Zozo: Én ismertem több anyukát is akik szegeden hordták ki a három magzatukat, mind ép és egészégesek, sőt a súlyuk is igen szép volt! Sőt még szopiztak is! Az egyik 3-as ikrek anyuka hamarabb végzett 2vel, mint én egyel.
Nem akarlak elkeseríteni, de tuti be kell feküdni velük hamarabb...
Ha elég nagyok és érettek, akkor a gyerekkórházba fognak kerülni, ott van viszonylag igényes kismamaszálló. A gyerekklinikáról nem tudok semmit, Angi profi ebben, sajna.
Karmen: Én sem szeretem a tüzelős időszakot. Szerencsére errefelé kevés kutyalány van, és nem is kell sétálni Döme úrral. Nem tudom, meddig marad nálunk, ha hidegebb idő lesz, visszakerül anyukámhoz, tavasszal meg kihozzuk. Nem szeretném ha megfázna. Ma már azért volt egy kis nyüszi,mikor elmentünk a boltba.
Benézhettetek volna nyugodtan, télen kevesebb fa lesz...
Lassan benépesül az utcánk. Már az összes szomszéd építkezik ezerrel, így nyár után. Összesen 4-5 ház lesz az utcánkban, nem lesz nagy forgalom, szerencsére.
Melinda: Látod milyen jó, hogy bölcsibe jár Lotti, Flónak is nagyon hiányzik sztem egy jó kis gyerektársaság.
Dancsi: De jó, hogy már nem sztrájkol a szopi bajnok Jocó! De jó lenne ha beállna a tejed rendesen és szopizhatna tovább!!! Biztos nem lesz gond már.
Ti hogy álltok a házzal?
Angi: Az elején én is küldtem haza a klinikáról. Alig itta meg, csak Tigris nézés fejében. Azóta egyx ivott, mert Bátor nem szippantotta ki és muszály volt lefejnem. akkor még repetát is kért volna.
Gerika: Kicsit fura volt, hogy Fló rácuppant, mert mikor Bátor kicsi volt, akkor kért, de csak 2 szívott. Most meg egy csomó ideig szippantyúzott. Először neki sem jött, de kellett egy-két szívás,mire kortyolt belőle. Jó volt egyébként, de nagyon nem akarom hogy visszaszokjon, elég nekem egyszerre egyet tutujgatni.
Végül is nekünk is jó lenne a pénteki tali, feltéve ha senkit nem zavar anyósom. Ő vigyáz ránk, míg Zoli elutazik.
Gabi3