Sziasztok!
Mercy sajnálom, hogy még mindig pocsékul vagy
Niki: gratula Daninak a meccshez! A nosmál főtt kaját én is csak melegen szeretem
Én Zalánnak Elefantent vettem eddig meg Superfitet. Próbálom leárazva megvenni őket. Lepénylecsúszásról én még soha nem hallottam.
És jól teszed, hogy elmész a dokidhoz, remélem meg tud nyugtatni ++++ Nagyon édes a napozó!
Edi: tündéri a kutyusod!! örülök, hogy ma is mindent rendben találtak!
Freya: Éljen éljen, hogy elköltözött az albérlő!
Dodó: nem semmi hó van felétek! Örülök, hogy megérkezett az Angel SOundsod
Anya maci: nálam teljesen változik, mennyit mozog a babó. Van, hogy egy csomót rugdal, van hogy összesen 2szer mozdul meg egy nap. Orrvérzés normális ilyenkor.
Heni: majd mesélj, hogy haladtok Ati átszoktatására az új alvó helyére. Mi most tervezünk a fiunknak másik ágyat venni
Emi: csak tudnám minek az ilyen embernek kutya... Mellkasi nyomás nálam is van nagy ritkán.
Sav: nálam főleg este van.
Zsani: nagyon jól néz ki ez a babakocsi!
Bibar: fejfájást sajnálom, remélem holnapra már nem lesz.
Meme: nagyon tündéri cuccokat vettetek! Örülök, hogy jó lett az AFP! Gratula a párodnak az új munkahelyhez!
Barbuss: nekem van kenyérsütőm, a dagasztó programot nagyon sok mindenhez használom
Mia: csinos a pocakod!
Emma: drukk a sziv UH-hoz! Én örülök, hogy lehet EDA nélkül is szülni, Zalánt úgy szültem, és ennek ellenére nem a fájdalom jut az eszeme a szülésről, hanem az a pillanat, amikor rámtették.