Sziasztok lánkák!
Bumi,
ez nem semmi
De jó, hogy mindent meg udtak oldani egyből!
Most gyors felépülés (ajánlani tudom a regenerálódáshoz a ginsenget) és aztán mindent bele!
Luci,
Apid egy csődör
Kétszer is produkált egy nekifutásra! Nagyon furi amit írtál, még nem hallottam ilyet
Pihizgess és várjuk a zebrácskát!
Vayacon, Zsó,
nagyon furik ezek a cicifeszülős dolgok, hasfájások, egyebek...Mindenki azt mondja aki már szült, hogy ugyanezt érzi akkor is ha jön a baba és akkor is ha nincs. Türelem, türelem...persze tudom, ez a legnehezebb
A következő inszemnél én eldöntöttem, hogy aktívabb leszek minden tekintetben. Szerintem figyelem elterelésre is az a legjobb. Szóval Zsó, szerintem egyáltalán nem tetted rosszul, hogy elmentél a koncira Egerbe
Rettentően szurkolok mindkettőtöknek!
Kezdjétek el a sort végre!
Beni,
látod milyen hamar elszállt ez az idő? Már lassan le is telik a szurka, aztán hipp-hopp jön a zebra
Bea,
szerintem is nagyon erős csajszi vagy! Pozitív, lelkes, vidám...épp anyukának való
A fürcsizés nagyon jó ötlet, mi is épp ezen törjük a fejünket hová kellene elmenni 1-2 napra.
Én ma vettem LH tesztet és el is lőttem egyet. Jól meg is lepődtem, ugyanis full pozitív lett, pedig csak a 9. cn-en vagyok
Korai pé-m lenne? Bár ha jól tudom a pozitív teszt után csak 24-36 óra múlva van ovuláció, de az még akkor is max a 11. nap lesz. Mindenesetre mostantól ráhajtunk kicsit