Bolsi!
De szomorú vagyok...de őszintén hiszem, hogy az egészséges babátoknak semmi baja sem lesz. Többeket ismerek akiknél muszáj volt a redukció, sehol sem volt semmi komplikáció, a gyerekek már mindenhol bőszen rongyolják anya idegeit
Hajdú drnő meg szuper, nála jobb kezekben nem is lehetnél!!
Rani!
Zé is rágta mindig az öklét, mindenki osztotta az észt(főleg a férjem
), hogy éhezik szegény, de nem, tényleg. Mi Infacolt használtunk párszor, de nem tudok nagy eredményekről beszámolni, mert egyrészt egyiket az ágyba, másikat meg a kutyára öntöttem véletlenül, másrészt, nem volt igazán fájdalmas neki, csak kicsit jobban tekergett, én meg beparáztam.
Karamalz...szerintem belőlem él a cég... nagy rajongójuk vagyok
Citromosat vegyél, az finom.
Szöcske!
Gratula KisNorbinak! Képek ahogy masírozik??
Skrisz!
Nem törvényszerű, hogy alul jönnek a fogak, a többségnek ott bújik ki először, de van akinek felül. A támadónéni szerint lehet mi is a kisebbséghez tartozunk, mert felül "gyanúsabb" a dolog. De tegnap beszéltem egy barátnőmmel, 13 hónaposan bújt ki náluk az első fogacska, szóval mi sem vagyunk elkésve. Egy másik barátnőm pedig szintén tegnap újságolta (9 hónapos a kislánya 6 foggal), hogy úgy megharapta, hogy konkrétan fröcsögött a vére
Szóval önző módon kijelentem, hogy nekem nem sürgős...
Angel!
Nem kapott eddig. Most léptünk tovább eddig csak az első körösöket kapta (alma, barack, répa, sütőtök, gesztenye, meggy), Krumplit nem adtam, mert sosem kaptam édesburgonyát, és tartottam is tőke, hogy megfogja az emésztését. Ma megint megpróbáljuk a brokkolit, de már készül a B terv (répa), azt imádja, lehet majd keverek bele kicsit, ha úgysem, akkor passz, parkoltatjuk. Azért hozzáteszem én zsigerből rühellem a brokkolit, lehet levette a kis "empata" (van ilyen szó??
)
Timi!
Húúú, így megugrott a picikéd? Ügyes!!
Kat!
Zé megeszik 180-200-at szinte minden hozzátápis cuccból.Néha többet is. De ő csak egyszer eszik mást még. Tejpépeket nem próbáltuk, mert ő ugye nem kapott sose tápszert, ezért nem akartam neki semmi tehéntej alapút, ha nem muszáj, ezért volt a Sinlac. nem tudom mit szólna az üvegeshez, én még nem vettem. Múltkor elmentünk egész napra közeli kirándulni (na jó shoppingolni a s közeli nagyvárosba
), akkor is vittem neki "hazait"