Új privát üzeneted érkezett!

Csillag igazad van sztem...
De azért sztem mindenkinek rosszul esik, hogy így viselkednek, mert mi mióta tagok vagyunk végig itt szurkoltunk nekik, sírtunk ha bánat ért valakit, vagy a másikkal együtt örültünk... azért, mert vkinek sikerült, nemkéne egyből inkább hanyagolni a társaságot. Elkéne gondolkodniuk, hogy fordított esetben, amikor nekik sikerül, mit szólna hozzá, ha csak úgy többé már nem írna nekik az eddig vele együtt örülő, nevető, síró, szurkoló mondhatni barátnő... Sztem ő sem örülne ennek, ha csak mondhatni "lecserélnék" másokra.
Mi meg naivan aggodunk, h jól vannak e, közben más topikban játszák el majd másokkal ugyanezt...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Huu Baba ...ezt megírtad.... bevallom őszintén némi igazság van benne, azt hiszem ennek az oldalnak az a célja hogy addig amíg babásak leszünk nagyon drukkoljuk, majd ha bekövetkezett a csoda együtt örüljönk neki, és megosszuk egymással az áldott állapot újdonságait.

Abban nekem is vajas a fejem, hogy időnként eltűnök, de nem azért mert nem örülük annak hogy másnak összejött a baba, hanem csak erőt gyűjtök a köv hónapram vagy nagzon el vagzok havazva...a múlt hónapban hetente 2 - 3 ügyeltem az 24 óra talpon---ki voltam nyiffanva rendesen....

HUHA Sousse-ba megyünk mi is .....és most sincs szezon....kicsit kezdek aggódni....mi lesz ebből.... nem tudod melyik szállodában voltak??????????

nem tudjátok a choragon mikorra ürül ki a szervezetből, úgy hogy ne mutasson fals pozi eredményt???
Vendég

[quote="bridget0801"]H írta:bridget0801at pentekre tettek at az szombaton erkezik de parom probalkozik elkapni a csutoroki masik jaratot ami pentek estere erkezik...az meg nem is problema de anyagot igy hogy adunk le?Hetvegen nincs labor pentenek mentunk volna katona fagyasztasra :( Remelem megtudom oldani :roll: Majd holnap meg jovok ezekszerint :roll:

Ez volt az uccso hsz-em ide...aztan masnap azert nem jottem mert apacska itthon maradt pakoltunk ilyesmi...aztan utazas es amig o itt volt nem gepeztem(max 1-1mondatot irtam)

Aztan mire jottem volna mert apacska sem volt itt(kedd)nem volt aramunk meg nem is ereztem magam jol...jaaah es a lenyeg megint olyan hangulatu lett itt a legter amibol nem kerek :roll: Nem tudom miert nem lehet elfogadni ha valaki valamiert nem akar ide irni....mar multkor is irtam 1-2ember miatt nem szivesen jovok...es hogy miert?Mert ok akkor jonnek mikor epp akcioznak most had ne mondjak neveket jonnek mert epp lejart a varakozasoi ido vgy mert epp nem tudjak mi van jeleket keresnek,aztan a masik meg kerdez valamit mikozben o "titokban homlokegyenest mar mast csinal... :?

Most ez olyan hogy en megkerdem toled mit gondolsz a lombikrol?Kozben sutyiban en mar jarok? :?

Aztan a harmadik meg itt izel,hogy o igy-meg ugy nem mond semmit nem akarja elszolni magat de megy megetetni a babat a pociban meg mitomenmi...a TAPINTAT meginnt eltunk es a KIHASZNALAS jott felszinre....en nem akarom a szabad idomet olyan emberekre pazarolni akik nincsenek tekintettel ram es masokra,akik kerdeznek dolgokat de megsem halljak...inkabb olyan emberekre szeretnem az idomet szentelni akik nem ilyenek...es igen van kivetel mint ahogy babagoa is...es sajnos az ilyenek isszak meg a levet a tobbi nem tul korrect forumozonak :?

Baba
Priviben barmikor elersz en az ostopikomba irogatok amit anno meg en nyitottam bar epp haldoklik,aztan a lapaljaba ahol eleg egyszinten mozognak a lanyok es nincsenek ilyen tapintatlan kihasznalo emberkek akik csak az energiajat szivjak le az embernek.Lombikosba is irok mivel ott mindenki tokre megert hisz egy cipoben vgyunk!Bar oda is csak most tudok irni,hogy itthon vgyok :roll: Mert itt anno megkaptam azt hogy 1% az nem sok azert mas nem tenne ki ennek magat...hat nekem meg ez az egyetlen eselyem es nem adom fel :!: Koszonom,hogy erdeklodtel irantam...tegnap vendegek voltak nalunk es meg azota is beteg vgyok miota hazajottem :x de akartam neked privit irni :arrow: De ehcs jol kiugrasztott engem a bokorbol az elozo irasaval...felreertesek elkerulese vegett nem azert megyek uhura mert sikerult....meg csak a szurikat szurom....8.cn vgyok es petinezobe megyunk kedden. 8)

Csillag
Te meg ngyon jol tudod,hogy miert nem jovok...anno meg en kezdtem el ugy irogatni...igy indult beszelgetosbe a topik...neked mas te arulsz tesztet neked itt a helyed de nekem minden barmot nem kell elviselnem :oops:

Ugyhogy aki engem keres az priviben megtalal...es ha egy kicsit is az erdekeim nezi nem kenyszerit bele egy olyan topikba abol nem erzem jol magam :roll: Es szerintem nem kene itt magyarazkodnom mert ez eddig sem volt ujdonsag...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Baba
akkor most jövök a válasszal ok :?: :!:
A helyzet az, hogy én nem vagyok olyan, mint egyesek, akik, mint írod is, lelépnek, ha babások lesznek.
A másik helyzet, hogy én, akiknek eddig is szurkoltam a mai napig teszem ezt, hisz akik régen itt voltak, már nincsenek itt, hanem mindenki a másik topic tagja lett...és itt jön, a vajon miért :?: :?:
Hát pont ezért, amit EHCS is írt: mióta idejött mindenki (új), itt másról nem megy a téma, mint a hőmérőkről, ami már tök unalmas...legalábbis számomra...a többiek is azért mentek el innen, mert nagyon unalmas lett a topic. Senki nincs itt már a régiek közül, csak mondom, max. néha valaki benéz...meg persze EHCS, de hát övé a topic ugye :wink:
És félreértés ne essék: Én nem vagyok az a sértődős típus, ezt már múltkor is megírtam, tehát nem azért nem írok ide, mert megsértődtem...nem vagyok már óvodás, bírom a kritikát is, úgyhogy nem sértődtem meg, és nem is fogok, remélem tiszta :!:

""De azért sztem mindenkinek rosszul esik, hogy így viselkednek, mert mi mióta tagok vagyunk végig itt szurkoltunk nekik, sírtunk ha bánat ért valakit, vagy a másikkal együtt örültünk... azért, mert vkinek sikerült, nemkéne egyből inkább hanyagolni a társaságot. Elkéne gondolkodniuk, hogy fordított esetben, amikor nekik sikerül, mit szólna hozzá, ha csak úgy többé már nem írna nekik az eddig vele együtt örülő, nevető, síró, szurkoló mondhatni barátnő... Sztem ő sem örülne ennek, ha csak mondhatni "lecserélnék" másokra.
Mi meg naivan aggodunk, h jól vannak e, közben más topikban játszák el majd másokkal ugyanezt...""

Ezt a szép hsz-t pedig köszönjük szépen (a többiek nevében is beszélhetek asszem)
Mióta vagy te tag itt :?: 4-5 hónapja :?: :roll: Tudod, ezt mi mondhatnánk sok embernek, amit ideírtál most. Mert tőlünk valóban léptek már le, amikor babások lettek, és már nem volt érdekes a dolog...és nekünk tényleg ez rosszul esett.
És a vége: akik innen elmentek (lényegében mindenkiről beszélünk), az eddig együtt töltő idő alatt mindenki megismert mindenkit, (nem csak a topicban, hanem a való életben is) és állíthatom: Soha nem fog senki lelépni ebből a csapatból, ami itt volt, hiába esik teherbe, hiába nem sikerül neki, vagy bármi miatt....mi ugyanúgy megvagyunk, mint csapat, ugyanazok.....csak a hely más, és ugyanúgy drukkolunk egymásnak, mint amikor itt voltunk...ugyanúgy, mint mondjuk 1 évvel ezelőtt itt :!: Nem cseréltünk le senkit :wink: Csak a topicot...a csapat a régi :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2010.02.21 13:45-kor.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jah, még azt elfelejtettem: most lehet fujjjogni :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Idézem Brit: Mert ok akkor jonnek mikor epp akcioznak most had ne mondjak neveket jonnek mert epp lejart a varakozasoi ido vgy mert epp nem tudjak mi van jeleket keresnek,aztan a masik meg kerdez valamit mikozben o "titokban homlokegyenest mar mast csinal...

Úgy érzem ez most kicsit nekem szólt , elvileg én kérdeztem rá a a topikban merre vagytok.......

Akkor íme az én válaszom Boccs eszem ágában nem volt csak kizárólagos akkor jönni mikor akciózunk ... főleg hogy ezekről a híres akciókról apa rossz eredményei miatt nem is sűrűn tudnék beszámolni..........
csak nekem a hőmérőzés eleve kiesve mert ha pld 24 órán talpon vagyok a gyerekintenzíven ---akkor cseszhetem a reggeli hőmet, az első lelkes LH tesztelést követően meg csupán annyi lett volna a válasz egyiksem lett pozitív.......Szó se róla nem is érzetem én úgy hogy valakinek érdeklődnie kellett volna hogy miért nem lett pozitaví, vagy egyáltalán ....

aztán beszámoltam arról is mikor dokit váltva ugyan vmicske gyógyszeres segítséges hónapnak álltam neki.....

más részletekkel sajnos senkint nem akartam untatni

Egyszer kétszer elmondtam Bettynek is hogy szorítok a lombikhoz amikor ép aktuális volt az esemény, de 1000x naponta hangoztatni nem akartam, mert arra gondoltam ha most én lennék a helyébe egy egyszeri drukk többet ér mintha 100 x mindennap elmondanám.

Bocsi Betty a multkori privis zaklatásért csak jobb kedvedre szerettelek volna deríteni ...azzal hogy vki teljesen felépíült ami csodával határos ....csak 1 pld lett volna csodák vannak körülöttünk és bízom benne veled is megesik majd .....( babóra értem).

És Bri és Betty ...szerintetek mernék én nektelk csak úgy privit írni, án alig vagzok itt pár hónapja ...az első welcomos üzi után, már 2x vagzok tanűja annak, hogy itt mindenki hülye.....

Hát igen én is elérhető leszek priviben annak aki akar, és bátran írjatok, de engedélyetekkel én sem maszatolok itt tovább, mert se régiségem nincs hozzá, se egy rendes hőm, se egy normális LH tesztem., ....

boccs a zavarásért. Noémi
Vendég

Nomina
én nem rólad beszéltem elsősorban, nem tudom miért veszed magadra :roll:
A privid igenis jól esett, amit a kisgyerekről írtál...azt hiszem teljesen félreértelmezed, amit akartam mondani...
Csak egy olyan ember háborodott fel, igazából nem is tudom min, aki úgy írt, mintha 6 éve itt lenne, és most akkor mi leléptünk, meg minden...holott ez egészen nem is így volt...de nem is érdekel már, nem akarok magyarázkodni, hisz minek is tenném, mikor 1. nem érdekel senkit, 2. mindenki félreérti, és magára veszi, 3 én nem akarok belefolyni, csak egy "szép" üzenetre írtam egy véleményt, ennyi.
Te voltál az egyedüli, aki rákérdezett, hogy mi van esetleg velem/velünk, úgyhogy ezt köszönöm is neked....

betty615

Nomina elöször is veled kezdem :)
Felhívtam barinőm, mondta, h Marhabába voltak, és vigyázzatok nagyon az értékeitekre, mert a szobalány ha nem kap pénzt, lop. Ti melyik szállodába mentek? Ja és csak utazási irodán keresztül menjetek hajókázni vagy más programot, mert átvernek. Mindenhol alkudni kell elég rendesen egy 800 dináros dolgot, 8ért hozol el, mert amúgy próbálnak átverni. A tengerpart és a szállodai kert szép, a város kívűl rosszabb, mint a 8ker. :( De azért próbáljátok jól érezni magatokat, vigyál hossz újjú dolgokat, nem szeretik, ha egy Nő Nőként öltözik, de lehet ez csak ez a szálloda. Majd kitapasztaljátok, és utána várom a híreket :)
A másik, hogy mi akik ittvagyunk, igenis érdekel, hogy mások hogy vannak, mi a problémájuk vagy adott esetben mi nem.

Betty rólad csak annyi, hogy TE hányszor kérdeztél meg engem, hogy hogy vagyok, mi történt velem vagy stb. Míg én mióta itt vagyok, vissza olvashatod a hozzászólásaimat, folyton szurkoltam neked, olvastam a topicod, mert érdekelt, h hogy vagy. Erre fel jössz itt azzal, hogy csak pár hónapja vagyok itt, tudod az a pár hónap is velősebb volt, mert nemcsak magammal foglalkoztam, mint TE. Neked lehet ez unalmas, másnak me a te bajod az. Ezek után, hogy így megismertem a véleményed, jobb is, hogy nem olvaslak.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hát lányok, köszönöm, hogy benéztetek, gondolhattam volna, hogy egymásnak estek, de hogy ennek mi értelme??? :roll:
Nem értem, hogy felnőtt, intelligens emberek miért fújnak így egymásra. Nekem is van, hogy valaki kevésbé szimpatikus, vagy nem írnak semmit, vagy éppen olyat ír, ami nem esik jól, de legfeljebb továbbgörgetek, és nem vitázom túl sokáig, mert annak úgysincs jó vége. Inkább próbálok a következő dolgokra koncentrálni. Sajnos jelenleg nem vagyok babagyártásos időszakban, de ettől függetlenül próbálok mindenkinek segíteni, ha kérdése van válaszolni, teszteket adni, és csak úgy, picit írogatni, akár nem babás dolgokat, vagy ha kell, akkor pont olyat.
Vannak problémáim, gondolataim, és amit jónak látok, megosztom itt a topicban veletek. De semmiképpen nem várom el, hogy megoldjátok helyettem ezeket. Viszont jólesik az embernek, ha megoszthatja a dolgait másokkal, különösképpen, ha meghallgatásra találnak a szavai. Jólesik, ha bíztatnak, mikor el vagyok kenődve, és velem örülnek, ha épp vidám vagyok, de én akkor érzem a legjobban magamat, és hasznosnak, ha mások problémáira, gondolataira figyelek, és segítek, ha tudok. Bár időm kevés, és nem vagyok orvos, vagy lélekdoki, vagy bármi, mégis ez a szándékom. És nem értem, hogy lehet unalmas egy topic, mert a beszélgetést mi, emberek irányítjuk, tehát ha én a hastáncról kezdek beszélgetni itt, akkor arról lesz szó, ha hőmérőzésről, akkor arról, ha pedig lombikról, 1% esélyről, akkor arról, ez mind tőlünk függ, akik ide írogatunk. Úgy gondolom, senki ne kenje a másikra, hogy őmiatta nem megy a beszélgetés, mert a beszélgetések nem magányos tevékenységek, legfeljebb a nem kompletteknél.

Tehát ide belefér az a téma is, hogy éppen rohadt sok a házimunka, és mi lesz a vacsora, vagy az is, hogy ki hol tart a ciklusában, meg az is, hogy éppen mikor megy UH-os petesejtkukkolásra, vagy bármi, a hozzáálláson múlik a dolog. És én még mindig úgy érzem, ha én normálisan közeledek a másik felé, elvárható, hogy ő ugyanúgy közeledjen felém. És mindenkinek vannak hülyeségei, klassz lenne, ha tudnánk egymás felé tolerálni. Nem mondom, hogy végletekig, de kicsit tükörbe kellene nézni, hogy én milyen is vagyok, hogyan viszonyulok másokhoz, és ez alapján lehet felállítani az elvárásokat!

Ezt most senki nem vegye magára légyszi, mert mindenkinek szólt!

No kérem, ezek után feltételezem, hogy senki nem fog nekem írni, de kibírom, voltak már vacakabb napjaim is. Én mindenesetre ugyanúgy szeretettel várom a hellyel-közzel épelméjű írományokat, mint eddig, és sajnálom, ha nem tartotok méltónak erre, de nem lehet mindig mindenkinek jó az életben, pedig az volna csak a csudijó, csak valószínűleg uncsi is. 8)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

[quote="baba.goa22"]E írta:baba.goa22HCS!!!

Egy kérdés: a terhességi tesztednél, ha halványan ugyan, de megjeleneik a 2. csík az pozitívat jelent?

Most megnéztem egy fél oldalon régebbről, ki foglalkozik csak magával he-he :lol:
Te is hozhatsz ilyet, bár igazából nem sokat találsz, de aki ismer, tudja úgyis, hogy nem vagyok olyan, mint te :lol: :lol:

betty615

[quote="baba.goa22"]S írta:baba.goa22ziasztok!

Ma reggel csináltam meg, és szinte else hiszem. Ma a 30nap van, általában 20-22 dpon volt ovum eddig ( abban a pár alkalomban ) és voltam a 21 dpon uh és a doki szerint nem volt peteérésem... most elöször biztos korábban volt, vagy lehet a pcos miatt pozi a teszt??

betty615

[quote="baba.goa22"]R írta:baba.goa22eménykedni és örülni azon vok, és tuti zűtesztelni fogok, abba bele jöttem már :) és naon jók a tesztjeid :) ezt egy picit neked is köszönhetjük :) :oops:

betty615

[quote="baba.goa22"]S írta:baba.goa22ziasztok csajok!!!

Remélem ma mindenki jobb hangulatban van, és vidámabban látja ezt a világot :)
Ma reggel csináltam megint tesztet, jóstesztet is, van elég :P

Csibuc drága!!!
Mindenképp megnézetem a sárgatest hormonomat, nem játszunk vele :)))
Bri!!!
Voltam múlthéten csütörtökön vv, ott néztek hormont, abból kiderül, h volt e p.é, de a tesztek magukért beszélnek asszem :)

Senki se adja fel, mert ha eljön a ti időtők boldogabbak lesztek, mint valaha :)

Íme a tesztjeim, a legelső a tegnapi összehasonlításképp :) Kép 30 cn, 31 cn hcg,31 cn lh

betty615

Ez csak fél oldal...akarsz méééég :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

betty615

Most te hozz az enyéimből léccci......hisz azt mondod, én mindig csak magammal foglalkozom (az már tök mellékes, hogy nem is nagyon írok saját magamról :lol: )
De várom....hozd :!: :!: :twisted:

betty615

Az én bajomat meg nem kell olvasni ok :?: Nem kell utánam járkálni senkinek, hogy utána meg azt vágja a fejemhez :twisted:

betty615

Lányok!

Egy jó félévig írogattam ide,és elmentem.Nem azért,mert terhes lettem.Hanem azért,amit már Betty és Bridget is leírtak:unalmas lett a topik.
Itt nem lehetett őszinte,egyenes véleményt nyilvánítani,mert az nem helyénvaló,itt leginkább bólogatni lehetett a másik baromságához.Mert rögtön sértődés volt.
Nos ezért mentünk át páran egy olyan topikba,ahol alapfeltétel az,hogy őszintén,keményen és egyenesen elmondjuk a véleményünket a másiknak.És érdekes,működik a dolog,sőt azt mondhatom fantasztikus barátságok szövődtek!!Nem játsszuk az agyunkat titkolózással-pláne amikor már egy dolog mindenki számára nyilvánvaló.Elfogadjuk,ha valaki éppen befelé szeretne fordulni és tisztában vagyunk azzal,ha bármit kiírunk azt elolvassák és esetleg véleményt nyilvánítanak.Mert azért írjuk ki nyilvánosan.
Ez az ,ami ebben a topikban nincs meg.(néha még olvasgatok itt,mert van olyan ,akinek érdekel a sorsa,vele priviben érintkezem)
További szép napot mindenkinek!
Vendég

AD 1 Tyúkanyó alias EHCS kiosztott szépen mindenkit :wink:

AD2 Atya gatya én mire vettem rá az embert Tunézia...ajaj egy évig fogom még hallani hogy mért pont ide.....

AD3 Mikor ürül ki a Choragon ???? de ne a tájékoztatót írjárok le mert azt én is el tudom olvasni, az aki kapott Choragon és tesztelt közbe kb mikor vált negatívvá a hcg teszt???? ( és mikortól lett újra pozi ???)
Vendég

Bettyke drága, itt látszik meg, hogy mennyi időd is van... Gratulálok 179 hozzászólásból csak ennyi ragadt meg benne, igen nekem kell még, mivel pont azokat a hozzászólásokat nem másoltad be, amik lényeges, jah a lényeget kihagytad, mikor neked szurkoltam, hogy lehetsz ennyire Primitiv?! Tudom Fáj neked az igazság, akkor menj a nem uncsi topikodba és fárassz ott másokat, mert én TÉGED unlak. Most kezdjem a dedo első osztályát és másolgassak ide be, tudod akit érdekel, az elolvassa, vagy idáig is olvasta, és tudja NINCS IGAZAD!
Ezzel a témát lezártam, mert ahogy Bri is mondta, nem pazarlom az időmet egy ilyen Nőre, mint TE

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Most akkor ki a primitív hülye lány :?: :lol: :lol: :lol:
Szerintem te húzhatnál el innen, azóta nem jön ide senki mióta te is itt vagy nem veszed észre :?: :lol: :lol: :lol:
Én is szurkoltam neked, te szerencsétlen, de azt nem mondod miii :?: :lol: :lol: Úgy már nem billenne csak feléd a mérleg :D
Csak valótlanságokat tudsz állítani, az igazat nem tudod kipréselni magadból :!:
Na megyek az uncsi topicomba fárasztani másokat :lol: :lol: :lol:
Kár miattad egyetlen betű is :lol: :lol:
Majd azért tanulj meg igazat is mondani néha :lol: :lol:

betty615

Jó ég, hogy milyen bunkók vagytok egymáshoz, csodálkozom, mert eddig én itt csak a kedves, jóravaló emberkéket láttam, na most kimutattátok a fogatok fehérjét. Ebben csak az a "szép", hogy keserűséget és sajnálatot érzek irántatok. És ráadásul rajtam csattan megint a nem létező ostor, mert bár nem feltétlenül sajátítanám ki magamnak, mégis az "én" topicomban háborúztok. Aztán sértődések, utálkozás, majd mindenki itthagy a kakában. És még persze ez a topic az unalmas. Hát ha ilyen egy unalmas topic, akkor milyen lehet az izgalmas :roll:
Megint nem értem, min robbantak ki egyesek, hiszen csak hiányoltunk innen két lányt, és kérdezték, mi lehet velük. Én pedig leírtam, amennyit láttam más topicban, ahová írnak. Ez talán bűn? Jézusom, ezentúl ígérem, senkit meg sem említek, sőt, nem is nézem meg, mi lehet egy általam is hiányolt emberkével, mert már ez is háborúalap.
Az sem véletlen, hogy sok az önző ember, mert mi a francnak foglalkozna mással, ha az rögtön leszúrja egy késsel, mert merne valamit is informálódni róla. :x

És ezennel a magam részéről lezártnak tekintem a dolgokat, mindenki úgy érez, ahogyan szeretne. Aki tőlem kérdez, tisztességgel válaszolni fogok, mert nem vagyok beszari, és egyenes ember vagyok bárki bármit is gondol, vagy mond. Csak nem pofátlanul vágom a másik képébe az igazságot, legfeljebb finoman, és főképp nőiesen megpróbálom rávezetni a dolgokra a másikat. Persze sokak szemében ez is szálka, mert de fasza csaj vagyok, ha puff, jól belemondom a másik képébe, hogy ez van, vagy az, és még büszke is vagyok magamra, mert jól lealáztam a másik érzelmeit. No persze működhet ez is, de nem mindenkinél, mert vannak érzőbb emberek is, akiket ezzel alaposan a földbe lehet döngölni, egy-egy beszólással, pedig nem ezért jön ide a szerencsétlen. Számítana a megértésre, és hogy végre kicsit bíztassák, még ha nem is úgy van, mert ő is tudja. Csak ide menekül a véres valóság elől, egy kis kedvességre várva. Én megpróbálom ezt megadni neki, ha kér belőle. Ha nem, mehet, nem tartóztatom. Mégegyszer hangsúlyozom, NEM VAGYUNK EGYFORMÁK. Sajnálom, ha valakinek a stílusom nem jön be, vagy azé, aki ide ír, ez van.
Még mindig úgy gondolom, ez a topic nem azért van, hogy egymást csesztessük, mert meg mertük kérdezni, mi van a másikkal, hanem azért, hogy SEGÍTSÜNK, BESZÉLGESSÜNK, és mindezt NEM ALPÁRI stílusban!!!

Ennyi. Megkérem azokat, akik nem szeretnének ide írni, mert unalmas, vagy bármi indok miatt, ne tegyék, és inkább priviben háborúzzatok, mint itt!!!!!!!!! Vagy a saját őstopicotokban tegyétek, ha van éppen ilyen! Köszönöm

Továbbra is várom a kérdéseket, hozzászólásokat tesztügyben, hőmérőzéssel kapcsolatban, attól, aki babára vár, attól, akinek már van 1-2-100 gyermeke, akinek drukkolni kell, vagy mindegy, csak ne háborús téma legyen, ha lehet! :twisted:

Nomina, Tunéziában nem voltam, és valószínűleg nem is jutok oda el soha, de elég rémisztőnek hangzanak a leírtak. :shock: Remélem, túlélitek. :lol: Sajnos Choragon témában nem vagyok otthon, de úgy gondolom, kb. a 10. napon az utsótól számolva már kiürülhet a szervezetedből. Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok doki, akkor többet tudnék a témáról. Habár... sok olyat hallottam, amikor a doki sík hüle vót. :twisted:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Kedves Betty! Nem hordalak el mindenfélének pedig megérdemelnéd... Te mikor szurkoltál nekem? Mióta itt vagyok kb. 3 max 4 nap szóltál hozzám... Mivel is drukkoltál, nah ha annyira hazudos vagyok másold már be mikor TE drukkoltál nekem, mikor úgy volt nem is lehet babám.. De te tudtad tudat alatt és titkon drukkoltál, na ne legyél ennyire primitiv legalábvb a hozzászolásokat olvasd vissza. Miattam húznak el innen az emberek? Mert foglalkozom velük??? :D Gondolkozz már el egy kicsit :D:D:D
HozzászólásElküldve: 2009 November 25 Szerda - 21:54
Kedves Betty, nagyon sok sikert neked holnapra Smile
Remélem minden oké.

HozzászólásElküldve: 2009 November 30 Hétfő - 21:46
Sziasztok lányok!!!

Betty megy holnapra a drukk Smile

Elküldve: 2009 December 01 Kedd - 21:23
Betty Tamás, mindannyian nagyon szurkolunk nektek!!!

HozzászólásElküldve: 2009 December 02 Szerda - 16:52
Betty remélem nagyon jól vagytok, pihizz sokat Smile

HozzászólásElküldve: 2009 December 04 Péntek - 16:31
igen Betty Smile Amúgy hogy vagytok 3ban? Smile Minden oké? pihizel sokat?

Elküldve: 2009 December 10 Csütörtök - 18:13
Betty Bettike holnapra megy a sok ezer ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
drukk Smile

HozzászólásElküldve: 2009 December 11 Péntek - 11:19
Sziasztok!!!!

Betty nagyon gratulálok nektek Smile Szuper jó hír nekem így korán reggel Smile 2nap múlva már benned sem lesz semmi kétely, hidd el Smile Ha ott a 2. csík, akkor ott van/vannak a babócáid Smile

Annyira megbántam, h egy olyan embernek drukkoltam aki azt se érdemelte meg, hogy hozzá szoljak. Egyszer sem voltam bántó veled, és te egyből letámadtál engem, h mit képzelek magamról itt 4-5 hónapja... Tudod mit húzz a RÁKBA

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

EHCS .... hát én dokis témákba elvagyok, tudom a gyógyika felezési idejét is csak azt nem gyakorlatba 10 es hcg tesztel meddig látható.... :) ---- de agoogle - találtam olyant hogy kb a szuri után 7-8 napon már negatív lett a teszt.....

én csak a 7dpo vagyok....ilyenkor olyan lassan telik az idő

a dokikról meg inkább ne dumáljunk....élő példa vagyok a félre diagnózisokba ( egy kis ciszta ami =15 cm-es jó indulatú tumor, egy kis hányás vírus fertőzés meg nálam gyakorlatba = bélelzáródás volt......á összejön magától meg egyenlő volt - nincs ovulációval ) eddig ez az én tapasztalatom pedig egészségügyis létemre protectios voltam.....szánalmas egyesek hogy művelik a munkájukat.

Hu Tunéziával kapcsolatba meg ajaj ...nekem kellett Afrika, mondta az ember inkább Egyiptom legyen...nekem Tunézia kellett....sok pénzt magunkkal nem akarunk vinni, mert all inclusivera fizettünk be-kaja lesz, utazási társasággal megyünk (Kartago) ....
az öltözéssel kapcsolatban ...meg fürdőrucit is viszek, vagy van medence de nincs locsi pocsi....23-24 fokot mondanak az előre jelzések.

hát remélem csak jóról tudok majd beszámolni, ránk fér ...persze tudom mindenkire rá fér egy kis pihi.

azért írok ennyit mert laptetűre gyúrok :))) :wink: :shock:
Vendég

az utsó poén akart lenni :)
na húzok 1et mosogatni :)
Vendég

Nemsokára iskolát kell választanunk, nagyfiú megy suliba, elég izgalmas a dolog, bár gondolom, van akinek ez uncsi :P . Nálunk kicsit bonyi a helyzet, mert tartózkodási címünk más, mint az állandó lakcím. Szóval most 2 sulin gondolkodunk a lurkónak, az egyik egy teljesen új építésű iskola, tele extrákkal :lol: , viszont sajna messzebb van. Nekem nincs autóm, így a gyalogos út hosszúságát is figyelembe kell venni. A másik suli régi itt Budaörsön, és pont az ovi mellett van, szóval nagy változás nem lenne a fiamnak, meg a haverjai közül is oda járna pár, akik most vele ovisok. Viszont most fogják felújítani állítólag. Angol-dráma tagozatos osztályba szeretnénk adni, meg ő is ezt szeretné, ez nem jelentene nagy dolgot, mert heti 1x tanulna 1-3. osztályig angol nyelvet, szóval nem nagy megterhelés, mégis ismerkedne ezzel a nyelvvel. Én olyan anyuka vagyok, aki nem akart egyedül vagy apucival dönteni, szépen leültem, és elmondtam a fiamnak, hogy melyik tagozat neve mit takar, és ő is emellett döntött. Pedig van rajz-kézműves szak is, azt hittem, azt választja, mert úgy tűnt, szeret rajzolni, stb, de annyira úgy látszik nem. :)
Na ebből is látszik, én is tévedhetek. 8)

A kisebbik fiam meg júliusi születésű, tehát évvesztes a lelkem, ezért nem tudom, mehet-e, meg egyátalán ha mehet is, adja-e oviba. Nem szeretném igazság szerint, mert a nagyobbik skacomnak is jobb volt így, hogy csak később került oviba, amikor már nem volt tragédia neki az "elválás" anyutól. Remélem, jól döntünk majd mindenben.

esthajnalcsillag

Nomina, Egyiptom nem Afrikában van? :shock: Na mindegy, bizti klassz lesz, főleg, ha fincsi az időjárás. :D A Khartago Tours úgy tudom, elég jó, bár nem utaztam velük. De egyszer mi is All Inclusive-re fizettünk be, persze csak itthon, a jó öreg Magyarszki országban, Balcsin, jól rá is faragtunk, extra kevés és vacak volt a kaja. Remélem, ti nem így jártok! :)
Szerintem akkor lassan tesztelhetsz! Izgi! Drukkolok!

esthajnalcsillag

Nomina Karthago sztem is jó utazásii iroda, bár egyiptom tuti jobb lett volna :( Viszont all inclusive mentek a bnőmék is és a kaja isteni volt, csináltak gyrost, de úgy, hogy egybe sütötték :) Szóval azzal nem volt gond.... remélem azért jól fogjátok magatokat érezni. Majdnem minden szállodánál van medence, de olyan csudi szépek, ott pancsizhatsz, bár nem tudom a tengernél mit szólnának hozzá, dehát próba cseresznye- szokták mondani :)

Ehcs jó hogy írtál vmi uncsit :d mert engem is vmi hasonló foglalkoztat. Mi se ide vagyunk bejelentve, de azért mehet majd ide a gyerek? A nagyobbik lurkótokat később iratáttok be az oviba? Most az a rémhír van erre felénk, h ha Manó most nem megy oviba, ha meglesz a kistesó akkor már csak az utolsó kötelező évre veszik fel. Mert régen mondták, h ha az anyuka otthon van akkor délben el kell hozni a csemetét, de most nem tudom, szted ez igaz?
Amúgy az angolal sztem nagyon jól jártok majd, mivel világnyelv már jó ha pici korában tanul, rajzolni később is tud majd, biztos índitanak majd szakköröket a suliban nem?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, sajna nálunk is így van, legalábbis úgy tudom, hogy nem nagyon veszik fel a csimotát, ha 3 évesen nem dobod be, és közben szülsz tesót. Bár elég görénységnek tartom, de nagyon telítettek az ovik, ezért találták ezt ki. Én most, az utolsó, kötelező évre vittem csak oviba nagytesót, ennek több oka is volt, pl. hogy ne érezze azt, hogy 4 évesen bedobom, mert jött a kistesó. Inkább megvártam akkor már, hogy legyen 5 éves, és az iskolaelőkészítés miatt úgyis mennie kellett. Ezzel azt is elértem, hogy gond nélkül beilleszkedett, úgymond beszocializálódott a kicsikém, nem volt nagy sírás-rívás, hogy nem voltam ott, csak az első nap picit elkettyent, de nem kellett hetekig beszoktatni. És azt mondják az óvónénik, hogy olyan a kiscsákó, hogy alattomban, hogy a ne vegyék észre, átformálja, jobbá teszi a többi gyereket, szóval ilyenek hallatán azt mondom, így jártunk a legjobban. Pedig mindenki mondta, hogy adjam be korán az oviba, de szerencsére nem hallgattam senkire, csak a saját megérzéseimre. :lol:

Valószínűleg ha oviba szeretnéd adni a kicsit, akkor vagy most tedd meg, vagy csak az utsó évre. Egyébként én mindig hazahozom ebéd után az oviból a manócskát, ennek is megvan az oka. :wink: Persze ezt is van, aki ellenzi, dehát már csak ilyenek az emberek. Nehogy máááán igazam legyen, pedig így van. :lol:

esthajnalcsillag

Ja, csak akkor veszik fel oda a gyerkőcöt, ha oda vagytok bejelentve ideiglenesre, vagy állandóra, vagy ott dolgozol, illetve ha van szabad férőhelyük, ami sajna általában nincs. Ezek a kritériumok.

esthajnalcsillag

Ehcs hát Manó nincs ide sehogyse bejelentve, de majd ha kötelező lesz, akkor mit mondanak majd erre?! Kiváncsi leszek! Pedig jó lenne ha mehetne oviba, mert ő annyira szeretne, imádja a gyerekeket, és itt nem sok gyermek van, akivel játszhatna sajnos :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, és nem lehet tartózkodási helynek bejelenteni, ahol most laktok Manót? Mert szerintem másképpen nem fogják felvenni sajna. De ha biztosat akarsz tudni, menj be a kinézett oviba, és beszélj az igazgatóval, ő meg tudja mondani, hogy van-e lehetősége felvenni, mennyire telített az ovi létszáma. Szerintem ha nincs totál tele, akkor felveszik. Játszóház vagy ilyesmi nincs felétek? Ott is játszhatna más gyerkőcökkel.

esthajnalcsillag

Szép jó napot mindenkinek!

Íme a jelenlegi tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1800 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 9500 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét.

KEDVEZMÉNYEK:

5000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget én állom (belföldre)!

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Hát ez nem semmi, mikor péntek reggel után eltűntem (2 rendezváényünk volt egyszerre, este 9-ig dolgoztam negyed héttől) még a nagy csendből, pangásból mentem el, hétvégén nem dolgoztam és otthon nincs internet és gép sem (eddig). Erre visszajövök - és milyen hajtépés folyik itt...!!! Ez nem semmi.

Ezzel én úgy vagyok (új kiscsikó létemre) :wink: , hogy ha valaki valahol nem érzi jól magát, akkor ne menjen oda. A kihasználásról nem ilyen fogalmaim vannak, a barmokról meg főleg - de lehet hogy tévedek .

Az igaz, hogy én nem tudok olyan dolgokhoz hozzászólni, mint: choragon, vagy pcos, vagy closti, vagy ilyesmik (sőt még a tetűről se tudtam), de igyekszem tanulni, tájékozódni - ezt bocsájtsátok meg nekem...:)

Csatlakozom EHCS-hoz és Babához, és nem értem, mi szükség erre a feszültségkeltésre? Nincs elég az ember életében? Nincs elég baj? Nem azért jött ide, aki itt van, mert kisebb-nagyobb bajban van, és jó hasonló cipőben járó emberekkel beszélgetni? Nekem személy szerint az is jólesik, hogy válaszolnak az írásomra... Meg az is, hogy nap, mint nap jövök, reggel bekapcsolok és már indulok is a babanet fórumra, mert egyszerűen JÓ IDE TARTOZNI - akár kapok valamit, akár nem. Ha valaki elfogadja a véleményemet, a tanácsaimat - már ha hozzá tudok szólni - az jó érzéssel tölt el. Aztán ha kérdezek valamit, úgyis valaki válaszol. Ha nem válaszolna - akkor felteszem mégegyszer. Akkor is jó ide tartozni.

Másrészről pedig nem lehet mindenki mindenkinek a barátnője - milyen unalmas lenne a világ.

A pénteki sárgás-viléágos barnából nem lett semmi, egész hétvégén viszont - és még ma is néha - valaki "szúrkálódik velem" odabennt :wink:. Nem jött még meg, remélem, már nem is fog.

És mégegyszer: köszönöm a kérdéseket. Ja, talán ma megkapom a varázs-teszteket - de úgy félek, hogy nem mutat majd semmit, ezért lehet, hogy csak hétvégén tesztelek.

Gitka, lehet, hogy cselekhez kellene folyamodnod :wink: - ilyen nekem is szokott lenni.

Mivel a témákhoz nem nagyon tudok hozzászólni, ezért mindenki fogadja szívből jövő drukkomat!

Szép napot! Itt a tavasz!
Vendég

sziasztok lányok

hát mi van itt kérem szépen?tessék lenyugodni és nem piszkálni egymást,kár :) én sem irok olyan régóta ebbe a topicba de én pl nagyon szeretk ide jönni,mert sok normális ember van.a régieket nem ismerem,bár azt én is igzságalannak tartom hogy aki terhes lesz és megszüli a babáját,eltünik,alig lehet roluk hallani.pl ha megnézzük nitát,ő mindig itt van mikor ideje engedi,2 gyerek mellett :) baba is itt van,de sokan eltüntek az is tény.de ne veszekedjetek hanem támogassátok tovább egymást ahogy eddig is :)

KépKép
bettike83

Leti, az a barnás izé tuti beágyazódás volt, a hőgörbéd is ezt mutatja, és holnap már egészen nyugodtan tesztelhetsz, egyrészt, mert ma szerintem megkapod a csomagot, másrészt, mert ott az a bébi, ott kell lennie, és kész :wink:
Az igazságtól meg nem szabad félni, mert ha van ott baba, a teszt megmutatja, és sajna azt is, ha nincs ott, de pozitívan kell hozzákezdeni a dolgokhoz. :wink: Amúgy meg ha halovány lesz a zebrád, nehogy elkenődj, mert ugye még nagyon korai a terhesség :) Juj, de izgi :)

Tavasz, hát igen, ma jó régóta újra meg tudtam hintáztatni az ovi melletti játszón a kicsi fiamat, úgy élvezte, olyan cukker volt, ahogy kacarászott :D Ezek az apró, mégis hatalmas dolgok teszik boldoggá az ember nehéz, küzdelmes mindennapjait. :)

esthajnalcsillag

Bettike, csácsumi :lol: Na igen, nem tud, vagy nem is akar mindenki jönni ide állandóan, de néha ha életjelet adtok magatokról, már az is jó. Bár jobban örülnék, ha sűrűbben tennék a ritkán járók, de én megértem, ha pl. valakinek sok más elfoglaltsága, babája, akármi vagy akárki mellett nem jut olyan sokat ideje netezni.

Végülis ha valaki megszül, és más topicba megy, mert ugye ott esetleg "hasonszőrű"-ekkel beszélgethet, érthető, de ezt itt is meg lehetne tenni, még senkit nem küldtem melegebb égtájakra azért, mert írt volna a babájáról, vagy tesz fel ide képet, vagy bármi, én csak örülök. Én is írtam most pl. az iskoláztatásos dolgokról, farsangról, bármi, sokféle témakör érdekel, akár még a WC deszka szerelése is (merthogy múltkor ilyenre vetemedtem :lol: ) :lol: .

esthajnalcsillag

tényleg olyan jó idő volt tegnap,ma már sajna nem,olyan komor idő van

KépKép
bettike83

EHCS, köszi.
A jóstesztelés az igaz? Van értelme? Nekem tegnap az LH teszt full-negatív volt...( este tesztelhetek szerinted?

Nem is tudtam, hogy az óvodába-járás körül ekkora cécó van: nem maradhat ebéd után a gyerek, ha a szülő otthon van? Ez nagyon durva.

Tényleg eltűnt a tavasz. De legalább nincs hó és az a csúnya csípős nagyon hideg.
Vendég

Nálunk ma rosszabb idő volt, mint tegnap...
Leti sztem holnap simán tesztelhetsz, de ha teheted reggeliből, a jóstesztet is abból csináld :) Nekem a 14. napon volt nagyon, de nagyon halovány... Szóval gyere a fejleményekkel

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

A francba, az még 1/2 nap!
Ma korán lefekszem, hogy minél előbb reggel legyen:)

Baba, elmentek már a Vuk-ok?
Vendég

Leti, én nem jóstesztelnék, csak a szórakozás kedvéért, meg esetleg tapasztalatgyűjtés végett, de nem 100 %-ig megbízható, mert nem mindenkinél válik be. De ha már tesztelsz LH-val, csakis ugyanúgy tedd, reggeli első pislantyúból, mint ahogyan a HCG-vel is. Drukk!

Azért én otthagyhatnám macskajancsit az oviban, ha akarnám egész napra, csak eleinte állítólag nem nézik jó szemmel. De min. 4 óra a kötelező, amit benn kell töltenie, és mivel már kötelező oviba járnia, nem hinném, hogy balhéznának, ha ottmaradna egész napra.

Nálunk most éppen süt a napocska, de elég szutyerák idő volt egész nap. Estére lett napos :twisted:

esthajnalcsillag

Leti nem sajnos még itt van az egész Vuk család, remélem mostmár hamarosan lelépnek... Az a fél nap pikkpakk eltelik hidd el, észre sem veszed :)
Maresról nem tudtok semmit se? 5 napja nem volt babaneten és pár napja már msn-en sem elérhető, nem szokott ilyet csinálni, szinte mindennap jelentkezett, remélem minden ok vele

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

OK, Lányok.

Holnap jelentkezem, ma elmegyek haza.

MARES, GYERE ELŐ!!!!! AZONNAL!!!

Szép estét Mindenkinek!
Vendég

Leti!

Úgy izgultam h mam már tesztelsz...szurkolok!!!!!!!

Látom zajlott itt az élet...volt egy kis hajba kapás :( ..ez nem jó...kicsit én is magamra vettem mert én is elszoktam tűnni sana...nem szeretnék mentegetőzni de ha pl.én eltűnök annak sok oka van..első és legfontosabb h nekem van amikor nulla időm nincs nezetni a srácok miatt....talán akinek nincs még gyereke az ezt meg se érti(ezzel nem akarok senkit megbántani,félre ne értsétek!!!)....a másik pedig az hogy van h lelkileg nem érzem úgy magam h fórumozzak...talán ez fura de így van....

De nyugodtan szóljatok ha én így nem kellek..akkor lépek...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, ne szórakozz már, ne kezd te is légyszi! Szerintem teljesen normális, ha valaki nem tud mindig a neten lógni, van gyermeked, nem is egy, szóval érthető.

Baba, remélem, nincs baja Maresnak!

esthajnalcsillag

Leti én is nagyon drukk neked. kívánom, hogy két csíkosat tesztelj :)

Mares tényleg aggódunk..... jól vagy???

Panny ne vedd magadra a vita témát....tényleg nem erről szól az egész....akkor jössz amikor jól esik, nekünk csak jó hogy köztünk vagy....( ha szabad ilyet mondanom - én a fiatal fórumos) ez csak poén volt.

EHCS megfogadtam a tanácsod - de full negatív lett e teszt legalább tudom, hogy a gyógyszer kiürült már....ennyivel is okosabb lettem.

a 10 dpo vagy 11 dpo még ellövök 1et utána meg utazunk....

pussz mindenkinek....
Vendég

időjárás jelentés kimaradt ...az idő szar volt mert fújt a szél és bár negatív volt a tesztem a jókedvem megmaradt.....

tünetem nincs...szerintem nem jött össze de mindegy mert megyünk Afrikába ....
Vendég

Jó Reggelt!

Nomina, sajnálom a negát, de ezzel legalább megtudtad, hogy kiürült ilyenkorra a HCG. Lehet, hogy a babás HCG-re még várnod kell pár napot, szerintem inkább a későbbi időpontban tesztelj, ha kibírod :wink:
Örülök, hogy jókedved van, ne is kettyenj el, tényleg mindjárt csodálatos helyeket látsz majd, édenkerti tenger hullámai nyaldossák válladat, te pedig Istennőként fogod magadat érezni a párod oldalán. :) Te, hogy én milyen irigy dög vagyok :lol: De tutira megérdemelted ezt a kiruccanást :wink:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Negatív a tesztem, köszönöm, hogy ennyire drukkoltatok. Már éjjel is kellett pisilnom, de tartogattam, hogy jó legyen az "anyag", azt is álmodtam, hogy 3 is pozi lett, erre olyan egyértelműen negatív, hogy még ha kettőt látnék, akkor se lenne 2 csík...:)

Viszont. csináltam ugyanabból LH tesztet is, nagyon halovány lett. Aztán nem bírtam magammal, kibuktam, csináltam még 1 LH-t egy másik pisiből, az már láthatóan sötétebb lesz. Ez lenne a jósteszt?

Ja és az alhasi szúrkálás ma is van.

Szerintetek lehet, hogy valami hormonális vagy egyéb betegségem van?

Panny, ne máááár! Nyilván mindenkinek van a nhetezésen egyéb dolga is... nem régóta vagyok itt, de azt látom, hogy bárki bármikor vissza tud kapcsolódni és szívesen fogadják.

Nem értem már annál a pozi ovu-tesztnél felborult nálam minden elmélet...:)
Vendég

Leti, sajnálom a nega teszteket, az LH-val szerintem ne foglalkozz, mert megtévesztő lehet. A szervezeted, ha nem vagy babás, már a következő ciklusra készítheti ezt a hormont, amitől az LH teszt is 2 csíkos lehet.
A legutóbbi ciklusom olyan volt, mint még soha, már magam sem értek sokmindent, szóval passz. :lol: De kitartás, olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. 8) Most jól megvígasztaltalak, ugye? :lol:

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?