Új privát üzeneted érkezett!

Funky: Alapból 75D-s melltartót hordok és nekem simán a 2szerese lett a cickóm! :lol:
(kösz a bókot, de nem különösebb szépség Lujza. Helyes pofi, meg mosolygós! De persze nekem a legszebb! :lol: )
Vendég

Kriszti!

3éves koromban olyan kopasz voltam, mint most Regi. Most annyi hajam van és olyan jó minőségű, mint nagyon kevés embernek ezen a bolygón... :D (anyám Bánfival kente a fejemet :twisted: )
Vendég

Zsizell De jó, hogy jelentkeztél. Nagyon sokat gondolunk Rád és szorítunk. Remélem még ma megszületik emberkéd!!!

Épp most hívott egy ismerősöm: bárányhimlős lett a 4,5 éves, beoltott! kislánya. Várhatóan elkapja majd a 1,5 éves húga is. Anyuka meg 8 hónapos kismama :? . Nagyobb gyerekesek: bárányhimlős praktikák? Én csak a mentolos hintőport, meg a Rhus Toxicodendron 15 CH homeotátiás bogyót tudtam javasolni. Egyéb használható ötlet?
pammut

Áhh, ez nem bók, nagyon kis huncut mosolya van. :lol:
75 C kell a szoptatós melltartóból és alapból 75 D??
Akkor ebből kisebb kosár kell, pedig most 2x akkora?
Inkább el kéne mennem felpróbálni, de ha csak márciusban lesz méret akkor már nem tudom mennyire tudok majd elszabadulni.. :(

Anyuka volt már bárányhimlős? Úgy tudom csak akkor veszélyes rá nézve ha még nem.. akkor viszont mindenképp beszélni kell a dokival..
A gyerekeknek meg naponta, ill. ahágyszor leizzadnak, ágynemű és ruhacsere.. :
Vendég

Lányok, én olyan örömmel takarítok itthon, hogy csuda! Kimondottan élvezem, hogy tudok hajolni, fellibbenek a lépcsőn, meg le, nem kell felvonszolnom magam úgy, hogy kiköpöm a tüdőm, tudok állva vasalni (terhesen a 2.pulcsinál le kellett ülnöm), lazán porszívózok. Olyan jó érzés, komolyan mondom élvezem! Ti hogy vagytok ezzel?

Molmar, mondjuk engem a cici bedurranás elkerült a kórházban, mert éjjel is kint volt a baba és gyakorlatilag nem volt lehetősége a cicinek bedurranni, mert állandóan szívta...gondolom ennek lett az eredménye a sebes bimbi :(

Bchris, nekem sincs még TAJ kártyám és csak remélem, hogy küldik majd postán, én nem igényeltem sehol semmit, gondolom automatikusan küldik...vagy nem? Én azért nem izgattam magam eddig, mert itt mindenki írja, hogy postán fogják küldeni...

Zuzmoo, én babamasszázs olajjal picit be szoktam kenni fürcsi után, de csak nagyon picit. Eddig bevált!

Juci, nálam is minden nap sírás van...már azt hittem depressziós vagyok, de jó olvasni, hogy más is van így..

Funky, nekem 75B-s a méretem. Vettem 75C-s szopis melltartót, de annyira szűk, hogy nem tudom felvenni...most készülök nagyobbat venni.
lara

Pammut
Mi anno ugy szedtük a bogyeszokat a bárányhimlőre, hogy

a hólyagos stádiumban a Rhus toxicodendron C15-ös higításából naponta 3-4x5 golyócskát, a pörkösödés kezdetétől pedig a Mesereum C9-ből naponta 3x5 szemet.

K
bchris

A Zsolt név az totál az embőcre illik. Hát nemhiába. Ez a könyv nagyon jó. Köszike szépen. Két nevet nem akarunk adni neki az már tuti. Na majd meglássuk :wink:

Zsizell! Mennek a drukkok, de jóóóó legkésőbb holnap megláthatod a kis drága tüneményedet. Kép Kép Kép Kép Kép

Funky. Nekem az alap méretem 75B volt és most 85D a szopis melltartóm. Kíváncsi leszek rá, hogy jó lesz-e rám majd ha beindul a tejcsi, mert most egy kicsit még nagy.

Szundiztam kb 3x 5 percet és olyan, mintha vagy 2 órát aludtam volna. :roll:

bellerreni
Eger

Sziasztok! Gyors bekukk, visszaolvasni továbbra sincs esélyem. Első nappalunk maga az álom volt, Emő evett-aludt, igaz sokat aludt, s kevesebbszer, de elég sokat evett. Tejem iszonyat mennyiség, szerintem emlékszik a régi időkre, ezért a turbótermelés.. Emőke 4-5 óránként akar enni, ami eléggé aggaszt engem, valszeg egy-egy evészetet mérni fogunk. Ja, és aztán az éjjel: éjféltől felriadás-kicsi szopi-büfi-felébredés-kicsi szopi-büfi 2,5 órán keresztül. Végül nagy evészet, de alvás nuku. 5-től 7-ig nonstop egetverő ordítás, már ügyeletet akartam hívni. :oops: Férjem sokat segített, így tudtam negyed-fél órákat aludni. Nagy kakilás lett az ordítás vége. Fél 7-kor nagy szopi, bealvás, 7-től húzta a lóbőrt. Gyerekorvos fél 10-re jött, én akkor keltem, :oops: Emő tovább aludt. Vizsgálatra felébredt, de pici szopival visszaaludt egészen 1-ig. Akkor nagy evészet, s még most is alszik. Félek, nem elég így neki a kaja. Pelusa ha nem kakis, akkor totál száraz. Kaki 4 naposan még sötétzöld. Nálam pánik ezerrel. Gyerekorvos viszont nem pánikol. :roll: Ma napközben 2 és 3 között aludtam, 3-ra jött a védőnő. Ő azért kicsit aggódik, egy-egy mérést javasol s itatást vízzel, kamillateával, viszont nem cumisüvegből. megkönnyebbülős szmájli

Közben Bori hőemelkedéses, rekedt. Férjem fantasztikusan helytáll, nemcsak Borit igazgatja, játszik vele, ő vásárol, s még nekem is segít, ha Emővel ilyen tanácstalan vagyok. Ilyen férjet kívánok mindenkinek!
ktc

Köszi az infokat! Nem tudom még milyen méretet rendeljek, inkább elmegyek a boltba és felpróbálom. Nagyon tetszenek ezek a hotmilk melltartók amiket Nóri ajánlott! :)
Ti milyet hordtok?
Nekem egyenlőre egy elöl kapcsos, sima melltartóm van szoptatáshoz.. de kezdem kinőni és nem is pamut..
Vendég

Ja és még egy kérdés! Nem tudom milyen babaerszényt vegyek..
Látom, hogy ti már többen rendeltetek..
Én ezeket néztem:

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1

http://www.babaslings.hu/

vagy innen a babaerszény, vagy rugalmas kendő..
http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt.htm

Ha valakinek van ideje megnézni??
:roll:
Vendég

Zsizell! Mennek a drukkok, hogy mihamarabb és fájdalommentesen kezedben tarthasd a picidet!

A szopis melltartóm most nem igazán vált be, nem jó a mérete. Szerencse, hogy csak egyet vettem. Helyette rugalmas topot használok, nagyon kényelmes. De még fogok próbát tenni szopis melltartóval, hátha találok abból is kényelmeset.

Katica! Örülök,hogy otthon ilyen ügyesen helytálltok. Bori hogy viselte a távollétedet? És most a kis tesót?

Kép
Kép
molmar

Katica, Zuzmoo:
tegnap megnézettem Bulcsú szopitechnikáját, nincs vele semmi baj, a cumisüveg azért hagyott nyomokat, de még jó. A lényeg, ugye én kb 20-40 ml- tudok lefejni, az első 3 hétben Bulcsú 30-40 ml-et evett. Kísérteties a hasonlóság. Valszeg Bulcsú baba az innivaló híg előtejet kiitta, a zsíros hátsó tejért, ami ennivaló, b*szott dolgozni. Ezért is akart kb fél - 1 óránként rajtam lógni minimum 1 órát. Azt a tippet kaptam, hogy ezt a híg előtejet szopi ELŐTT fejjem le, így előbbre hozom a zsíros hátsó tejet illetve megakadályozom, hogy a híg előtej elfogyása után abbahagyja a szopit.

Most látom, hogy eszik is, nemcsak iszik. Amikor elengedi a bimbót szilárd tejdarabkákat látok a nyelvén (ami nem tápszer, mert akkor is látom, amikor rosszul kapja be a Szoptanítot).

Próbáljátok meg egy két alkalommal!

ÉS azt is javasolták, hogy használjam ki a tejleadó reflexet, amikor az egyikből szoptatok a másikat fejjem. Tényleg jó! Igaz macerás, annyi minden van előttem: Szoptanít, a Szoptanít csövecskéi, Bulcsú, no meg a mellszívó. ÉS minderre két kéz, amiből az egyiken heverészik a ded. De ha be tudod illeszteni,
1, időt nyersz
2, kevésbé fáj a fejés, szinte magától ömlik (na ez nálam eléggé fellengős volt :lol: )
Ugye szoptatás előtt koppra lefejem, szoptatás alatt a szabad mellből még mindig tudok fejni (amikor azt hittem, hogy már száraz)

Katica! Hajrá előre!

zarja

Kengurut nem vennék, mert sehogy se jó a babának

Babasling: csak egyféle módon tudod használni, ráadásul úgy, hogy téged egyoldalasan terhel.

Babaközelbenes:
babaerszény: ugyanaz, mint babasling
Meitai: 3 hónapos kortól ajánlott, amikor már biztosan tartja a fejét
rugalmas kendő: nekem ilyen van, nem rossz, kifejezetten újszülötteknek ajánlják. hibája: 3 hónapos korig használható, utánna a súlya túlnyújtja a kendőt.
karikást még nem próbáltam

és ehhez mit szólsz?
http://www.bababolt.com/index.php?/hord ... kendk.html

zarja

Hali Csajok!

Asszem folyik a vizem, de nem vagyok benne biztos... :shock:

Délután felébredtem, pisilni kellet, oszt egyszer csak jött egy adag. Elmentem pisilni, és megállapítottam, hogy ez már a vég, hogy még inkontinens is lettem. Oszt pisilés után megint jött egy adag, meg szépen fokozatosan mindig jön... Mire nem jó a Tena betét ;)

Ember elindult haza, megmostam a hajam, csinálok még szendót neki.

A derekam érzem, meg keménykedik a kiscsaj, de ennyi.

Asszem bemegyünk, csak nehogy hülyének nézzenek, ha mégsem az lenne :oops:

Szóval, Zsizell, lehet, hogy találkozunk? ;)

Már szültek, szerintetek?

Kép

Ági
agic83

Eszter: köszi a szopis tippet. nekem is gyanús volt, hogy Benő meghagyja a sűrűbb tejet, különben miért éhezne meg olyan hamar? Lehet, hogy rápróbálok erre az előtte fejésre.

Katica: De jó, hogy otthon vagytok! :D Ez az éjszakai "felriadás-kicsi szopi-büfi-felébredés-kicsi szopi-büfi 2,5 órán keresztül" sajnos nálunk is megvan, sírással kombinálva. Csak arra tudok gondolni, hogy fáj a pocija, de semmi trükk nem vált be eddig :( Napközben viszont most aludt egy kicsit, így én is.

Funky: eredetileg én is erszényt szerettem volna, mert egyszerűnek tűnt. De azóta kipróbáltuk, Benő nem szerette és kényelmetlen volt nekem is. Ez nem jelenti azt, hogy neked ne válna be, de talán jó lenne, ha valahol ki tudnád próbálni, mielőtt megveszed. A rugalmas kendő viszont nagyon tetszik nekünk.

Szopis melltartó: nekem van egy Anita és egy olcsóbb Mülleres. Egyiket sem bírom elviselni. Itthon Szabi kinőtt ingeiben vagyok, de többnyire az is teljesen kigombolva. Az esik a legjobban, ha szabadon vannak a cicik.
zuzmooo

Zarja, innen rendelted a rugalmas kendőt? vagy valami más fajtát?
Babaerszény minőségre is ugyanaz mint a babaslings? Az árában elég nagy a különbség..

Agic, Zsizell, ti egy kórházban szültök? De jó!! Lehet egyszerre lesztek bent..
Melyik kórház?

Én már szinte várom, hogy a kórházban legyek.. halálra unom magam otthon.. (de ez ugye abból is látszik, hogy így rátok szálltam :)
Egész nap csak a gép előtt ülök, már úgy érzem magam mint államvizsga időszakban :oops: :? :(
Vendég

Zuzmó, a rugalmas kendő neked is innen van? Vagy lehet ebből többfélét kapni?
http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt.htm

Azt olvastam hogy a melleknek, sebeknek is a legjobb ha szabadon vannak..
De azért pár hét múlva már ha elmentek otthonról csak kell egy jó melltartó! :)
Vendég

Funky: nálam most egy ilyen Anaju kendő van, kölcsön kaptam, kipróbálásra. http://www.3treedesign.com/2009/10/anajuwrap.html
zuzmooo

áááááááááááááááá!!!!!!!!!
Keződik az esti mizéria! Én már attól teljesen kivagyok, hogy besötétedik. Szabályosan érzem, hogy nyomódik lefelé a hangulatom ahogy sötétedik. A gyerek persze ekkor élénkül meg. A cicin bealszik pár perc alatt (bárhogy piszkálom), de amint leteszem, ordít! :cry: Már látom, ma se fogunk aludni.

Ti hogy vagytok a hangulatváltozásokkal? Legszívesebben most is csak pityeregék. Na, de minek???

Na, befogtam, nem nyafogok tovább.
zuzmooo

Meg lett a fülbevalónk. Egész jól viselte, bár nagyon sírt a szúráskor. De utána úgy megnyugodott, hogy 4 órát sétáltunk a békásmegyeri fórumtársakkal. Szerencsére a szúráskor nem kellett bent lennem, biztos nem bírtam volna sírás nélkül végig nézni. Vettem Barbusnak FP-s hintát, kíváncsi leszek fog-e neki tetszeni.

juti: Gratulálunk Blankához.

bellerreni: Zsubika is lassan itt lesz már. Megértelek hogy szeretnéd már a kezedben tartani. Én is tudtam hogy Barbus nem marad bent februárig, de nem bántam meg a februári topicot. Kitartás.

bchris: Mi az anyakönyvi átvétele után 2 nappal itt volt a taj-kártya.

juci: A védőnőnk azt mondta hogy van aki javasolja az olajozást, van aki nem. Mi kaptunk receptre gyógyszertári olajat. H1N1-es babán én is pityeregtem.

zsizell: Hajrá holnapra. Én meg már azt hittem meg van azóta Samu.

nóri: Lucának nagyon szép szeme volt már akkor is. Ilyen kék maradt?

ktc: Emőnek csak elég a kaja, mérd néha meg.

funky: Nekem az első tetszik, de én nem vagyok oda a kendőért, mert nem bízom benne hogy jól meg tudnám kötni. A lányok a máv-ban szülnek.

agic: Hajrá akkor neked is a szüléshez. Már ha tényleg a vized folyik, de szerintem igen.

zuzmoo: Nekem már jobb a lelkiállapotom, de én már a sírásos dolgot is ennek tekintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Hali!

Ma nálunk is járt a támadónő.
Ami az olajozást illeti, én is kérdeztem, mert emlékeim szerint régebben ez úgy ment, hogy fürcsi előtt a hajlatokat át kellett kenni babaolajjal, és aztán jött a pancsi. De ma minden olajra az van írva, hogy fürdetés után kell használni. A védőnő azt mondta, ez ma már nem így működik, mert régen hintőporozni kellett a babák hajlatait, és az olajozás igaziból azért kellett, hogy a hintőport kitöröljék onnan. Szóval szerinte fürcsi után csak alaposan szárazra kell törölni a hajlatokat, és esetleg utána lehet kicsit olajozni, hogy ha mégsem sikerül jól kitörölgetni, ne páljon be... (Bár miután közölte, hogy kicsi még ahhoz Lili, hogy hasfájós legyen, nem tudom, mennyit hihetek neki...) Holnap azért megkérdezem a gyerekorvost is.

Jutinak én is gratulálok a kiscsajhoz!

És mennek a drukkok Zsizellnek is ezerrel!

Norc: küldök neked üzit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

agic! megy a drukk neked is!

zsizell írt: még otthon vajúdik, de most úgy látja, hogy hamarabb meg lesz, mint a holnap reggeli burokrepesztés.. lassan indulgatnak a kórházba..
hát..Nóri, csak be jön, hogy én tartok ki legtovább.. :lol:
ronci

Ági!

Neked is hajrá! Ez az elébb lemaradt! Milyen jó lenne, ha Szilvivel egy szobába kerülnétek... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szegény Ronci... Látod, akinek halálhírét keltik... :oops: :lol: Azért örökre nem maratok egyben!!!! :D

Lara!

Most viccelsz? Mint aki börtönből szabadult, olyan jó has nélkül!!!! Csak az a baj, hogy rajtam a zabálhatnék... :oops: Kéne sportolni!!!
Vendég

Nóri! nem kell sajnálni, mi egész jól vagyunk így együtt is.. bár nem gondoltam anno mikor kórházba kerültem, hogy utsó leszek! :lol: :lol:
Pénteken elvileg már a mi Blankánk is meg lesz legkésőbb..
ronci

Ágic! Mennek a drukkok. Zsizell neked is. Remélem gyors szülésetek lesz. Kép Kép
Kép
Kép

Ronci! Nehogy azt hidd, hogy kielőzlek. :lol: Biztos tuti, hogy nem te leszel az utolsó. Én kivárom a márciust úgy döntöttem. :lol:

Egész délután olyan volt mintha odarúgtak volna jó nagy erővel. Nem valami kellemes. :shock:

Na mentem pihikézni. Kihasználom még a februárt az alvásra :lol: Kép

bellerreni
Eger

Na, Reni, Ronci mi leszünk a sereghajtók :D . Hajrá Zsizell és Ágic.
pammut

Sziasztok!
Itthon vagyunk, vegre!
Csak rovid leszek, sokat kell visszaolvasnom, irnom is, de ez az elso ket babat altatos estenk, ugyhogy ez nem ma fog megtortenni.
A lenyeg, hogy jol van Erik, en is (el sem hiszem, hogy szultem, annyira rendben van rajtam minden, konkretan mar a verzesem is csak tisztasagi betetet igenyel).
Tejjel nem vagyok elarasztva, nem kezdodik jobban, mint elsore, alig valami. Persze meg beindulhat. Nem idegesitem magam, szoptatok, Erik jol szopik, ugyes es kitarto, de jol a tapszerrel lakik, tegnap ota szopik utn muszaj adni rendesen, mert kicsit besargult.
Pedig most bent nem maradt mehlepeny, az tuti.
Ismet eleg ketesen valt le a lepeny, furan is nezett ki (errol kesobb a szulestortenetnel), illetve az elozmenyek miatt a doki jol at nezett. Es kaoarni kellett...
Hat, lehet, hogy nyamnyila vagyok, de ez nalam vezeti a borzalom-listat, kb 30-40 perces volt (Feri szerint, en az orat nem birtam nezni) es nem esett annyira jol tekintve, hogy csak emiatt altatni mar nem akartak, eda-t meg ugye nem kertem, igy nem volt semmilyen fajdalomcsillapito bennem. A gazt szivnom kellett, de az csak arra volt jo, hogy leugrani nem birtam, de hallottam, lattam, ereztem.
Gratulalok mindenkinek, aki aznap szult es az azota babazoknak is!
Gyorsan meglesem a tablat, hogy hany baba van mar.
Vendég

pammut, reni! egye-fene! :lol:
ronci

Többiek is a Mávban szültek/szülnek?
Róbert Károlyban valaki??
Vendég

Erik szuletesi adatain javitok csoppet. El volt ertve.
Vendég

Lányok, akik méricskélnek! Hogyan számoljátok ki, hogy mennyit evett a baba? Ahány gramm annyi milliliter?

Zsizellről és Ágicról nincs még hírünk? Azért továbbra is mennek a drukkok...

Bea! Üdv otthon! Remélem jól sikerült az első este!

Kép
Kép
molmar

Zsizell még nem írt azóta..
nekem meg 10percenként van olyan méhösszehúzódásom, hogy kész vagyok tőle.. pedig még csak 50perce van.. szegény Blankám meg van olyan ficánkolással folyamatosan, hogy csak na.. biztos nem tetszik neki.. :lol:
na, ha sűrűsödne majdírok.. fix 5percesekig úgyse megyünk sehova. :lol:
ronci

még jó, hogy csak rövid ideig tart. :lol:
ronci

[quote]S írta:zia! Kismaki Kata vagyok. Sajnos előbb nem tudtam írni, de most pótolom: 2010.02.21-én 20:18-kor természetes úton megszületett Sivadó Lilien, aki 3160g és 52cm. Mindketten jól vagyunk és rajta vagyunk a tejfakasztáson. Akik esetleg még nem szültek, egy kalappal nekik. Kattkat is itt van még a kórházban. Domonkos nagyon édes, tiszta anyukája. Ha hazaengednek jelentkezünk bővebben is. Üdv mindenkinek! :D
Vendég

Egy kis összefoglaló a bimbóvédő krémekről..

http://velvet.hu/poronty/2010/01/13/kek ... ellbimbot/
Vendég

Szóval ha másik Kismaki nincs a csapatban, 3szoros HURRÁ Kismakinak!!!! :lol:
Vendég

Bea!

Mi nem volt jó Erik adatainál? A táblázatban? Vagy Te értetted félre? Mert az sms-ben 3001g és 50cm van. (Mondjuk fura is volt, mi az az 1g a végén :lol: !!!)
Vendég

Na, azért minden rossz minket sem kerül el... :) De ennél nagyobb gond ne legyen...
Csipilla sebesre csócsálta a jobb bimbit... Amúgy sem nagyon szerette, mert szerintem nem igazán áll neki szájra - valahogy kisebb, mint a bal -, de most sikerült addig csócsálnia, míg kisebesedett. Ráadásul délután a balból szopizott 80-at, most este jobból 20-at. Szóval nálunk sem egyforma a kettő. Max. majd a jobbat egy darabig csak mellszívózzuk... :? Védőnéni szerint felesleges nagy mennyiséget betárazni, így most van 4 pohárnyi a fagyasztóban. Nem tudom, meddig emeljem a mennyiséget, de tartok tőle, hogy nem fogom túl sokáig... Majd kiderül...

És persze üdvözöljük Lilient a nagyvilágban! Gratulálunk Kismakinak!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ez aztán a meglepetés!

Gratulálok Kismakinak Lilien babához! Sok tejecskét, erőt, egészséget kívánok!

Kép
Kép
molmar

kismaki!!! gratula nektek! hú, micsoda babaeső volt itt! és mennyi "rejtett" szülés! :lol:
én még fájok, ugyanúgy, mint eddig..végülis már vagy 10perc eltelt mióta írtam..ugyhogy jó nagy változások történhettek volna azóta :lol: :lol:
ronci

Lecsúszott a hasam az eddigi helyéről. De nagyon. Hogy fér el olyan kis helyen? :lol:
ronci

Csajok! Aki nem hord szopis melltartót,mibe teszi a betétet? Vagy Nektek nem folyik a melletek? Nekem egyfolytában folyik. Cicifixben is alszom...
Vendég

funky: Én is a mávban szültem. Melyik a Róbert Károly?

kismaki: Nektek is gratula. Legyen sok örömetek a babóban.

nóri: Én is cicifixben alszom, de a szopis melltartóm túl nagy. Előszedtem egy régi melltartómat, aminek jó anyaga van és elég nagy is. Igaz hogy merevítős, mert nekem csak olyanok voltak, de nem szoros.

ktc: Nagyon jók a képek az iwiwen. Csak úgy sugárzol.

Az mitől lehet hogy már vagy két napja nem keményedik meg annyira a mellem a tejtől? És nincs is annyi tejem. Már két etetésnyi tápot kell neki adni. Mondjuk a mostani kajánál is 70 helyett 120-at evett. Megette a reggeli kajája felét is. Nem győzöm. Ma megint elkezdem szedni az utricát. Mehet akkor 3x5 golyóval állandóra (minden nap)?
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri!
Én is folyok. Nem is kicsit, Mire Csibe ébred, már csurog a pizsifelsőm is. Pedig melltartóban, betéttel alszom.

Egy hetes lett a Cicergőm! És szépen átaludta a szülipercét. :) Csak egyszer kellett felkelnünk éjjel.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nori!
A felreertesnek tobb oka van. Az egyik az, hogy Feri volt ott ugye, amikor megmertek, tole kerdeztem eloszor, hogy mennyi a sulya es azt mondta, hogy "haromezeregy". Amit en ugy ertelmeztem, hogy 3100. Igy lett volna jo. De utana meg lattam, hogy papiron 3000 van. Ekkor levontam a kovetkeztetest, hogy 3001-et mutatott a merleg, de papirra ugye kerekitettet irtak, en viszont nem akartam azt az egy grammot sem letagadni, mert az sem bent maradt. :lol:
Szoval a mert suly 3100 volt.
A hossz meg be lett merve. Ezt is Feri nezte vegig, mondta, hogy nem volt egyenes gyerek mereskor. Furi is volt nekem, hogy milyen kis sovanyka, hiszen okes, hogy bo fel kiloval konnyebb, de 5 centivel rovidebb is, szoval nem kellene ennyivel sovanyabbnak lennie. Mar kuldtem volna Ferit 50es cuccot venni, de raprobaltam a korhazba bevitt 56-osokat es eppenhogy eleg hosszu az osszes markatol fuggetlenul. Bonek bo, de hosszra kell. Ujramertuk es kiderult, hogy 55 cm azaz 50 cm.
A fejkorfogata 35 volt, azt elhiszem, mert konnyebben kifert, mint Kristof. :D

Nah, ha mar ennyit potyogtem fel kezzel, akkor beirom a mehlepenyes balhet is. Az tortent, hogy nagyon furi dolog volt a mehlepenyen. Sokaig nezegettek, vagdostak. Nem eloregedve volt, meszlerakodas alig volt rajta. Inkabb valamilyen ranoves vagy mi a szosz volt. Arra tippelnek, hogy valszeg ikerterhessegnek indult, de koran elhalt a masik babo, de nem urult ki es a petezsak maradvanyai nottek a lepenyre. De mivel nekem ugye betoltott 13 het utan volt kint az elso uh-m, igy ez nem derult ki (es biztosra mar nem is fog)
A mehlepenyem viszont nem valt le tokeletesen, sok apro darab maradt fent, ezeket kellett kitakaritani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 17:43-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Hááát Kismaki! Te áruló :lol: Gratulálok, gyors gyógyulást és sok sok tejcsit nektek.

A többiekről valami hír? Zsizell, Ágic és már Ronci is.... Csak mi maradunk Pammut? Nehogy megszüljön itt rajtam kívül mindenki, mert esküszöm többet nem jövök :wink:

Nagyon car éjszakám volt. Aludtam vagy 4-5 órát. A tegnapi hagymáskrumpli úgy tekerte a pocimat, hogy azt hittem vajúdok. :lol: Na jó nem, tudtam, hogy az, de nem bírtam aludni tőle.

Megyek a kórházba vizsgálatokra, nem tudom mikor jövök, mert a dokibácsi azt mondta, hogy eg egész délelőttös program lesz, de ne izguljatok én még tuti nem szülök. :lol:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Reni Úgy fest itt maradtunk ketten :-(. Én csak NST-re megyek ma, nekem a sok kedves vizsgálat (2 naponta NST, flowmetria) csak a jövő héttől várható, tehát márciusban. Addig mégse kéne... Hivatalos dátumom 28, de nem állítom már át a vonalzót.

Anyósom érkezésébe többé-kevésbé beletörődtem. Bár tuti bosszant a dolog, mert veszekszem a családdal minden apróság miatt. Mint kiderült emberem volt a ludas, mert ő mondta neki, hogy jöjjön, amikor akar. Hát ő ma akart. Ezek után nem mondhatta neki, hogy "á Anya mégse gyere, majd csak ekkor-akkor". (Hogy miért nem kérdezett meg engem :roll: (nagy-nagy sóhaj).

Kismaki Nagy-nagy gratula Lilienhez!
pammut

Tényleg. Most már három kismamáért lehet szorítani. Zsizell remélem túl van rajta, Ágicról ügye csak gondoljuk, hogy csordogált a magzatvíz, Ronci sem jelentkezett még további fejleményekkel. Kedves kontaktok : Jó reggelt!. Tessék már ideírni, ha van valami! Mi Renivel, (ha éppen nem dokiknál heverünk, ülünk), kiválóan ráérünk szurkolni és gratulálni :D .
pammut

Jó reggelt!

én szopis melltartóban betéttel alszom, csak akkor veszek fel merevítőst ha menni kell valahova.

Az tök jó hír, hogy Kattkat nincs egyedül a kórházban sem :)

képzeljétek Levi tegnap este 19.45 kor evett, utána 01.00-kor, majd 6.00-kor Szóval lányok, közel a 6 héthez van remény, hogy fogtok tudni aludni :)

Reni: ha az ember lánya megszül akkor csak ábrándozhat a hagymás krumpliról, szóval mindennek megvannak a maga előnyei.

Engem amúgy kicsit kiborít, hogy nem ehetek meg akármit, nehogy fájjon a pocak. Rántott karfiol a kedvencem. Most bűntudattal kapok be max 3 darabot, Imádom a borsót, a kukoricát, de az ugye puffaszt. Citrusféléktől meg savanyú a tej, de hát csak jó lenne természetes úton bevinni a C vitamint, és akkor még a savanyú, vagy párolt kápiról nem is beszéltem... :(

zuzmooo: milyen volt az este?

vicky: azt olvastam, hogy kezd beállni a kereslet kínálat, és természetes, hogy puhább legyen

zarja:jó ötletnek tűnik ez a szopi közben fejés, csak én nem tudom kivitelezni. Baromi jó mondjuk a mellszívó, de ahogy talán kakti írta pár napja, mindkét kezemre szükség van a fejéshez.
Illetve én azért se fejek közben, mert sose tudom, elég lesz-e Levinek ami csak a másik mellben van. Viszont ez az előtte kifejni a híg tejet dolog jó ötlet :)

uticariat ugye 5-ös higítást használtok? Mert a 15-öst már elapasztásra használják

ronci? ágic? hogy álltok? 2&1 ? :)
stephie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?