Új privát üzeneted érkezett!

Andy, nekünk nem volt ilyen funkciójú termékünk babánál, nem tudok róla mondani tapasztalatot.

Ami viszont tapasztalat, hogy a rituálé nagyon beléjük ég. Ha minden este ezzel alszik el a baba, lehet, hogy még 3évesen is igényelni fogja. Persze nincsenek egyforma babák :) Nálunk a gyerekeknél csak a kis éjjelilámpa volt/van bent, egyébként tök sötét és csönd, mikor lefektetjük őket este. Sajnos ismerősöm sincs, aki hasznát volna ilyet v. hasonlót.
Mindenesetre marha jól néz ki, szép és "nagytudású", ráadásul ennyi pénzért simán megéri, még ha később nem is válik be, ugyanennyiért biztos el tudod adni! Addig is, míg megszületik trónörökös, relaxálhatsz rá :), elég jól hangzik a tenger morajlása hangfunkció.

maccs01

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Látom, mindenki vásárlási lázban.... :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jóreggelt! :)

Vettem babakocsit:

Kép

Befogadóképesség: mono
Kerékszám: 4 kerekű
Típus, funkció: háromfunkciós
Állapot: hibátlan
Új vagy használt?: használt

Nagyon szép uniszex, sötétbordó-bézs kockás babakocsi.
Teljes téli, nyári felszereltséggel.

-vizszintig fektethető, jól párnázott, nagy fekvőfelület
-5 pontos öv
-lezáróvég
-hatalmas téli-nyári kupola, bogárhálóval
-szúnyogháló
-meleg lábzsák, mely télen teljes védelmet nyújt
-kukucskáló ablak
-átforditható tolókar
-lágyan rugózó 24cm-es levehető kerekek
-lapra csukható
-nagy teherbírású kosár
-tolókar magassága állítható
NAGYON SPORTOS, MODERN KÜLLEMŰ BABAKOCSI. ÚJSZÜLÖTT KORTÓL 3 ÉVES KORIG HASZNÁLHATÓ.

15.000 HUF

Úgy érzem megint jó vásárt csináltam :)
clárika

Vitamin
Sok jót, rosszat elmondanak róla.
Az igazság akkor derülne ki, ha ua. ember, ua. körülmények között szedné, vagy nem szedné!
Mi a bizonyíték rá, hogy a vitamintól lett nagy a baba? Hogy attól hízott anyuka????? :roll:

Szilvás
Nekem az Elevittől nincs se székrekedésem, se farkasétvágyam.

Tina
Eredmények :lol: :lol: :lol:

Clarika
A kalciummal érdemes vigyázni, vesekő-képződésre hajlamosíthat a szedése.
Fogak megóvása: rendszeres, alapos fogmosás, rendszeres fogorvosi ellátás (fogkő leszedése--gyulladást tarthat fenn--az vezethet a fogak elvesztéséhez)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

IRCS
Köszi az infót, akkor vigyázok a kálciummal, mert amúgy is elő szokott fordulni nálam úgy 2 évente a vesekő dolog, mert nem tudok sokat inni....már szoktatom magam, mert tudom, hogy fontos :)
1,5 litert megiszok már 2 nap alatt! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi
Jók a képek!

Barbi
Vetélés elleni immunkezelés megy Mo-n is... van egy doki, aki nagyon foglalkozik ezzel....
(ez lett volna nekünk a következő lépés, ha ez a lombik nem sikerül...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Inni kell!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi. Nekem a farkasétvágy volt a rosszabb, a székrekedés még kezelhető volt különféle praktikákkal...
Amúgy is Bende születésekor emlékbe kaptam egy jókora aranyeret, szóval nekem amúgy is vigyázni kell az ilyen "behatásokkal" :-)

rezgőszék. nekünk van (Fischer Pr.) , jól eltettem, nagyon bevált. zenél és villog az az ív rajta...
Amikor fájt a pocija Bendének, az a pozíció volt jó ahogy abban volt.. Az "ív" meg villog, ha rugdos a lábával... Na amikor erre rájött... :-)
Meg így látott, ha főztem, tettem-vettem, hurcibáltam magammal.
Tudom, erre egy hordozó is bőven jó lett volna... De mi is baromi jó áron vettük, és nem bántam meg. Ja és amikor beteg volt, ebben elaludt, lehet benne ringatni is, és mégsem féltem attól, hogy ráfekszem...

Ilyen vetítős - zenélős "izénk" nem volt, csak egy forgó macikás -zenélős, de ez távirányítós volt, így nem kellett mindig odamenni, és felhúzni, az ajtóból újraindítani úgy lehetett, hogy észre sem vett minket...

Clárika.
Ilyen a mi babakocsink is, csak kék. :-) Jó lesz az most is, akkor is ha cofinkánk lesz, úgy döntöttem.
Egy kicsit nagy még összecsukva is, meg nem a legkönnyebb, erre azért készülj fel. De a babám nagyon szerette, és ez a lényeg. Mivel vízszintesre csukható, így már a kezdetektől lehetett benne tologatni... :-)
És tessék inni!
Tegyél ki magad elé egy üveg bubiomentesásványvizet, hogy emlékeztessen rá, inni kell! Nemcsak Neked kell a folyadék, a babádnak is szüksége van rá!!!!!!!!!!! :wink:

szilvás76

[quote="szilvás76"]S írta:szilvás76ziasztok!

Ircsi. Nekem a farkasétvágy volt a rosszabb,

Bár lehet, hogy az étvágyam amúgy is ilyen lett volna... De mióta nem szedem, nincs ilyen "panaszom"... Amúgy sem szeretnék elhízni, úgy meg ha mindig éhes vagyok, de már annyira, hogy émelygek, úgy elég nehéz vigyázni... :-)

A Femibiont azért szedtem a 12. hétig, biztos ami biztos. Most már azt se, de gyümölcsöt, zöldséget minden nap esazek!!! :-)

szilvás76

Sziasztok,

Ircsi, mesélj, te mit vettél!!!

Kép
xtina75

Sziasztok!

Bols annyira sajnálom! Remélem az egészséges babát sikerül megmenteni. Nekem is ikerterhességgel indult. Az egyik baba volt 8+5 hetes, a másik 6+5 hetes. Mondta is a szonográfus, hogy nagyon valószínű, hogy a kisebb fel fog szívódni. Így is történt. Mire mentem egy hét múlva már nem volt. És érdekes, hogy vérzés sem volt, csak rózsaszínes folyás. Na mindegy. Kitarást és sok erőt kívánok. Izgulok értetek, majd ha tudsz gyere és mond el mi van veletek.

Clárika igyál! Szilvi ötletét fogadd meg, sokaknak segített abban, hogy igyanak. Jó vásárt csináltál a babakocsival.

Évi látványos a változás hétről - hétre! Pihenőszék jó ötlet. És jól is néz ki. Nekünk nem volt anno. Árban horror volt, igaz annyira nem mentem utána.

Csillag jobbulást a derekadnak.

Bamass hűha! Komolyan mondom nem értem miért kell azt a gyereket szenvedtetni. Remélem már jobban van a lurkó.

Sophie azért leírhatod a tipped. Mert vagy fiú lesz vagy lány :lol: Egyik esetben sem hagyjuk a kórházban. De szombaton beszéltem az egyik kedves ismerősömmel. Neki az egyik lányának 0.8 volt az AFP-je, a másiknak 1.8. Azért mondtam, hogy én ebben nem hiszek, mert a környezetemben sok a kisbaba és mindegyik rácáfol erre. De ha jól sejtem akkor a tipped fiú lenne...

Jövő héten hétfőn megyek uh-ra ide a dokihoz és kedden, 03.02-án pedig Pestre a genetikaira. Elég koránra kaptunk időpontot, el is vagyok csodálkozva. Persze örülök neki.

Voltam csavarogni a Tescoban szombaton. Na nem tartott sokáig, mert utálok vásárolni. Minden bajom van, ha üzletbe kell mennem. Tudom, nem jól vagyok összerakva. Megnéztem a kisruhákat, de nem éreztem késztetést, hogy vegyek is valamit, pedig nagyon aranyos cuccokat láttam. De így vagyok jelenleg a névválasztással is. Valahogy még nem érzem, hogy eljött volna az ideje.

Nekünk Graco babakocsink van és imádom. Könnyű, egy kézzel össze lehet csukni, nem kellett külön sportkocsit vennünk, ezt használtuk 0-3 éves korig.

királylány

Dia, igen, kisfiút mondtam volna! kíváncsi leszek, hogy mit mondanak uh-on! ha kiderül a mostanin! nekünk nagyon sokára mondták meg fixre! volt egy fiú gyanús úgy 12-13 hetesen, de az igazság csak sokkal később derült ki! ;)

na most megyek, mert a gyerekem nem hagy élni! csak gyorsban elolvastam!

ja, Clárika, ez Bergon babakocsi!? nekünk is olyan van! zöld! :) nagyon szerettük, sokáig csak abban lehetett elringatni Benit, szóval jó hasznát vettük. jó batár, de a gyerek is nagyon jól elfér benne! ;)

sophie27

ja, látom. jackpol! kb. ugyanaz szerintem! :)

sophie27

Sophie hát vagy - vagy :lol: Remélem még a jövő héten nem derül ki, hogy fiú e vagy lány. Fogom is mondani, hogy ne mondják meg ha lehet. Bár Gábor leszedi érte a fejemet, mert ő már tudni akarja nagyon.

királylány

Bols. Sajnálom a Babócát!
Remélem, a másik Picike rendben lesz! Szorítok Nektek nagyon!!!!!!!!!

szilvás76

Bols, nagyon sajnálom ami történt!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a másik picivel!

Bmass, remélem már jobban van a kicsi! Viszont a kép az nagyon édes.

Évilány, szerintem jó ez a szék! Mi is Fisher Price-ot kaptunk a nővéremtől (az is rezeg) talán még az egyik játékot meg lehet húzni és dalol. De ez nekem nem fontos, mivel egy idő után az ember idegeire megy. :D
Ja és a miénk rózsaszín, tehát kíváncsi leszek, hogy holnap a 4D-n mit mondanak, hogy tényleg kislány-e....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hát nálunk változatlanul pocsék a helyzet. A ma éjjelt is a 40 fok uralta, Dönci pörgött, üvöltött és én meg már olyan fáradtan róttam a köröket, hogy nem tudtam a kórházba se bevinni szándékom ellenére, mert képtelen voltam olyan szintre felébredni, hogy autóba merjek ülni. Nyügös, nem nagyon akar se enni, se inni, de próbálkozok. Csak lassan felemészt az aggodalom.

Ircsi mire utal az aceton a pisiben? A "rossz" antibiotikumra, a felborult vagyis éhezö anyagcsrére (most nem a cukorbetegségre gondolok, amire elsö sorban utalhat) vagy mire?
Próbálnék lefeküdni, de ebéd is kéne. :(

Ircsi a szerzeményeidröl azért beszámolhatnál a kíváncsi társaságnak!

Évi nagyon jók ezek a pocakösszehasonlítós fotók!

Csillag! Akkor kb. képben vagyok, hogy mi a stílusod. Kb. erre gondoltam ösztönösen. Ma próbálok az én "felesleges" cuccaimról képet csinálni, pénteken ill. szombaton nyomulok a bazárra, hátha ott - is - találok valamit.

Szerinted ez neked bejönne?
http://cgi.ebay.de/Umstands-Jeans-Edel- ... 3a57f60ce0

Összhossz pocakrésszel: 116 cm, pocakrész nélkül: 107, derék keresztbe: 47 cm
Márka: Linique (meglehetösen drága márka), új

Puszi: én
maass

Barbi. Nem tudom, mi lehet ez Döncivel, de ez már tényleg nem játék!
Sztem ma éjjel vidd be, és ne hagyd! Azért már lassan 4 napja lázas... És nem csak kicsit... :-(

Tudom, mindezt Te is nagyon jól tudod, csak biztatlak...
Ügyeletet nem lehet kihívni hozzá? Vagy ott csak úgy lehet, ha te fuvarozod be a csemetét?

szilvás76

Barbi ez a helyzet már tarthatatlan. Csak nem küldenek haza a kórházból. Hihetetlen. Miért kell megvárni míg valami borzalmas dolog történik? Nem értem a dokikat.

Szilvi hogy telt a hétvége?

királylány

Dia. Jó volt.
Szombaton suliban voltam, utána Anyuékhoz mentünk szülinapozni. Tegnap sógornőmékhez, este meg próbára. Kész rohanás volt már megint, most meg tök fáradt vagyok.
Reggel Bende 5-kor felkelt, és kidumált mindenkit az ágyból...
Ki kell találni vmi plusz fényt a szobájába, most kezd félni a sötéttől... :-(

Most épp a Zuramra várok, hogy hívjon már, Bendével most vannak a kontrollvizsgálaton... 10-re mentek (2,5 hónapja megvan ez az időpont) és még nem végeztek... :evil: :evil: :evil:
Azért ez akkora szenyóság egy 3 éves gyerekkel... Akkor minek ez az időpont-kérős cirkusz??? :shock:

szilvás76

Szilvi milyen suliban? Tényleg mozgalmas volt a hétvégétek.
Éjjeli fény? Nem elég? Bence is félt a sötétben, de alváshoz mégsem kellett neki a kislámpa. Csak bemenni nem mert a szobájába.
ne is mondd ezt az időpontos dolgot. Bence fél éves volt mikor vinni kellett kontrollra a Kardiológiai Intézetbe. Persze volt időpontunk. Ugyebár akkor ő még csak anyatejet kapott, ráadásul nem szopott, hanem le kellett szívni a tejet. Persze, hogy nem tartották az időpontot, ott szívtunk egy csomót mire sorrakerültünk. A doki nagyon aranyos, kedves volt. Viszont az asszisztensnőt majdnem felrúgtam. Mire bejutottunk ugye a gyerek fáradt volt - ő 2-3 órát ludt 2 étkezés között - és sírt. Erre a csaj Gábornak: apuka ott vannak a játékok, hát kösse már le azt a gyereket, hogy ne sírjon! Gondolhatod...marha sokat látott volna belőle amúgy is, hiszen az uh-n be volt sötétítve..

Minden rendben lesz a kisfickóval. Tudom, én is izgulnék. Szorítok nektek.

királylány

Zenesuli. :-)
Éjjeli fény csak az van, ami az Angelcare őrzőn van, eszerint az kevés.
Elalszik (egyedül nem megy fel a szobájába), de az ajtót nyitva kell hagyni...
És egyre többször fordul elő, hogy ha megébred hajnalban, kiabál utánam. Amikor kisebb volt, nem volt ilyen gond.

És ki is mondja, hogy fél mert sötét van.

Hát, azt olvastam, hogy ez most ennek az időszaka sajnos....

szilvás76

Tényleg, írtad is, hogy oronálni tanulsz. Terhesagy :roll:
Bence is megmondta, hogy fél bemenni a szobába, mert sötét van. Este viszont volt, hogy megkérdeztem hagyjam e égve a kislámpát és azt mondta, hogy nem. Valóban ez a félős időszak. Át megy rajta hamar.

királylány

Nem végeztek még?

királylány

Sziasztok!

Szilvás, mi a helyzet a kontrollal :?:

Clárika, szerintem, nem csak érzés, hogy jó vásárt csináltál a babakocsival! Tuti! :wink: Biztos jól ki fogjátok tudni használni majd!

Bols, nagyon drukkolok, és várom a híreket!

Bmaass, nekem megint az az érzésem, hogy "ilyen nincs" :evil: Felháborító!!!

Sophie, Kristófnak 0.6 volt az AFP-je. Ez most a lánykategóriába esik? Mert egy szemernyi lányos vonás se szorult belé :lol: igazi fiú, rettentő talpraesett, jókora műszaki érzékkel megáldva, keménykötésű, stramm pasas :) Persze, mindez egy lányra is igaz lehetne :wink: nem is értem, mi ez a sztereotipizálás 8)

"Szórakoztató szék": nekünk nem volt, meg a szűkebb ismeretségi körünkben sem. Kábé olyan 6-9 hónapos lehetett Kristóf, amikor először kipróbálta vendégségben. Elkerekedett a szeme, egy darabig tűrte, de nem lett függő. :D Mondjuk, azt hiszem, kisebb korban kellett volna kezdeni, hogy hozzászokjon. Összességében elmondhatom, hogy bár van / volt elemes játékunk, nem vagyok nagy elmes kütyü-rajongó. Persze, néha biztos jól jött volna, amikor már nagyon fáradtak voltunk :roll: De az is tuti, hogy ide a lakásba a kistesó bölcsőjén kívül más "bútordarabot" nem nagyon tudnánk már tenni; ennek a hintának meg emlékeim szerint kell egy kis tér.

bekri

Bekri, hát igen, kicsit sántít a statisztika, de tudod, a kivételek erősítik a szabályt! :D na jó, viccet félretéve, tudom, hogy ez egy baromság, mármint, hogy ilyen összefüggés nem létezik, csak nálunk bevált, és most már csak kíváncsi vagyok, hogy nálatok mi lesz. de végülis, vagy fiú, vagy lány! és, hogy egészséges legyen, az a fő lényeg! :) nem igaz?

megyek rámolni, mert azt mindig elhanyagolom... :(

sophie27

Szilvás, kontroll!?!?!?!?

sophie27

Csillag, Évi meg akit érdekel!

Tettem fel a saját képeim után pár terhesrucis képet. A fehét bermuda a legkisebb 38-as méret, a csíkos blúzok 42-esek, a kék blúz sátor méretü 48, a ruhát említettem Évinek az 40-es, a kötött fekete kardigán xl-es, stb. Ha konkrét méretek is érdekelnek valakit, mindet lecentiztem és tudom mondani. Nekem ezek olyan méretek, ami vagy túl kicsi, vagy túl nagy...

Süt a nap, lehet, hogy ki kéne szédülnöm a gyerekekkel a játszótérre.

Barbi
Vendég

Bekri hehe :lol:

Sophie minden ilyen "módszer" sántít szerintem. Mert vagy bejön vagy nem. Az ismeretségi körömben a kínai fogamzásnaptár mindenkinél "bejött" de ettől én még lehet kivétel leszek. Egyébként meg előbb - utóbb úgyis kiderül.

Szilvi mi van már :?:

Most jöttem a védőnőtől. Minden oké bár a vérnyomásom alacsony. Igaz, hogy magamhoz képest hoztam a formám 99/75 . És nem híztam egy dekát sem. Tök jó. Hátha még csizma sem kell majd....

Barbi én azért apát falhoz állítanám. Oké, hogy ő a kenyérkereső, de csak van köze a gyerekekhez :roll:

királylány

Hahó, itt vagyok.

Apáék bejöttek értem a mh-re, Apa ment tovább dolgozni, én meg jöttem vissza a gyerkőccel...

Hát, délre végeztek.
Semmi újat nem mondtak, csak hogy vigyem a Sváb-hegyre, ott jobban meg tudják nézni.
(most nem sikerült fújatni -tüdőkapacitás- mert "nem együttműködő"... Na ja, 3 éves... fújt szegénykém, de nem tudták értékelni.

Úgyhogy semmivel sem lettünk okosabbak. :-(
Azt akarják kiokoskodni, hogy kell e a Flexotide_t tovább fújni megelőzésképp, vagy már nem...

szilvás76

Flixotide

szilvás76

[quote="xtina75"]S írta:xtina75ziasztok,

Babakocsi, kiságy, szoptatós fotel....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bmaass
Aceton... én inkább az elégtelen folyadékbevitelre tippelek...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="maass"]
írta:
maass
Csillag! Akkor kb. képben vagyok, hogy mi a stílusod. Kb. erre gondoltam ösztönösen. Ma próbálok az én "felesleges" cuccaimról képet csinálni, pénteken ill. szombaton nyomulok a bazárra, hátha ott - is - találok valamit.

Szerinted ez neked bejönne?
http://cgi.ebay.de/Umstands-Jeans-Edel- ... 3a57f60ce0

Összhossz pocakrésszel: 116 cm, pocakrész nélkül: 107, derék keresztbe: 47 cm
Márka: Linique (meglehetösen drága márka), új

Puszi: én

Köszike...bejönne ez is...csak már pocakrésznél most 119 cm vagyok :(
Tehát kicsi...nagyobb kell :(
:D De nagyon édes vagy!!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi!!!
Megnézem g-mailen a képeidet.-és visszajelzek!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi!
megnéztem a képeket a rucikról ... 2 ruciról kérdezek a kép alatt megjegyzésben...az egyik az együttes a másik egy fehér ing...azt hiszem a csíkos...kötős... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

KÖSZÖNÖM mindenkinek a kedves, együttérző szavakat! Szeretnék már túl lenni a holnapi napon! :oops:

Tud nekem valaki segíteni abban, hogyan nézhetem meg a g-mailes képeket? Előre is köszi!

A hírekkel csak szerdán tudok jönni, de igyekszem.

Ircsi, jól bevásároltatok ezek szerint. Ügyesek vagytok!

Clárika, nagyon klassz a babakocsi és jó áron vetted!

Mi még semmit nem vásároltunk, de jobb is így! :?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Szia Bols.
Nem akarok tolakodni, ha nem akarsz, ne válaszolj...
Csak én még nem érzékeltem a közelemben ilyet, és nem tudom, mit csinálnak.
De ez az egész ilyen gyorsan történik? Hogy szerdán már tudsz jelentkezni? :o Ez műtét szerű beavatkozás?
Annyira szorítok Nektek!!!!

szilvás76

pü ment!!!

szilvás76

Bols
Hajdú Krisztához mentek?
Nagyon drukkolok!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

Bols nagyon sajnálom! és nagyon drukkolok holnapra!!! minden rendben lesz!

Évi ugyanezt a pihenőszéket néztük ki mi is! melyik boltban veszitek? (vagy vettétek...nem is emléxem már, hogy mit írtál)
valamelyik licitoldalon volt hirdetve 5700-ért, de villámáron elvitték 8000-ért pikk-pakk... sztem akkor már az a 2000 ft plusz megéri, hogy ne használt legyen... nem?!

Kép
gtunde75

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba

Milyen babakocsi (márka, szín), milyen kiságy, milyen szoptatós fotel? :D Naaa, mindent harapófogóval..? :D Teszel fel képeket is? :D

Kép
xtina75

A pszichológushoz bejelentkezik a fiatal mama.
- Doktor úr! Azt hiszem, túl szigorúan neveltem a gyerekemet, és most nem tudom, mit csináljak.
- Asszonyom, miből gondolja, hogy baj van a gyerekkel?
- Hát csak abból, hogy amikor mások a nevét kérdezik, az válaszolja: Pistike Nemszabad.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="xtina75"] írta:xtina75
[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba

Milyen babakocsi (márka, szín), milyen kiságy, milyen szoptatós fotel? :D Naaa, mindent harapófogóval..? :D Teszel fel képeket is? :D

Babakocsi: kék, GRACO
Képeket majd teszek, csak még minden dobozolva van... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Két fiatal apuka beszélget:
- Szerinted melyik a terhesség legnehezebb hónapja?
- A tizedik.
- ???
- Mert akkor már én cipelem a gyereket.

Kép
gtunde75

Sziasztok ismét!
Utolsó bejelentkezésem óta megjártam a fogorvost.
Hétvégén mogyorót ettem és letörött a fogamból egy darab.Ma nagyon fájt és az algo sem akart használni.Végső elkeseredésemben mondtam akár mi is lesz elmegyek le a gyerekdokihoz és bármennyit fizetek neki csak húzza ki!!!!
Nagyon jó fej a doktornő...közölte hogy be van gyulladva és nem tudja megmenteni...beinjekciózott...és kikapta a 3 gyökeres fogamat ami nem gyengén nézett ki :S
2000 forintot kért...Áldom az eszemet hogy elmentem!!!Megszabadultam tőle!!! Nem bírtam volna ki a holnapi temetést és az azt követő ceremóniát.
Na ezt is elregéltem :D
Most lefekszem amíg zsibbad...nehogy érezzem ha netán fájna miután elmúlik az érzéstelenítő :D
Holnap nem biztos hogy jövök....
Évi!
szerdán jelentkezem,lehet hogy csütörtök délután nyélbeütjük a talit (ha neked is jó).Még egyszer köszönöm!!!!
Puszi mindenkinek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Végre itthon. Reggel voltam vérvételen... most "izgulhatok" jövőhét péntekig, hogy minden rendbe legyen...

Hihi érdekesek ezek a baba nemét megjósoló "praktikák". Sokaknál a jónás naptár vált be azt néztétek már? Nekem ott is és máshol is kiscsajt jósoltak de amibe én jobban hiszek, hogy még terhesség előtt kétszer is megálmodtam sőt még a nevét is. (Ezt muszáj elmesélnem nektek :), még anno egy álmomba született egy kislányom akit Noéminek hívtak... másnap szinte végig csak ez a név csengett a fülembe és bevallom tetszett is. Aztán épp párom postafiókját nézegettem rá pár napra mert várt egy levelet mikor is érkezett egy levél a párom vezetéknevével de Noéminek címezve. Jót mosolyogtam rajta mert szépen csengett. Eltelt egy hónap nem is meséltem páromnak, mikor is egy beszélgetés alkalmával felötlött vajon milyen neveket adnánk majd leendő gyerekünknek ha pl. lány lenne elsőre ilyet szólt Zoli a Noémi szépen hangzik :D Ezen jót mosolyogtunk azóta szinte nem is kérdéses, hogy hívják ha majd lány lesz :) A fiú nevekkel már jobban bajba vagyunk bár nekem a Tamás felé húz a szívem. )

Persze aztán lehet koppanok és fiúcska lesz majd de úgy is mindegy tudom közhely csak egézséges legyen :)

Maccs tudom vigyázni kell mihez szoktatjuk hozzá a babát én például ezért is gondolkodtam el anno még a rezgő széken nehogy aztán az legyen, hogy folyton rezegtetni kell a popiját :D Igazából a vetítő miatt tetszik a hang az mellékes estére azt úgy se kapcsolnám be neki viszont lámpa helyett meg tök jó lenne míg pici.. na majd kiderül szerintem beruházok rá aztán ha más nem eladom. Szilvi ebbe az a jó, hogy beállíthatod mennyi ideig szóljon vagy vetítsen.

Clárika nagyon szupi a babakocsi, a miénk sötét- világos kék :)

Woody de szuper lesz neked holnap :) aztán hozzál majd képeket:), később is mész majd 4D-re?
Én egyelőre nagyon csábulok, hogy 20.hét felé elmenjek, úgy is van egy "csomó" pénz az egészségpénztáros kártyámon és elég sok helyen elfogadják. :)

Mass párod nem segít?? Ő nem tudta volna bevinni a kórházba... szegény kicsi Dönci... nagyon drukkolok, hogy minnél előbb rendbe jöjjön már végre.

Bols holnapra nagyon szorítunk neked, bízzunk benne minden rendben lesz a másik babóval!

Kriszti nem semmi de legalább most már nem fog fájni.. én képes voltam vele azaz a fájó fogammal hónapokig szenvedni volt már, hogy egy halom fájdalomcsillapító sem segített, aztán elmentem és egy íradtlan méretű és összevissza ágazó gyökerű fogat húztak ki... Holnapra neked is kitartás!

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Sziasztok
Clárika,szép a kocsi,gratula hozzá :) ügyes csajok vagyunk mi :)

Mi ma szekrényt néztünk a babának.Láttunk is egyet,vszínű meg is vesszük,egy 160x80 széles 50 mély rakodós,(3 polcos) és 160x120 szélesx50 mély 2 polcos,3 fiókos,1 rakodós (2 polc) leirni nehéz majd hozok fotót :)26700 ft egy komlói bútorboltban.

Csillag a tornát viszem de előtte meg kell kérdezd a dokidat,szabad-e. Bár ismétlem ez egy nagyon lightos torna,majd meglátod,de Te sajna veszélyeztetett vagy. Közben írtam pü,de oké,akkor szerdán egyeztetünk. Csütörtökön de.dokihoz megyek,du.szülésfelkészítő,2-3-ig kb.

Barbi,kisfiadnak jobbulást,elképesztő az ellátás tényleg,egy ilyen pici gyerekkel szembeni érdektelenség. Ruhákat rögtön sasolom.

Bols,nagyon,nagyon drukkolok nektek

Ircsi,jól hangzik,képeket várom.

Tünde,a vasút közelében van egy bababolt,ott. Domus parkolóból rálátni. Hát igen,10-ért újonnan megéri,meg ha vmi 8ezer a vaterán arra minimum egy ezres a posta….szóval…

Mi ma Komlón voltunk a szüleimnél,apukám szülinapja van

:wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Végre volt időm elmélyedni a gmailos fotókba.

Bmass az a kék sapis uszis kép... milyen édes.

Évi tetszik a pocis sorozatod. Még két hete csináltam én is a pocakomról majd felteszem, lemérni is mióta le akarta már. :)
Most már amúgy érzem beindult a növés eddig főleg a puffadás miatt volt nagy de most már alapjáraton is elég jól látszik oldalról, igaz még egy hónapig nőhetne kicsit lassan, nehogy ne férjek bele a fehér ruhába :)

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?