Sziasztok!
Vicky: a kakival kapcsolatban. Főzzél neki kamillateát és itasd meg szopi előtt, általában reggel ajánlják, úgymond éhgyomorra, amúgy szerintem bármikor itathatsz vele evés előtt. Nálunk sokszor bevált.
Ha nem használ, akkor lázmérőzz csak, legvégső esetben a glicerines kúp segíthet, de az csak max. a 3. kakimentes nap után. 1 nap kaki nélkül még nem a világ vége, nálunk nagyon sűrűn előfordul. Amikor hazajöttünk a kórházból még minden nap volt nekik is, többször egy nap, pár hétig, aztán jöttek a kakimentes napok.
Volt egyszer, hogy egy hétig nem volt, kamillatea és hőmérőzés ellenére sem. Egyébként 3-4 napnál tovább ne várj vele, de szerintem nem olyan nagy a gond nálatok. Nálunk sűrűn előfordul a teáztatás, hőmérőzés sajnos, mind a kettejüknél. Ha majd mást is esznek, tejen, meg tápin kívül helyrejön a kaki is. Illetve én most észlelek változást már, szerintem talán a fogzás miatt.
Dita: Miló baba nagyon ügyes! Gratula!
Nálunk a két kis Picúr is megfordult már, de ők hasról hátra. Fordítva, azaz hátról hasra is próbálkoznak már sokszor az oldalukig eljutnak, de az átfordulás még nem megy. Ja és nálunk a Tamika a kis mozékony, Ő a kis lábaval állandóan pedálozik, kis kezeit is állandóan használja. A játékokat megfogja, sőt már tartja is. Nándika lustibb, Ő csak nagyon rövid ideig tart meg dolgokat és
általában elterülve fekszik, miközben Tamika teper.
Ezen mondjuk nem csodálkozom, Tamika képes volt fejvégből harántba fordulni és vissza még a terhességem 33. hete körül.