Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Először helyzetjelentek, aztán visszaolvasok.
Szóval egyfelől nagyon ciki volt, mert az a doki is bent volt,akinél 4D-n voltunk, és azt mondta van ott valami, de nem tudja mi az. Aztán meg ez a doki nem haematomának látta, hanem echoszegény(lényegében élettelen) területnek.De elég kicsinek látta, csak egyet látott, és a nagyon meg sem nézte oldalt a buroknál. Ellenben szerinte mélyen van a lepény. Eddig erről senki sem szólt egy szót sem. Az lehet, hogy jó helyen tapad, még egy 8 napja is jó helyen van, most meg "lecsúszik"??? Teljesen értetlen vagyok. Azt mondta pihenjek, ha bevérzek, menjek be. Na köszi szépen!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

meme: nekem valaki itt ajánlotta a L1'OCCITANE baba-mama krémet...nem olcsó, de sokáig tart és nagyon jó....ettől tuti nem repedsz tovább

http://www.loccitane.hu/16/2/4701/0/bab ... C3%B3k.htm

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Niki, sajnálom, hogy a bizonytalan dokik már megint felidegesítettek :( . Most, hogy 2-en nézték együtt, reméljük nem tévedtek...
Próbálj nyugodt maradni, és pihenj továbbra is! Persze, tudom, könnyű mondani :oops: . Nagyon drukkolok, hogy mielőbb javuljanak a dolgok a pocidban!!!

Anikó

Kép
mamaki73

Minden fejfájós kismaminak jobbulást! Szerintem a frontok is közbeszólnak, tuti. Ma én is picit érzem.

Meme, örülök apa sikerének :D !!! Hurrááá!
Viszont sajnálom a repedéseidet :oops: , tényleg nem tudsz mást tenni, kend naponta többször is akár, elöl a pocakon, oldalt és hátul is a derekadon!
Én tegnap vettem Milupa terhességi krémet, régen azt használtam, nekem bejött. Most eddig csak testápolóztam, de úgy éreztem nem szívódik fel rendesen, és ha kicsit többet kentem, akkor meg ragadt a pocakom. Úgyhogy visszatérek Milupára.

Edi, annyira jó hogy már ma láthatod a kis kukis Botikádat :wink: !!!
Nyugi, minden okés lesz, hiszen eddig is az volt :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Meme!
Nem csodálom, hogy jó napod van!! Gratula a párodnak! Szerintem jó az időbeosztás is...nem kell tul korán menni, és délután hamar otthon van.

edi!
Rántott sajt, nyami!!

Én ma valamit "fejből" kitalálva kreáltam ebédre. :roll: Ha jól sikerül, majd beírom a recisbe! Végülis valami rakottas...van benne krumpli, brokkoli. Meg egy "szósz", ami lepirított bacon, csirkemell kockák, fokhagyma, só, bors, tejszín és sajt. És ezek rétegezve egy jénaiban, most sül.

barbuss!
gratula a kenyérsütőhöz!!
Nekem is van, de egyre kevesebbet használom.... nekünk még kettünknek nem fogyott egy el gyenyér, és 3. nap már nem volt olyan fincsi...de most majd hogy Lizy is egyre több kenyeret eszik, majd fogok ujra....bár akkor is jobban szeretem a sütőben sültet, ropogósabb a héja.

d.dodó

Niki
Le nem tud csúszni a lepény, max. a doki nem mondta eddíg, azt jobban el tudom képzelni. Biztosan nem lesz baj, de megértelek, hogy nem elégített ki ez a válasz...
Vendég

Meme!Nagyon édesek a rucik!!!!!És gratula a nap remek híreihez!!!!!!! Egyél is hambit a jó dolgokra!Én is gondolkozom némi sütin,még azzal is álmodtam, de egy ilyen vacak nap után lehet, hogy be is vágok néhányat. Jajj, de hétfőn nincs honnan hozni.:(
Edi, drukkolok egykor!!Gyere jó hírekkel!!!
Én nem hiszem, hogy eddig nem "említettek" volna egy ilyen fontos dolgot. Hisz az Istenhegyin voltam, Bátorfynál!!!! Meg a sajátom is azt mondta, sőt a 4D-s is, hogy jó helyen tapad. Kolléganőmnek is azt mondták itt, egy héttel később a sajátja is nézte, és azt mondta minimálisan van lejjebb. Szinte semmi. A barátnőmnek meg ue a gép alapján magzati szív uh-ra kellett mennie Pestre,ahol kiderült, hogy minden ok. Szóval én ebben a gépben és a helyi orvosokban valahogy kevésbé bízom,mint a pestiben. De majd holnapra kikunyiztam egy időpontot a saját orvosomhoz, és amit ő mond,azt fogadom el szentírásként. Már végigcsináltunk együtt egy terhességet.Nem paráztat feleslegesen. Neki fogok hinni és kész. És lszi senki ne mondja, hogy túl sokat megyek dokihoz, mert aki a helyemben ülne a bizonytalanságban és malmozna az meg szerintem felelőtlen, nem parás!!!!!!!
Edi, mennyiért tud az ismid szerezni Siestát, ha meg szabad kédeznem???
:oops: Esetleg priviben???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

d.dodó

Mondjuk ahogy nézem, egyre bizarabbnak tűnik fiunak az a szín..... :roll:

d.dodó

Előbb csengettek! És ki csengetett?? A POSTÁS! És miért?? Mert nem fért be A CSOMAGOM!!! Megjött az Angel Sound-om!! :lol:
Asszem ebéd után hallgatózás lesz! Végülis ki kell próbálni!!

d.dodó

Sziaszok!

Meme: de szuper!!!!! Örülök, hogy Apácskának sikerült az új munka. Gratu hozzá! És az AFP-hez is gratu, jó eredményed van! Naná, hogy mindenképpen megérdemelsz egy hambucit! :) Ekkora izgalmakat egy nap?!
Nálam is kezdődött a repedés, pedig kenem ezerrel :(((( Olyan rossz, de sajnos vagy megvan a hajlam vagy nincs. Ráadásul, nekem oldalt a cicim....... áááá.

Meme, Edi: köszi, hogy beírtátok Zoét. Mikor a táblát láttam, nekem is mindig eszembe volt, de mire odaértem, hogy írok, akkor elszállt a fejemből. Pedig fontos dolog! :D Köszi-köszi, hogy nem felejtettetek el!

Edi: drukk az UH-ra, már biztos ott vagy! De jó Neked, hogy ma ismét látod a kis szexi popiját. Remélem, ma is tudsz hozni egy-két felvételt róla :) Tudod, szejelem...
Rántott sajt a kedvenc eledelem, jázmin rizzsel pláne! Éhes vagyooook! És azt most nagyon ennék! Akár minden nap :D

Maki: szuper hétvégéd volt!

Niki: Pihenj sokat továbbra is és meglátod, nem lesz semmi gond. Csak ne idegeskedj! Én sem hiszem, hogy így vándorolna a lepény. Jól teszed, hogy elmész a dokidhoz. Nem hiszem, hogy itt bárki is ücsörögne a helyedben. Biztos vagyok abban, hogy mindannyian mennék egy másik dokihoz, akiben megbízunk. Emiatt ne legyenek kétségeid! Ez a természetes, hogy utána jársz a dolgoknak!

Mercy: felírtam én is azt a krémet, lehet, kipróbálom, hátha nem repedek tovább, most lárom, tényleg jó drága... a fene.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok lányok! :D

Meme: írtam privit!! de nem láttam hogy elment volna.... :?
szóval akkor írom ide is: mától 20 éves vagyok...(csak a táblicsku miatt :oops: )
jah és gratula a jó hírekhez :D

Edi: megy a drukk az uh-hoz!!!++++++++++

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

hali :)

Niki, sajnálom, hogy a dokik így bizonytalanságban tartanak, de talán tényleg nem is nagy a baj, csak pihenj sokat!
Azt gondolom, hogy Bátorfi őszinte, jó doki, ha ő nem parázik, akkor tényleg a pihi a megoldás. Mellesleg én az Ő "szemének" hiszek, nálam bizonyított.

Mercy, Bibar,
jobbulást ... ez az időjárásváltozás most biztos "izgalmasabb" napokat hoz.

Dodó,
ez a hideg ... brrrrrrrrrr ... sajnálom, remélem hamarosan nálatok is megjelenik a jó kis meleg napsugár :)

Meme,
grat az AFP-hez :)

Edi,
a para ismerős, de nálam a mocorgás óta eltűnt :) Előtte 2 hetente moziztam. Lehet a nagyobb ramazurik után te is megnyugszol, nekem a kis "tipi-tapi" is megnyugtató :)
Vendég

sziasztok,
Niki: nekem is azt mondták, h echomentes területek vannak a lepényemnél..de állítólag ez lehet normális is, van akinek szerteágazó, nekem például nem összefüggő.. :shock: :shock: majd 16-án kiderül..én sem vagyok nyugodt, de nem akarom magam idegesíteni.

arról hallottam, h a lepény feljebb megy, h lejjebb azt nem. de ne idegeskedj, biztos minden rendben van, a köv vizsgálattól meg megnyugszol, én is elmennék a helyedben, sőt sztem mindenki :) az uh nem árt a babának, nekünk meg főleg, sőt..

mi a 7végén elmentünk sétálni, Apa hamarabb hazajött az egyetemről, megebédeltetem oszt irány a gellért-hegy..hát, kb. 10 percet voltunk ott..lefújta a fejünket a szél :cry: :cry: , így elmentünk a városligetbe..hát..megetettük a kacsákat, de 20 perc elég volt ahhoz, h szétfagyunk.. Martin persze nagyon élvezte..aztán hazajöttünk sütizni :)
piszok egy undormányos idő van..viszont örömmel konstatáltam, h felszerelték a hintákat már a játszókon..így ha "jobb" idő lesz, megyünk hinta-palinzázni :)

legyen már TAVASZ!!

csak nézem milyen szép neveket választotattok..nekem a Natalie és Vincent szerepelt a palettán, de Apa nem hajlik rá..nehéz vele..pedig..

pusz,
M.
Vendég

Kép

íme a pocak..a jobb hátul lévő szennyes kosarat ne vegyétek észre, lszi :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, mióta nem voltam, nem is tudok ennyit visszaolvasni, pár oldalt azért bepótoltam. Elutaztam kicsit, gyorsan, amíg még lehet repülőzni...

Előtte voltam a 18. heti UH-n, hát nem túl jókat mondtak. Illetve az ultrahangos szerint nem biztos, hogy kell foglalkozni azzal, amit látott: 2db hyperechogén papilláris szívizom a bal szívkamrában, ő úgy magyarázta, két szívizom jobban visszaveri az ultrahangot, nem nagy baj, de azért szóljak az orvosomnak. Felhívtam másnap, valamennyire megnyugtatott, azt mondta, ez gyakori, de azért szívultrahangra menjek el, hogy megnyugodjunk. Pénteken megyek.

Ami miatt beparáztam, az nem is önmagában ez a szívizom-dolog, hanem hogy persze utánaolvastam, és azt találtam, hogy a Down-kór kísérőjelensége lehet. És ehhez már van egy 0,71-es AFP-m, ami szintén arra tendál, amerre ha kívűl van a normál értéken, az Down, meg van az a 2,2-es tarkóredőm, ami szintén nem optimális... Mondtam mindezt az orvosnak is, de szerinte ezzel együtt sem kell izgulni, mert az integrált eredmény nagyon jó, 1:3100.

Ha jól emlékszem, ahogy átfutottam néhány oldalt, valaki volt már ilyen szívultrahangon, ugye? Miért? És mi derült ki? Hajdú Júliához megyek, állítólag ő a legjobb.

Repedés: én írtam (lehet, hogy más is) a L'Occitane krémet, vagyis nem a krém, hanem a "balm" kell, én azzal kenem, bazi drága, de elég meggyőző, nem kell belőle sok, mert nagyon tömény.

Szülés: EDA-val szült már valaki? Én most Spanyolországban voltam, találkoztam egy barátom feleségével, aki szintén terhes, második gyerek, elmesélte az ottani tapasztalatait, ott azonnal nyomják mindenkinek az epidurált, nem is kérdeznek semmit, teljesen ki volt akadva, hogy nálunk még megy a természetes szülés, azt hitte, ilyen már csak Afrikában van :)

Jó hosszú voltam...

Ha van valakinek tapasztalata erről a szívizom-dologról, megírja?

Emma

Kép
emma.zunz

mia!
Csini, csajos poci! ;)

d.dodó

Epidurál..érdekes, h mindenki kapja..nekem az első szülésnél adtak, és 2 napig kómás voltam. Martint természetes úton, EDA nélkül szültem, belegondolva, kómásan, h láttam volna el..? de ez az én véleményem..
a bnőm kért és kapott, és mire jöttek a tolófájások, elmúlt a hatása, így jó volt neki. nem volt semmi baja.

Emma: sajnálom, h ilyeneken mész keresztül, remélem a doki megnyugtató híreket mond, hisz az AFP 0.7-2. 5 MoM között tekinthető "normálisnak", nem? és te ebben benne vagy..nem beszélve az integrált eredményéről..és én úgy tudom, h a a tarkóredő értéket általában 3 mm-ig tartják normálisnak..
majd írj, h mi volt, drukkolok!

M.
Vendég

Köszi, Mia, igazából azt sem tudom, mi derülhet ki a szívultrahangból, mitől kell félni... Mert ezt a Down-dolgot én raktam össze, ilyen integrált eredménnyel az orvosok nem fognak ezzel foglalkozni... De akkor mivel? Mi lehet még a baj? Na majd pénteken...

Epidurál is úgy látszik kultúrafüggő, gondolom, ahol automatikusan adják, ott olyan tapasztalatuk van, hogy nincs nagy kockázat, itthon meg szerintem nem mindenki ért hozzá annyira, mellészúrnak, nem jól adagolnak, erről is hallani horror történeteket. Viszont Spanyolországban akivel csak beszéltem szülésről, nem értette, hogy milyen fájdalomról beszélek, azt mondják, inkább csak macerás, de fájni alig fáj az epidurál miatt. Hát nem tudom...

Kép
emma.zunz

Csajok! Köszi a gratukat Apa és a babó nevében:)

Edi: a drukkok még mindig mennek!! Gyere hamar a hírekkel!!!

Köszi mindenkinek a repedés-tippeket! Igyekszem kipróbálni őket!

Mia: naddon cép pocak!! :) Gratula hozzá!!:)

Emma: sajnálom a nem jó híreket, de sztem is a 2,2-es tarkóredő tök normális! És a kombi eredményed sem rossz!

Csajok: Az EDA az epidurális érzéstelenítésnek a rövidítése??? Én olyat nem szeretnék! Csak ha már tényleg a halálomon vagyok! Azt a pár órát csak kibírom, aztán meg állítólag mintha elvágták volna a fájdalmat. Megszűnik teljesen. Apa szeretne bent lenni, mondtam neki, hogy én örülnék, de felelősséget nem vállalok azokért a mondatokért amiket ott fog kapni tőlem!:) Mondtam neki, hogy ha le szemét disznózom, mert ezt tette velem, az ne vegye komolyan, csak a fájdalom beszél belőlem! :D (bár ezt filmeken láttam, lehet hogy nem így lesz :D :D )

Meme

Kép
hmeme
Németország

Emma: találtam neked egy linket ;) olvasd el..hátha..

http://torpicur.blog.hu/2008/09/04/kala ... izom_korul
Vendég

Emma,
down-ban én vagyok most a szakértő, nekem 1:9-hez lett az esély.
Nyakiredő 2,7 volt, a 2,2 nudli :)
A down-t a kromoszóma vizsgálat kizárta.
1,5 hét para.
Na, akkor mondta a doki, ha nem down, akkor szívbeteg is lehet.
Irány Hajdú Júlia!
Átnézte, megnézte, kutatott ... fél órát voltam bent, semmit nem talált. De tényleg ő a legjobb a szakmában! Menj el hozzá feltétlenül.
Nekem ezután jött meg az AFP-m, az 1,05 MoM lett, ez jó. De tudom, hogy a barátnőim zömét ezzel paráztatták, 0,41-el sem lett down-os a barátnőm gyermeke.
Drukk, járj mindennek utána!
:)
Vendég

Emma, az én barátnőm is Hajdú Júliánál volt, neki is őt ajánlották.Tényleg ő a legjobb!!!!Bízz benne!!!Ha ő azt mondja minden tuti,akkor az úgy is van!!!!!! Addig meg próbálj jó dolgokra koncentrálni.Azt nem mondom ne idegeskedj, mert hülye tanács lenne, pont tőlem... :oops:
Köszi lányok, hogy nem ítéltek el. Remélem, meg hiszem is egyébként, hogy nincs nagyobb baj, csak jó volna végre, ha kapnék egy határozott dolgot, hogy mi ez(ezt Pesten megmondták mondjuk) és mit tegyek. És ezt csak a saját dokimtól várhatom. Szóval ennek az ez,ja nem az, vagy mégsem amaz... dolognak szeretnék pontot tenni a végére. Meg tudni, hogy most feküdjek, pihenjek, vagy csak óvatosan.Nem lenne mindegy!!!!
Na pattanok alszok egyet, azt hiszem manó is elcsicsikált végre.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jaj de jó volt hallani babókám szívhangját!! :D

d.dodó

Köszi lányok, a válaszokat.

Mia, elolvastam, bárcsak nálam is jó vége lenne...

Anyamaci, ezek szerint szívbetegségtől is kell tartani, nem csak a Downtól... Akkor Te már megnyugodtál, ugye?

Hajdú Júliában ezek szerint lehet bízni, most már tényleg sokfelől megerősítettek ebben, csak kérdés, mit mond...

Kép
emma.zunz

Dodó!
Örülök, hogy megjött a Sound-od! Ugye milyen megnyugtató hallani babókát? Hamar megtaláltad??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hahó :D

Kész lett a kakaós csigám :P

Maki, olyan rossz, hogy a kórházban már annyira futószalag van, hogy az ingyenes ellátás már nem is ingyenes, mert aki meg akar nyugodni az úgyis elmegy magánba :? Nem az orvosokat hibáztatom, a rendszer sz@r :( Konkrét példa: hétfőn de. a SOTE-n 1 orvos van a várandós ambuláciára, a genetikai tanácsadásra és a szülőszobára :shock: És mégis normális volt, humorral fogta fel az egészet és ismeretlenül is megadta a tel.számát, hogy másnap segít megnézni a vérvételem eredményét, mert látta hogy Dunakeszin lakom és valszeg ezért nem jövök be másnap is :wink: Ilyen is van, de ritka :?

Babamozgás vs hányinger – na én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt :lol: kereken 14 hetes voltam amikor először éreztem, hogy megmozul Zalán, és ma reggel még mindig hánytam :lol:

Dodó! Nagyon jók a receptek!! Az a kroki! Wow :D A SOMET-es képen az Te vagy? :wink:
De jó, hogy Apudék mennek :D Miket „rendeltél”? :wink:
Jajj a hó miatt nagyon nem irigyellek :oops:
(micsoda nevek – Felhő, Eső - :shock:)
Praktikusnak tűnik a kocsi (szerintem az a lila nem való kisfiúnak :oops:), de 19 kiló :shock: Huhh az nekem sok lenne, de ez az én véleményem :oops:

Poci! Uhhh késői vacsora :? Én nagyon az utáltam a céges repi vacsikat :oops: Mire a kajáig jutottunk én már éhen pusztultam, mellesleg sosem bírtam este meleget és sokat enni :?
Wow mekkora pocak :D
Baba mozgással én is így vagyok, ugyanezek a „tünetek” :wink:

Kutya téma – most biztos nem leszek népszerű, de nekem van egy nagyon rossz (a sok „kicsit” rossz) gyerekkori élményem és a mai napig félek a kutyáktól (igen, a kicsiktől is...) :? Tőlem annyira távol állnak ezek a kutyás témák :oops: Persze ha beteg, vagy baj van, az más, azzal abszolút együtt tudok érezni, de egyébként nem tudok függetleníteni a régi emlékektől :? :oops:
Viszont Edi, nagyon tetszik az új vonalzód :D Gyere majd az UH-os hírekkel :wink:

Fóka, én meg pont egy törött széken tudtam csak ülni, ami a közepén lyukas volt :lol: :oops:
Anyósom vette a lapot, ma már hívott reggel, hogy akkor hogy csináljuk ezt a hetet :wink:

Zsani, én is már egy következő méretnél tartok mellesleg :? Mondjuk én örülök neki, volt honnan fejlődnöm :lol: 70C-ről most 75D-nél tartok :wink: (Emmával a szoptatósom 80Evolt :shock: na az magamhoz képest durva volt :lol: )
Szuper a kocsi, szerintem jó vétel volt, igazi terep járgány, amilyet szerettél volna :wink:

Freyja, hozz majd képeket a lakásról :wink: Jajj de jó, hogy elhúztak az albérlők! :D :oop: :lol:

Mia, nekem is ez a bajom a főzéssel :oops: Szívesen csinálom, csak ne nekem kelljen kitalálni, hogy mit :oops: :lol:

Anya maci, remélem jobban vagy már! Ne is mond ezt a hosszú telet, én már nagyon szenvedek :(
Orrvérzés tudtommal normális, asszem Manorka írta korábban :roll: Aha látom, írja is :D
Nekem is „csak” dugul, mint Dodónak – hát az is nagyon kellemetlen :?

Manorka, jó kis hétvégétek volt nektek is :D Én is nagyon szeretem ezeket a családos progikat :D Ez az ami visszatart a külföldre meneteltől :? Mert mi azért heti szinten tartjuk a szülőkkel a kapcsolatot és ez nekem nagyon hiányozna :? :(
Gratula a félidőhöz :P

Emi, fú rántott hal! Én nagyon szeretem a halat, de csak én eszem, és magamnak külön nem nagyon szoktam csinálni :? Néha Anyu hoz csak nekem :lol::oops:

Niki! Létráztál???? Na ne már! Ejnye :lol: De tényleg! Azt inkább ne :? Nekem a doki az echomentesre azt mondta, hogy az az a terület ahol a haematóma miatt nem tapad a burok, tehát leválás van. Ha felszívódik a haematóma, akkor szépen visszatapad a burok is :wink: Pihi pihi pihi!!! :) Nekem sem mondták a mélyen tapadó lepényt amíg rá nem kérdeztem :roll: De ez még állítólag változni fog – mármint a helye :roll:
Cipi: mi Siestával kezdtünk (van puhább talpú szandija a járás kezdetére), aztán volt Flacon (ugynazt tudja, csak olcsóbb), ill. a Salus is jó – legutóbb azt vettem Emmának 7e-ért, de pl. A téli csizmije Elephanten (Deichmann saját márka) asszem olyan 7e körül volt,ami csizmánál nagyon jó ár, és nagyon meg vagyok elégedve vele! Valszeg több Elephantenünk is lesz :wink:

Meme, gratu a szerzeményekhez, na meg persze a szupi AFP-hez :D Apának meg szuper hogy meglett az állás :P
„szemét disznó” :lol: :lol: :lol:
Én is szerdán megyek dokihoz :)
Nekem mostanában amikor nagyon száraz volt a bőröm, akkor az olaj sem segített igazán :? Vagyis segített, de hamar újra kenni kellett :? És utáltam, hogy mindenem csúszik már :oops: Át is térem másra: Milupár, amit Maki is írt. Most jobb (bár bazi nehéz kenni, nagyon masszív) :) De még nem bízom el magam :lol:

Moki! Isten éltessen! :D Piszkosul fiatal vagy :lol:

Emma, sajnálom a bizonytalanságot! :? Remélem minden rendben lesz! :wink: Az EDA nélkül szülés = Afrika azért kicsit túlzás szerintem :roll: de ez ismét csak az én véleményem...
Én jól megvoltam nélküle, de vki esküszik rá.

Vááá bocs a kisregényért :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

meme!
Fekve elég hamar megtaláltam....ülve nem.

barbuss!
Bevallom a kocsi kiloját nem is néztem. :oops:
Én már a blogodban meg is kukkantottam a kakaóscsigut...irtó jól néz ki. Ha gondolod a receptjét tedd fel a recisünkbe...képpel együtt.
Hát még egy jópár karácsonyi ajándékunk is itthon volt...azokat hozza apa, meg amit kimondottan "rendeltem" az kis sósperec (az a nemfényes....), meg kekszes-barackos bocicsoki. És mivel apa sokat jár németbe is, igy Milford gyümiteát, hátha azt meg tudom inni savasodás nélkül. Itt csak feketetea alapü teákat találtam, vagy zöldtea alaput, de csak gyümit nem.

d.dodó

Helló Lányok...

Megjöttem... ez az SZTk kiboríííítóóóóóóóóó :twisted: 1,5órát vártam úgy, hogy 2. sorszámom volt grrr

de a lényeg :D
Botikámmal minden rendben, a doktornő azt mondta rajzolni nem lehetne tökéletesebbet, egészen pontosan 18+2 minden mérete. Nem talált semmi rendellenességet, minden rendben nála.
ééés már az SZTK-s 2D-n is fiú a kis drágám :)
Azért majd megyek a Praxisba is szombaton :)

Emma
sajnálom ezt a paráztatást, de anya maci soraiból kivéve, szerintem nálad sem lesz baj....
Én EDA-val szültem Bálintot, soha többet, én nem voltam kómás, de többet nem...

Niki
Megkérdezem, és írok privit...
Vendég

barbuss!
Ja, és igen, a SOMIT-os képen én vagyok! Bár már nem ilyen a hajam sem....már máshogy van vágva, és vöröses barna.

d.dodó

edi!
Szupi, hogy minden rendben van!!
Az nem a legjobb, hogy ennyit kellett várnod. Az én kicsikémnek is napra pontosan olyan méretei vannak mint a kiírás (Lizy mindig le volt maradva).

Ki mennyire gyorsnak hallja a szívhangokat?? Mondjuk gondolom függ attól is, hogy alszik e vagy ébren van. Meg ha jól tudom attól is, hogy fiu e vagy lány. A lányoké gyorsabb. (140 és 160 közt asszem) a fiuknak meg 140 alatti 120-140.

d.dodó

Dodó
Igen, nálunk is Bálint mindig le volt maradva, de Ő sokkal, mert volt, hogy 2héttel, volt amikor 1héttel. De soha nem volt ilyen kis pontos mérete mint Botondnak :)
Nem egyformák :P
Vendég

Edi, de jó, hogy minden rendben :D

Dodó, majd felteszem, meg a forrást is, mert nem saját recept :wink:
De nagyon jó és Isteni finom lett :oops: :lol:

Megyek Emmáért - jól eltelt ez a nap eddig :shock:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Ediii: Dejóóó! Akkor most már tutti biztos hogy boti úszkál a pocakban!:) Örülök, hogy minden rendben, és tökéletes kispasi lesz!:)

Barbuss: Köszi a gratot! :) Akkor 3-an vagyunk a szerdai zh-osztagban? Te, bibar, és én? vagy esetleg még valaki??????? :)
Barbuss: te mikorra mész?
Bibar: És te??

Dodó: én is néztem a kocsit. Nekem színben az első tetszik, fiúnak még a 3. Abban sok a kék. A lila....hát, nekem nem jött be (igaz, lánynak sem szeretem a lilát), de ez persze egyéni vélemény! Remélem nincs hari! :) 18 kg. az viszont baromi sok sztem is! Pláne ha emeletesben laktok, és nincs tároló a földszinten. Mire felcipeled... megszakadsz!:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mia
szééép pocak :)
Vendég

Meme: szuper hireket kaptal ma, nagyon nagyon orulok Nektek! Csak igy tovabb...

Edi: a tokeletes kreacio...rajzolni sem lehetne szebbet :lol: ,a legfontosabb, hogy minden a legnagyobb rendben.

Niki: pihizz sokat, es meglasd minden normalizalodik.

Dodo: vegre megjott az Angel Sound, de klassz, konnyen megtalaltad a Babo szivhangjat?
pocaklako

Dodó
megnéztem a kocsikat... nekem az első kekis jön be.
A lila neeeeeem, fiúnak az gáááááááz :) És a kék-lila sem, szerintem, ha kisfickó lesz, akkor legyen csak menő pasis járgánya :P
Jó kis strapabíró kocsinak tűnik :P
Viszont, ha tényleg ennyire nehéz, akkor nem biztos, hogy bírni fogod a cipelést az emeletre, bár ha lift van akkor nem gáz....
Vendég

Edi: nálatok is utálja Boti a hallgatózást? :) Nálunk amint megtalálom, 4-5 mp, és elúszik. Aztán visszakíváncsiskodik, majd megint el. Közben meg püföli, rúgja anyáját, hogy ne hallgatózzon:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Barbuss: ez aztan kakaos csiga..istenien neznek ki..kernenk a recit is. Meg a kenyerednek is..az en kenyersutommel meg nem lehetett jo kenyeret sutni. Nem tudom milyen kenyersutot vettetek. Dobhatnal majd egy kepet rola (oldalrol) mert igy csak az ustot lattam.

Nagyon ugyes vagy! :D
pocaklako

Poci: Mi is nagyon örülünk...bár anyósnak sikerült elvennie az életkedvünk délelőtt....De már megnyugodtam, ugyhogy minden ok :) Csak szarul esik, ha nem úgy viszonyulnak a szülők a dolgokhoz, mint (szerintünk) kéne...

Örülök hogy ízlett a sajtos! Ez is anyukám receptje. Hogy saját kreálmány e, azt nem tudom, de gyerekkorom óta imádom:)

Lehetne már szerda!!:)
Holnap megyek a védőnőcihez! Megint megmázsál...de ott mindig több vagyok, mint itthon a digitálison. Igaz, itthon nem pulcsiba, cicőben méreckedek:)

Jajjj! Már nagyon várom a pénteket is!!:) Jönnek a gyerek leendő "keresztapájáék" :) Pizzát rendelünk mi is...de azért összedobok pár hamburgert is :) Apa már rá sem bír nézni a hambira:) Azt mondja már attól is hányingert kap, amikor én eszem. Szegénnyel megetettem 1 hét alatt vagy 6-7 hamburgert. És volt hogy egy nap 3-at kapott:)

POCI: Akartam kérdezni! Mi van a Toxoval? És a cuki eredménnyel??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Pocak
bizooony, tökéletes férfiember van odabenn :)
Meg is jegyezte a doktornő, hogy kedves Edina, maga ragyog... mi is az ok??? mondtam, hááát egyrészt maga a helyzet, másrészt meg , hogy látom a kis hercegem...
erre a doktornő: óóóó már értem, tehát kisfiú azt mondja? Akkor igaz a népi mondás, ha egy nőben férfi van, már teljesen boldog... :lol: :lol: :lol: én úúúúgy röhögtem... :D
Majd jött az uh, és mondta, hogy najóóó, itt tényleg nem lehet tévedni, komplett kiscsomag van ott, ezt már eldugni sem lehetne....
Imádom, kis manóseggűm :P
Vendég

meme!
Van Liftünk :)

Még egyáltalán nem biztos, hogy ilyen fajta babakocsi lesz, és ez a "projekt" csakis akkor indul be, ha fizet a biztosító a másikra!!

Pocak!
Fekve hamar megtaláltam!

d.dodó

Meme
bezony bezony, Boti is utálja a hallgatózást :) Püföli Ő is azonnal :)
úúú alig várom a szerdát, kíváncsi vagyok mi lesz :P Beszélj ám Te is a kis drágáddal, hogy megmuti mi van lábikó között :D:D:D
Vendég

dodo: nekem tetszika babakocsi...de áruld el, miért fizet a biztosító az előzőért???
edi: grat :D ..mostmár nyugszol azért :D :D :D :D ???

Mikor Londonban éltem, azt hitték a balkánról jöttem, és buckaházakban lakunk....nem értem... (ez az EDAról) jutott eszembe....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Meme: ne is foglalkozz a joindulato csaladtagokkal, errol tudnek mit meselni errol... :D :D :D
Szegeny Apa..hat mar akkor ne etess vele tobbet, ha ennyire nem birja a hambit...

Edi: :lol: :lol: :lol: :lol: latod a kicsi csomag....mar m ost milyen boldogga tesz.
pocaklako

merci!
Csak remélni tudom, hogy fizet a biztosító....mert beázott ősszel 3-szor is a pincénk, még kapott is minden lakás értesítőt, hogy ne menjünk le, mert áll a víz...és tiszta penész lett a babakocsink...na én abba nem teszek gyereket...bár a mózes része nem lett penészes, de ezt nem kell tudniuk :).

d.dodó

De amugy nem gáz, hogy ilyen fényes anyaga van a babakocsinak??

d.dodó

Mercy
Igen, azt hiszem már nyugszom... Legalábbis nagyon igyekszem, de már sokkal jobb mint mondjuk 4órája :D:D:D:D Akkor már nagyon izgultam... :lol: :lol: :lol:

Pocak
igen igen, már most imádom, és szárnyakat is növesztettem, annyira odavagyok érte... :D de gondolom ismerős az érzés :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?