Új privát üzeneted érkezett!

Lujzi!!!
Én is megyek hétfőn!!!!! :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Muzsi: a rosszullétek normálisak, kinél így kinél úgy, de elő fog jönni hamarosan. A fiammal a 7 héten kezdődött és a 17. hétig tartott amíg megmozdult. Az éjszakázás a wc-n megviselt, remélem ez másmilyen terhesség lesz. Boldog névnapot!

Rodina: az inszemre is vinni kell: papucs, hálóing, törölköző, köntös, tisztálkodó szerek.... Hajrá!

Zsu: Lassan telnek a napok...., de reméljük mielőbb eljön az uh napja és halljuk a pici szívhangját. :P

Én csak csütörtökön megyek uh-ra, de anyumat műtik hétfőn, a fiam meg beteg, most 39 fokos láza van, mandulagyulladás, rem. addigra meggyógyul, nem egyszerű egy beteg gyerkőccel :cry: Anyósom jön elvileg csütörtökön, de még soha nem altatta a fiam, ezért is izgulhatok, a két év alatt még 1xsem töltött el vele egy teljes napot :cry:

1975: üdv nálunk! Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolunk!

Janka

Kép

Kép
janka78

Lujzici, akkor én is válaszolok :) bár nekem lombikom volt:
1. Igen, csak oda kell menni reggel, mindegy hányra, de sztem 10 előtt érdemes. A recepción a kórlapszámod és a mappád alapján majd fogják tudni, hogy uhura mész, de mondhatod is.
2. Nu, a prolaktinhoz és a gyogyszerhez nem tok hozzászolni.
3. A doki a vizsgálat alapján eldönti, hogy mikor kezdődik a szurka, de sztem valszeg még aznap. A szurit feliirja a doki, te elmész az János gyógyszertárába, majd visszamész és a földszinten, ahol vv is van, beadják neked. Ekkor kell jól megfigyelni a dolgokat :) :wink:
4. Az injekciókat mindig ugyanabban a napszakban kell beadni, az orvos megmondja, hogy melyiket mikor. Gyógyszere válogatja.
5. Inszemes árat nem tok, mert a lombik támogatottsága más.

Csucsu, nálam úgy volt, hogy amikor mentem első vv-re, akkor a recepción megkérdezték, hogy hanyadik ciklusnapomon vagyok, majd meg is mondták, hogy akkor legközelebb mikorra várnak.
Hát szerintem, ha minden eredményetek megvan, az uradnak is és neked is, akkor ha minden ok, akkor lehet kezdeni.
Gratu a laptetűhöz, jó hiireket fogsz kapni!!:)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Janka, remélem Norcsi azért hamar rendbejön!!Gyógyulást kivánok neki!
Hát a wc-n történő éjszakázás nem hangzott jól, remélem nem lesz benne már részed!

M
muzsi

Lujzici, bár nekem lombikom volt, a magas prolaktin szintre bromocriptynt adnak, én napi féllel kezdtem, mert nem bírta a gyomrom, napi egy van most. Volt egy lány ET-n, aki napi 3X3-mat szedett, gondolom, nagyon magas volt neki, és ezzel együtt megcsinálták a beavatkozást. Szóval, ne aggódj!
1975

Lujzici:Nem tudtam hogy máshol volt már neked inszemed :oops:
de mindenesetre muzsi is leirta neked mit kell vinned!
Nekem merionalt irt fel a dokker inszemre és az volt 13ft asszem.
:oops:

Kép
sting1982

Sziasztok!

HEEEEEENNNNÍÍÍÍÍÍÍ!!!!! Ne máááá..... :cry: Én nem is tudom, mit mondjak...
Megértelek, ha most elbújsz, de visszavárlak, mert kellesz ide nagyon.
Ne add fel, tudom most nagyon sz@r, de idővel jobb lesz picit. Nagyon együttérzek vele, nagy-nagy ölelés!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!!

Zsuzsáknak Nagyon Boldog Névnapot!

1975, üdv itt nálunk.

Rodina, azért voltam egyedül, mert a zuram még leparkolta a kocsit. Tegnap 11. napon voltam.
Muzsi mis is hamar végeztünk, kb 9:40 kor értünk oda. Nagyon helyes a 6mm-es :lol:

Vörösmacs utólag is drukkkkkk, remélem jó hírekkel jössz.

Csajok nekem most nem mondta a doki, hogy igyak sok folyadékot, meg egyek sok fehérjét (túrót). Lehet, hogy az azért kell, hogy elkerüljük a túl stimulációt, és nem azért, hogy teherbe essünk.?

Navared várunk a részletes beszámolóval.

Sajt Vayacon megy a mai adag babaragacs.
Sajt tegnap el voltál tűnve, már kezdtem aggódni, remélem minden rendben?
mako30

Rodina, Lujzici én is megyek hétfőn. Nekünk 10 órára kell menni, de szerintem 9-re már odaérünk.
mako30

Navared kösz az ügynök-infót :!:
mako30

Muzsi: én is remélem, hogy hamar meggyógyul, de most nem úgy néz ki :cry: :cry: :cry:

Janka

Kép

Kép
janka78

Na, ez a dög megint kitolt velem, írhatom újra az egészet! ÁÁÁÁ!!!

Rózsa:
Nekünk most volt az első lombik, 23-án lesz eredmény.
Ügyesen megszerkesztetted azt a fotót, gratula.
Hallod-e, teljesen betemeted magad a melóba, pihenni van időd?

Kiss Angyal:
De jópofa a vonalzód!!! :lol:

Szöszi:
Jó lenne, ha 23-án széles mosollyal jönnék ki a dokkertől! :) Meglátjuk...

KPN:
Hajrá barátcserje és pérés! Szedsz/iszol mást is? Ki az a Cseh Erika, nődoki?

1975:
Üdv és gyorgy babásodást! :)
Ne stresszelj annyit, mert csak ártasz vele magatoknak, próbáld a dolgok pozitív oldalát észrevenni - tudom, hogy nem egyszerű - és a negatívakat pattintsd le magadról.

Mieza:
Elküldöd nekem az állatotthon asz-át?

Muzsi:
Mi eleve külön papalanosok vagyunk, remélem elmúlik hamar ez a nemalvás...
Gyönyörű a petezsákod!!! Olvadozok... :)

Rodina:
Nagyon szép mérteket produkáltál, szerdáig még nőni fognak! Hajrá inszem! :)

Mako:
Köszi a ragcsszállítmányt, keddig még szükségem van rá, aztán majd elválik...
Anyóca, bazi jó a mnyh-ád! Úgy drukkolok a hétfői ET-het!!! :)

Hajni:
NMem a baciktól nem lettél eddig várandós, az szinte minden pasiban van. Addig nem lehet stimu, amíg nincs kiírtva. Inkább a mióma lehet az oka, de ha félsz a műtéttől keress egy szakorvost, hátha más módon (hormonkezeléssel) is el lehet vele bánni. Mondjuk a műtét egyszerű és gyors. Ügyes légy! :)

VayaZT:
Engem is lelombozott, hogy Heninek most nem sikerált, annyira szorítottam nekik, mint itt mindenki... Remélem idővel visszatér közénk és nem adja fel, újra az a mosolygós, életvidám, harcos Heni lesz és belóbál egy hatalmas .. fityiszt (egész mást akartam ide írni, csak az csúúúúnya) a sorsnak pár gyerkőccel a pocijában!!! :)
Én már izgulós vagyok, hiszen a kedd közel... Próbálom a jeleket/nemjeleket figyelmen kívül hagyni és terelek ezerrel.
Te még ráérsz izgulni, csütörtökig sok az időd. :wink:

ZsuzsiBMC:
Mikorra várod a mensit, hányadik cn-on vagy?

Kispatak:
Úgy tűnik mindenki adott a hajának csürörtökön. :) Az enyémet is egész jól levágta a Hugim, ma anyuét festette és vágta, az is jó lett. A végén még kitanul sztárfodrásszá, olyan büszke vagyok rá! :)

Csucsu:
Legalább megszabadultál a fránya fogtól, sok galibát okozhat az ilyen drágaság... Gyógysugarak érkeznek: (((((((((((((((((()))))))))))))))))

Kubuspace:
Rókicáék mostanában költöztek be hozzátok?
Úgy hallottam, hogy a gyömbér enyhíti ezt a tünetet...

Vörösmacska:
De jó, akkor nemsokára többet tudsz! Jó bundátlanítást! :)

Andrea:
Jó hangulatú búcsúbulit és sikeres újrakezdést kívánok! A kaparós sorsjegy is bejöhet. :wink:

Lujzici:
Drukk hétfőre!

Janka:
Hááát, nem egyszerű akkor most nálatok a helyzet... Jobbulást a családnak! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Mako:
Én is remélem, h. monden ok.
Feszülget tegnap óta a bal fészkem...

Lombikoskák:
A mostani állapotomban lehet túlstimus tünetem? :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsók, Zsuzsannák, Zsuk, Zsuzsik, Zsuzsák Isten Éltessen Benneteket Sokáig!!!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Mako30, köszi :)
A folyadék meg a fehérje a hyperstim elkerülésére kell, és hamarabb lesz vége a puffadásnak is. Nekem a beüli estéjén hatalmas volt a hasam, és éjjel rettenetesen begörcsölt, felállni sem tudtam. Felhívtam a zárójelentésen megadott számot (János K) és a doki azt mondta, hogy most azonnal igyak meg legalább fél liter tejet. Azt mondta, hogy akkor van gáz, ha fulladás-nehéz légzés van, akkor be kell menni a kórházba. Szerencsére az nem volt. Amúgy a tej tényleg segített, és azóta minden napot azzal kezdek és zárok...

Lányok, lenne egy béna kérdésem: hétfőn megyek a várva-várt vérvételre. Eddig egy fillért sem adtam a dokinak, de ha sikerült, akkor viszont biztos elvárja. Mikor kell szerintetek adni? vv-kor vagy az azt követő uh-kor?
1975

Sajt: nekem mikor az E.T-m volt,akkor egy lány infúzióra járt...a vv-n még nem volt semmi baja (sikerült neki) és az köv.heti u.h-n már jelentkezett a túlstimu jele...5 litykó folyadékot kellett naponta bevinni a szervezetébe...szóval iszogasd azt a fránya vizet...

köszi a vonalzó dicséretét :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Heni Drága!

Teljesen át tudom érezni a helyzetedet :cry: :cry: :cry: Hasonló gondolatok kavarogtak bennem is akkor és minden olyan kilátástalannak tűnt. Biztos láttad, én is nagyon ritkán járok már ide a fórumra (de azért a veled kapcsolatos híreket mindig megnéztem :D ), kellett egy kis eltávolodás, mert már minden gondolatomat ez a babaproject dolog kötötte le. Persze nem itt a csajokkal volt gond, mert mindenki olyan jó fej, inkább magam miatt nem jöttem.
Idő kell ehhez feldolgozni, nem könnyű, de el fog halványodni ez a dolog és új erőre kapva ismét bele tud vágni az ember. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok, nem kell ezen holnapra túllépned, nem is lehet...... :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

1975:
Ahogy érzed... Szerintem nincs olyan, hogy "elvárja".

Kiss Angyal:
Azannya!!! Iszom eleget és fehérjézek is, csak asszem az agyamat stimuztam túl... :wink: Most éppen úgy érzem a hasam, mint mensi előtt...
Na jóvanna, eldugulok, nem figyelek jeleket!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Rony, de jó, hogy írtál, (bár jobb lett volna ha gratulálhattál volna Heninek) gyere gyakrabban. Mikor kezdtek?

1975, köszi akkor megúszom a túrót, mivel most fagyiovisokat kapok, nekem most nem volt leszívás.

Csucsu most láttom te is jössz hétfőn, remélem találkozunk. lol: :lol:

Mariann, ha zúgolvasol lenne pár kérdésem. Úgy tudom neked is fagyis lombikod volt. Navared lehet, hogy te is tudsz segíteni.
Tegnap délelőtt kaptam meg a tüszőrepesztő injekciót és hétfőn lesz beülti, a kettő közt lehet kekszelni? Nekem nem mondott semmit a doki, és én is elfelejtettem megkérdezni?

Janka jobbulást Norcsinak és neked is. :
mako30

Kép
vörösmacska

Mindenkinek köszönömm a névnapi köszöntéseket!

Janka, remélem hamar meggyógyultok! Én szerdán megyek majd, és remélem akkor hallani fogjuk a szívhangot! :D

Sajti, csak igyál sok folyadékot és egyél sok fehérjét!

1975, én akkor fogok adni, ha megkapom az elbocsátó papírokat!
Vendég

Muzsi!!

Köszi a részletes leírást!! :lol:

Sajti!!
Érted is izgukok ám..Te csak pihennj,ne keress jeleket!! :)

Makó!!
Mikor mész hétfőn???Én szerintem legkésőbb 1/2 8 körül ott vagyok,de nyugodtan bökjél oldalba,nem jó az arc memóriám. :lol: :lol:

Na megpróbálok valamit kezdeni a vonalzómmal. :shock:
csucsu99
Budapest

Ja, gyömbértea...tényleg jó a hányingerre...most is azt iszom.Egy kisebb darabot leforrázok, letakarom, hagyom pár percig, utána citrom levével és egy kis mézzel ízesítem.Nekem ízlik. :D
Vendég

Lujzici!

Remélem, hétfőn találkozunk! Megpróbálok a kérdéseidre választ adni:
1. Igen, reggel csak odamész és a recepción közlöd, hogy stimut kezdenétek és a 3. napon vagy.
2. Nekem a dokinőm mondta, hogy akkor szóljak, hogy néznek majd prolaktint, így szóltam és elküldtek vv-re. Annak eredménye még aznap meglesz, és ha az meg van akkor hívnak be uhuzni. Szerintem menj oda korán, mert a prolaktin miatt, úgyis várni kell, és ha később mész oda, még többet kell várni.
3. Nekem a 3. naptól kellet szúrnom magam. Mivel te a 3. nap mész valszínű, hogy aznaptól kell majd. Én már korábban szúrtam magam, így engem nem kellett betanítani. Először adnak receptet, a kórház területén van gyógyszertár, kiváltod, és gondolom visszaviszed, és majd akkor megmutatják, hogyan kell. Sokkal könnyebb lesz beadni a szúrit, mint gondolod! Szóval emiatt ne aggódj!
4. Igen, minden délelőtt kell beadni. Én is a mh-en szurkáltam magam.
5. Nekem merionalt írtak fel, és 2 ovitrellet, ez volt 28 ezer valahány száz forint ott a gyógyszertárba. De majd kell ott kérned a merionalhoz fecskendőt és tűket is. Azt már ott fogják tudni!
Remélem mindenre válaszoltam, ha még van valami, írj!

rodina74

próba
csucsu99
Budapest

Navi mennek a babaragacsok: Kép Hányan vagytok? Majd gyere, mesélj!

Sajti küldöm a babaragacsokat Kép és az igézetet a pozitív tesztre: Kép

Lujzi, én is szedek fél szem Bromocriptint a prolaktinra. De ha már kezdéshez mész, akkor a prolaktin eredményed megvan, mert én úgy tudom azt a 3. napi v-nél nézték és már kaptál volna sztem rá gyogyót ha nem stimmel. Úgy látom a többi kérdésre választ kaptál. Nekem is ott adták be a az első szurit a vérvételes nővérkék, aztán mivel én reggel szúrtam mindegyik injekciómat, és amikor Uh-ra kell menni, akkor nem szabad beadni, hanem meg kell várni, hogy a doki módosítja-e az adagolást, szóval nekem az ilyen napokon is ott adták be az aznapit. Én a Déli Patikában szoktam megvenni, az Alkotás u. 1-ben.

Csucsu, megy a drukk a jó vérvételért. Kép Ne izgulj a prolaktin miatt. Sz ügynöknél nem tudom hogy mennek a kihallgatások….

Rodina az inszemhez küldöm a varázsport: Kép

Janka anyukádnak sok sikert a műtéthez Kép kisfiadnak pedig villámsebesen küldöm a gyógyító varázslatot: Kép gyógyuljon meg mihamarabb!!!!!

1975 neked is mennek a babaragacsok Kép

Mako én nem látom semmi akadályát a gimnasztikának, szerintem nyugodtan lehet, nagyon drukkolok a bogyókáidnak Kép!!!
vörösmacska

Most csak gyorsan jövök: nekem a hányingerre a homeopátiás COCCULINE nagyon jó volt. És ezt lehet terhesen is szedni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting!
Nem lujzicinak volt máshol inszeme, hanem nekem! Azt hiszem Lujzicinak még nem volt! Ugye jól tudom, Lujzici?
De semmi gond! :wink:

MAko30!
És hogy növesztettél ilyen szép vastag mnyh-t?
Hétfőn remélem azért találkozunk! Persze Csucsu veled is, és Lujzicival is! Egy kis babanetes találkozó!

Vörösmacs!
Biztos lemaradtam, de mi volt ma veled a vizsgálaton?

rodina74

Navikám légy szíves javítsd a táblázatot, hogy 1. lombik stimu újraindul 02. 20. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval anatogonista protkóóóóó, holnaptól 3 ampulla Menopur , szerdán uhuzás, aztán meg majd csatlakozik a Cetrotide... eddig ugyanaz mint eddig, csak most nem Ovitrelle repesztőt kapok, hanem a másikat és a p.nagél progeszteron mellé kapok mág orális utrót is... :lol: :lol: :lol: :lol:
Van vagy nyóc a jobboldalon meg a balban 7, gondolom ezekből nem mind indul be.
Valahogy kegyes volt hozzám a sors, mert nem is volt niagara mint máskor, persze alkalmaztam itt mindenféle trükkös technikákat amit ajánlottatok (KÖÖÖÖSZI :lol: :lol: :lol: ), és így nemis volt semmi gááááz :D :D :D :D
Ez van és nagyon boldog vagyok :) :) :) , ez most olyan hirtelen jött, hogy nemis volt időm izgulni, hogy most akkor lesz-e kezdés vagy nemlesz kezdés......
vörösmacska

Vörörsmacska, gratula a kezdéshez!! :D És nagy számban indulnak a versenyzők! :D Nekem sokkal kevesebb volt...
Vendég

Macska: jajjjj,de jóóóóóóóóóóóó :D :D :D mennyi tüszike :D :D :D nagyon jó a bekezdésed :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Andika, visszajelöltelek, nagyon helyesek vagytok ti is!
Azt hiszem írtam már, de itt olyan helyes csajszik jöttek össze, hogy az csúcs :lol:

Köszi Zsúúúú, neked is drukk a keddi UH-hoz :lol: Kép
vörösmacska

Mér ezek mind elindulnak?
vörösmacska

Lányok!

Köszi a válaszokat, tök jó, hogy mindig lehet rátok számítani.

Nem, nekem még nem volt inszemem, meg semmi sem, se itt, sem máshol. Totál kezdő vagyok, még egy hormonszurit sem láttam soha életemben. :-)
Ez lesz az első.

1975: én is egy egészet szedek Bromoból, negyedről emelgettem fel szépen hetente, így semmi bajom nem volt tőle. Reggel kicsit szédelgek.
3x3??? Szegény csajszi!!!

Vörösmacs: de örülök a jó híreidnek!
A harmadik napi vv sajnos kimutatta még decemberben az emelkedett prolaktint, Szűcs doktor januárban megismételtette a biztonság kedvéért, akkor is magas volt. Napi egy szem Bromot írt fel, azt nyúzom már egy ideje. Remélem mostanra beállt.

Rodina: nekem nem mondta Szűcs doktor, hogy amikor jövök a 3. napon, akkor prolaktint fog nézni. Csak hogy jöjjek UH-ra. Persze említette korábban, hogy majd valamikor megnézzük, leviszi-e a Bromo.
Szerinted nem ciki hogy ha magamtól kérek hétfő reggel egy prolaktin vérvételt?

Hétfői lányok, remélem, fogunk találkozni! Szőke vagyok és különös ismertető jelem az lesz, h viszek be pár magazint a recepcióra, meg a fenti váróba is. :-)

Kép
lujzici

Vörösmacs!

Nagyon jóóóóóóóóóóóóóó! Gratula a sok tüszőcskéhez! Nagyon szurkolok szerdára! De jó lesz, kezdődhet nálad - ismét - az 1. lombik!

rodina74

Vörösmacs, csudi jó hiirek!!!Mostantól akkor mennek a varázslatok neked is ezerrel, hogy minél több petécskét érleljenek a tüszőid, és vastagodjon szépen a mnyh!!!

Sajti, Vaya, Navared, babaragacsok úton!!!!

Sajti, nekem van egy kis túlstimum, ami csak a legutóbbi uh-n derült ki, igazából nekem fel sem tűnt, csak egy kis hasfeszülés volt/van. Mivel nincs nehéz légzésem, ezért jó sok folyadékot kell továbbra is inni és fehérjét enni. Ha neked sincs nehéz légzésed, akkor nincs gond, csak folytassad a nagy mennyiségű italozást és fehérjefogyasztást!

M
muzsi

Navared, hajrá, nagyölelés, energia!!!

Vörösmacs, hát, jól nézd meg a niagarádat, mert most jó pár hónapra el fogsz tőle búcsúzni!! ezek mennyire jó hírek, látod-látod, mondtuk mi, hogy péntek lesz ez :)

Zsuzsibmc, boldog névnapot! Macs majd küldd a mensijéből :)

Kispatak, reméljük hamar rendbehoz a dokibácsi!

Csucsu, hajrá!

Sajti, küldöm priviben :)
Már annyira várom a 23-t, nagyon szurkolok ám!
Vaya, a csütörtököt nem kevésbé!
mieza

Éreztem, hogy kihagy az agyam Kép Vaya neked is mennek a babaragacsok Kép

Mieza, a Kratívot egészen biztosan :lol: :lol: te vitted a Béemcé váróba :wink:

Annyira jól esik, hogy velem együtt örültök! Köszönöm! Kép
vörösmacska

Na, 1975 és Heni, ha jól emlékszem, ti írtátok.
Beállok a sorba :)

Ma meglátogatott minket a nagy amerikai főnök és behívott az irodába és kirúgtak.
Mert lombikos vagyok és túl sokat keresek. (iszonyúan nem, 2008 óta nem is emeltek, csak csökkentettek... Mondtam, hogy elvileg védettség alatt állok, erre mondták, hogy akkor megszüntetik a pozíciómat.
Ajánlottak valami kis pénzt, de nem fogadtam el, eljöttem, nem írtam alá semmit. Hétfőn találkozok a munkajogásszal. Akinek van ilyen tapasztalata, nyugodtan keressen meg priviben.

A vicces, hogy a legtöbb profitot én hoztam a céghez, az összes ügyfél imád. Azonnal hívtak is, ahogy megtudták és nagyon ki voltak akadva.

Én ha nagyon őszinte akarok lenni, nem bánom. Olyan szinten dolgoztam már, hogy nem bírtam, Napi 14 órákat simán, hétvégén is, tiszta stressz az egész és nagyon sok munka... titokban álmodoztam egy váltásról, csak nem mertem lépni.Kicsit rám jár most a rúd...
Amit Andrea írt... hogy ez egy új kezdet, egy új lehetőség, hogy változtassak az életemen. Talán nem is baj, hogy így alakult. Stressz is nagyon baba ellen dolgozik.
De tény, hogy nagyon sokkoló volt.

A két felettesem nagyon kiáltak értem, mindkettő azzal fenyegetőzött, hogy felmondanak, ha nem vesznek vissza, meg 2 ügyfél is azt mondta, hogy felmondják a szerződést.
De mindegy, már akkor se mennék vissza, ha hívnának.

Bocsi, hogy így rátok zúdítottam, csak 2 órája történt és eléggé sokkolt.

De hajrá babaproject!!!!
mieza

Hú Maccs, nem értettelek :)
mieza

Ja, én vagyok az, akinek nem szabad írni, hogy sajnálom, max ölelést vagy biztatókat :)))
mieza

Mieza Jézusom :shock: hát ez tényleg hirtelen :( , szegénykém... ez már-már félelmetes... épp erről beszélgettem a kollegnőmmel, hogy annnyi körülöttünk a hirtelen történt munkaviszony elvesztés, hogy a két kezem bőven kevés rá... hát összeteszem a kezem, hogy nekem még van munkám.... bár a férjemnek nincs. Asztalos és nem jönnek munkák, a tavasztól várunk egy kis változást, de ha ez így marad akkor ez hosszútávon éhhalál, pedig nem keresek rosszul, aztán meg ha eljövök táppénzre.. akkor nem tudom mi lesz...pedig eljövök, mert én nem fogok babásan stresszelni :(
vörösmacska

Hát, mindenki azt mondja, hogy ezt így ilyen módon nem tehetik meg. Ezért is nem írtam alá semmilyen papírt.
Ha nem adnak 3 hónap végkielégítést, akkor lehet, hogy per lesz...
(6 hónap van a szerződésemben...)
Ők meg felajánlottak 20 ezer forintot...

Na, de nem fárasztom ezzel a fórumot, ez egy babás vagy babaközeli topic! Írjatok nagyon sok jó hírt, ezzel tudtok a legtöbbet segíteni nekem!!!
mieza

Sziasztok!

Egy zúgolvasó jelentkezik! Valszeg nem sokan emlékeznek Rám, de vannak itt úgymond öreg motorosok akik még igen!

Amiért most írok az Heni.
Heni, Te egy nagyon erős csajszi vagy és tudom, hogy felfogsz állni, mert fel kell állnod. Tudom, hogy nagyon nehéz, de egyszer sikerülni fog, mert sikerülnie kell!!!! Én is 3 lombikon vagyok túl, és tudom hogy k..va nehéz. Tavaly nyáron volt az utolsó sikertelen beültim, amit a mai napig nem sikerült rendesen feldolgoznom. Néha-néha mai napig örlődöm, hogy mi a baj, amiért nem akar összejönni a babóca - sajnos most is egy ilyen periódusomat élem.
Sajnos nagyon igazságtalan az élet, mert nekünk itt küzdeni kell, nagyon keményen kell küzdeni, azért, hogy legyen babánk, valaki meg nem győz járni abortuszra.
Bocsi csajok, de ezt le kellett írnom, mert nem tudtam magamba tartani. Sajnos a környezetemben ezt nem tudom megb eszélni nagyon senkivel!!!

Sajt!
Nagyon jókat szoktam mosolyogni az írásaidon, teljesen feltudsz vele dobni.
Nagyon drukkolok Neked, hogy 23-án jó híreket kapjál.

Vörösmacska!
Örülök, hogy felgyorsultak Nálatok is az események és kezdthettek! Nagyon drukkolok, hogy sok-sok petikéd legyen, és mind meg is termékenyüljön.

Mieza!
Nagyon sajnálom ami a munkahelyeden történt, de hátha a változás az életed más területén is beáll és hamarosan kezedben tarthatod a babát.

1975!
Drukkjaim Neked is mennek, hogy a Hcg-d jó magas legyen!

Angyalka!
Remélem jól vagytok!

Bocsi csajok, hogy nem írok mindenkinek, de most lelkileg kicsit padlón vagyok!

Puszi

gyoreneildi

Köszi, zugolvasó gyoreneildi :)
mieza

Szia Ildi, köszönöm és gyere sűrűbben ha van kedved, velünk ilyeneket bármikor meg tudsz beszélni.
vörösmacska

Na szevasztok!
Gyors leszek nagyon... félig fekvő üzemmódban nyomom, de csak 5 percet kaptam :D
2 bébi van bennem. :lol: sajna a hármaska nem feljődött :( Volt hatching is, ha a lézerezés ezt jelenti (szerintem igen), úh. nagyon bizakodom!!!
Jól vagyok/unk, csak a torkom fáj eléggé, ill. a kézfejem, ahová szúrták a kanült :roll:
Óránként klotyójárat van, de nem gond....
Mindenkinek köszönöm a drukkokat!
Nagyjából párocskám felolvasta nekem, kivel mi történt ma, de nem teljesen vagyok képben :oops:

Babe, mi lett a vizsgálat eredménye?

Macs, nagyon szuper hírek, legközelebb átírlak a tábliban, megígérem!

1975, neked hétfőn lesz beülti???
Ha akarod, téged is beteszlek a táblázatba... majd nézd meg vmelyik hozzászólásomnál 1-2 oldallal előrébb!

Mindenkinek pusszancs, megyek fetrengeni tovább :wink:
Végül is így félig fekve, akár holnap is jöhetek... majd meglássuk!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mako!

Köszi a hiányolást :D Most nem történik még nálam semmi, rákszűrés eredményért rohangászok, ha megkaptam volna most a héten, tudtam volna kezdeni de ettől a .......dokitól nem bírtam megszerezni így most megint elmegy egy hónap. Tényleg, tudtok valaki magándokit, akihez el lehet menni évente erre a rákszűrésre? Inkább kifizetem, de ami ezekben az állami intézményekben megy......na mindegy.
Hétfőre megadrukk, próbálj pihenni minél többet, remélem kétcsíkos lesz a vége:)

Mieza!
Hihetetlen, hogy viselkedtek veled :evil:
Egyébként a végkielégítés attól függ, hány éve dolgozol a cégnél, de ha a munkaszerződésben kedvezőbb van, azt kell alkalmazni. Ha ők mondanak fel neked, kénytelenek lesznek a végkielégítést odaadni. Közös megegyezéses megszűnés esetében nem jár.
Aztán lehet te is tudod ezeket, csak gondoltam leírom, hátha segít.

Lányok, drukkolok mindenkinek, néha örömmel, néha kicsit szomorúsággal olvasom a táblázatot, nem feladni, egyszer sikerülni fog. Örülök Sting hogy ti is újra belevágtatok :D

Navared!
Neked is nagyon drukkolok~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2010.02.19 21:26-kor.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Köszönöm, hogy szorítotok nekem - most rám is fér, mert elég nagy fájdalmaim vannak - de remélem a csodadoki tényleg helyre pakol, legalábbis ebben reménykedem. A massz. lány még rátesz egy lapáttal a jóból, most kicsit könnyebb.

Mieza: én több topicot olvasok. kb egy hete irt valaki ill.beszurt egy irást, hogy lombikosokat nem lehet kirugni, mert védettség alatt állnak. És ez a védettség a 3 hónap "pihenő idő" alatt is fennáll. Tehát nem lehet téged kirugni!! A 20 ezer Ft pedig nevetséges!!!! Jól tetted, hogy semmit ne irj alá. www.jogiforum.hu itt mindenféle törvényt elolvashatsz. Szorítok neked, hogy ezt ne tehesség meg sem veled sem mással!!!

Tehát aki esetleg erről a fórumról csatolta korábban talán irjon erről még egyszer - azt hiszem nagyon közérdekü dolog a törvényi védettség!!!

Vörösmacs: nagyon jó hirek!! Gratula és nagy szorítás. Ma a melóhely szomszédjában is volt egy vörösmacs, gondoltam rád!!!

Rodina: neked is megadrukk.

Sajt: mikor lehet tudni valami eredményt? Pihenj sokat, kutyusokat csak módjával sétáltasd.

Zsuzsákat Isten éltesse még egyszer

üdv

kispatak
Vendég

Nem tudom mikor tudok jönni, lehet, hogy csak vasárnap este, addig is küldöm globális varázslatomat mindenkinek: Kép

Gyönyörű hétvégét nektek! Cuppantás!

...és továbbra is ezt kívánom mindenkinek: Kép
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?