Új privát üzeneted érkezett!

Zsu! Neked meg már mindjárt uh!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

na megint tető!!!! :wink: :lol: Zsebreteszem ezt is! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok :!:

Kellemes hétvégét Mindenkinek :!:

csoki-vanili :!:

Üdv itt is drága :wink:
Megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Ne aggódj, ha már négy szépen elkezdett osztódni, az már bőven elég ahhoz, hogy kismama legyél :wink:
De reméljük, hogy a többi is elkezd osztódni :!:

Ne hasonlitgas az előzővel, mert a második soha nem ugyanaz mint az első.

Anno nekem is nyolc volt, ebből öt termékenyült meg, és három kezdett osztódni.
A mostaninál volt 5 tüszőm, ebből kettő szépen megtermékenyült, kettő elkezdett osztódni de végülis csak egy lett ami gyönyörüen osztódott tovább.
Talán ezzel az eggyel is sikerülni fog :?:
Ez majd a napokban kiderül.

Jelenleg nem fáj sem a derekam, sem a hasam, viszont a fejem tegnaptól majd szétesik, már vettem be Panadol-t de nem sokat ér.
Sajna ez nálam a mensi előszele szokott lenni :(
Hátha most mégis elkerül a szemét piri,holnapra nem várom......

Higyj :!:

Zbinyek :!:

Mielőbbi gyógyulást a kisfiadnak :!:

Pusz Mindenkinek :!:
Vendég

Lucuzs, igen mindjárt uh, már nagyon izgulok..:)

Angyal, tuti elkerül téged a piri, kb. 9hónapig...nagyon szorítok neked! nem fogsz tesztelni?
Vendég

Lányok, mégegyszer köszönöm mindenkinek a bíztatásokat . Az igazság az, hogy nem erre számítottam, dehát majdcsak lesz valami.

Lucuzs,
próbálok arra gondolni, amit írtál és remélem ebből a hatból lesz beültethető. De olyan soká lesz még hétfő :roll: , megőrülök ettől a várakozástól :roll: .
Hétfőn nem fogok jönni az biztos, meg azt a három napot szeretném tényleg majd pihenéssel tölteni. Azért majd küldök neked egy sms-t, jó????

Nálunk is fő a gulyásleves, meg mindjárt csinálom hozzá a pogit :? .

Kép

Kép
ranita1979

Angyal,
neked pedig nagyon drukkolok :? .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Persze, jöhet az sms!!! Ha akarod tudósítok is a többieknek!!! :wink: :lol:
Apa kérésére sütöd a pogit, ugye?
Én darástésztát csinálok a gulyáshoz.:D

Angyal! Piriűző drukkok mennek!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
persze, akartam is írni, hogy majd tudósíts :? .
Apának a gulyás csak pogival gulyás :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Zsu :!:

Köszi a drukkot, de én sajna nem vagyok olyan biztos benne, hogy elkerül az a szemét piri, a jelek nem arra utalnak :(
Ismét fáj a derekam, a lábamba már jó két napja hasogat
de nem tudom, hogy mitől.

Lesz ami lesz, állok elébe :!:

Más..

Én palóclevest főztem tegnap, barátnőm sütött turós pogit, igy éhen már nem halunk :D

Muszáj lesz hamarabb menni a kaáliba, mert már csak hétfőig van utrom és ha mégsem jönne meg?, akkor iratni kell fel és egyuttal megcsináltatom a vv-t is.
Vendég

sziasztok!

Már megint le vagyok maradva, és a visszaolvasás, áááá nem nekem való. :twisted: :twisted:

Ranita, nyugi szerintem jó lesz, és ne hasonlítsad az a múlt ez meg a jelen és jobb lesz.

Gabi, ez nagyon jóóó, most hányadik napon vagy?
reméljük az érték növekszik.

Nagyon rossz álmom volt ma, azt álmodtam, hogy azt mondta a doki, de nem a nőgyógyászom hanem valami ismeretlen, hogy mivel endometriozisom volt/van (mert mintha visszajött volt az álmomban) szóval ez miatt nem lehet terhes. Iszonyat volt reggel felkelni, sőt mindig mikor felébredtem és újra elaludtam visszajött ez az álom.
Közbe meg azt olvastam az endometriozisról, hogy legjobb ellenszere a terhesség.

Remélem csak egy nagyon rossz álom volt.

Mondjuk ma elég sokszor szurkált a hasam, fogalmam nincs mitől, két oldalt felváltva, nem a hasam alja hanem fentebb. mi lehet? gőzöm nincs.

Mindenkire szívből gondolok és szorítok, BRI örülök, hogy újra itt vagy :(
ja és vanília, üdv nálunk, hova jársz Káliba?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

őszinte leszek már két napja cicust keresek a neten, de sehol semmi, max 20eft-ot adnánk érte, de nem találok.

Sajnos muszáj venni mert akadt egy kis probléma házon belül és kell a macsek. Régen volt, és nem volt házon belüli gondunk.

Ancsu

ancsuka

mindenki eltünt?

Nekem már kifolyik a szemem a macska keresésben. Komolyan, nem hiszem el hogy nem találok. :evil: :evil: :? :?

Ancsu

ancsuka

ancsuka :!:

Miért a neten keresel cicát?

Több hirdetőujságban is lehet olvasni, hogy ingyen elvihető cicák, kutyák, ha nem muszáj, miért adnál érte ki pénzt?
Vendég

angyal, igazából valami faj macskát szeretnénk, bent lenne szobában és a tapasztalatunk az, hogy jobban bírják a faj macskák a "bezártságot".
Mindig is volt cicánk, de miután az utolsót a kocsival elütöttem, úgy gondoltuk egy ideig nem lesz. Viszont most "muszáj" és már nagyon szeretnénk egyet, főleg Vivi.

Ancsu

ancsuka

Én már találtam olyan hirdetést, ahol fajcica is van, ingyen elvihető.
Bár az enyém is sziámi, de ő a párom melóhelyén született, onnan került hozzánk kilenc éve lesz már nyáron.
Vendég

angyal, nálunk csak egy ilyen hirdető újság van, ami normális. Azt már átnyálaztam :roll: :shock: :shock:

de nem adom fel ;)

Ancsu

ancsuka

Rendben, értettem csak segiteni akartam, majd csak fogsz találni :wink:

További szép estét jó éjt Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bocsika, hogy nem olvasok vissza és nem reagálok most Mindenkinek, magamról csak szeretném megírni, hogy megjött nemrégen :evil:
A ferty átváltoztatta a pé-m napját, így már sztem is akkor volt :!:

További szép estét és sok-sok drukkot, erőt, kitartást küldök Mindenkinek :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita
Ne keseredj el, sikerülni fog :!:

Puszilok Mindenkit, megyek aludni, nagyon elfáradtam, mert ma volt a névnapozás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, nagyon sajnálom :cry: :cry:
pedig annyira reménykedtem
SUZY mi az a FERTY????????????????????

angyal, jajjj nehogy félreértsél :oops: köszönöm az ötletet.
nézelődök
:shock: :shock: ilyen szemekkel :D :D

Jó éjt mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Nalunk csaladi osszejovetel volt azert nem voltam egesaz nap :oops:

Suzy
Ferty szerint holnap kene megjonnie :? De mivel delutan jott meg azaz este az mar holnapi elso cn azaz idoben jott meg :roll: haaat sajnalom :( Most mi lesz mentek valamire vgy ujabb spontan honap? :idea: Kép

Ranita
Nekem elso lombikkor 2peti lett amibol 1termekenyult meg az vissza is lett ultetve...2lombikbol 3pete(eleg szar minosegu)2megtermekenyult egy sem osztodott beulti sem volt :roll: Altalaban a sok tuszobol kevesebb pete lesz es kevesebb termekenyul is meg...olyna ngyon ritka hogy 20-18megkermekenyul :roll: Szal nyugi az a 4is ngyon szep eredmeny!Ok mar osztodnak :wink: Gondolom amugy is 2kersz vissza nem?

Lucuzs
Minden nap csorogni kell reggel es megmondjak mi van...aztan 3.nap beulti hacsaknem viszik el blaszto babakig 8)

Angyal
Te melyik Kaaliba mesz?En kedden megyek a pestibe 8)

Ancsuka
Kosoznom ha rajtam mult volna tobbet jottem volna...most amig itthon vgyok tudok jonni de ha visszamentem akkor megint visszacsappan a latogatasaim szama :oops: Hacsaknem kismami leszek mire visszamegyek 8) mert akkor ulhetek otthon a neten :lol: :lol: Csak nem kisragcsalog a kissebb gondok :shock: Perzsacica?Es azok jok erre a celra? :roll: Miert nem menhelyrol vesztek ki?Vgy ott nincsenek ilyesmi cicak? :roll:

Tovabbi drukkok mennek a varazsenerdzsive egyutt Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

bri, jössz te már hozzánk sűrűn, hiszen ez a lombik sikerül és örülök majd hogy itt lesztek :)
Már felhívtam a menhelyeket, de kimondott kicsi cica nincs, van ugye egy papagáj is és össze lehet őket szoktatni, de csak ha kicsi a cicia. És főleg Vivi is a kis cicáért van oda.
A faj macska de akár egy sima macsek sem biztos hogy egerészik, de a macska szagától már az egerek be sem teszik a lábukat. De jó a tipp az van :twisted: :twisted: :twisted:

Ancsu

ancsuka

Jó reggelt!

Suzy,
fenébe pirivel :evil: . Akkor jól gondoltuk ezt a pé dolgot.

Ancsu,
a ferty :arrow: ezen az oldalon vezeti Suzy a görbéjét.

Bri,
nem 4 termékenyült meg, hanem 6. Láttam tegnap is valaki 4-et írt :roll: . Remélem ez nálatok valami megérzés és annyi lesz a hatból.
Nálunk nem kell minden nap telefonálni. Csak a leszívás utáni nap, akkor megmondják hány termékenyült meg és többet nem bolygatják őket. Mindig 3. napon rakják őket vissza és csak aznap reggel tudom meg, hogy hogyan osztódtak.
Nem tudom most még hányat kérek vissza, majd csak reggel tudom eldönteni .

Kép

Kép
ranita1979

Szép jó reggelt!

Nem tudom, hogy miért folytatja a ferty a ciklust tovább, pedig új ciklus kezdtem :?: :oops:
Nagyon fájt már tegnap a derekam és gondoltam, hogy meg fog jönni, de valahol még is csak reménykedik az ember :!: :roll:

Bri
Nem találtam meg a kutyust :!:
Nem megyünk még marad a spontán :!:
Most lehet, hogy azt gondoljátok, hogy mekkora béna vagyok,- de nekem óriási sokat jelentett a spontán hónapban a pozi teszt, (függetlenül attól, hogy nem sikerült az sem) :!: :?: -de nem hiszek már az inszemekben, nagyon nagyon csalódtam az egészben és azt hiszem, ha nyárig nem sikerül a spontán dolog, akkor lombikre szeretnénk menni :!:
Ezt most így gondolom, így tervezzük aztán mi lesz belőle nem tudom, addig is pozitívan állok a dolgokhoz, reménykedek és próbálok nem agyalni folyamatosan és nem ennyire görcsösen :!:
Ez a hónap nagyon görcsös volt, mindenre nagyon odafigyeltem, magamat vizslattam állandóan :!:
Csak azért írtam le most ezt Nektek, hogy ne gondoljátok azt Rólam, hogy ez panaszkodás, mert nem, csak szeretném továbbra is megpróbálni egy kis időt adni magunknak, hogy hátha sikerülne újra természetes úton :!:
Nem akarom sajnáltatni magam :!:

Köszönöm Mindenkinek ez eddigi drukkokat, mert sok erőt adnak/adtak mindvégig :!:

Ranita
Köszi a névnapi köszöntést :!: :wink:
Drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csoki-vani
Nagyon drukkolok a sikeres beültihez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Remélem jól vagy és holnap mehetsz a v.v-re
:!: :?: megy a drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Ezek a rossz álmok annyira fel tudják az embert zaklatni :!: ne is gondolj rá :!:
Sikerült cicust találni :?:
Most is nyomod az utrot :?:

Meli
Érdekes lehet azon az osztályon dolgozni :!: :roll:
Már csak egy hét március :!: :wink: :roll:

Ancsi
Szülinap hogy sikerült :?:

Betty
Meg volt a névnapozás :?: :wink:
Sütike hogy sikerült :?:

Szívből jövő drukkjaim kedves topik társaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
sztem teljesen jó az eredményed. Azt mondják, nagyon ritka, amikor x-ből x meg is termékenyül... 9-ből 6 az szuper :!: :!: Nekem 10-ből 6 lett, és nagyon örültem neki, mert az átlag feletti volt. Ott mondták, hogy általában a leszívott tüszők fele termékenyül meg, majd osztódik tovább :wink:

Szia Csoki-vani 8)
Jó, hogy itt vagy :wink:

Angyli
tesztet te nem is csinálsz :?:
Drukkolok neked+++++++++++++++++++++++++++++

Ancsuka
és ha menhelyre bemennétek :?: Az nem kerül pénzbe, és van egy rakat macska :wink:

Szuzy
kajcsiról majd dobok képet..
Sajnálom pirit, de amit leírtál, abban tökéletesen igazad is van :!:

Többieket pusszantom, most csak gyorsba jöttem :oops: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Csajok! Hát ennyit a végtelen optimizmusról... :cry: Barnázom! :evil: Ezt nem hiszem el!!! :cry: Pedig még csak 6 napja volt az inszem!!! :shock: :cry: És nem, érzem, hogy ez nem beágyazódásos. :cry:
De nagyon nem fogom elhagyni magam, az utam egyenes, és egy babához vezet!!! Lehet, most kicsit hosszabb, mint gondoltam... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok :!:

Igen hat termékenyült meg, reméljük mindegyik fog osztódni is :!:
Drukk hétfőre+++++++++++++++++++++++++++++++++

Nincs semmi félreértés, remélem sikerül cicát találnod :wink:
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri :!:

A Debreceni Kaáliba járok.
Megy a drukk Érted is+++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Sajnálom, hogy megjött, de Te erős csaj vagy felállsz és továbblépsz, és tudom, hogy hamarosan kismama leszel.
Következő hónapra mennek a drukkok a spontánkodáshoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi megvagyok, csak a derekamból tegnap estétől nagyon sugárzik a két lábamba ami elég kellemetlen érzés.
Fogalmam sincs, hogy mitől lehet, nehezen is aludtam el.
Mára nem várom pirit de gyanus a dolog :(
De megpróbáok reménykedni hátha mégis elkerül.
Nem holnap kell mennem vv-re, holnap csak telefonálni fogok, mert kb. keddre van utrom és ha netán mégsem jönne meg, akkor szerdán v. csütörtökön megyek vv-re.
Csütörtök lenne a büvös 14. nap.
Nem tudom eljutok-e odáig :?:

Betty :!:

Nem szeretnék tesztet csinálni, mert nem akarok pofára esni, ha kell majd inkább a vv-nél.
Csalódtam már elég sokat, egy ujabb már nem fog meglepni.

Szeretném ezt elkerülni, de nem tudom mennyi az esélyem.

Majd lesz valahogy, eddig is volt :wink:

Köszi a drukkot, Érted is megy+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Még ne adj fel semmit, amig nem jön meg, lehet, hogy tényleg csak a beágyazódásos vérzés.
Hanyadik cn. vagy :?:

gyancsi :?:

ancsyka :?:

Gabi :?:

Zsu :?:

Melinda :?:
Vendég

Lucuzs,
ne mááááár :evil: , ezt nem hiszem el :evil: . De várjunk, hátha....
Hogy is volt neked? Elsőnél nem barnáztál, ugye? A másodiknál egy keveset, ha jól emlékszem. Lehet több utró kellene???

Angyal,
szüntelenül mennek a drukkok. Tehát ha ma nem jön meg, akkor lehet reménykedni :roll: .

Betty,
én csak attól félek, hogy kevés fog ebből osztódni :roll: , sok lesz a lemorzsolódás,mint múltkor, 10 termékenyült meg, aztán lett belőle 4.

Próbálok nem agyalni, de egyfolytában ott jár az agyam. Apa meg nyugtat, azt mondja akkor most lesz egy, de az lesz a befutó....
Olyan gáz vagyok komolyan mondom. Itt mondogatom mindig, hogy pozitívan, csak a jóra gondolni, sikerülni fog....bla-bla-bla-, erre én meg egy hisztis picsa lettem :evil: .

Kép

Kép
ranita1979

Helló lányok!

Suzy!
Sajnálom pirit,de nagyon jól állsz a dolgokhoz és egyáltalán nem gondoljuk,h sajnáltatod magad.
Csak előre nézz,neked már sikerült spontán,miért ne sikerülne még egyszer?!

Lucuzs!
Ez a barnázás még nagyon korai lenne pirihez!!!Még ne add fel!

Ranita!
1 is elég a babóhoz,ráadásul neked 6 lesz,ne aggódj!!! :wink:

Betty!
Már csak 3 nap!!! :lol:
Hogy sikerült a tegnapi ebéd?

Ancsu!
Sok sikert a cicus vadászathoz!

Angyal!
Nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri!
Mikor mész tüsző nézésre?

Többieknek (is) puszi!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita!
Nem vagy hisztis pi.a!Szerintem ez tök természetes,h idegeskedsz!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok! Ranita ismeri a múltamat, és tudja, hogy folyton ezzel a barnázással küzdöttem. :evil: Pé után 5-7 nappal mindig elkezdtem barnázni. Aztán az első inszemnél nem volt semmi barna, a 2.-nál már 10 nappal inszem után barnáztam/pecsételtem. Most meg már a 6. napon! :shock: :evil:
És igen, Ranita szerintem is lehet kevés a 2x1 utró, de hiába mondtam a Töröknek, hogy múltkor is idő előtt elkezdtem vérezni, nem változtatott semmin. :cry:

Útálom! :evil:

Na megyek, mert vendégségbe megyünk!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
én a múltkori lombiknál már a teszt előtti vagy azelőtti napon -már nem is tudom- elkezdtem barnázni. És kérdeztem most a Töröktől, hogy beülti utántól nem e használhatnék 3* 3 utrót a 2*3 helyett. Erre azt mondta, hogy felesleges, mert a 2*3 is a normál adag háromszorosa és nem ezen fog múlni.

Ti erről mit gondoltok? Szerintetek felemeljem magamtól 3*3-ra? Felemelhetem?

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs!
Azért még drukkolok,hátha!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok!
Nem értem,h mi alapján dönti el a doki,h mennyi utro kell????Miért nem mennek biztosra?
Nálunk a BMC-be tudomásom szerint minden lombikos 3×3-at kap.
Ennyire helyfüggő?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Ranita,
szerintem nyugodtan emeld fel!
Sokan 3x3at kapnak beülti után.
Nekem mosdjuk azt mondta a dokim, hogy már a punctió utáni naptól kezdjem el az utrót!
És ne aggódj, ez a peteszám egyáltalán nem rossz!
És az előzőhöz meg ne hasonlítgassad, mert az nem sikerült!

Lucuzs,
a fene enné meg ezt a barnázást! :evil:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli,
én is a punkciótól használom, de most még csak 2*2 és a beülti napjától jönne a felírt 2*3.

Gabi,
úgy látszik ennyire helyfüggő.
Egyébként tudtommal nincs max adag az utrónál.

Igen, azt hiszem fel fogom emelni. Bár így nem lesz elég, amit felírtak, de az itteni nődoki biztosan felírja. Nem tudom miért, de valahogy olyan érzésem van, hogy nekem több kell :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Emeld meg,ha ettől megnyugszol,mert bajod úgyse lesz tőle!

Kép
cukigabi
Budapest

Igen ha nem jönne meg, akkor talán lehet esély, de az utro is kitolhatja a havit,elképzelhető, hogy amiatt nem jött még meg.
Hülyeség agyalnom, annál sz@rabb :roll:

Ha mégsem jönne csak a vv-ben bizom, az ad 100% biztosat.
Én 3-2-3 utrot használok.
Ne agyalj sikerülni fog és punktum :wink:

Lásd nekem csak egyet ültettek be, mert nem volt több és mégsem adtam fel még a reményt :wink:
Te lényegesen esélyesebb vagy :!:

Gabi :!:

Köszi viszont megy Értetek is továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Még ne add fel küldöm Neked a babatapaszt+++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Ranita
Nekem 10 megtermékenyítettből 5 kezdett el osztódni, és másnap indult be a hatodik is....még bármi lehet. Jah, és 5.-ik napra 6-ból 6 is maradt :wink: :wink:
Én is múltkor megemeltem az utro adagomat 3x1-ről 3x2-re. Sztem nyugodtan megemelheted, én is keveseltem...
Nálunk úgy van, ha stimus hónap, leszívással, meg minden akkor 3x3-at írnak fel, ha fagyis, akkor meg 3x1-et, És azt akkortól kell nyomni, ahány napos az embri, annyi nappal előtte kell elkezdeni (tehát mintha leszívás lenne, attól a naptól).
Én is már nyomom, megint 3x1-et írtak, de beülti után 3x2-re felviszem megint....

Lucuzs
sztem ez még nem jelent semmit, ez a barna...akkor szokott barna lenni, ha a progiszint nem kielégítő, lehet tényleg nem elég az utro...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na itt a süti:
Kép

Gabi, hozzás egy kérdés, mivel cukrász vagy bizti tudod: hogyan, vagy mivel lehet úgy elvágni a sütit, hogy ne ilyen legyen, hanem szépen kivehetőek legyenek a rétegek :?: Szóval érted, mit akarok ugye :?: Hogy olyan tök egyenes legyen a süti 4 oldala :?:

betty615

Betty!
Forró vízbe mártott recés pengéjű kés :wink: Fűrészelő mozdulatok!
Jól néz ki!Biztos finom is!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi már elfogyott :lol: :lol:
Nagyon fini volt egyébként :wink:
Oké, köszi az ötletet, legközelebb úgy fogom csinálni :wink:

betty615

Betty,
de nekem a 6 az a megtermékenyített, még azt sem tudom, hogy abból hány kezdett osztódni. Hát én egyre vagy kettőre számítok :roll: . De mindegy is, már nem érdekel. Apával az előbb jól összevesztünk, kibőgtem magam, aztán most minden mindegy :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Ne veszekedjetek,mert most kell neked igazán a támogatás,főleg a párodtól,mi csak a ráadás vagyunk :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Ferty, jaaaaa néztem én vagyis figyelemmel kísértem, de a nevét soha nem néztem .

Ranita, apának igaza van, nyugi van ne agyalj sokat.

Suzy, én megértelek, igazából még nem vagy elkésve, én anno 35év maxot adtam magamnak a másodikra. Cicát még mindig nem találtam, vagyis egy van most szüledtek nemrég sziámi és húsvétkor lehet elhozni. Jobb lenne minél előbb, de ha nem lesz akkor kivárjuk. Nem szeretnék semmiképp házimacskát max félvér. A lényeg, hogy kicsi legyen.

Bety, egy 2menhely” van itt Szegeden mármint macska menhely, de az is úgy, hogy valahol vannak háznál és ők kiközvetítik, pesrze ha van kiscica, de most nem volt, mert telefonáltam nekik. Van egy másik hely szintén u.ilyen alapon, de ott meg a cica már 5 hónapos nekünk az már nagy.

Luczus, ne add fel még kérlek, amíg nem jön meg rendesen nincs gond.

angyal, nagyon szorítok neked.

Betty, RECEPTET KÉRHETEK?

Rólam:
A hasam még mindig szúrkál vagyis oldalt, hogy mi ez????? gőzöm nincs ötlet? Már gondoltam arra is nem repedt volna meg a tüsző? de bele sem akarok gondolni.
Cica, még nem találtam pedig kb. 7-8 oldal elvan mentve naponta többször is nézem nem-e tettek fel hirdetést. Mindenképp faj macskuszt szeretnénk vagy félvért és csakis kislány, mert fiú volt meg is lett műtve és beteg is lett. Sajnos a fiú cicáknál ez egy betegség ha megműtik őket, van olyan cicia akinél nem lesz gond, de ha igen akkor viszont elég nagy.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Hat barcsak ugy lenne,hogy sikerul. 8) Akkor nana tobbet tudnek jonni :lol: Jaah igy mar mas ertheto a kiscica...hat tovabbi jo keresgelest 8)

Ranita
Jah mert hogy az irtad multkor 4osztodott az lett bekeverve :oops: remelem 6-6 fog osztodni :wink: es az jo is,hogy nem bolygatjak oket...nekem lehet azert kellett minden nap csoriznem mert nem indultak be a kicsikek :( Holnapra egy kalappal :wink: Amikor sok tuszo van altalaban ez igy szokott lenni...ha kevesebb van abban tobb a jo minosegu...de ez normalis...annyi lesz ami mostanra eleg!!!

Gabi
Kedden megyek :roll: Izgulok ngyon foleg mert meg mindig beteg vgyok :x felek,hogy lesz igy punkcio :oops: Meselj mar kicsit milyenek a napjaid...gondolom simized a pocidat egesz nap 8) :)

Suzy
Ti hogy hogy spontankodtok?Kikell varni a 3honapot azert? :roll: Mi is spontankodytunk 8) Nem is szabad feladni foleg egy stimuzott ciklus utan jo turbosak a hormonok :lol: Na most olvasom amit irtal...dehogy nezunk butanak!!!Ha te igy latod jonak akkor neked az a legjobb :wink: tudom milyen egy spontan honap en minden egyes honapnal azt hittem majd most majd most :roll: drukk nektek 8)

Betty
Ma van a fozosnapod? 8) Te kis konyhatunder :lol: micsoda suti :shock:

Lucuzs
Meg nem feladni en most is barnaztam pedig meg ciklus elejen vagyok :shock: Minden megeshet nyugiiiii 8) En mi lenne ha megemelned az utrot? :roll: Van annyi?

Angyal
Jaaaaah :lol: Mar majdnem talizni akartam veled 8) :lol: Hajra nem negativkodni nana,hogy eljutsz a 14.napig majd mi kidrukkoljuk!!! 8) Nem tudom mondtam e mar de nekem az elso lombikomkor 2pete lett es egyet sikerult visszakapnom szal ngyon is aterzem a helyzeted...de en marhara biztam a kis egykemben 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
tegnap volt 8) :lol:

Ancsu
mindjárt megkeresem, és belinkelem neked...esetleg feltehetnéd a blogodba :wink:

Ranita
sztem ne idegeskedjetek, hidd el, hogy tutkó lesz a dolog :wink:
Ne veszekedjetek ok :?: :!: Az nem jóóó :!:
Kár, hogy nem lehet ma is telózni azért :roll:

betty615

betty615

Ranita, jut eszembe megcsináltam a kráter sütit, angyon finom!!!! a receptet ha lehet be is szeszem a blogba természetesen a neveddel, hogy tőled van és persze ha megengeded.

Ancsu

ancsuka

Bri!
Jobbulást neked!És,ha nem kérsz altatást a punkciókor?Az nagyon durva?Nehogy már ez miatt ne legyen semmi! :twisted:
Hát őszintén megmondom,h csak este simizünk egyet apával,majd uh után,ha már láttunk valamit kicsit bátrabbak leszünk.

Kép
cukigabi
Budapest

betty, jaaa őt ismerem van egy pár bevált recept tőle. köszi ki fogom próbálni.

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?