Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bamass anyám! Nálatok aztán zajlik az élet rendesen. Jobbulást nektek minél előbb és messzire kerüljön el benneteket mindenféle betegség.

Persze mindenkit kerüljön el.

Clárika nem hinném, hogy a fogaidat a Gravida fogja megmenteni. Szerintem szedj kalciumot. Azt szokták mondani, hogy ahány terhesség annyi fog bánja. Bence pár hónapos volt mikor ropit ettem és letört a fogam. Húzás lett a vége.

Hmm akartam még valamit :roll:

királylány

Csillag,jobbulást,utolért Téged is ez a fránya torok vírus…
Tina,Te aztán védett vagy!(átestél már mindenen…)
Andy,kiságy-fotót .. Vásárlási láz nálam is van…
Sophie, képeket várjuk.

Barbi,betegeknek jobbulást,erődet irigylem,és a kisfiad egy sármőr!!!

Tegnap este nálunk remekül sikerült,hangulat a tetőfokán volt.8-an voltunk,jó fej barátok meg Miki 2 tesója(a 4-ből)és sógornő.Bírom az ilyen összeröffenéseket,mindenki jó humorral van megáldva,sokszor percekig csak könnyeztem a nevetéstől tegnap,egyszer még életveszélyes is volt,egy fél pogival a számban :) Apa is jól mulatott,ráfér a lazítás. Mindenki megjegyezte h.szépen gömbölyödünk :) Ma jönnek a barátnőmék kis Enikő hercegnővel.

Képzeljétek elkészültek a kincsek - apukám talált nemrég a szekrényben 14 elfeledett diatekercset, olyan képekkel(nem is tudtam hogy van ilyen..)hogy én anya hasában,újszülöttként,rég halott kedves rokonokkal,anyáék nászutasok,stb....elkoboztam és bedigitalizáltattam őket,ezek nekem tényleg kincsek!!

És montázs:(10-13-17.dik héten)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbi,

Magyarországon is van egy nő, aki 7x vetélt el, a 8. és 9. terhessége lett sikeres. Én a magam részéről megpróbálok mindent megtenni, én is addig megyek, amíg nem lesz két gyerekem. Ha nem megy saját, akár örökbefogadással.

Évi, nem is csodáltad meg a cicákat? Hát hiába off-topikolok itt? :D :D :D

Kép
xtina75

Pffff dehonnem,bocsi :) pedig jegyzeteltem és látod nem maradt meg minden mégse...csodásak a cicák!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

:D
Nagyon szép a poci-montázsod! Tök jó, hogy ugyanabban a pózban, ugyanabban a ruhában... tetszik! :!: !

Kép
xtina75

Tina,ez a tervem végig...

Kincs képeim,a teljesség igénye nélkül,ez ám a retro:

http://picasaweb.google.hu/evilany78

evilany

Évi!
Jók a képek! :D
Nagyon édes kismama pocid van :D
Igen...ez a fránya torok vírus...neked meddig tartott?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi!
Tüneményes gyermeked van...betegen is nagyon szép!!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,szombattól keddig,kb. :wink: van remény.

evilany

Évi, kérted a receptet:

Kép

Urak kedvence csokitorta

5 ek kakaópor
5 tojás + 2 tojás sárgája
15 + 8 dkg kristálycukor
1/8 l olaj
20 dkg liszt
1 cs sütőpor
1 cs csokis pudingpor (főzés nélküli)
6-7 ek (sütő)rum
15 dkg puha vaj
1 cs vaníliás cukor
díszítéshez: 2 ek csokireszelék, 1 dl tejszín, 5 pralinégolyó
sütőpapír

1. A sütőt 200 fokra állítjuk, előmelegítjük. Sütőpapírral kibélelünk egy 26 cm-es, kapcsos tortaformát. 3 ek kakaóport 1/8 l vízben simára keverünk, felforraljuk és kihűtjük. 5 tojást szétválasztunk, a sárgáját 15 dkg cukorral krémesre kikeverjük, majd apránként hozzáadjuk az olajat. A kakaóval váltogatva beledolgozzuk a sütőporral elvegyített lisztet.
2. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és kisebb adagokban a masszába forgatjuk. A tortaformába simítjuk, és az előmelegített sütőben 40-50 percig sütjük. (tűpróbáig) Kivesszük, és a formában hűlni hagyjuk.
3. 1/4 l vizet 2 ek kakaóporral és 8 dkg cukorral kevergetve felforralunk, majd hűlni hagyjuk. Magas falú keverőtálba öntjük, és robotgép habverőjével, a 4 ek rummal együtt beledolgozzuk a pudingport. A legmagasabb fokozaton, 2 percig keverjük. A vajat kikeverjük. Beleszórjuk a vaníliás cukrot, egymás után hozzáadjuk a 2 tojássárgáját, és evőkanalanként belevegyítjük a pudingot.
4. A kihűlt tortalapot a formából kivesszük, keresztben félbevágjuk, és 2-3 ek rummal meglocsoljuk. A krém felét az alsó lapra simítjuk, befedjük a másik lappal, majd a maradék krémmel a tortát bevonjuk. Tetején a krémet hullámosra alakítjuk, és a tortát legalább 4 órára hűtőbe tesszük.
5. A torta szélét csokoládéreszelékkel körben megszórjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, közepes lyukú nyomózsákba töltjük, és a tortát 10 habrózsával díszítjük. Végül minden habrózsára 1/2 - 1/2 rumos pralinét ültetünk.

Elkészítési idő: kb 1,5 óra. 1 szelet torta 370 kcal, 33 g szénhidrát.

A díszítést én leegyszerűsítettem.

Kép
xtina75

Tina,köszi :D rég keresek egy egyszerű és jó tortareceptet.

evilany

39,3-39,6 a helyzet változatlan. Nagyom erös a gyanúm, hogy a doki elnézett valamit és ez mégis csak vírusos baj lesz. Persze ha szerencsénk van, akkor csak a 3 napos láz ült rá pluszban, meglátjuk. Mindenesetre lassan sík ideg vagyok... :(
Vendég

Barbi nem semmi mik vannak nálatok, ti aztán tényleg nem unatkoztok, jobbulást a gyerkőcöknek remélem hamar rendbe jönnek. A kép nagyon édes :)

Évi nagyon édes a pocakod!! :)
Sajna képet nem csináltunk róla és közbe szétszedtük az oldalát az alját meg ma teszteli Marci még pont jó neki :D
Viszont itt a vaterás oldal:

http://www.vatera.hu/atalakithato_kisagy_kokuszmatraccal_162076098.html De élőbe ezerszer szebben néz ki.

Tina a torta nagyon jól néz ki... hmmmm össze is szaladt a nyál a számba. Én is csináltam még két éve és arra még marcipán is került kívülre majd hajtogattam kis rózsákat is és tök büszke voltam magamra mert a rokonok alig hitték el, hogy én csináltam :D

Mi meg ma szerencsések voltunk sikerült egy jelmezkölcsönzőbe öltönyt bérelni Marcinak :) és nagyon potom pénzért, ha venni kellett volna az még a piacon is 10e-től kezdődött, úgy, hogy most örülök.

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Barbi :( jobbulást a picurnak!

evilany

Köszi lányok a biztatást. Nem túl rózsás a kedvem, mert nem megy le a láza, most mértem 38,8-at, de dél óta nem is kapott lázcsillapítót. Másfél órája még majdnem a 40-et veregette, de ücsörögtünk egy kis idöt a hütöfürdöben, aztán rohangált egy szál pelenkában, evett egy fél joghurtot és egy kis friss kenyeret (az 5 éves lányom sütötte tök egyedül), ivott pár kortyot, most alszik. Kis szerensével megmarad ez a tendencia és lefelé, nem megint felfelé megy a hömérséklete. Az étvágya nem valami fényes önmagához képest, de ilyen beteg gyereknek már ez is fenomenális. Délben pl. egy hatalmas tányér zöldséglevest evett nagy étvággyal. Ez volt a mai elektrolitbevitel a jelek szerint. :wink:
A többiek hemzsegnek a köhögés és hapcizás ellenére. Abéli bánatomat pedig, hogy betegek a gyerekek, de föleg a legapróbb, sütisütésbe fojtottam (vagy mégis ly?, a fene se tudja már). Most persze itt szimatol a konyhában az egész banda. :)

Na megyek adok nekik vacsorát, aztán söprés aludni. Meglátjuk milyen éjszakánk lesz. A párom majd megint kirángat az ágyból, hogy segítsek a kis betegen, neki sajnos jobb dolga van (aludni) és különben se tudja hogy kell lázat mérni, vagy visszaaltatni vagy akármi mást csinálni. :( Jellemzö. Ö vigyázott magára, mert 3 órával tovább aludt, mint én és nem volt ébren éjszaka órákon keresztül. Persze, persze, ö a kenyérkeresö, de akkor is. Én meg a tolós tyúk, akinek a tojás megtermeléséhez néha nem ártana egy kis nyugalom...

Na mentem tényleg.

Van a Spiegel c. heti lapban egy érdekes cikk ill. annak kommentárjai a lap oldalán. A szülök ápolásáról szól: otthon házilag, vagy intézet pro és contra.

Libabörös a gyerekem, megy fel megint tovább a láza. Antibiotikumot beadtam, de egyre erösödnek a kétségeim a doki diagnózisának helyessége tekintetében. Várom az éjszakát, beviszem a törpöt a kórházba. Nem jól van ez így és én nem vagyok az a típus, aki gyorsan kétségbeesik, de itt valami határozottan nem stimmel.

Jó éjt!
Vendég

Barbi úgy látom jobban is teszed ha a kórház lesz a megoldás...az a biztos. Remélem a többiek addig is ellesznek.
:?

evilany

Ma jó napot zártunk,megvettem a wellnes hétvégét Badacsonyba,hétfőn lefoglalom a pontos dátumra(ápr.2 hétvégéje) és Mikinek vettünk egy taposógépet(bár inkább elliptikus tréner) a vaterán 3 ezer forintért...nekem is jól jön majd még,kép a blogban. A gond csak az hogy Pesten van,céges autó megy ugyan Pestre minden nap de napközben a csaj meg csak 5-től van otthon,sz'al törjük a fejünket még ezen kicsit,de valahogy elhozzuk ;)

evilany

Szép jó reggelt!
Barbi!
Jobbulás a picinek!!!
Évi!
Badacsony :D
Tina!
Fini torta :D

A hasam ezerrel kavarog...és amikor morog mindig fáj-feszít...hihetetlen...sosem lesz vége?
Torkom jobban van...láz hálistennek nincs :)
A derekam majd beszakad...nem tudok sokat ülni ,de feküdni sem jó!!!Mi az isten van már?????????
........és még a java hátra van........ :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Mindenekelőtt Barbi, hogy van a Pöttömke? Gondolom, éjjel megjártátok a korit, vagy tán bent is fogtak... :-(
Jobbulást!!!!!

szilvás76

Köszönöm az érdeklödést, szarul állunk. Nem volt türelmem kivárni az éjszakát, már 11-re sorra is kerültünk az ügyeleten. A doki egyedül volt, mindent tök egyedül csinált birka türelemmel és nagy lelki békével. Mint utóbb kiderült, neki 6 gyereke van... Na de nem is ez a lényeg. Azt mondta, hogy amíg nincs a kislegény kiszáradva, nem veszik fel. Haladunk, mert ma reggel is 40 fokkal indítottunk, nem ivott sokat, de legalább egy kicsit (talán 50 ml-t), evett kétharmad joghurtot, meg egy kis sütit. Kapott lázcsillapítót, azóta virul, de ez is biztos csak átmeneti állapot. Most már piros a szája, ha lázas még jobban, elkezdett tehát kiszáradni. Aztán majd kicserepezik, stb... Ha ez tovább így megy, akkor türelmesnek kell lennem és hajnali kettö elött nem szabad nekiindulnom, mert akkor megint így járok, mint most éjszaka. Frissen szakadó hóban indultam, havasesöben érkeztem, nagy élmény volt az is.
Közben kitakarítottam, most fözök valamit, mert sose lehet tudni mit hoz a nap hátralevö része. Mindenesetre ilyen sokáig ilyen magas makacs lázat egyik gyerekemnél se éltem meg, söt Döncinél sem, pedig ö is volt már párszor lázas... :(

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Barbi, hogy van a legkisebb törp? Bent tartottak a kórházban? :(
Jobbulást mindenkinek!

Évi, Badacsony :P . Szépen gömbölyödsz!

Csillag, az én derekam is fáj, feküdni sem jó, pedig most erre vagyok itélve. Jobbulást!

Jó ideje nem írtam, de megvolt rá az okom.
Sajnos az egyik babánk nagyon beteg (élettel összeegyeztethetetlen rendellenességgel fejlődik). Kedden redukció lesz :cry: :cry: :cry: , a beteg baba fejlődését leállítják, de nagy a vetélés kockázata. Most az egészséges babánk megmaradásáért küzdünk. :oops:
Kedden éjjel ömlött belőlem a vér (a dokim a vetélés megindulását sejtette), szerencsére a szerdai uh szerint minden változatlan. Azóta is barnázom és sajog a lelkem!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Barbi, látom közben írtál! Nem semmi amin keresztül mentek!!! Kitartás! Szegény kislegény! Arra kell várni, h kiszáradjon?! :shock:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, itt is drukk.

babaimádó
Kép
babaimado

Bols!
Neked is kívánok mielőbbi derékjobbulást!!!!
Cefet egy dolog az egyszer tuti........

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi!
Kitartás....ez már csak jobb lehet!
Kiszáradás? jaaaaaaaaaaaj...remélhetőleg nincs nagy baj!!!!
JOBBULÁST!!!- Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi nagyon szorítok, hogy picurka rendbe jöjjön minnél előbb... szegénykém.. de hogy megkelljen várni még kiszárad... nem semmi...

Bols neked is megy a drukk!

Kriszti neked is jobbulást!!!!

Évi badacsony... de jóóó nektek :) Mi majd május végén megyünk a tiszatóhoz egy jó pár kutyás (beagle-s) ismerősünkkel három napra. Már nagyon várom.

Az előbb ebecskémmel meg a két gyerkőccel kimentünk sétálni egy nagyot a mezőn, igaz sáros malacként tértünk haza de annyira jól esett a napsütésbe sétálni még a szél ellenére is.

Andi

KépKép
andy83

Bols! Nagyon drukkolok !!!!!!!!!!!!!
Csuriban kezem-lábam, így szurkolok:

Kép

Kép
xtina75

Bols! Ezerrel szorítok én is nektek!!!!!
Kitartás!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bols!
Ezerrel szurkolok nektek!!!!!
Kitartás...minden rendben lesz!!!!
Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bols,nagyon drukkolok!!!!!!!!!!! :?
Barbi nektek is jobbulást
:?

evilany

Mi pedig egy kiadós ebéd és isteni forrócsoki után elmentünk a városban levő 4.bababoltba,már rég be akartam menni,tájékozódni. A babakádak 1800-nál kezdődnek,így Brendonos kád lesz kuponnal...veszek rá matricát legfeljebb. (1190 ft) Matracok 10 ezertől,kókusz.
Viszont,láttunk rezgős pihenőszéket,10 ezerért,nekem nagyon tetszik,ezt:
Kép
ugyan nem zenél,de zenét azért bármit tudok betenni a babának...
vélemény?

És még egy jó dolog,felfedeztem hogy a közelünkben levő fittness teremben elfogadnak üdülési csekket,így veszek egy kismama jóga bérletet,szerdán már megyek is ;) jól fog esni,jót fog tenni.

evilany

Bols!

Nagyon köszönöm, de azt hiszem inkább nekem kéne benned a lelket tartani, mert a mi gondunk elmúlik (legalábbis remélem), de te sokkal nagyobb bajban vagy talán. Kitartás és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a másik babával legalább! Legalább kétpetéjüek? Csak azért kérdezem, mert azt gondolom könnyebb operatív úton kisebb kockázat mellett megoldani. Vagy rosszul gondolom, nem is tudom!?

Csillag ehhez mit szólnál?

http://cgi.ebay.de/Umstands-Cargohose-3 ... 2eab1e2aba

Közben belediktáltam további 80 ml-t a dedembe. Ma már eddig többet ivott, mint tegnap egész nap, de még a leves elött vagyunk. Remélem abból is fal egy becsületes tányérnyit. Az elöbb fürödni akart, hát fürödtünk, most rohangál nagy boldogan.

Hát megint felment idöközben a láza. :(
Vendég

Bols, nagyon szorítok nektek!!! mindenképpen gyere a jó hírekkel, amint tudsz! ;)

Évi, ezek a pihiszékek nagyon jók! szóval, ha van rá keret, akkor érdemes beruházni rá! sajnos nekünk játékív nem volt rajta, pedig úgy még érdekesebb a gyerkőc számára! szóval hajrá! jógabérlet is szuper ötlet! jó mozgást!

a pocakfotó-kollázs nagyon jó! csinálj minden héten! aztán osszad meg velünk!

fotókat meg igyekszem hozni, köszi, hogy érdekel! ;)

Csillag, derékfájás lesz ez még így sem... pihizz sokat!

Barbi, Döncikének mennek a gyógypuszik! remélem, hogy nem kell kórházba vonulnotok! :S de a fotó egyébként nagyon édes!!! többiek köhögésen kívül jól vannak?

Tina, ez a torta!!! hmmmm. nagyon jól néz ki. privit is küldök ám még! ;) bocsi, hogy le vagyok maradva... a tortaforma lidl-ös?

Maccs, merre jársz!?

Királylány, de, ha nem akarnád tudni, akkor... ;) amúgy meg persze, hogy ez sem 100%, de a mi topic-unkban bejött kb. 90%-ban! meg itt is Maccs, pl. igazolta. Bence 2,5-ös értéke akkor határ volt, ez az 1,7, akkor tökéletes! mégegyszer gratula!

Clárika, anyukád fogas sztorija nagyon durva! :shock: szerintem amúgy nincs összefüggés a dolgok között, persze a kálcium nagyon fontos, de gondolnám, hogy volt más gond is itt, nem csak, hogy nem fogyasztott elég kálciumot. nem!? (talán nem szívódott fel egészen!?)

nagy öröm ért... újra működésre bírtuk a videókameránkat! előkerültek Beni videók az első hónapokból! fürdetés, stb. annyira jó! már csak digitalizálni kellene, de erre is sort kerítünk! ;)

jaaaaj, Évi, ezek a retró fotók nagyon jók!!! tényleg kincset érnek! örülök, hogy sikerült megkaparintanod őket!

sophie27

Évi ez a kismama jóga szuper ötlet :) én is szeretnék de egyelőre a munkám nem igazán teszi lehetővé az ilyen órákat... szóval most a család ugrasztva van, hogy töltsenek le nekem ilyet a netről :)

Ez a pihenőszék nekem is nagyon tetszik :D Mi simát láttunk ennyiért.

Én ezzel szemezek szerintetek?
Kép
Bent nálunk utolsó mintadarabként le van értékelve (3500) már félre is tettem magamnak. Három korong van hozzá, és van mindenféle hang rajta, szívdobogás ami mondjuk engem a vonatra emlékeztet :D, óceán stb..[/img]

Andi

KépKép
andy83

Csillag, derékfájás-nekem ez a tényleg nagyon enyhe torna sokat segített,ha gondolod elviszem neked egy lemezen mikor találkozunk.

Zsófi,köszi :) naná hogy érdekelnek a képek.
Pihenőszék-szerdán megyünk érte :wink:

evilany

Andy,ilyennel én is szemeztem,csak aztán úgy döntöttem hogy nem jó ilyenre szoktatni a bébit,aludjon csak el szépen simán...
Boltban egyébként 8-9 ezer...

evilany

Sophie, a tortaformát kölcsön kaptam... :)

Kép
xtina75

Sziasztok!

BOLS, annyira sajnálom! Nagyon drukkolok az egészséges kisbabátokért, hogy maradjon! Iszonyat szomorú, amin át kell mennetek, nagyon sajnálom a másik picikéteket! :cry: Irdatlan módon drukkolok Nektek :!: Próbálj a lehetőségekhez képest magadra erőltetni nyugalmat, hogy ne stresszeld a tested! Nagyon szorítok értetek!

maccs01

Évi, nagyon jók a pocakfotók. Látványos növekedés babatájon :)
Nekünk hasonló pihenőszékünk van, de a miénk hintáztatható. Esetleg egy olyan? Amíg nem vettétek meg, addig elbizonytalaníthatlak nem? :) Nálunk a hinta-palinta nagyon bejött.

Zsófi, általában olvasok, van, hogy 2napot kell visszaolvasgatnom, de jelen :) Azért én sem minden témához tudok hozzászólni :)
Videókamera! De jó! Mi is nemrég vettünk.
Én is várom ám a képeket gére... ne kapkodd el :)

Tinababa, nagyon klassz lett a tortád! Azaz az Urad tortája :) Lehet, hogy lekoppintom a receptet.

Bmass, remélem, hogy minden rendben lesz a házi gyógykezeléssel, ha már a kórház ily szenvtelenül áll hozzá egy beteg kisgyerekhez... Továbbra is felháborít, ami ott megy. Én már 39 fok felett minden esetben adom a lázcsillapítót hűtőfürdővel egyetemben, iszonyat mi ideget okoz egy lázas baba-kisgyerek-gyerek! Mi idegileg teljesen lecsoffadunk, mire kikúráljuk a gyerkőceinket. Mennek a drukkok a gyógyuláshoz!

maccs01

Holnap megyek nőgyógyászhoz, majd beszámolok. Remélem, hogy rövid leszek, mert akkor valószínűleg minden rendben volt.

Jó pihenést és babavárást, puszik!

maccs01

Maccs, ez egy isteni jó recept... még ettem egy szeletet utoljára, holnap kezdem a diétát, de naggggggggyon finom... Nyammm.

Kép
xtina75

Tina én az uramnak sütöm majd meg,márc10 lesz 32 éves.
De sima alakú sütőben is jó ugye?
Nincs szívesem.

Pihenőszék:ez hintázni nem tud? :?

evilany

Évi, persze hogy jó. A recept a kerek kapcsos formára írja, a 26 cm-eshez ír 5 tojást. Arra figyelj, hogy tényleg magas falú legyen az edény, ahol azt írja, vagy ne a kedvenc pólód legyen rajtad :D Nagyon fröcsög. (Bár kijött...) Meg hogy ha soknak is tűnik a krém, toljad bele / rá nyugodtan, mert máskülönben száraz lesz. Ha elég magas a torta, vágd 3-ba... az a tuti. Ja, és tejszínhabbal még tutibb :-)

Kép
xtina75

Évi, első ránézésre nem tud, az alja nem köríves. Lehet, hogy van rezgőfunkciója, mintha láttam volna egy kapcsolót rajta. Az a jó a hintázósban, hogy mikor a gyerkőc már órákat sír és csak a válladon nyugszik, akkor berakod a hintázósba, lefekszel mellé az ágyba, egyik kezeddel hintáztatod, miközben tudsz félig aludni is, aztán egyszer csak mindketten bealszotok és édes-pihentető álom a robot után. Hasfájásnál kifejezetten célszerű! Mondjuk nem kívánom senkinek, de általában ez előfordul. Békés időszakban is imádják a gyerekek. Szóval érdemes fontolóra venni - szerintem.

maccs01

Tina, mégegyszer köszi a receptet, lehet, hogy "csak úgy" megcsinálom hétvégén, ha már ilyen finom, nem akarok lemaradni! :)

maccs01

Maccs,rezgő funkció van,azt ki is próbáltuk a boltban.És kapunk kölcsibe egy "sima" széket,(rózsaszín :D Enikőtől) az szerintem tud hintázni...majd megnézem.
Tanácsokat köszi.

evilany

Bols
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Drukkolok!!!!

Barbi
Jobbulást a csapatodnak!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag, derékfájás-nekem ez a tényleg nagyon enyhe torna sokat segített,ha gondolod elviszem neked egy lemezen mikor találkozunk.

Zsófi,köszi :) naná hogy érdekelnek a képek.
Pihenőszék-szerdán megyünk érte :wink:

azt megköszönöm!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="andy83"][ írta:andy83b]Évi ez a kismama jóga szuper ötlet :) én is szeretnék de egyelőre a munkám nem igazán teszi lehetővé az ilyen órákat... szóval most a család ugrasztva van, hogy töltsenek le nekem ilyet a netről :)

Ez a pihenőszék nekem is nagyon tetszik :D Mi simát láttunk ennyiért.

Én ezzel szemezek szerintetek?
Kép
Bent nálunk utolsó mintadarabként le van értékelve (3500) már félre is tettem magamnak. Három korong van hozzá, és van mindenféle hang rajta, szívdobogás ami mondjuk engem a vonatra emlékeztet :D, óceán stb..[/img]

Andy... ez nagyon édes!!!!jó kis szerkezet!!!-komolyan

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="bmaass"]
írta:
bmaass
Csillag ehhez mit szólnál?

http://cgi.ebay.de/Umstands-Cargohose-3 ... 2eab1e2aba

Szuper Barbi!!!! Szkolko forint? :D És a méretek jók...olyan perfekt tudok angolul...hogy állatira nem értem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?