Apaaaaa kerlek segitsetek!Nem tudok belepni!!!!!!!
Szevasztok cshajok
Nem fogjatok elhinni de nem tudok belepni
Gondolom azt kerdezitek,hogy a franca irok akkor
hat ezt en sem tudom.Ramegyek a bnet oldalara en nem tudtam belepni a sajat jelszavammal ezert kertem ujat....azt aktivaltam es probaltam bejelentkezni de nem ment.
Kertem egy ujat de azzal se ment.Igy irtam a bnet szerkesztoknek de mivel a freemail-emmel vgyok beregelve oda kuldik erre a freemail napok ota szaraxik valami szerverhiba van semmi uzenet nem jon at
Ugyhogy megvgyok love letoltottem a firefox-ot allitolag a freemail most azal muxik es feljottem a bnetre belepni nem tudtam de a lap aljan volt egy olyan iras hogy magvalaszolatlan uzeneteid megnezese es rakattintottam es a lap alja legurult es elojottek a leveleim meg ott tudok lepni erre arra...
De jelszot nem tudok valasztani belementem de kell a regi jelszo hozza ami persze bent van a freemail postafiokomban
Ugyhogy megvgyok loooveeee
Na most ez nem a legkellemesebb igy hasznalni a bnetet mert az egesz teret az a bnet foglalja el ahova nem tudok belepni es a lap aljan egy ilyen kis fikarsznyi helyen van ez ahol betudok vgyis bevgyok valahogy jelentve mert nem en leptem be...
Nem oldhatnank meg ezt valahogy?Azt sem tudom feltudok-e jonni meg egyszer ide...van egy masik email cimem
bridget0801@hotmail.com azaz ugyanaz mint a freemail csak ez hotmail.Nem lehetne,hogy erre irjatok amig nem sikerul tisztazni a dolgokat?Nem tudom igy hasznalni a bnetet
Mindjert irok nektek akkor is egy emailt!Hogy lassatok en vgyok az en nem valami hekker
Oldjuk mar meg ezt valahogy