Új privát üzeneted érkezett!

Poci igen köszönöm :)

csak beköszöntem... fözöcskézek :) megkivántam a zuzapörit :lol:
bár főzni még nem főztem... na majd este beszámolok túléltük -e...

:lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

anya.maci: rákerestem a terhesség alatti orrvérzésre, ezt írják a kismamablog.hu-n:
Az orrvérzés inkább a téli hónapokban szokott kialakulni, amikor a fűtés miatt egyébként is jobban kiszárad az orrnyálkahártya. Nem szabad orrcseppet használni és gyógyszert szedni rá! Párologtatással és C-vitamin szedésével segíthetünk a tüneteken.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Freyja: fozd jo sokaig lefedve az a titka :lol:

Zsani: azert kerdezd meg a dokid mennyi plussz kalciumot kell bevinned. En napi 1 elevitet szedek, amiben mar eleve van, es tejtermekeket, mivel vega vagyok, rengeteg tejet, sajtot, joghutot eszek / iszok. A sovany tejet pedig lecsereltuk hazira. Remelem er valamit.

Anya Maci: na aggodj az orrverzes, ahogy Manorka is irta teljesen normalis, volt nalam is. Mostansag mar nem nagyon van. Ilyenkor az orrnyalkahartya megduzzad es ezert fordul elo neha, hogy verzik az orrod.
Tobbiek merre jarnak?
pocaklako

a.maci: nálam is volt orrvérzés.....normális, ahogy jött, úgy ment :D

mindjárt jön a vacsim, disznótoros kóóóbi, meg hurka :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

jó éjt lányok!

Kép
zsani78

Jo ejt Zsani! :D

Huu Mercy meg is halnek ha azt kellene ennem, most ettem egy aktiviat, es mar megint itt a sav....aaaaaaa....... :evil:
pocaklako

pedig jó volt...de várjunk, te vega vagyol....úgy nehéz kóbit kívánni :D

Mercy

mercedes79
Győr

Sziasztok!
Hát mivel holnap orvos nem bírtam megülni a sejhajomon, így délután kicsit nézelődtünk. Vettünk műanyag kosarakat az ágy alá játéktárolónak. Egy átmeneti kiskabit manónak 100Ft-ért, mg egy pulcsit 450-ért. :lol: Meg megvettük élete első kiscipőjét. Leárazás volt a Deichmanban és vettünk neki egy kis Nike cipőt. Én teljesen kivoltam. Annyira drágák gyerekcipők,hogy hihetetlen.Amiket ajánlottak márkák 9-10e körül kezdődnek. A nonamek 4-5 körül, de inkább felette. Erre mi a középutat választottuk. Tudom, hogy nagyon fontos a piciknél a jó cipő.Milyen márkákat szoktatok venni?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

A kabi nem 100, hanem 1000 Ft volt. Nem tudok írni már. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!
Jó későn jöttünk haza a barátnőzésből, de a csajszik jól elvoltak egymással. És még jó hogy csak 2 utcával arrébb kellett menni, mert majd megfagytunk. "Csupán" -16 fok van. Ja, és takarítják a járdákat, de a legalacsonyabb hófal a járda mellett 60cm. A magasabbja, ahova odahordta a szél, ott 1m felet is van.

Nekem szerencsére nem vérzik az orrom, viszont rohadt sokszor bedugul, és nagyon idegesít.

Pocak!
Aktíviát meg nem tudnék enni este. Csak ugy megsúgom......a tejtermék savat csinál. :(

Ma nem volt aktív a topik...remélem holnap az "eltévedt báránykák" is jönnek! :)

Freyja!
Imádom a zuza pörit....de itt sajna az egyetlen "belsőség" amit lehet kapni az a máj.
De a fagyasztómba meg van köröm....lehet csinálok körömpörit.

d.dodó

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

ismét fáj a fejem :oops: :oops: tegnap nem jöttem már este,késön mentek el a vendégek :oops: :oops:

Dodó
hú jó hideg van ott :shock: :shock: bevallom csorgattam a nyálam a recisben,nagyon ügyi vagy, tök jó hogy ennyi mindent felteszel :lol: :lol:

pocak
alukálunk még??? :wink: :wink:

Niki
én is a deichmannba szoktam vásárolni,még a saját márkájuk is nagyon jó :wink:jól vagy???

bibar

Jó reggelt mindenkinek!
Kicsit korán ébredtün, de most ugy érzem kipihenten!!

Azt hittem a tegnapi hideget nem lehet már űberelni!!! Dehogynem.
-21 fok van!! :shock:

d.dodó

Jo reggelt Csajok!

Kenyelmesre fogtuk a tempot, 8-kor ebredtem. De minek is hiszen ujra szakad az eso nalaunk, es minden tiszta szurkeseg. Szerencsere tegnap szep ido volt.

Dodo: nem semmi az a hoooo....
Estere mindentol savam lesz, meg gy pohar viztiz is erzem, hogy nem minden okes odabent.

Bibar: sajnalom fejfajit, en is erzek valami enyhe nyomast odabent...remelem csak mert meg komas vagyok

Szep, eso -es homentes napot mindenkinek :D
pocaklako

pocak!
Gratula a 22. héthez!

d.dodó

sziasztok,

poci: grat a 22 7hez :D ...de soknak tűnik :D

tegnap este megtámadott a fejfájás....teljesen bekómáltam tőle....ma talán picivel jobb...eddig...és talán a náthám is fogyóban....

Csütörtök óta a lakás rabja vagyok :? ....igazán rendbe jöhetnék...maival már másodszor nem megyek tornára :evil:

Mercy

mercedes79
Győr

Helló lányok:)

Azt hiszem végre jön a tavasz... tegnap gyönyörű idő volt és 14fok :P Odavoltam, a kedvem is sokkal jobb volt... :)

Niki
Én is Nike-t vettem a gyereknek mindig, ha sportcipőt akartam, egyébként Falcont és Siestát többnyire.... :) Siestát tudok jobb árban, van ismerős aki a nagykerből hozza ki...

Dodó
hűűű, akkor most ért hozzátok az a nagy hó ami itt is volt... :S

Én ma megyek genetikai uh-ra az SZTK-ba, remélem minden okés lesz, de miért is ne lenne :D:D:D:D
Vendég

merci!
Sajnálom a bezártságot!
Mi a hideg miatt nem mozdulunk ki!!! :( Bár ma már kocsival elmegyünk vásárolni!

edi!
De jó nektek a 14 fok.
Drukk a genetikai UH-hoz! Ugyis minden rendben lesz. De jó neked, hogy megint láthatod a Manóseggűt.

d.dodó

Dodó
:) azt hiszem függő lettem... már alig várom, hogy lássam... kész, azt hiszem nem vagyok normális már :P :D 1,5hete láttam, és olyan mintha hóóóóónapok teltek volna el :D

Pocak
juhuuu 22. hét, aztaaaaa, közeleg az idő :P
Vendég

edi: mi a tortúránk miatt, most nem akarjuk zavarni, vagy a 24.hétig.....szegény szerdán már tiszta bunyek volt....kötelező uh-ra már egyáltalán nem vágyunk...max. a 4d mozira 24 héten :D

jut eccembe úgy a 30. hét körül van már csak kötelező uh, igaz???

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
Normál esetben én sem nézegetném állandóan.... de most más...
Remélem ez a para elmúlik mire megszületik, vagy még rosszabb lesz.... :oops: :roll:

Igen, kötelező uh már csak a 30. héten van.
Vendég

....szerintem mindenki parás....én is, de azt hiszem kell a várakozás izgalma :D

Mercy

mercedes79
Győr

Én nem tartoztam a parás táborba, nagyon nem...
Bálinttal csak a kötelező uh-kon voltam, majd a 25.héten egy 4D-n a ciszta miatt, hogy felszívódott-e már.
Egyáltalán nem voltam parás.

Én nem szeretem a bizonytalanságot, így inkább megyek és megnézetem 2-3 hetente, mert megnyugtat :) :wink:
Vendég

Csajok, koszi a gratukat, fel sem tunt, hogy 22 hetesek lettunk. Igazabol nem is tudom pontosan, hogy emmnyi idosek vagyunk, egyszer a doki azt mondja ez a relais, egyszer meg, hogy kisebbek vagyunk...mar tenyleg nem tudom...
Edi: 14 fok....azta..tegnap meg itt sem volt annyi.

Mercy: gyogyulgass, a nathabol nekem is csak ugy sikerult kimaszni, hogy melegitettem az arcom, csak en parnaval, igy a lampazas csak jot tehet Neked is.

:D

Na megyek, csinalom tovabb a dolgom..na nem fozok semmit,meg van minden tegnaprol..vegre egy nap ...amikor nem kell osszekenni a konyhat... :lol:
pocaklako

Edi: 13:00-kor gondolunk Ratok, es minden rendben lesz, meglasd.
Pici Boti? A hetvegen nagy buli volt a pocakban nalam, ma reggel meg nem jelzett a Manom, mindjart megyek is es meghallgatom.
:D :D :D
pocaklako

Pocak
Boti is lusti, de mennyire lusti. Tegnap egész nap meg sem moccant szinte, így jól meghallgattam, arra persze begurult :lol: :lol: :lol: :lol:
Vettem tegnap az Ikeában neki ilyen fa tároló dobozokat a polcokra, meg minenféle végülis felesleges dolgot, de jóóóót shoppingoltunk :P

Este még nekiálltam rendezkedni, jól el is fáradtam, utána meghallgattam a kis manófejűűűt :P

Riccardo is biztos elfáradt a két nap alatt, míg kirúgta a ház oldalát :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi, ment privi :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Szaisztok Csajok!

Bekukkantottam!
Apa ment állásinterjúra, ugyhogy itthon drukkolok nekije!:)

Ma kell beszélnem a dokimmal....már egyszer hívtam, de nem vette fel. Na mindjárt próba mégegyszer. Elvileg csak megmondja az AFP eredményt, meg hogy mikorra mehetek szerdán UH-ra:) Drukkoljatok!!!:)

Köszike!
Majd jövök a fejleményekkel:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Pocak
ment válasz... :wink:

Meme
Akkor drukk megy Neked is :D:D:D:D +++++++++++++
Vendég

meme!
Drukkok mennek!!

edi!
Mo most hétvégn akarunk majd IKEA-ba menni. Polcokat kell venni, meg akarok a szegrénybe még én is ilyen tárolókat venni! Már alig várom...imádok IKEA-zni!

d.dodó

Na....éppen szül... Nem ő, hanem a páciense...

Olyan furi:) Belegondoltam, hogy lehet akkor is ezt fogják mondani, amikor én szülök:) Hehe...nincs is olyan messze már.:)

Na de ami most lényeg, hogy fél óra múlva elvileg talán kész lesz, ugyhogy akkor próbáljam megint.:)
Addig csontig rágom a körmeim...hogy mi van az AFP-mel??? Tudom hogy nincs nagy jelentőssége...de mégis bennem van a félsz. Éjjel alig aludtam! Annyira rástresszeltem, hogy nehogy elfelejtsem felhívni a dokit ma, hogy óránként felébredtem, és végiggondoltam, hogy miket kell megkérdeznem tőle....tiszta hüle vagyok:)

Köszi a drukkot!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Most olvastam az ujságban, hogy 1995 óta a legrosszabb hóhelyzet van!!

meme!
Nyugi, ugyis jó lesz az eredmény!

d.dodó

Jaaa..és 7végén voltunk tesóméknál, hoztunk rucikat babókának:)

Íme pár darab:)
Néhol belóg a pocak..bocsi:)

Kép

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dobok egy táblicskut is!:)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hmeme 2010.02.22 10:35-kor.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Cuki rucik :D:D:D:D:D
AFP-vel minden ok lesz nyugi :P

Táblázat alakul széépen:D Manorkához beírhatod, hogy Zoé :P
Vendég

Jóóóóóóó az AFP!!!!!!!! :)
Jupppijjjééééé:)

Ja, és 4-kor kukkolunk szerdán:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme

szuper híííír :D Nagyon örülök :P
Vendég

Azt mondta, hogy 1,7 a MOM. Vagy mi...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Az teljesen jó érték.... 0,7-2,5 között a jó :P
Vendég

Jajjj!! MOst ollan de ollan bóóóódog vagyok:) :D Hogy már nincs is kedvem mosogatni:)

Tam-tam-taram....hehe..:) Tudom tudom... inkább táncoljak, a port jobban bírjátok! :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jujjjj! EDI!!! Ma mész UHu-ra? :) De jóóó!:)
Mennek a drukkok 1-kor! ez csak sima kíváncsi kukk, vagy vizsgálatos kukk??

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Szupi! Akkor megnyugodhatsz.

d.dodó

Most telefonált apa!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Fel akarják nagyon venni! Neki kell döntenie! Azt mondja, hogy sokkal jobbak a munkakörülmények, és fizetik még a bejárást is, és több pénz is adnának, plussz programozó lenne nem gépkezelőőőő!! :) Ugyhogy apácskának úúúj munkahelye lesz:) Délelőtt fog járni fél 8-tól 4-ig. Én meg csatlakozom a délelőtti műszakhoz:)

Jajjj! MA nagyon jó napom van!:) Megérdemlek egy hamburgert ebédre:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
ez a 18. heti genetikai uh, az SZTK-s, és szombaton megyek a Praxisba Hajdu Krisztinához 4D genetikára :)
Vendég

Meme
szuper hírek....
hűűű de nagyon éhes vagyok, én ma rántott sajtot eszem, jázmin rizs+tartár:) persze by city food :D
Vendég

edi: értem:) Oksi! Akkor pláne nagy drukk! Bár tudom hogy minden rendben lesz!:)

Babóka is érezte hogy amikor dokibácsival beszéltem, anyája kissé ideges volt:) Akkorákat kaptam, majd' leszakadt a hasam:)
Ja! A zselét a hallgatóhoz én sem szerettem, bár szinte az egész elment egy kenésre...de nem lehetett olyan jól hallani! (vagy csak mi voltunk bénák! :) ) Most Poci tanácsára testápolóval hallgatózunk, nagyon jóóó! Jól csíszik, nem ragacsos és még a bőrömnek is jó:)

Apropó bőr! Ti nem repedtek? Én 2 oldalt nagyon. Multkor már alig tudtam hozzáérni, mert annyira élő vörös fájó szinte lyukak voltak azoldalamon. Sudocrem-mel kentem egy napig, aztán most már nem fáj, meg nem olyan vörös. De ha már most ez van...mi lesz később?????? :(

Cici: Nekem nem tűnik fel hogy nőne....Apa a benfentes ebben a témában, ő azt mondja, hogy az első 1-2 hónapban nőtt egy nagyot, de azóta stagnál...:)

Megjött apácska, majd délután leszek megint!:)
Szép napot nektek!! Edi: 1-kor drukkok mennek!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
oh szegénykém, akkor kend egy nap többszőr is a pocidat, mert ha már most reped, később még rosszabb lesz :(
Olajozd, meg krémezd egyszerre....
Vendég

Jó reggelt!
Csak gyors bekukk, hogy még mi is élünk :D Sok a dolog, éppen kakaós csigát sütök, meg főzni is kéne :D Tegnap vettünk egy kenyérsütőt (már 1000 éve tervezzük, ez volt a közös karácsonyi ajándékunk, csak most sikerült beszerezni :lol:) és most tesztelni kell :P

Meme, kiszúrtam a jó híreidet :D Jajj de örülök! Rátok fért már ez a pozitív hullám :P Csak így tovább!!!

Na megyek a konyhába :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Zsani: Mi a 17-dik kerületben lakunk a Helikopter lakóparkban.

Merci: Írtó jó az a babakád!!! Szupi!!!

Anyamaci: Én úgy olvastam, hogy az orrvérzés, orrdugulás teljesen normális jelenség ilyenkor...de ezt mások is írták már, ahogy tovább olvasom...

Bibar: Sajnálom a fejfájást, remélem múlogat!!!

Poci: Gratu a 22-dik héthez! :)
A hetek száma meg lényegtelen...az a lényeg, hogy közelebb vagyunk a célhoz! :)
Én idősebb kismami vagyok, mert az UH-on mindig idősebb terhesség jön ki...

Edi: Drukkolok a mai UH miatt! :) Aztán siess a hírekkel!
Én tegnap kajcsiztam rántott sajtot. :)

Meme: Nagyon cukik a csöpp rucik, és az a belógó pocak! :)
Jót mosolygok rajta...
Az én cicim sem nő az első hónapok óta.

Én fél 1-re megyek a védőnőhöz.
Nem nagyon szeretem ezt a havi 1 pofavizitet...
:roll:

Emi

Emi

email4
Budapest

Hello Csajok,

kicsit eltűntem hétvégére, be sem kapcsoltam a gépet :wink: !
Olyan jó volt, mert egész hétvégén együtt császkáltunk, főztünk párocskámmal :D ! Végre nem dolgozott hétvégén.
Egész szombaton mászkáltunk: piac, Bergon, Brendon...
Végre megnézegettük élőben a babakocsikat is.
Edi, nem csodálom, hogy a Bergon babakocsit választottad, szerintem is ár/érték arányban az a legjobb szerintünk is :wink: !
Úgyhogy egyelőre mi is afelé hajlunk.
Persze néztünk kiságyakat, édes rucikat is. Utóbbiból vettünk is párat, de hát nagyon sok darab nemhez kötött lenne, úgyhogy sokat még mindig nem vettünk, mert nem akarom, hogy szegény babó ruhatára csak fehér-sárga-zöld színekben "pompázzon" :wink: !
Meg hát tényleg olyan édes szoknya-body együttesek is vannak már nyárra, kisfiúknak ugyanez kockásing-kertészgatyóban :D !
Tényleg, meg lehet zabálni őket :D ! De hát biztos ti is tudjátok ezt, csak, hát én olyan ritkán szabadulok be ilyen szupi helyekre...
De megígérte apa, hogy most hétvégén is megyünk majd egy-két helyre, meg IKEÁ-ba is. Azt én is úgy szereteeeem :D ! És reméljük, akkor már mi is tudni fogjuk Maszatka nemét, és úgy már tudatosabban tudnánk neki vásárolni is.

Meme, cukik a rucik :D !
Nagyon örülök, hogy szuper az AFP-d! Juhhééé!
Bárcsak az enyém is ilyen jó lenne majd :oops: , én csak szerdán délelőtt tudom meg, amikor megyek az UH-ra...

Anya maci, remélem, jobban vagy már!

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?