Bolsi!
Legjobbakat remélem
Angel!
Zé is bealszik szinte mindig. Néha próbálom letenni még ébren, de mostanában teljesen kiüti magát fél 8 körülre, és hagyom szopizni, és ha kicsit megébred közben, akkor még váltunk cicit is. Ha letenném, mikor látom rajta hogy álmos, akkor kimaradna az esti szopi
Persze üvegből gyorsabban tudnám tömni, úgy lehet még elcsípném, az utolsó ébren töltött percet. De nem zavar igazából, nem sokkol be az ágyában mikor felébred, hogy
"tejóégmitkeresekénitt??" Mosolyogva-magyarázva ébred. Szerintem megszokta már, hogy itt alszik el és ott ébred
Baba!
És nem tudsz visszaaludni?? Az én éjszakai bagoly lelkemnek ezt extrém
Ha rajtam áll, én inkább akörül feküdnék... vizsgaidőszakban simán át szoktam csúszni
De persze Zé óta ez nem áll. De azért ő sem egy korán-kelős fajta, mi 10 felé ébredünk ált.
Nikó!
Örülök, hogy picivel jobban van Gréti. Hallottam már én is erről a répás léről, jókat.
Skrisz!
Most már én is behúzkodom este a szobájában a függönyt, keleti fekvésű, nagyon napos reggel. Tegnap reggel kómáztam át hozzá, ő meg vidáman hasalt a napsütésben
Egyre hamarabb világosodik.
És tudsz haladni a munkáddal reggel? Hagy dolgozni?
Nekünk klassz napunk volt, bár részben külön
Mi Zé nélkül relaxáltunk egyet, szétszaunáztam és áztattam magam, de a Kölök is nagyon jól vette, kajált, aludt egy maratonit, és mosolyogva fogadott.
Hiányzók?? (Nyulasz, Till, Hanna? (na jó, ő volt tegnap, de csak kicsit.., Viktu és még sokan mások....)