Új privát üzeneted érkezett!

Mindig én kapom el a laptetőt?? 8) :lol:

d.dodó

pár képet én is teszek, ha nem gond :lol:

Kép teszről

Kép C&A

Kép

Kép egy kék, egy fehér

Kép aktuális pocak :)

Kép
zsani78

Zsani:
Ez a biztosítás-váltás! Még mindig nem kaptunk csekket. Csak egy papírt az új biztosítótól, hogy a kockázat viselés fennál náluk, mert elfogadták a szerződés kérelmet, vagy mi a sz@rt! Erre most mondja, hogy nincs náluk kötelező biztosításunk...ha megfog a rendőr, minket búbol meg, nem őket... de már megnyugodtam:) Ettem egy üveg meggybefőttet:)

Dodó: ééértem! Akkor egyen vonalzósok lettetek!:)
Védőnőt?? Hmm...nincs vele semmi baj :) Szerencsére egész normálisat fogtam ki. Ami elég ritka jelenség :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó: Akkor jól gondoltam, hogy anyósnál nem stimmel valami...:D Bár ezt eddig is biztosra vettem:)

Zsani: Nagyon édi cuccok!! És az aktuális is csini!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

zsani!
Cuki rucik!
És csini poci. Nem olyan nagy, de formás ;)

d.dodó

meme: csatlakozom dodóhoz: baromság! én is 15hetesen éreztem először! meggybefőttet dobhatnál, most nincs itthon és imádom :lol: biztosító: elvileg jan. végéig kellett volna befizetnetek, h éljen a szerződés, az előző addig van kockázatban! elhiszem, ha pl. nem kaptál csekket, de sajna ez a rendőrt nem fogja érdekelni!

Kép
zsani78

Zsani
lábas gatyót hol vetted??én is azt akarok :wink: édesek a cuccok és csini pocakod van :lol: :lol:

Meme
jaj gondolom jól felhúztad magad :x a félidős tényleg butaság,de én is hallottam már ezt a tévhitet :wink: :wink:

bibar

Zsani: Erről van szó...! A papír, amit meg kaptunk, rá volt írva, hogy márc.1 ig igazolhatom vele, hogy van biztosításom, csak még szerződésem nincs. És hogy várjak türelemmel, készül a szerződésem...most meg azt állítják, hogy én vagyok a hülye...
NYISD AZ ABLAKOT!!! Megy a meggy! :) :D
Akkor ha már 2-en mondjátok, akkor tuti baromság..:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

köszönöm :oops:
dodó: élőben giga-pocak :lol: a fényképező csalik- legalábbis szerintem. gogliban szoktam nézni, h másokhoz képest mekkora :oops: de ahány pici, annyi poci..... :P

Kép
zsani78

bibar: az auchanban vettem, a kettő asszem 1100.- volt. nem most, de nem akciós volt, gondolom máskor is van! nagyon puha pamut, ajánlom!

meme: vááááááárom :lol: :lol: :lol: :lol:[/b]

Kép
zsani78

Meme, akkor én 2 hónap múlva szülök :lol: marhaság :wink:

Zsani, szép pocak :wink: jajj de jó kis rucik :P
Én is lábasat keresek, de a legkisebből rugit, mert amíg megvan a köldökcsonk addig nem adnék rá derékig érőt :? :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

meme: én úgy tudom, h ezt az elvet alkalmazták még nagyanyáink, dédanyáink idejében, mikor még nem voltak vizsgálatok, pláne uh, nőgyógyász... csak a bába! akkor sem volt törvényszerű, csak mivel a terhesség menetének egyetlen támpontja volt, kb. ahhoz számolták mikorra várható a szülés! de ha nem jött akkor, hát nem jött....

Kép
zsani78

Gabi, nagyon jó a kép a fiadról :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na csajok! További jó dumcsizást! Megyek mosogatok, meg beteszek egy mosást....muszáj rávennem magam :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

szassztok,

most voltunk bababoltban... egy órát alkudoztunk a tulajjal, mire engedett a babágy és egy polc árából....de lement 15%...

Akkor véglegesítve, ilyen lesz:
http://bolthely.hu/babyshop/id/00451_Fa ... to_Babaagy

http://www.minimano.hu/termekeink/babab ... kreny.html

holnap foglalózunk :D , ha megjön, akkor meg fizetünk :?

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

sziasztok,
csak gyors bekukk..
megcsináltam a brokkoli krémlevest...mmmm..ISTENI!! köszönöm a receptet!! és a sajtkockás ötlet..hát az annyira finom benne!! :lol: :lol: Martin megevett belőle egy nagy tányérral ;)

nem tudom ki írta, de érdekes, h én sem érzek olyan erőteljes mozgást..csak csikizz..meg néha egy kis dobolás..bár lehet, h gyerek mellett nehezebb odafigyelni.. a fiam sem volt vmi nagyon aktív..az NST-t meg kifejezetten utálta..mindig mehettem utána Flow-t nézetni, mert nem jó eredményeket mutatott az EKG..de akkor a doki mindig megjegyezte, h nincs semmi baja a gyereknek, csak nem szeretni hallani a szívhangját..mondjuk nemtom Ti h vagytok vele, de én sem szeretem a szívdobogást hangját gyerekkorom óta :shock: lehet, h rám ütött(ek) :)

na lépek, majd vmi édességet még megcsinálok a receptekből..kívánós vagyok..miért is..? :lol: :lol:

M.
Vendég

HÉÉÉ..mik ezek a vonalzók?? nekem nem ez volt!!
Vendég

[quote="¤mia¤"]H írta:¤mia¤ÉÉÉ..mik ezek a vonalzók?? nekem nem ez volt!!

...nekünk sem :( ....aztán beegyenvonalzósodtunk :( ....aztán többn már gyártottunk újat....

Mercy

mercedes79
Győr

Petergabi
Köszi, kicsit megnyugtattál, hogy nem csak én érzem így ezt az UH dolgot.
Úgy látszik, hiába járok a profhoz :wink: ! A titkárnője a kezembe nyomja a beutalót, aztán mehetek ugyanúgy sorba állni, mint bárki más. De amúgy nem vágyom kiváltságos ellátásra, csak „normálisra”.
Freyja
Csak ügyesen! Kicsit féltelek, hogy mikor kapod vissza a megelőlegezett kauciót!
De jó neked, hogy boogie volt a pocidban :D !!!
Meme
Próbálj megnyugodni! Bár, sajnos nem tudom, milyen ügyről van szó…lehet, lemaradtam valamiről. Ja, már látom, biztosítás…Na az sosem egyszerű :roll: ! Örülök, hogy volt a kezed ügyében egy meggybefőtt :D ! Húúú, most azt én is ennék :wink: !
Én is csatlakozom a „lusti”, takarításellenes csapathoz. Délelőtt óta készülök elindítani a mosógépet :oops: .
A félidő sztem tutira a 20.hét, de olyat én is hallottam, hogyha megmozdul a baba, elmúlik a hányinger! Ez is csak egy régi mondás… :wink:
Dodó
Nyugodj meg, még nekem sem mozog rendszeresen babóka, és leginkább nyugalmi állapotban érzem én is csak. Drukkolok, hogy már hétfőn megkapd az Angel Sounds-ot!!!
Zsani
Édes rucikat vettél te is :D ! Igazi csini pocid van!!!

Anikó

Kép
mamaki73

Dodó: A brokkoli krémlevest ugye te írtad!? Egy egész zacsi fagyasztott brokkolit teszel bele? vagy sacc hány dkg?

Meme

Kép
hmeme
Németország

[quote]e írta: olyat én is hallottam, hogyha megmozdul a baba, elmúlik a hányinger! Ez is csak egy régi mondás…

nekem így volt..és a bnőmnél is..lehet, h ebben van vmi..
Vendég

sziasztok Lanyok, vegre ide jutottam! Egesz delelott volna valami tenni valo, takaritas, mosas, mosogatas.
Csinaltam ma kokuszkockat, de nem sima piskotabol, hanem tettem meg bele tort mandulat es aszalt sargabarackot, mazsolat es tort csokit, fincsi lett. Este jonnek a barataink, pizza party lesz, arra csinaltam, meg delre Apanak volt grill steak paradicsomsali es majonezes krumpli lila hagymaval.
Teljesen dog vagyok...

Mercy: mar tegnap is szerettem volna irni: a naranacstortat en csinaltam, majd megkeresem a recit es a kepeket es atteszem a masik topikba is.

Zsani: a dobozban amit kerdeztes az igen agymenuszett, lepedo es parnahuzat.

Edi: merre jarsz, timberland :D :D :D :D :D szerete en is nagyon, menos..meg egy timberland cipot akarok venni jovo telre a pottomnek.

Meme: ne huzd fel magad.. :wink: Irtam Neked msn-en megkaptad?

Csajok sajna a tobbi valaszra nem emlekszem. tegnap pont beszeltem a dokinommel, azt mondja teljesen termeszetes a feledekenyseg es az ugyetlenseg..a hormonok...
Nektek nincs ugy, hogy valami szot nagyon ki akartok mondani es az istenert nem birjatok kinyogni?? Nalam most ez a legujabb...
pocaklako

köszi poci :D :D :D :D

ki tud olyan sütit, ami vmi kókuszgolyó, benne meggy...és nem kell sütni?????

Mercy

mercedes79
Győr

Merci én tudok:) Legalábbis lehet meggyel is csinálni. Vagy mandulával, vagy natúran:)
Ha kész vagyok a házi melóval, beírom a receptek közé!
ok?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci: Igen, megkaptam! Írtam is választ!:) Jóóó sokat!:)
Jó bulizást estére:)

Edi: Merre vagy? Szabadnapos fórumozó lettél mára??? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó:
Gratula a 18-dik héthez.

Meme:
Sajnálom, hogy felbosszantottak ma...
Én csak olvastam arról, hogy kb. akkor van félidő, amikor a kismama érzi a babamozgást.
Mondjuk én úgy olvastam, hogy onnantól számítva 20 hét még...
Szerintem ez butaság!!!

Zsani:
Cuki a pocakod! És írtó arik a kisholmik...nekem a füleses pulcsi a kedvenc! :)
Találó a mondás: "Ahány pici, annyi poci!" :D
Ezen jót mosolyogtam...

Mercy:
Nagyon-nagyon szuper bútorokat vettetek! :)
Irigy-irigy-irigy!
:wink:

Emi

Emi

email4
Budapest

Mercy: nagyok klasszak a butorok, lassan nalatok is kesz a babaszoba.

Asszem tudom mire gondolsz, a keksz golyora, regen csinaltam, de nincs konret receptem..hu tenyleg kellene csinalni, csak itt meg meggy befottet sem arulnak, Csinaltam regen olyat is, hogy gesztenye golyo, benne meggy es csokival bevonva, azt sem kell sutni, csak itt gesztenye massza sincs :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Meme, megyek megnezem akkor mit irtal. :wink:
pocaklako

Sziasztok Csajok!

Ma hamarabb dobbantottam, olyan jó volt! Most pihi, holnap pedig újabb 4 nap Hawaii!

Mercy: nagyon tuti lett az ágyikószett! Tetszenek a színek, bejövős nagyon!

Látom mindenki gömbölyödik :) Juhuu!!

Recis oldalt most kuksizom, nagyon szupereket írtok!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Mercy,
tényleg szuper kis lakosztálya lesz pöttömkédnek :wink: !

Pocak,
húúú, akkor jól kidolgoztad ma magad! Nagyon jól hangzik a sütid! Nyammmm :D .... Jó bulizást estére!

Mostanában már kezdem egyre jobban bírni az édességet :wink: !
1-2 hete még rá sem bírtam nézni.

Azt hiszem én is elindítom a mosógépet, meg kicsit teszek-veszek...

Még este bekukkantok, pussz!

Anikó

Kép
mamaki73

én legyőztem lusti hangulatom és a mosás már megy... de más nem :oops: majd holnap :D

Nagyon szépek a bababútorok... ügyesek vagytok!

Zsani: szép a pocid. formás:wink: én kb 1 hete voltam az auchanba és minden bébi cuccos le van árazva. Komplett rugi sapival bodyval 1700ft-ok a kis lábas nacik 5-600ft-ok... csak én nem tudom milyen szinűt vehetek :roll: igy nem vettem még.

lakás ügyben azért intézkedem h tuti menjenek el, meg hát azért inkább segitek elintézni minthogy utcára kerüljön a kismama vagy a gyerköcök. bár azért morc vagyok rá :evil:

Kép
freyja

meme: köccke :D :D :D
többiek: örülök, h tetszik a bútor...nekem is :D ...nagyon vidám :D
nekem azt mondták, tök mind1, mit veszünk a babónak, csak minden naaaagyon színes legyen....játék, ruha, minden...mert azt szertik :D

Mercy

mercedes79
Győr

Csajok! Írtam reciket! Sajtos meg kekszgolyó! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mamaki:
még az jutott eszembe az uh-val kapcsolatba,hogy régen lehetett időpontra menni du.Esetleg kérdezz rá,ha neked az is jó napszak,akkor legalább nem kell várni és az apuka is bemehet.

petergabi

merci!
Amit én irtam tiramisu golyó is olyan mint a kekszgolyó...végülis kekszből van, csak kell bele mascarpone.

d.dodó

meme!
Irtam a recisbe kérdést a recepteshez!! Csak nem akarom itt ujra megkérdezni...meg nem is akarom ilyennel "felszabdalni" ezt a topikot!

d.dodó

dodó: javítottam!:) Bocsika:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Többiek? Merre jártok??

Ma nem volt senki UH-on?
Jövőhéten kik mennek? Szerdára vagyunk egy páran.. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

úgy megkívántam a tejbegrízt :lol: megettem két tányérral és úgy el kezdett feszíteni a pocakom, h majd egy órát sétáltunk most apával, h jobban legyek. aztán hazajöttünk és itthon várt rókakoma :( megkértem apát soha többé ne engedje meg, h két tányérral egyek!!!!!!!! - apa is evett egyébként és pont skypon beszélt a nővérével, akinek a férje szintén megkívánta :) ennyi gyerek...

Kép
zsani78

Pocaklakó de szép a vonalzóóóóóóóóóóóód :lol:
kukkoltam az oldalt ahol készült csak én nem értek olaszul :shock:
viszont marha jól kattintgatok ide oda :D :lol: :lol:

Kép
freyja

Freyja, ha kell segitek benne :D
csak nezd ki a vonalzot ami tetszik
pocaklako

Ez a marha jol kattintgatok ide oda nagyon tetszik..
Zsani: nekem meg meg sem erkeztek a baratink pizzazni, mar gyomorsavam van......aaaaaaaaaaaaaa..........olyan hulyeseg ez a kesoi olasz vacsora szokas...mindig rosszul vagyok tole....
pocaklako

poci: hát, akkor ez tényleg késői vacsora! én nem szeretek túl későn enni, mert akkor nem alszom! szegénykém!!!!!! legalább egy falat vmit egyél, h ne legyen savad! olyan kíváncsi vagyok már az összeállított szobátokra, nagyon szép dolgokat vettél!
és most belegondolok: ha még most sehol nincsenek, akkor mikor mennek haza????????????? vagy aludtál dután, h bírd majd az estét?

Kép
zsani78

POcaklakó :) kösziiiiiii :D
odáig el kattintgattam h kiválasztottam azt a kacsás képet meg egy bébi fej jelet. de a dátumokat nem értem :shock: talán az utcso menzi idejét kérdezi?

Kép
freyja

zsani: mindjárt 21 hét....

Mercy

mercedes79
Győr

ki a legelőrehaladottabb közöttünk? kéne csinálni egy olyan listát, amin csak a név, és a kiírás dátuma szerepel...nem gondoljátok?

Mercy

mercedes79
Győr

igen :D emi és pocak előttem van! és ha jól emléxem vki velem egynapos, de elfeledtem :oops: meme készített táblázatot, azon sorrendben vagyunk!

Kép
zsani78

sorrenben? na az nem tűnt fel :D ...bocs meme :oops:

Mercy

mercedes79
Győr

Halihóó!

Mercy: No gond!:)

Poci: Klassz a vonalzóó!! Döntöttél a dátummal kapcsolatban?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Helló csajok :D

Kicsit havazódtam ma a munkahelyen... iszonyat sokan voltak, de szerencsére csak 4-ig voltunk ma. Utána mentem Anyuval shoping... :D Vennem kellett manókutyának pulóvert, mert tegnap volt kutyakozmetikába és lenyírtál a szőrét, tiszta letargiás lett, meg fázott. Így mentem a Fressnapfba és vettem neki pulóvert, behalok ahogy mászkál benne, látszik a fején, hogy tetszik neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocak
csináltam én is olyan vonalzót, mint ami Neked van, tetszős volt az oldal :P

Mercy
Klasszak a bútorok :P
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?