Jó reggelt!
Egy kicsit teszem ki a lábam Békás cityről, már is beindul a fórumélet! Alig tudom követni....
Rokonlátogatáson voltunk tegnap, mindenki megjegyezte, hogy mekkora a pocakom! Biztos csak egy gyerek?
Csak megjegyezném, hogy ez még nőni fog! Már (édes) kellemetlenséggel is jár a nagy has, lakóval együtt - ugyanis alváskor már háton sem jó feküdni, és teljesen oldalt sem, mert akkor a nagyságosúr rögtön jelez, hogy neki nem kényelmes. Két napja féléber állapotban szunyokálok. Azt hiszem a szervezetem felkészít az első csecsemős hónapokra!
Lady: nagyon szomorú, ami veletek történt és bosszantó, hogy az orvosok figyelmetlensége miatt következett be!
Kicsit izgulgatok, mert én is a Margitban szeretnék szülni, de úgy látom nincsenek a helyzetük magaslatán.
Örülök, hogy Csenge lányotok meggyógyult!
Babusok: vakarózom, de már nem veszélyes az állapot, amióta vegyszermentes mosókenőccsel és samponnal tisztálkodom sokkal jobb lett.
Kedden megyek diabetikushoz.
Szonce: nálunk is alakulnak a nevek. Táblázatban osztályoztuk a jelölteket és átlagot számoltunk!
Kicsit közelebb kerültün a megoldáshoz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.02.22 08:53-kor.