Puszi privi ment. Táblát most Te csinálod? Ne haragudj, ha esetleg félreértettem és nem Te csinálod. A lombik előtt nem volt időm semmire és a táblával kapcsolatos fonalat is elvesztettem:(
Ja és képzeljétek tök rendi volt a nővér fent, betolt a gyerektáblás részhez. Az egyik baba tiszta életem párja volt:)
"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
Kugli,
Te egyszemkéd mikor költözik be a tartós albérletébe?
Nani,
hát, az 1órás inzulinod elég rossz!Nekem most nem tudom miért, de az 1órási alacsonyabb lett, mint a 2órási!
Ezek mikori eredmények?
Előtte milyen volt az inzud?
Meli
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kuglica: jó reggelt! na ma lesz akkor a nagy nap! gondolok Ratok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Irises: +++++++++++++++++++++++++++
Aranyosak vagytok lanyok, azert nem vagyok en annyira profi a kenyersutesben . De azert jol estek a dicseretek (Kata egyszer ugy is rabeszellek ). A kenyer receptjet feltettem a kaalis receptes forumra.
Irises+++++++++++++++++! RAGASZTÓÓÓÓ!
(múltkor én is a gyerektábla mellett pihentem, jó nagyot zöttyen az ember mikor átmegy a küszöbön)
Meli ez még a decemberi leletem. ( ősrégi leletemen 0perc 18, 60perc 155, 120perc 110)
Puszi, az a jó, ha 2 óra múlva visszaesik, viszont látszik hogy a cukroslötty mekkorát ugraszt,így nuku cukor+csoki/ nasi, fehérliszt. Akkor nem lesz baj.
Irises, Kuglica,
hajrá Egyszemkék, legyetek nagyon ügyesek és kapaszkodjatok erősen!!!!! Nagyon szép családot választottatok magatoknak, biztos vagyok benne, hogy boldog gyerekkorotok lesz!!!!!!!!!!!!!! Kitartás nektek is és a szülőknek is!!! SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!
Kata,
nálunk is!
Csak minket várakoztat meg ez a fránya gólya!
Most nézem, nemsokára esküvő lesz nálatok?
Azt kívánom Neked, hogy járj úgy, mint Keny, kelljen átalakítani azt a ruhát!
Meli
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
PUszi,
ez nagyszerűűűűűűűűűűűűűűűűű, jaaaaaaaaaj, de jó!!!! Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!! Mennyi gonalt kapsz?
Lányok, lenne egy kérdésem:
Most pénteken jártam dokinál, kértem egy csomó beutalót mindenféle vizsgálatra. Azonban itthon
néztem, s nekem a Leiden szindrómás beutalón kért vizsgálat neve nem
egyezik meg azzal, amit másoknál vizsgáltak ezen betegségnél.
Az én beutalómon Vércsoport, Indirekt és direkt Coombs van.
Amit másoknál néztek, amikor Leiden mutációt vizságltak,
azok a következők voltak:
Prothrombin
Prothrombin (INR)
APTI
Thrombin idő
Fibrinogén
Lupus anticoagulans
APC rezisztencia
N-APC
AT aktivitás
Protein C aktivitás
Protein S aktivitás
PTR 20210A
FV Leiden mutáció
Homocystein
Lehetséges, hogy a két beutaló ugyazat vizsgálja???? Jó a beutalóm,
vagy kérjek másikat???? Komolyan, már nagyon elegem van!!!
Zsuki - pont gondoltam rád a minap.. hogy hová lettél. Örülök, hogy újralátlak, mindig öröm téged olvasni. Szóval utolsó levél fogigátló.. nnna.. ezt is megértük. Ez a pár hét már csak elszáll hamarosan!
Baba, Lois: köszi. Volt eleve nekem, meg amit ti adtatok azzal együtt majdnem elég lenne. Ezért nem vennék 50 db-ost. Ha tudnék szerezni pár ampullát.
Lois: meg azért sem szeretnék venni 50 db-ost, mert akkor megint marad, ha nem sikerül a lombik és inkább zseléznék én is. De kidobni nem akarom, amim van.
Na persze most már sikerülni fog és kész!!!