Szia Gabi!
Megnéztem Márkot, tündéri baba! Épp azon gondolkodtam, hogy vajon mennyivel születhetett, mert óriásinak láttam, és akkor észrevettem, hogy 4,90, hűhha
Egyébként az én kisfiam is délután 3/4 3-kor született. Ha beugrasz az újpesti topikba, oda pont tettem föl róla néhány képet.
Tegnap tényleg front volt, és Miksa is nagyon érzékeny az időváltozásra. Nyűgös is volt. Ő egyébként nem sír különösebben sokat, de ha mégis, akkor mindig azzal kezdjük, hogy megnézzük, hátha éhes, pisis, kakás, fázik, melege van, lázas, álmos, fáradt. Szerintem utóbbi kettő a legnehezebb, mert ő fáradtan túl tud pörögni, és akkor nehéz lenyugtatni. Talán legtöbbször szopival sikerül, amíg ilyen pici volt, mint Márk, én akár órákat is hagytam a cicin lógni. Vagy esetleg be a babakocsiba, és döcögős úton irány a séta, akkor általában elszundít. Van akinek a ringatás jön be, van akinek a simi, sok baba elpihen az ember mellkasán (az enyém nem), mások a hordozókendőre esküsznek. Ja, és ha végképp semmi sem segít, akkor be a gyerekülésbe és autózni vele egyet - ezt a gyerekdokink javasolta, és Miksa tényleg elalszik a kocsiban.
Egy talit valamikor megbeszélhetünk, de most néhány hétig sajna nincs kocsim. Felsőtabán különben merre van? Én inkább csak a központot ismerem.
szirom