Új privát üzeneted érkezett!

Angyal,Suzy es mindenki mas koszonom!! :D

Gyancsi
Hat ha kismami leszek a rosszulletekre hivatkozva ulhetek otthon 8) :lol: de az idoeltolodas akkor is meglesz :? Hogy milyen nyelven almodok ez jo kerdes :shock: :roll: Milyen kis csini vgy!!!! :D Es a meglepi....hat gondolom,hogy elpityeregted magad...nalam is vcolt mar ilyen egyszer :oops: 8)

Udv a 30-asok taboraban :lol: :lol: :lol: Utolagosan is :
Kép

Ranita
Hajra 3-maska most a 3mas szam a nyero igaz lanyok :wink:

Suzy
Nem tudom :shock: Meg ezen elsem gondolkodtam de neha az altalanos isis lanyokkal almodom gondolom ott magyarul beszelunk...de lehet neha angolul almodok :roll: majd megprobalom megfigyelni mert minden nap almodok es mindig emlekezni szoktam az almaimra is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Yeeeeeeeeeeeeeeeeees laptetuuuuuuuu :shock:

Betty gyereeeee maaaa :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Tető hozzon szerencsét!!!
Holnapi uh-ra drukk!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
Köszi, majd figyeld meg :!: :wink: minden nap szoktál álmodni :?: és mikor alszol Te lány :?:
Tető hozzon szerencsét :!: :wink:

Betty
Hun vagy drága :?: házi munkázol :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
hát elolvastam ezt az altatás nélküli punkciót, nem semmi :shock: nekem aztán van fájdalomküszöböm, nem vagyok egy nyámnyila, na de ott azért mégiscsak átszúrják a dolgokat :o
Na de ha nem lenne más, ezt is símán bevállalnám :wink:

Gabi
mégis miket érzel :?: mert azt írod, mindenfélét, de az mégis mit takar :?: :wink:
Jah, közben látom már írtad, de ezek nem erős érzések nem :?:

Bri
akkor mégegyszer: drukk holnapra az UH-hoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: gyűtsd be most a drukkokat, szükséged van rá :!: :D
Az álom dolgot majd jegyezd meg, és írd le, kivi vagyok rá nagyon én is :!:

Ancsyka
egy baba, ha akar megtapad úgyis, ha egész nap ugrálsz :wink: úgyhogy símán lehet még bármi, mindenesetre drukkolok neked nagyon+++++++++++++++++++++++++++de ha most mégsem sikerülne, mindjárt itt van március :D

Ranita
gratulálok nektek :!: :!: :D
Aztán most pihengess ám, vigyázz a bébikékre :!: :wink:
Örülök nektek nagyon :!:
Látod, mi megmondtuk: no para 8)

Gyancsi
hatttttalmas meglepi lehetett ez neked, én is meghatódtam, ahogy olvastam :!: Akkor ezek szerint fantasztikus bulit csaptatok, és minden nagyon ok volt :!: :D :D :D
A torta is rendkívüli, és ez az fényképes ajándék is nagyon találó :!:

Angyli
Akkor jól vagy, örülök neki :!: :)
én is jól vagyok, köszi :wink:
Továbbra is drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Lucuzs
te hogy vagy :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Angyli- Ez szuper, hogy piri sehol :D

Gabi- Gondolom mennyit almodoztal, hogy legyenek mar tüneteid egyszer vegre :D :D :D

Lucuzs-Suzy-Köszi csajok , engem is nagyon meghatott a buli, hogy ilyen kis cuki baratnöim vannak :D

Bri- Köszi a dicsit :oops: Igen, beleptem a klubba :D Gondolok am majd rad holnap :wink:

Bettykem- 2 nap es mesz a gyerkeidert??? :shock: :D Hat ez szuper!!

Most en is nagyon szorgalmasan szedem a Femibion 800-ast, minden nap egyet, ahogy a nagy könyvben meg van irva :D Es varom a csütörtöki UH-ot, hogy jo hireket kapjak es hogy csinaljon a Closti nekem szep tüszöket :D

KépKép
gyancsi

Betty :!:

Örülök, hogy jól vagy :D
Szerdára++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Igen én is örülök neki, remélem igy is marad most már :wink:
Nagyon helyes, hogy szeded a Femibion 800-ast az a legjobb én is azt szedem :wink:

Minden rendben lesz a csürörtöki UH-on és indulhat a mandula++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

És én is :wink: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi Bettykém :D
Vendég

Angyal! Megint eltelt egy nap és nincs piri! :lol: Drukk!!! :lol:

Bri! Holnapi uh-hoz szorítok!

Betty! Holnapután beülti! Jajdejó! :lol:

Én megvagyok, ma barnamentes vagyok eddig, és ez így is marad, szép tiszta fehérnemű! :oops: :wink: A hasam viszont nehézkedik, nagyon enyhe izomláz szerű, lehet a köhögéstől. A betegségből gyógyulgatok. Orrom tisztul, főleg mióta kamillateával inhaláltam. Köhögés is ritkul, szóval megmaradok! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

lucuzs :!:

Igen hála Istennek eddig elkerült, remélem már nem is fog megjönni :!:

Örülök, hogy már nem barnázol, az is jó előjel :wink:
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Angyli- Jo az uj vonalzid :D Annyira csodallak, hogy hogy birod ki, hogy ne tesztelj, nagyon kemeny egy csaj vagy :D Drukk, hogy piri 9 honapig elkerüljön minimum :wink:

Lucuzs- Hala az egnek, hogy a barnamaci elhuzott, lehet tenyleg akkor progi hianyod volt :roll:

Betty- Szerdara nagy kalappal neked :D

KépKép
gyancsi

Lucuzs
mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++ örülök hogy barnamentes napod van 8)

Angyli
jó a vonalzid :wink:

betty615

Gyancsi
köszi :oops:

betty615

gyancsikám :!:

Örülök, hogy tetszik az uj vonalzi :wink:
Most találtam nemrég, gondoltam kipróbálom :D

Most már én is kezdem erősen elhinni, hogy nem fog megjönni ugy kilenc hónapig, nagyon birnék neki ám örülni :lol:

Betty :!:
köszike :wink:
A tied is tetszik, főleg, ahogy a gólya repdes az ikrekkel :D
Vendég

Erről az oldalról szedtem lányok :wink:

http://www.ezticker.com/tickers/events.html
Vendég

Sziasztok

Rossz híreim vannak: Szombat este begörcsöltem, vasárnap reggel elkezdtem barázni, bementünk a jános kh szülészetére, ott uh-n megvizsgáltak, sajnos a baba már nem volt sehol.Ma reggelre meg is jött ez a szemét piri! :twisted: Ma kellett volna bemennem a drnőhöz, hogy a tegnapi papírt bemutassam, de nem voltam rá képes, mindenen elsírom magam és ráadásul annyira görcsölök, hogy a falat kaparom.Így szerintem csak szerdán fogok menni, remélem addigra kiapad az összes könnyem...
Vendég

Zsu- Nem is tudom, hogy mit mondjak :( :( :( Ez borzaszto!!Iszonyuan sajnalom :( Most nem akarok közhelyeket irni, mert az ugy sem segit most......Kell neked most idö, hogy a lelked rendbe jöjjön.....Mi itt vagyunk neked, ha barmiben tudunk segiteni, kerlek szolj!!! :roll:

KépKép
gyancsi

Drága Zsu :!:

Nagyon sajnálom, ez, hogy történhetett meg nem tudom elhinni :(

Légy most erős mi itt vagyunk Neked drága :!:
Nem tudok többet irni nagyon elszomoritottál :( :(
Vendég

Zsu! Sajnálom nagyon! :cry: :cry: :cry: Ölelésem küldöm neked!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Zsu!
Ma is csak azt mondom amit tegnap,mert tudom,h most semmi nem vígasztal.
Ölellek és veled vagyunk!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
És már megint sírok :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
Szívből sajnálom és nem is tudok most mást írni, tudom ez sovány vigasz :!: :cry: nincs igazság a földön mondjuk mi ezt Bettyvel :!:
Egy nagy nagy ölelés drága :!:

Sok erőt küldök, ha bármiben a segítségedre lehetek csak szólj!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
De ez,hogy tortenhetett meg? :shock: :o en nem is ertem...de hisz ott volt meg nem?Hanyadig napon voltal mert en lemaratam rolad :oops: Kép

Angyal
tenyleg jo a vonalzid en is regen itt csinaltam vonalzit 8) :)

Csajok koszonom koszonom tele a zsebem :lol: az almomat meg megjegyzem majd igerem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Hányra mész holnap ?Gyere majd minél hamarabb a hírekkel!

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
Szuzy után szabadon: nincs igazság a földön :x :roll:
Rettenetesen sajnálom :!:
Hogy történhetett ez meg :?: :?: :?:

Ölellek :!: (((((((((((((()))))))))))
Sírd csak ki magad ilyenkor az segít a lejobban....

Kép

betty615

Sziasztok!

Csak nem bírom megállni,hogy ne jöjjek, de van laptopom, amit nem szeressek, úgyhogy itt vagyok. De csak ide jövök hozzátok, más oldalra még vélatlan sem.

Zsu,
annyira nagyon de nagyon sajnálom, hogy el sem tudom mondani. Kitartás!!!!!

Lucuzs,
Cs. doki csinálta a beültit, a Tanár úr tényleg nem lesz egész héten.
Örülök, hogy nincs barna akkor talán hátha mégis.....

Bri,
holnapra drukkolok nagyon.

Angyal,
nincs piriii? Ez szuper!!!

Mi volt még???? Nem tudom. Terhes agy kihagy, hihihihi.

Lucuzs akkor leírta a lényeget, 5-7-8 sejteseket katam vissza, nem mintha számítana. Viszont csajok a mnyh. csapnivaló volt, 9.7, asszem Azt mondta a doki, hogy nyomassam az utrót, így tutira 3szor(nem találoma szor jelet)3 dugok.
Négyenvoltunk és mindenkinek ilyen vékony volt, volt akinek 8.8. Na de mindegy, ezzel nem foglakozunk, sikerül oszt jó van. Múltkor vastagabb volt, aztán mégsem sikerült ugyebár.
Ja, egy csaj mondott egy homeopátiás bogyót, segíti a megtapadást, most még azt is szedem.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
9,7-es az jóó :!: 7mm-ben már megtapad a babó :wink:
Drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++
Akkor 3x3 utro, ok 8) :wink:

betty615

Bri,
ha Lucuzsnak mégsem kellene az utro, akkor én igényt tartanék rá.

Betty,
akkor jó :? :)

És köszönöm mindenkinek a drukkokat, biztosan segít :D

Kép

Kép
ranita1979

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Zsu)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kimondhatatlanul sajnálom!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ranita,
ez a nyh. jóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék jó sok fehérjét enni!!!!!!!! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, Lányok,
mi az a sok fehérje????
Ma ettem már jó sok körözöttet, meg joghurtot. Ez gondolom nem sok. De akkor mi a sok? Holnapra paprikás halacskát rendeltem, tejföllel, mert azt imádom :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Jó a mnyh :!: ne aggódj emiatt sztem :!: drukk, hogy megtapadjanak a babók+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
Mikor mész holnap :?: csak, hogy akkor drukkoljak a legjobban :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
beszúrok neked egy táblit,vagyis a linket, bent van, miben, mennyi fehérje van :wink: ebből bármit ehetsz, válogass kedvedre :lol:

http://www.egeszseg.b74.hu/cikkek/feherje.html

betty615

Jah, ami 20-hoz közelít, vagy esetleg felette van, az fehérjebomba 8) :lol:

betty615

Ranita
8.9 az nem rossz!!!!!!!!!!!!!!Ne butaskodj maaaaar :twisted:

Csajok koszi koszi holnap 11-re megyek szerintem Bettynek kuldok sms-t mert o igy nekem mindenhova betudja irni :lol: na mar persze ha elvallalja :oops: Betty?

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: :lol: éééééénn :?: :?: :lol: :lol:
Hát nem is tudom :lol:
Hát persze Bri, hogy vállalom...ha nem mondtad volna, akkor is tudtam volna a dolgom, hisz ismersz :wink:

betty615

Akkor Betty várunk majd a hírekkel!!! :lol:

Jó éjt lányok!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Mi az,hogy a dolgod :shock: Megtiszteleskepp szantam,hogy teged hivlak 8) :lol: koszi remelem jo hirekkel szolgalhatok :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Képletes volt a "dolog" :lol: hirtelen nem jutott más eszembe :lol:
Én is remélem a jó híreket (bízom a tervezett számaidban :wink: )+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Kép

betty615

Tuuuuudom :lol: :wink: A szamok lehet nottek 4-4 aranyra :shock: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Még jobb elrendezés :lol: :lol:
Alig tudok leszakadni, mááá tényleg lépek :lol: :lol: :lol:

betty615

En is leszakaadok reggel kelnem kell.... 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép napot mindenkinek!

Bri,
mennek a drukkjaim!

Angyal,
te nem ma mész vv-re :roll: ?

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok! Jó reggelt! :lol:

Ranita! megelőztél, pedig már egy órája itt hesszelek. :lol:
Hogy érzed magad? Pocakod?

Bri! Drukk mára!

Betty! HOLNAP!!! :lol:

Angyal! Még egy nap letudva!!! :lol: Drukk!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Lucuzs,
semmi extra.
Néha olyan mensisen fáj hasam meg a derekam, dehát ez gondolom normális.
Barna?????
Ha nem kellene Bri-től az utro, akkor szólnál nekem???? Mert már tegnap kétszer is hármat dugtam és így asszem nem lesz elég :roll: :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Barna nincs, remélem nem is jön vissza! :lol: Szépen eljutok a tesztig!!! :lol:
Legyen a tiéd az utró, amit Bri felajánlott, aztán ha mégis kéne nekem, amúgyis csak pár szem kellhet max., majd összedobjuk. :wink: :lol: De szerintem elég lesz hétfőig nekem amit küld a csaj!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szép jó reggelt!

Már fél 7 óta nyomom a melót, mensi változatlanul sok, azt hiszem jól kitisztulok :!: :wink:

Bri
Várjuk Bettytől a tudósítást, addig is tüszőnövelő drukkjaimat küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita
Pihenj sokat és egyed a fehérjéket drága :!: :wink: babatapik mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs
Az nagyon jó, ha nincs barna, igen is el fogsz jutni a tesztig, szorítok Neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És még akinek csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép
Már csak ma jövök hozzátok, aztán nuku net lesz holnaptól :lol:

betty615

Betty
Ahogy gondolod Drága, tedd,a mit a szíved diktál :!: :wink: megértelek bárhogy is lesz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
csak pár napig...max. 1 hét :lol: még nemtom 8)
De telón el lehet érni :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?