Hja Tettem fel új szalvétákat: http://www.hajnii.gportal.hu/ bal oldalt info erről az oldalon. Ánizs Boldogságosat!! Sztem küldheted, írd meg az árát mindenképp!!!!!!!!!!!! Kértem Tőled szalvétákat is....Azok is jönnek? HAjni
Tettem fel pár új szalvit és ma is vettem sok szépet, csak a gépem lemerült! Holnap este azokat is felteszem.
Készítem a 2. honlapomat a szalvétagyűjteményemnek. Kuksizzátok meg és írjatok véleményt, hogy miképp is leheten érdekesebbé tenni az oldalt! Szalvéta még alig van rajta, mert ma fogtam hozzá, de azokat is hamarosan töltögetem. Puszi és köszi!
Két hét távollét után most estünk haza. Rengeteg dolgom van, ezért is nem írom meg egyesével a maileket, de köszönöm szépen az időközben érkezett csomagokat Zsókának Jubinak Kodának Anykonak Szkornéliának Mártinak!
Zsóka, Márti, Nektek még tartozom - megpróbálok még ma este összehozni egy-egy mailt ezügyben.
Koda, Neked meg külön köszönet a kedvességedért! Már kezdem kínosan érezni magam a "cseréink" miatt
Készen van az új honlapom, csereszalvétákat is találtok rajta. Ha van időtök, légyszíves, írjatok véleményt! Köszi http://www.gportal.hu/portal/betty12
Hajnikám ! Vagyok csak keveset. Hétvégén megkereslek. Borítékot kaptam : Ginytől az áramszolgáltatótól, a telefontársaságtól és a vízművektől. Köszönet mindenkinek. Zsóka
Anykó! Ha őszimacisok és olivásak voltak meg pezsgős-gyümis akkor én voltam! meg szerintem ha nem volt rajta feladó akkor is...bár talán egy abbyt oda szoktam lökni...no majd kiderül. Küldeni küldtem az tuti, remélem ez az és akkor megérkezett tehát kipipálhatom a könyvelésemben! abby
Lányok! Mindenki! PPicurnál láttam ezt a gyönyörűséget- természetesen amire odaértem, már elfogyott! Ha valaki lát ilyet, 2-3 db-ot szerezzen már nekem légyszi,légyszi,légyszi!!!
Abby ! Szerencséd van,hogy nem Te voltál. Anikó ! Csomikát nem kaptál tőlem ? Ánizs ! Már majdnem küldtem a kérésemet,asszittem a Tied ez a két szépség. Nemnsokára teszek fel szépeket Nektek !Mindenkinek !Írok majd.
Igen kaptam tőled és én válaszoltam is mailben. Arra kértelek, hogy még te is válassz tőlem, hogy tudjam küldeni a csomit! Szóval válassz még pár szalvit!
Anikó ! Ennyit a drótpostáról is. Mélt nem kaptam,azért is érdeklődtem .Azt hittem,eltünt. És nem választok,mert bónusz volt.
Lánykák !
Hadd dicsekedjek már egy falatnyit: Nemrégen nekem is eltünt pár szalvim,amit Kandi adott fel. A mi postásunk tuti,hogy nem decupázsol.Tehát hamarabb nyúlták le.Vagy a szalvi beragasztotta magát valami jobb helyre.... Puszi Zs.
Zsóka Ne is mond Macs kb 3 hónapja adott fel nekem egy nagy adagot...azóta sins meg( Kodának 2-3 hete küldtem egy kb 50 db-os cuccost...eltünt És engem nagyon
Szép napot, már amennyire lehet ilen randa nyulosban
A nagy csomit, csak ajánlva adjátok fel, simán soha, legalább ha eltünik lehessen reklamálni és kártéritést fizettetni velük, tudom ez senkit nem vigasztal mert szalvit szeretne, de másként tényleg nagyot nem szabad, mert vonza a postások ragacsos kezét