várom a szerdát, hogy lássam a kis pötyit
Babaragacsok mennek +++++++++++++++++++++++++
Lucuzs holnap gondolok rád!
Tapi, nálad mikor nem esedékes a mensi?
Remélem mindenki jól van, további jó pihiket!