Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Alig győztem elolvasni, annyi volt a termés!

Kika!
Én még nem is üdvözöltelek, szóval üdv.
Bébiúszásra mi a Campona melletti műv.házba járunk, de ott sem kérnek a felnőttektől egészséges igazolást, csak a babáktól. Sőt, a babáktól is csak az első úszás előtt.
Amúgy az én Beni fiam is cak 1 nappal fiatalabb a lányodnál, úgyhogy majdnem egyidősek!

Zsuzsa!
Kösz az infót Anikóról és Chellóról!
Te reggelit is szoktál főzni? Mit főztél?
Vicc Kép

Nalika!
Van egy nagyon jó keresztszemes kínai oldal. Ismered? Én már egy csomó mintát letöltöttem onnan, csak azt nem tudom mikor fogom megcsinálni őket.

Zita!
Nem értem ezeket a ruhákat, nálunk sem akarnak maguktól vasalódni! Kép

A.Hajni!
Megjött a számod, majd küldöm a táblázatot, ha kész lesz!

Szöszi!
Keresztelő képek nagyon klasszak. Szép lett a torta!
Táblázatot majd küldöm, amint lesz egy kis időm!

Kisdió!
Már miért ne tartoznál a listás társasághoz?
Neked is majd küldöm a táblázatot! Kép

Orsi!
Beni is nyüglődik minden este, sőt Peti is nyüglődött annak idején! Úgy emlékszem akkor hagyta abba, mikor már le lehetett kötni a figyelmét egy kis játékkal.

Bori!
Nekem is a hétvége lenne jó tali ügyben, mert én biztos nem autózok be Pestre egyedül!

Jerry!
Nekünk is Pesztonka orrszívónk van és szerintem is jó, bár Beninek még nem használtuk.

Süncsi!
Nálunk 29-30 fokos a víz babaúszáson! Igaz, csak 20-25 percet vannak benne és akkor is mozognak!

Kátolyi!
Nem értem miért ítélnek el, én mindenestre drukkolok nektek!

Anikó!
Nagyon szép az összes gyereked!

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Süncsi,Kép

Zerko!
Tegnap elsodortak az esti teendők bocs, ja és este mentem a 6 hetes kontrollra a dokihoz és ott is csúsztam időben, ígéretem van csak remélem ma este összejön.pusz.

Kátolyi,
A háton fekvést ajánlják a Madarászban is, úgyanis hason fekve nagyobb a bölcsőhalál esélye. A hasonfekvést csak akkor ajánlják ha a baba fent van (tehát nem alszik) és Te is egy helységben vagy vele amíg hason van. Nekünk van légzésfigyelőnk a babysense II.-t használjuk és elmentünka Madarászba az okattásra is, nagyon tanulságos volt. Hogy miért? Azért mert előtte egy no name márkájú légzésfigyelőnk volt és senkinek nem kívánom azt amikor a három hetes gyermek alatt 3x beriasztott, szerencsére tévesen de azt az érzést no és a mi reakció időnket a mély alvásunkból soha nem felejtem el. Ennek ellenére a doki nénink javaslatára bent maradtunk egy éjszakát a manóval a Madarászban ahol tetőtől talpig kivizsgálták és semmit nem találtak (hála istennek).
A no name készüléket (baby maxi phone néven fut-nehogy ilyet vegyetek vagy béreljetek) pedig visszavásároltattuk mert még megvoltak a papírjai. Számomra a mi történetünkkel csak egy kiakasztó dolog van, a piacon jelenleg vagy 30 féle ilyen olyan készülék van forgalomba, ezeket senki nem ellenőrzi, ill csak a babysense I és II mögé áll oda a Madarász utcai kórház ill Szántó főorvos úr, a kérdésem csak az, hogy miért nem ellenőrzik ezeket, ill. kinek kellen ezeket ellenőrizni.

Amatőr,
Én a tápszert csak és kizárólag a dobozon leírtak alapján keverem be Humana HA 1-et használunk és azt a Humana nevű baby vízzel keverem be. Amúgy a baba napi min. fogyasztása testsúly kilogrammonként 150 ml, tehát Anna 4 kg (majdnem) így minimum napi 600 ml-t meg kell ennie, ezzel amúgy nincs is gond soha Ő ugyanis ennél többet eszik no nem oylan sokkal. Viszont a minimumnak azért kell meglennie, mert különben nem egyenletes a gyarapodása.
Na jó hosszú voltam.
Kika
kika

sziasztok,
egykezesen...

Egcsi hívott, jól vannak, minden oké az egri nőknélKép épp Timivel randiztak, mennek tologatniKép
A tali ötlete tetszik Egcsinek, remélem, Timinek is, ők úgyis kéthetente jönnek Lillával a fővárosba.

Egyelőre a hétvége vezet, magasanKép

Zita,
Aranytíz még nem jelzett visszaKép

Süncsi okt.17-23-ig mondta a lehetőséget, van valaki, akinek pl.a 17.vasárnap vagy a 23.szombat tutti nem jó?

most el, ringatni.
ma nagyon extrán nyügi a lányom, de szerintem egyértelműen a belecskéi, nem volt ma még kaki, és enni is csk jóval kevesebbet akar, és feszeng, és felsír...

anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Na apa elment nagybevásárolni, lányok alszanak, megpróbálok írni. (Ez volt akkor amikor kezdtem írni, persze közben mindenki felébredt és apa is mindjárt hazaér)

Swen: tegnapi sétátok Kép Éjszaka Kép Kata ma negyed 9kor ébredt fel Kép Tegnap azt hittem, hogy valami baja lesz, olyan kis bágyadt volt, meg karikásak voltak estére a szemei, meg én melegnek éreztem, de a lázmérő szerint csak 36,9 volt, viszont cserébe jól lekakilt mindent a lázmérés után Kép Ma már helyrejött, lehet hogy csak ezeket a hülye frontokat nem bírta.

Szöszi: Kép Szóval este Kata pucérkodik Kép A keresztelős képeken nagyon szép Balázs! Torta Kép Tudjátok már, hogy mikor jöttök októberben? Reggeli kaka Kép

Zsuzsa: nálunk ma reggel csak a macska meg én voltunk fent, a többiek mind később ébredtek Kép

Süncsi: én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elutazni, pedig nagyon vágytam rá Kép De ma végre sikerült cipőket, csizmákat venni a lányoknak, és még nekem is vettünk egy cipőt Kép

Anikó: nagyon szépek a gyerekeid Kép

Bori: igen valahogy így értettem, hogy ha hétvége akkor gyerekestől, apástól jó nekem Kép Apa jól bírja az ilyeneket, már edzett, sokat találkoztunk még régebben egy másik fórum társaságával. És ha hétvégén lesz, akkor vinném a nagyokat is, persze. Többiek akiknek vannak nagyobbjai, ti hoznátok őket? De ahogy nézem egy vasárnap és egy szombat esik bele Süncsiék itthon tartózkodásába.

Orsi: kb mennyi időt van fent fürdés után? Megpróbálhatod esetleg felébreszteni egy kicsit hamarabb (ilyenkor volt nálunk az, hogy Kata szinte végig aludta a fürdést), ha nagyon mélyen alszik, akkor úgyse fog sikerülni Kép Az ilyen picurok hihetetlen gyorsan hozzászoknak egy-egy biztos ponthoz a napjukhoz. És ha sikerül nagyjából ugyanakkor fürdetned esténként, azt nagyon hamar megszokja, és talán könnyebb lesz elaltatni is.

Kika: Anna súlya tök jó Kép megnéztem a képeket, nagyon szép a kislányod!

Kátolyi: nem értem miért ítéltek el benneteket, de komolyan. Szerintem tök jó, hogy megszületett a babátok Kép Háton-hason alvás: a két nagyobb lányom csak háton, Kata viszont csak hason tud aludni, ajánlások ide vagy oda.

Nalika: pamperst mi se szeretjük. ÉjszakaKép

Szilvi
lino

Sziasztok Mamik!

Teljesen kivagyok. Második napja nem alszunk éjjel. Evés után legalább 1,5 ora amire Bence el tud aludni. Semmi sem jó neki.
Ma vettem Infacol-t, remélem segít mert már a sírógörcs határán állok.
Nincs valami jó ötletetek?

A tali nagyon jó lenne.

Puszi: Maci
maci2

SziasztokKép

Kika, KátolyiKép Üdv.

KátolyiKép
Én meg azokat ítélem el, akik ezért elitélnek! Nem lehet, hogy inkább csak irigyek rátok a szép picurka miatt???Kép Egyébként meg ne törődj velük (mondani könnyű), a lényeg, hogy boldogok és egészségesek vagytok!

OrsiKép
NyüglődésKép Nálunk is van estefelé, de a fürcsi után megnyugszik és kajó után el is alszik rögtön.

SüncsiKép
IrigyellekKép Nagyon szép helyen voltatok!

Szilvi, NalikaKép
PampersKép Próbáltam a Liberot is, lehet, hogy velünk van a gond. Érdekes de nálunk sose a derékrésznél folyik ki a kaki, hanem a combjánál és mindig csak a bal combjánál, hihetetlen! Ma pl. úgy összerottyantotta reggel magát, hogy a háta közepétől a hasáig mindenhol kakis voltKép Jót mosolyogtam szegénykémen, de annyira édes volt, ahogy nagy szemekkel ártatlanul lesett rám pelusozás közben!Kép

Na közben csemetém vígasztalásra szorult, most épp rátalált a kezecskéjére, cuppog rendesenKép

Kaja: Mostanában evés közben olyan, mint a sajtkukac, izeg-mozog elég a szájában tartani a cumit. Amikor felveszem böfizni, akkor meg elalszik, úgy kell sokszor "belecsiklandozni" a kaját, vagy "kicsiklandozni" a böfit, mert mindig elalszik. Szerintetek miért csinálja??? Ha meg leteszem aludni, akkor 5 perc múlva már reklamál a többiért. Éjszaka már elvesztettem a türelmemet, beraktam a kiságyba és a fejemre tettem a párnát, vártam a bőgést, de elmaradt, aludt a szentem. Nevessetek ki, de olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy reggel a kajánál bocsánatot kértem tőle, és csak nézett rám nagy szemekkel (szégyeltem a pofámat rendesen).
Van olyan, hogy amikor elalszik kaja közben és próbálom ébresztgetni, megfogom a kezét és húzom, ő pedig húzza vissza, de továbbra is úgy szuszog, mint aki alszik és nem hajlandó a szemét kinyitni és enni tovább! Szimulál???KépKépKép
Szerintetek mit csináljak?

Ja, a legjobbat nem is meséltem, voltunk a gyerekorvosnál tápszert iratni és ha már ott voltunk akkor megmérte a leányzót (ki szokott jönni mindig) és két hét alatt 60dkg-t híztunk. Szerintük ez sok és a héten már ne emeljem az adagját.(Hozzáteszem, hogy ruhástól mérték, ráadásul utána rögtön jöttünk haza, kicseréltem a pelusát, tele volt pisivel!)A doki mérése szerint 4,6kg, én minden este mérem fürcsi előtt, nálam 4.4kg, akkor most melyikre alapozzak? A dobozon szereplő leírás szerint most 130ml-t kellene ennie, ha a súlyát nézem, akkor pedig 86ml-t, ő 90ml-t eszik általában. Mondták, hogy teáztassam ha ezen felül még kér kaját (szokott kapni, amikor szomjas, olyankor a tápszert nem fogadja el, csak a teát), de szerintem teából kb. 2l-t kellene meginnia, hogy elteljen vele.
Mindegy, nem érdekel ha éhes kap kaját és kész!

Most el, mert reklamál a drágám és közben épp az apját pofozza!KépKépKép

Melinda
Bnm

Sziasztok!

hasfájós babáknak:nekünk a védőnő és az orvosunk a kamillateát javasolta (bár állítólag csak 4 hónapos kortól lehetne adni, és nekünk tényleg segített.

Zsuzsa:az együtt alvás nálunk azt jelentette, hogy a baba a mellkasomon aludt. Nem is lenne baj, mert én is tudok így aludni, körbebástyáztam magunkat párnákkal, hogy ne forduljak el és ő se essen le, csak nem hiszem, hogy jót tesz a gerincének. Az elmúlt két éjszaka viszont már a kiságyában aludt, remélem megszokta.

AnitaBori:köszönöm a tanácsot, nem tudtam, hoyg a másik orrlyukat be kell fogni, kipróbálom, hogy eredményesebb leszek-e. A Sterimart használjuk, illetve van Heim Pálos orrcseppünk.
Levente is venni akar motoros orrszívót, elvégre a porszívót nehézkes magunkkal hurcolászni.

Amatőr, Kika, BNM szóval a tápszeres mamák: nektek nem ajánlotta fel a védőnő, hogy kaphattok anyatejet? Elvileg lehet központilag kapni ha jól tudom a baba 3 hónapos koráig. Nekünk ajánlott a védőnő egy szomszéd utcai anyukát is, aki le akarja adni a tejét, de ha kérjük akkor nekünk adja (el). Mi mindkettőt megvétóztuk, mert nem szivesen adok semmilyen idegen tejet a babámnak a mai világban. A központi anyatej elvileg sterilizálva van valamilyen módszerrel, de akkor sem merek bízni benne.
A tápszer mennyiségének kiszámítására nekünk a kórházban azt mondták, hogy 120-150 ml/testsúlykilogramm naponta. Tehát a 150 ml nem a minimum amit meg kell ennie hanem a maximum! Mi ez alapján számítjuk a kajamennyiséget és így is szépen hízik a baba. És a tápszerrel jobban kell vigyázni, hogy ne etesse túl az ember a babát, mert székrekedése lehet, illetve könnyen tejfehérje allergia alakulhat ki tőle (ezt tegnapelőtt mondta a doktornénink, amikor mi is kikaptunk, hogy túl sokat hízott: 6 hetesen 3700 g körül volt, tehát 1 kilót hízott a születési súlyához képest.)

Anikó:gyönyörűek vagytok!

Kátolyi: nem írnád mégis le ide is a hasra-hátra fektetés pro- és kontra érveit? Nekünk is a hátrafektetést ajánlották.
Nem hinném, hogy klinikai eset vagy, a babáért ugyanúgy aggódunk mindannyian, függetlenül attól, hogy hanyadik gyerek, illetve mennyire késői.
Kicsit felháborodtam, amikor írtad, hogy sokan elítéltek amiért ilyen későn próbálkoztok a gyermekáldással, az ilyen embereket én megverném. Már azon is felháborodtam, hogy a mai orvostudomány mennyire kórosnak tartja ha egy nő 35 év fölött akar gyereket, pedig a mai diagnosztikai módszerekkel a problémák nagy része kiszűrhető. Az én Anyukám 39 éves volt amikor engem szült, és nincs semmi bajom. Szóval röviden mi együtt örülünk veled, hogy végre van egy babád!

Panó:keresztszemes oldalt megadnád?

Megyek helyszínelőket nézni, Marcus most a papáján alszik, de sokkal jobban el is fér raja mint rajtam Kép

Jerry
jerry

Helló lányok, itt az esti műszak jelentkezik.

Kölkök megfürdetve, megetetve, letéve, elaltatva.
A "nagy" remélhetőleg már csak reggel kel, a kicsit most tettem le, bízom benne,hogy van pár órám szundizni. A mai napunk elég vacak volt, nem is részletezem. Úgyhogy örülök, hogy ma este kegyesek hozzám az istenek. Kép

Panó: mail jött, ment. Kép

Lino: Férj otthon van? Pusziözön!

Orsi: Gergő nem fogadta el a cumit, már nem is próbálom. Én biza mellre teszem ha már semmi sem segít, attól tuti megnyugszik. Arra a cicire szoktam visszatenni amiből utóljára evett, azon nyugodtan elcumizgathat. Én úgy vettem észre, hogy ez nem befolyásolja a hasfájást. Nálunk ez egyre ritkább, pedig eszek olyan dolgot amit nem lehetne, igaz keveset. Én már jó ideje nem adok semmi csodaszert neki, mert azokkal se volt jobb. Mindenesetre a tápszeres babák is hasfájósak, szóval lehet, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítunk annak mit eszünk...

Süncsi: nagyon csini vagy, én meg irigy. Kép Andriska tündérien mosolyog. Kép A táj gyönyörűűű!

Swen: nem kaptam mailt, mikor írtad? Megpróbálok összehozni neked egyet, jó? Kép

Amatör Hajni: miért paráztál be a hasonalvástól pont most? Nekem egyik se hajlandó háton aludni...

Rita: jók a képek, Lili igazi hajasbaba! Kép

Nalika Hajni: vasárnap mikor jó nektek? Mi délelőtt sétálunk.

Zsuzsa: már növögetek a feladathoz... A táblázatod jópfa nagyon. Kép

Zita: tali: nekünk a hétvége jó és én szivesen vinném a Danit is és férjuramat is.

Bori: puszi. Kép

Jerry: nekem is kézibabám van. Ne feledd, ez az idő hamar elmúlik ám. Addig kell velük babázni míg lehet. Kép

Szöszi: jók a bizonyítékok a kersztelőről. A mailt megkaptad a múltkor?

Anikó: jó, hogy megvagy. Képek: Kép

Kika: üdv közöttünk. Kép

Na csajok most el, magam is megfürdetem, elaltatom.

Linda
bellana

Hello lányok, itt a reggeli műszak jelentkezik!

Süncsi!
Tegnap elfelejtettem, pedig annyira koncentráltam, de azért így utólag nagyon boldog névnapot kívánok!

Linda!
Nagyon ügyes voltál tegnap este!

Jerry!
Itt van az a bizonyos kínai oldal:
http://www.meilaodiy.com
Regisztrálni kell, csak akkor tudsz mintákat letölteni. Most hirtelen nem emlékszem hogy is csináltam, de nekem is sikerült, pedig nem tudok kínaiul! Ha nem sikerül szóljál, megpróbálok segíteni.

Most mennem kell, vár az ovi!
Puszi mindenkinek!

Panó
panó

Zsuzsa!

Boldog névnapot Zsófinak!

Üdv:

Zita
pzita

Bronz???

Edina most éjjel is aludt, és ma csak 1/2 8 után keltek Kép

Köszi Zita! Bár asszem mi a májusit fogjuk majd tartani!

Most hamarosan megyünk Tescozni, de majd jövök!

Zsuzsa
zerko

SziasztokKép

Még nem reggeliztem, de muszáj írnom, mert este is akartam, de már nem jutottam ide.
Esténk ugyanolyan volt, mint eddig mindig annyi különbséggel, hogy nem lehetett Mókuskámat cumival sem megnyugtatni, úgyhogy este 9-től másfél óránként volt szopcsi, de szerencsére nem kezdett el fájni a hasa! Éjfélkor volt az utolsó, az után sikerült kiájulnia, igaz nem büfiztettem, nehogy felébredjen. Hasra fordítottam és onnantól aludt fél 6-ig! Megint 5 és fél órát kibírt és ebből ötöt aludt is! Akkor szopizott és sajnos 6-tól, mikor befejeztük másfél órán keresztül ide-oda tekergett, közben aludt, de nemm igazán jól.Kép Én meg simogattam a hátát, úgyhogy én is csak el-elszunyókáltam. És közben jó nagyokat pukizott, de kaki nem volt. Aztán 8-kor ciciztünk és most alszik a Drágám.Kép Szóval mindent összevetve az éjszakák legalább jók a ramaty esték után! Ez is valami!Kép És egyre hosszabb időket bír ki éjjel, úgyhogy reménykedem!Kép A nehéz estéket meg egyszer majd csak kinőjük!

Panó
Tegnap este akartam írni, hogy én is nagy kézimunkázó vagyok, én már mindent kipróbáltam és nekem is a keresztszemezés a kedvencem, igaz a gobleint is szeretem! És akartalak kérni, hogy írd meg az oldalt, erre reggel itt van!Kép Köszi! Én is megpróbálok regisztrálni, igaz időm nem tudom mikor lesz, hogy hímezzek.Kép

Linda
Köszi amit írtál, tegnap este ez adott erőt, hogy nem görcsöljek a másfél óra miatt és végül is nem is fájt a hasa! Egyelőre még picurka, gondolom normális, hogy még néha össze-vissza eszik? De azért mikor elfogadja a cumit, akkor tuti nem éhes, akkor nem adok cicit.
Remélem jó éjszakátok volt! Sikerült elaltatnod magad?Kép

Bori, Swen, Rita, Lino, Szöszi, Zsuzsa, Zita, Anikó és mindenki, aki most nem jut hirtelen eszembe:
PuszikaKépKépKép

Orsi

avocado

Melinda,
Anna nekem is néha belealszik az etetésbe, elég brutálnak hangzik tudom, de nekem a kórházban ezt ajánlották és tényleg bejön: ha megcsavarod egy picit a nagy láb ujját akkor felébred. Amúgy a doki nénink is így ébreszti amikor kijön vizitelni és még nincs fent a manó.

Jerry,
A 150 ml tuti, hogy testsúly kilogramm és a minimum ezt nemcsak a Margitos de a Madarászos dokik is így számolják és azt még elosztják az etetések számával. Tehát egy 4 kg-os babának ha tápszeres 4x150 mil-t meg kell ennie azaz 600 ml-t egy nap és ezt mondjuk ha hatszor eszik akkor 100 ml-re jön ki. Nálunk most jelenleg ez a helyzet. Anna 6 szor vagy hétszer eszik és kb. 95-105 között mozog a mennyiség. Amúgy mi is most emeltük nem rég az adagot 100 ml-re.
Anna kisebb súllyal született,így a doki szerint is 5 hét alatt majd egy kiló hízás teljesen normális.
Na most rohanos majd jövök.
Kika
kika

Panó
Nekem nem sikerül a regisztráció, valami nyelvcsomagot akar installálni, de az sem sikerül igazán. A párom meg egész nap nem lesz itthon, hogy segítsen. Nem tudom Te tudsz-e tanácsot adni, de ha nem, akkor talán Karcsi este megfejti nekem.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

3/4 órámba telt, hogy visszaolvastalak benneteket. Dolgozni ültem le, mert megyünk most délelőtt be a dolgozómba.
Nem tudom mennyit tudok írni, mert Kisdió bármikor felébredhet.

Kisfiam országos ismertségre tett szert: benne van a tegnapi Story magazinban! Úgy hívtak fel, hogy tudok-e róla. Én nem veszek ilyen lapokat. Anyukám küldte be a képet.

Na jó, ennyi volt, mert felébredt Mufurcka. Pedig szépen jegyzeteltem, kinek, mit válaszolok.Kép

Majd délután.

Pussz.

Ja, TALI: nekem is mindegy, hogy hétköznap, vagy hétvégén.

Kép
kisdió

Sziasztok!

Szep jo reggelt! Annyit irtatok tegnap ota, hogy nem gyozom olvasni. Kép Mi jol vagyunk, Lilinek kakival mar nincsen gondja. Attertunk a napi 3-4 adaghoz. Most mar nagyon jol van. Tegnap hihetetlenul jo napja volt, aludt, fenn volt, mosolygott, rendkivul sokat beszelt es egyaltalan nem nyugoskodott. Mar kezdi megfogni a targyakat. Meg nem tudja megtartani, de ha veletlenul hozzaer a kezehez, akkor megfogja es a szajahoz emeli, majd ha tudja bekapja. Kép Ugyhogy most mar minden jatekat kore teszem es kepes ellenni orakig, hogy probalja oket megfogni es a szajaba venni. Es ha melle teszek egy macit, akkor oriasikat tud vigyorogni. Beszel hozzajuk is.
Tegnap itt volt a baratnom, illetve kolleganom. Elhozta a kisfiat aki 1 honappal idosebb a Lilinel. Nagyon jol elvoltak a babak, nagyokat setaltunk es jol ereztuk magunkat. Kép Lathatjatok a kepen. Kép
Kolleganom meselte, hogy bent volt a Cora-ban megmutatni a babat a kollegainkank es talalkozott egy harmadik kolleganonkkel, aki nalam 1 honappal fitalabb terhes volt. Kislanyt vart o is. Megkerdezte tole, hogy hol a baba, latja lapos a pocija es hogy hogy dolgozik olyan pici baba mellett, erre a valasz az volt "Mi nem voltunk olyan szerencsesek mint ti." Kép Kiderult, hogy a szules elott 2 hettel a koldokzsinor tekeredett a kislany nyakara es nem elte tul. Kép Ne haragudjatok, hogy ezt leirtam, de muszaj volt kibeszelnem magam. Kép Nagyon megrazott a dolog. Kép En nem ertem ezt, hogy hogyan lehetseges ez a dolog a magzatvizben. Hiszen ott lebeg minden. Azt hittem csak szuleskor all fenn ez a riziko.
Azert is irtam le ezt nektek, mert tanacstalan vagyok. Mar majdnem irtam ennek a kolleganomnek, hogy mi van vele, de nem merek. Szerintitek irjak neki? Csodalom benne, hogy 1 honap utan kepes volt visszamenni dolgozni. Talan ezt is kell tenni.

Na hogy valami vidam is legyen. Kep Lilirol es baratjarol. Kép
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita,
ne is csodálkozz, hogy nagyobbnak nézik Lilit. A kép alapján nem őt gondolnám fiatalabbnak. Kép
Borzasztó, ami a kolleganőddel történt, főleg nekünk akik boldogan babázunk, rossz ilyet hallani. Kép

Panó,
köszi az oldalt, regisztrálnom sikerült, de a mintákat nem találom. A kínai karaktereket nekem sem sikerült letöltenem, de néhol bejön angolul is.

Linda,
nem tudom, hogy alszik a kislány, így nem tudok még órát mondani, hogy mikor megyünk. Most pl. este 11-től fél 10-ig aludt. Kép

Anita,
képzeld kaptunk ajándékba egy Asso cipőt a főnöknőtől. Kép

Kisdió,
ez nagyon korai kép, még a szülőszobán készült?
Nagyon hamar bekerültetek az újságba! Mostani képen is lehet vhol gyönyörködni?

Zsuzsa,
ma reggelre elég szép lett a popsija a nagy alvás után. És Edina popsija hogy van?

Szilvi,
akkor úgy látszik a lányok nem bírják a Pamperst, a fiúknál nem volt ilyen gond. És ti milyen pelenkát használtok?

Süncsi,
én is azon gondolkoztam tegnap, hogy kit hívnak Editnek de richtig nem jutott eszembe, mert nem használod. Utólag is sok boldog névnapot!

Kika,
az Anna nagyon szép név, de nálunk kilőve a nővéremet hívják így. Kép

Szöszi,
köszi az infót, akkor lassan elintézem. Csak a nővéremmel kéne egyeztetni, mert a 4 éves kislánya sincs még megkeresztelve Kép De a kinézett kereszmamájuk se, nem tudom vállalja-e így az atya, sztem nem. Gratula a kis keresztényhez! (ha már tegnap elfelejtettem)

Hajni
nalika

Zita,
nekem 5 v. 6 könyv kivételével megvan az összes magyar nyelvű AC. Mostanában nincs energiám belefogni az olvasásba, pedig már angolul is olvastam egy párat. Hát mit mondjak néha fantasztikusak a magyar fordítások! Olyan sületlenségeket írtak, biztos nagyon siettek vele.
Ja és videón is gyűjtöm őket, meg most már DVD-n is.
Egyik volt kollegám is a falutokban lakott, azért emlékszem rá, mert furcsa neve van Kép

Egyébként kinél melyik pelenka jött be? Nálunk a Huggies az illatmentes törlőkendőjével. (most nyertünk is egyet a Dm-ben, még Tomikám bugyipelusával Kép )

Hajni
nalika

Sziasztok,

legelőször is a találkozóról:

a helyfoglalás miatt el kellene döntetnünk, melyik hétvégi nap jobb a csapatnak: 17.vasárnap vagy 23. szombat? (úgy tűnik, hétvége lesz, mert eddig szinte mindenki arra voksolt inkább)(Rita, remélem, meg tudod majd szervezniKép)
Ezt jó lenne vasárnap estig eldönteni, mert Zita hétfőn be kellene menjen leelőlegezni a dolgot.
Kérlek, írjátok meg mielőbbKép

Süncsi,
én nem is figyeltem, hogy Sün-nap volt tegnap - szóval azért boldog névnapot így utólag is.
Tehát Andriska szeret pucéran rendetlenkedni... Hmmm. Dorka is...Kezdem félteni a kislányomatKép

Linó,
Dorka is tegnap nagyon karikás volt estére, és mint írtam, nyűgös is volt, elég nehezen ment az esti altatás is, volt vagy egy fél óra, mire Karcsi le tudta tenni. Viszont aludt 5-ig, akkor szopi, aztán 9 előtt ébredt.
És mi is melegnek éreztük tegnap! És nálunk sem volt láz, éppen 37 volt...
Most egyébként békésen alszik. Végignézte a kiságyából, amint kitakarítottam a szobájukat, majd vekengeni kezdett, kivettem, megringattam, visszatettem, cumi be, pillák le, elaludt 2 perc alattKép
Azt határoztam el tegnap este, ma addig nem kapcsolhatom be a netet, amíg a te leveledet meg nem írtam végre...Aztán tessék...
A talira biztosan viszem Danit, és Zitával főleg a nagycsemeték miatt gondoltuk, hogy a Mikkamakka szuper lenne.(az ötlet gazdája egyébként Zita)
Viszont Apa nálunk ilyenre nem kapható...Elég zárkózott emberKép

Hajnimaci,
tutti hasfájás miatt volt nyűgös a kicsi fiad? Na, és használ az Infacol?

Melinda,
bocsánatkérésKép A lányod biztosan értékelteKép

Jerry,
kiságyKép megszokja, ha nem is rögtön...
A porszívós orrszívó szerintem azért nem annyira praktikus, mert ha este-éjjel kell bevetni a szippantást, az nemcsak a kicsit zavarhatja, hanem a szomszédokat is...

Linda,
ügyes vagy!!! Tíz órakor már készen voltál mindennnel...Az egész jó idő két lurkónálKép Megfürdetted magad? Én tegnap gyertyás fürdést rendeztem, amíg Karcsikám altatottKép

Orsi,
örülök, hogy egyre hosszabbak az éjjeleitek...Egyre jobb lesz, mégha néha vissza is térnek a nyűgösebb órákKép

Kika,
tetszik ez a lábbujj-csavarintásKép Nem hangzik brutálisan, mert gondolom, érzéssel csinálodKép

Zsuzsa,
puszi neked is. Azért még a tali előtt eljöhetnétek ámKép

Kisdió,
StoryKép Anyósomnál majd meglesem...

Rita,
Dorka is 1-2 hete nyúl dolgok után, és ha megkaparíntja, nyomja be a szájábaKép Pl. a kedvence a szopis pelus, azt szereti nyammogniKép
FotóKépKépKép
KolléganődKép Szerintem nagyon jól tette, hogy visszatért a munkájához ilyen hamar. Emlékszem, a topik indulásakor valaki szintén írt egy ugyanilyen esetetKép
De a mi babáink ,mind egészségesek, hála az IstennekKépKépKép

Tényleg, Chello-val beszélt valaki? Azt hiszem, rá is csörgök.

Panó,
pusziKép Az új babák beférnek még a táblicskuba...? Ha nem gond nekedKép

Csók
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Csak gyorsan, egy kézzel!

Nalika, Orsi!
Nalika, akkor elmondanád Orsinak hol kell regisztrálni? Most nincs időm keresgélni. Ha már regisztráltál, akkor az oldalon a bal felső sarokba beírod felülre a felhasználó neved, alá a jelszó és katt a bal oldali kis kriksz-krakszra. Akkor bejön egy új ablak, amin a lap teteje táján egy zöld sávban a kiriksz-kraksz után ott van zárójelben, hogy Cross Stich és ott vannak alatta a kategóriák. Az én kedvenceim az animals, cartoons és a landscapes. Ha ezekre kattintasz, ott van több oldal minta. Mindent le lehet tölteni, csak van amelyikért virtuális pénzt kell fizetni, de rögtön a regisztráció után van azt hiszem 200 virtuális pénzed. Pénzt úgy lehet szerezeni, ha te is írsz az oldalra, hogy köszi a mintát vagy valami ilyesmit. Én angolul szoktam, de lehet akár magyarul is, legfeljebb senki nem érti. Ja meg úgy is lehet pénzt szerezni, ha te is raksz fel mintát, de olyat én még nem csináltam!
Remélem így már sikerül neked is meg Orsinak!

Most muszáj mennem, Beni nagyon reklamál!

Panó
panó

Bori!
Nekem mindegy melyik hétvége!
Én megpróbálom apát rábeszélni, hogy jöjjön velünk, de ez nálunk is nehéz ügy lesz.

Lányok!
Linón és Lindán kívül hoz még valaki apát?

Kátolyi, A.Hajni, Kika!
Ha megírjátok mikor születtek a babáitok, hány grammal és hány centivel, akkor beraklak titeket a táblázatba. Ja és a babák neve is kell!

Panó
panó

Ezt nem teljesen értem, én írtam már üzenetet (elég hosszútKép) és láttam is, hogy elküldtem...Most meg sehol, hiába frissítgetek..

Beszéltem Chello-val, Noéminek nagyfokú refluxa van, mostmár kap gyógyszert, úgy tűnik, máris jobban van tőle, kap a nyelőcső-fájdalomra is valamit...Ramóna viszont totálisan ki van készülve a házi rendtől, a nővérek iszonyatosak és rosszabbak, mint a katonaságnál. Chello-nak jó néhány vödör könnye elhullott már bentKépKépKép De a lényeg, hogy megvan a baj forrása, és talán máris jobb a kicsinekKép Addig kell bentmaradniuk, amíg Noncsi súlya be nem indul rendesen. Persze a stressz nem tesz jót Ramcsi tejmennyiségénekKép
Na, most ennyit.

kéretik tehát szavazni:

17.vasárnap
vagy
23.szombat!!!!
És de. vagy du.? A gyerekeink úgyis össze-vissza alszanak, így biztosan kompromisszumot kell majd kötnünkKép
Döntsük el vasárnapig, hogy Zita hétfőn leelőlegezhesse a helyet.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Már írtam, hogy a dátum nekem mindegy.
Nekem jobb lenne délután.

Panó
panó

Bori!

Én is a délutánra szavazok, mert a pestiekhez képest nekünk még van +40 km-erünk. Így tízre is csak úgy tudnánk odaérni, ha hajtanám reggel a gyerekeket. Apáról nem is beszélve, aki ilyenkor szokta megpróbálni a hétközbeni ötös kelést kipihenni. Dátum meg mindegy. Nem tudom, hogy Swen hogy jön, de ha nem alszik Pesten, akkor nem hiszem hogy Szolnokról túl hamar fel tudna érni. De persze erről majd nyilatkozik ő.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Tali: nekem mindegy, de talán inkább a szombat, és inkább délelőtt!

Chelloék: nagyon suzorítok nekik, majd én is hívom Ramónát...

Tápszer: nekem ugyan csak ZSófi volt tápszeres, de én is úgy tudom, ahogy Kika írta! És most a kórházba is ezt mondta nekem a dokinő! De megjegyzem, hogy Edina ugyan anyatejes, de nem eszik ennyit! Mondjuk neki a súlya így is nagyon nagy, és hízik igy is éppen eleget! Az anyatejek kalória tartalma különböző!!!

Anita: Igyekszünk majd, de tudod, nem ígérek semmit!

Nalika: popsi Kép
Köszi kérdésed, az övé tökéletes! Tökéletesen hurkás és husi Kép
Zsófié nem volt az anno!

Orsi: 5.5 óra már nagyon jó! Azalatt te is szunyálhatsz egy jót! ÉS azalatt tuti leürül a fiatok gyomra is! És az fontos a hasfájás miatt!

Pano: te nagy ovis Kép
Regeli főzés: KV, tea. slussz!

Jerry: a mellkas az gáz! De remélem, most tényleg rendben lesztek. Kép

BNM Kép vigyázzatok magatokra Kép

Maci-Hajni: nem esztek túl sűrűn??? A kaják kezdete között van minimum 2,5 óra, de inkább 3??? Mert akkor keveredik az emésztett, és az emésztetlen kaja, és az csinál hasfájást!

Lino: Kép hogy vagytok? Apa van?

Kika: én csak várok, és várok...

Kátolyi: kor: baromság!
oldalt szerintem is jó, de tudod, hogy a bal oldalára kell tenni???

mindenkinek szép 7égét! itt a nyaram Kép

Zsuzsa
zerko

Ha délután, akkor nálunk alvás van 1-3 között!

Zsuzsa
zerko

SziasztokKép

Gyorsan írok, hogy még le tudjak pihenni Mókuskám mellé!

Rita
Borzasztó ami a kolléganőddel történt! Belegondoltam, hogy Gergőnek is egyszer rajta volt a köldökzsinór a nyakán, még akár velünk is megtörténhetett volna!Kép De jobb ilyenekre nem is gondolni! Azt hiszem jól tette, hogy visszament dolgozni. Én sem tudnám, hogy felhívjam-e, vagy ne, úgyhogy nem tudok tanácsot adni Neked.Kép
Tegnapi szuper napotokKépKépKép Ránk pont fordítva hatott a front, elég nyűgös nap volt.

Panó
Köszi a tanácsot, megpróbálom megint a regisztrációt.

Bori
Én még nem tudom, hogy tudok-e menni, de ha igen, akkor a dátum tök mindegy és én is délutánra szavazok. És ha megyünk, akkor szerintem én is viszem Karcsit.Az komplikálja a dolgokat?

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

Avocado, Süncsi! E-mail ment ma délelőtt a férjem irodájából, remélem megkaptátok. Ez is csak egy elmélet a sok közül, de elég meggyőző.
Szerencsére nem kellett kipróbálnom.

Anitabori! Az én kislányom un. nyügis volt tegnap mint a tiéd. Úgy látszik ez nem volt a mazsik napja. Remélem ma simábban telik a napotok.

Jerry: Tegnap Zerkonak 14.58-kor megírtam a választ. Zerko szerint marhaság.

Zerko: Remélem igazad van!

Pano: A kislányom Laura Zita, július 30-án született, 2750 grammal és 54 centivel.

Most készülnöm kell, mert hétvégén még lemegyünk egy kicsit a Balcsira. Remélem Mazsi jól bírja majd a strapát.

Mindenkinek kellemes, nyugis hétvégét!

Kátolyi
kátolyi

Nalika
Nekem nem tudom miért nem sikerül regisztráltatnom?Kép Nem csinálnád meg nekem is? a nevem lehet avocado és a jelszó is. Az emilcímre meg bkarcsi@hotmail.com-ot írj már be. Emlékeztetőnek meg akármit, az úgysem érdekes. Úgy megköszönném!Kép Nem tudom miért, de nekem nem megy.Kép

PuzsiKép

Orsi

avocado

Kátolyi
Köszönöm az emilt,de sajnos nem lehet elolvasni, gondolom a scannelés miatt.Kép De nagyon kedves vagy, hogy ennyit törődtél a dologgal, fénymásolás, scannelés és levél! Köszönöm szépen!Kép Remélem egyszer majd hozzájutok valahogy, igaz az is lehet, hogy addigra Gergőnek már nem fáj majd a hasa.Kép

Puszi és jó Balcsizást!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Anita: Jo nekem is a hetvege es delutan. En inkabb a 23.-ai Szombatra voksolnek. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Anita: Jo nekem is a hetvege es delutan. En inkabb a 23.-ai Szombatra voksolnek. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Képzeljétek, ma Apa egész nap itthon van. Mondtam neki, legyen egy kicsit a manóval, én addig kitakarítok. Megyek be hozzájuk 15 perc múlva, erre mind a kettő alszik. Hát ennyit a munkamegosztásról. Kép

Voltunk reggel a védőnőnél, Bálint 4600 g. Nem semmi! Kép

A találkozóval kapcsolatban nekem teljesen mindegy, bár Bálint általában a délutánokat jobban bírja.

Panó: küldök mail-t az adatokkal.

A tápszert meg azért kérdeztem, mert manócska sokkal többet eszik, mint a "hivatalos" adag. De nem igazán tudok vele mit csinálni, ha éhes, a teát sem hajlandó meginni.

Puszi mindenkinek.
Amatőr

Orsi,
megcsináltam. főoldalon beírod, utána nyomj entert, akkor belépsz. utána kövesd Panó utasításait, hátha sikerül Kép

Anita,
tulképp mindegy, hogy melyik nap. csak nekem szombatonként fél 5-től fél 6-ig csillagkapu van
mivel eddig minden rész megvan ezt sem szeretném kihagyni. és apával mennénk. bocs de egykezezek és nehéz a nagybetűk váltása.

Hajni
nalika

Nalika
Nagyon szépen köszönöm!!!Kép Megyek is letöltögetni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Tali: nekem is mindegy a nap, de ha szavazok, inkább szombat. Időpont meg inkább közelebb a délhez, hogy valami normális időn belül még haza is érjünk.

A tegnapi napunk szuper volt egy kaka éjszakával. Botond egész nap csak evett meg aludt, viszont elmaradt a kaki, ami miatt éjszaka olyan nyugtalanul aludt, hogy amikor fél négykor bementem betakarni -ki kellett mennem ugyanis pipilni- fel is ébredt és persze csak szopival aludt vissza négykor. Én kb. fél ötkor tudtam visszaaludni, majd fél hatkor a párom készülődésére ébredtem, mert menz melózni. Elaludtam fél hétkor, mire Manócskám kelt hétkor. Kajált, majd nagy sírás-rívás poci ügyben, mire főztem neki olyan Mecsek teát, s végre tízkor sikerült a nagydolog! Akkor meg már indultunk volna sétálni, erre teljes szervízt kellett alkalmaznom, mert akkora adag volt a pelusban, hogy a háta közepe is tiszta kaki volt!Kép Utána aludt egyig!!!, én viszont kaját csináltam és hulla vagyok.Kép Ezek a rövid visszaalvások nekem sokkal rosszabbak, mintha vissza sem feküdnék. Na remélem mára minden okés lesz. Jó hétvégét mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Tali nekem is jó,a lényeg,hogy hétvégén legyen.Mind az öten mennénk.Megint csak ennyi,mert Bömbike a kezemben,és már hulla vagyok.Reggel 4 óta fent vagyok,és most is fél 2 óta sétálgatok Vele,de így is sír.Ha megetetem,akkor meg egy csomót hány.

Puszi Nektek,Anikó

de messze van még az az október....
vakili

Sziasztok!

Na. Akkor most teleírom a képernyőtöket! Kép

Tegnap voltunk a klinikán. Nagyon kikérdeztek, jól megnyomkodták szegény gyereket és megállapították, hogy hasfájósabb a kelleténél. Így hétfőn "befekszünk" reggeltől estig, és megnézik, ahogyan szopik, mennyit szopik, mit csinál, hogyan nyűglődik 2 szopi között, mikor bukik, milyen a kaki, engem is kikérdeznek kaja-ügyileg, megnézik a tejcsit.
Szerencsénkre nálunk azért nem olyan komoly a baj, mint Chelloéknál. Szegény Chellot sajnálom, hogy nekik ilyen komoly a baj, de most már mindkettőjüknek jobb lesz!

Azért eléggé kivagyok, mert most már 10 napja sír reggeltől estig. A legrosszabb, hogy most már nem mindig összeszorított szemmel sír, hanem néz rám (egyenesen a szemembe), és keservesen sír. Én meg nem tudok rajta segíteni.
AmatőrHajni: te hogy tudod megteáztatni a gyerkőcöt? Nekem nem sikerül. Se kiskanállal, se cumisüveggel. Egyszerűen az első kanál, vagy korty után üvölt a gyerek. Nem hajlandó meginni.

tegnap délután voltunk dokinál. A gátam kinézetével nem voltunk és nem is vagyunk megelégedve. A doki is elismerte, hogy tényleg úgy néz ki, ahogy mondtam, de még sokat fog változni.
A mensim nem mensi, csak még a szülés utáni vérezgetés. Egyébként lassan 2 hete már csak sárga folyásom van.
Nem tudom már ki mondta, hogy gyógyszert azért nem irított fel, mert az elapasztja a tejet. Én kikérdeztem a dokit erről. Azt mondta, hogy azt a fogamzásgátlót direkt szoptatós kismamáknk fejlesztették ki. Nincs benne ösztrogén, ami a tejtermelést gátolja, csak progeszteron.
Egyelőre itt a recept kiváltatlanul.

Hát akkor tovább.
Minden új emberkének üdv itt a topicon. Majd csak győzzétek olvasni a lányokat!Kép

Kátolyi, Anitabori: A gyerkőc megszólításánál legutoljára a neve jön a számraKép Minden más szokott nálunk is lenni. Apa legtöbbször Kolbászvirágnak hívja, én Mufurcnak. Kisdió még a pocakban lett, mert nem tudtuk még az elején, hogy fiú vagy lány.

"gondolatban mindenkinek válszltam, esküszöm" Süncsi után szabadon! Süncsi, ez a mondás benne lesz a "Legjobb mondások 2004" könyvbenKép

Anitabori: az én menyem november elején fog megszületniKép)

Süncsi: a bébiúszó szuper. Mondtam apának, hogy nekünk is be kell szerezni a fiúnak, mert igazi pasit csinál belőle.

Anitabori: szentendrei lángoso. Én csak egyet ismerek, az a HÉV-től nem messze, a patak partjához közel van.

Szöszi: Minden olyan kint, mint a cigi és a cukor! Szüleim, nővéremék Ukrajnába járnak. Mindenért.

Rita: kolléganődKépSzomorú nagyon az ilyen.

Hajni: az újságban megjelent képen Ákos 20 perces...Hót ciki...

AmatőrHajni: csecsemőhalálKép Nem csak Te vagy "hülye". Én is állandóan ettől félek, éjszaka óránként megnézem a gyereket (Ahelyett, hogy aludnék, ha már lehetne.) Bennem is állandó félsz van emiatt, de szerintem minden "friss" kismamában! Mi jövőhéten veszünk légzésfigyelőt...Kép

Orsi: ne keseredj el az esti műsortól! Mi már harmadik hete csináljuk, 10 napja ugye reggeltől már sír.Este rendszerint fél 6-6 körül kezdődik és kitart 10-ig! Most fél 8 van, és az írást fél 6kor kezdtem, de volt másfél órás szünetelés, mert a gyerek az én kezemben visított addig. Szó szerint. Már kész vagyok, és apával sem vagyok fényesen újabban.Kép
Tudom milyen rossz, mikor halkan beszélsz hozzá, simogatod a gyereket és az meg csak ordít és homorít, és fáj a füled az ordítástól. Én csak abban reménykedem, hogy talán még 6 hét...Kép

Cumizás: nincs valami kiköpésgátló cumi? A cumi hellyel-közzel megnyugtatja (inkább csak közzel, mert cumizás közben ugyan nem sír, de nagyokat nyög). Abban a pilanatban, amikor kiesik a szájából a cumi, máris üvölt. Gondoltam oda leukoplasztozomKép Vagy kalapgumival a fejére erősítemKép valamelyik nap volt itt apa barátja, itt röhögött a pasi, hogy gyerek a kezemben, egyik kezem (illetve ujjam) a cumin és semmi nem zökkenthetett ki, hogy elengedjem.Kép

Mikor megyünk gesztenyézni?Kép
Anitabori, AmatőrHajni: éljenek a pesti oldalon rekedtek!Kép

Tali: alkalmazkodok. Bármelyik időpont, bármelyik napszak.

Kátolyi: nekem is megvan az "Újszölött a fedélzeten" c. könyv. Nagyon jó dolgok vannak benne, bár helyenként túl "modern" felfogású, de nekem sokszor hasznos.

Melinda: én tegnap este tettem a fejemre a párnát, miután kisfiam az esti 10 órás szopás után még negyed 12-kor is ordított. A karomban elaludt, letettem, abban a pillanatban nyöszi, majd sírás. Az utolsó alkalommal, mikor letettem (nem tudom már hanyadjára), átmentem a hálónkba, és fejemre tettem a párnát, hogy na akkor sírjál egy kicsit kisfiam. És lám 4 perc múlva aludt a mufurc Mufurc. (Megjegyzem, még egy percet vártam volna, hogy újból felvegyem, és a párna alól is hallottam, hogy mi az ábra.)

Na, lányok. Most befejezem.
Jó éjszakát mindenkinek. Pamának, papának, sarjaknak.

Kép
kisdió

Ja! És az én autómra is számíthattok a tali napján. Meg máskor is.

Kép
kisdió

Szöszikém,
merre jársz? A talival kapcsolatban mi a hivatalos álláspontod?

Zsuzsa,
jól van, jól van, türelmesen várok...
És ha a délutánt szavazzuk meg, ugye megoldod?

Kátolyi,
Dorka ma megint tündérbogár volt, egész nap gőgicsélt, énekelt, játszott a hangjával. Még a játszóteret is bírta 2,5 órán keresztül.
Tényleg, egy-két mondatra összesűrítenéd azt a bizonyos elméletet...?

Nalika,
csillagkapu?!?! hééééééé...Azért eljössz, ugye? Nincs egy rokon, barát, akire rábízhatnád a videókazettát?
Asso cípőKép És jó modellt kaptatok?

Panó,
én regisztráltam...Csak a mintákat nem találom, megvan odáig, hogy kiválasztom a témát (animal, stb.) aztán meg van egy felsorolás képek nélkül - de csak úgy, tallózni nem lehet a minták között? Így meg kell nyitni mindent, hogy lássam, mit kínál...

Swen,
már nagyon vártam, hogy jelezd szándékodat...Valamit csak ki kell találnunk, hogy ne érjetek túl későn haza...Aludjatok nálunkKép Még kiságyunk is van üres...
Kaka éjszakaKép Talán ma jobb leszKép

Kisdió,
remélem, valamit kitalálnak a kórházban a hasfájásotokraKép
Continuim-ot kaptál az orvosodtól, ugye?
KolbászvirágKépKépKép Nálunk is vannak "hasonlók", pl. csillagfasírt, Tarhonya Gizi (merthogy Dani fiam a Nokedli Huszár...), de legfőképpen MazsolkaKép
A pároddal vaszeg azért nem állsz fényesen, mert hulla fáradt vagy, kimerült és türelmetlen, igaz? Nagyon ügyes légy, ne engedd eldurvulni a helyzetet. Van nagyszülő a közelben, aki néha be tud segíteni?
LeukoplasztKép
Te is a babérjaimra törsz?!Kép (Nalika szerint ÉN fertőzöm a társaságot a grafomán vírussal...)

Linó kedves,
elkezdtem ma végre a levelet...Remélem, hétvégén megírom teljesenKép

Linda,
hogy vagytok ma? Ádi tud hívni naponta?

Anikó,
szerintem is messze van az október...meg is látogatlak hamarosanKép De vaszeg - ha nem bánnád - egy hétköznap mennék el inkább, Dorkával kettesben, de ezt majd telefonon megbeszéljükKép

Orsi
puszi és jó éjszakát kívánok nektekKép
Most behullok az ágyba.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Kisdió
Köszi a biztatást, akkor majdnem egy cipőben járunk, igaz nekünk többnyire csak az este ilyen nehéz. Most is ez megy, már ciciztünk is, de mikor abbahagyta ismét felébredt és megy a nyekergés, nem lehet megnyugtatni, ha cicit adok, akkor meg megfájdul a hasa.Kép így is már óránként szopott ma este.Kép

Különben ma délután 3 órát aludt Mókuskám és 3,5-et kibírt 2 evés között.Kép Azután viszont megint kamatostól visszavette ezt a pár óra pihenést tőlem, azóta is csak a cicin lógna, 3/4 órákat cumizott a cicimen, ha megpróbáltam kivenni a szájából akkor kitört a balhé.Kép Ráadásul próbáltam ugyanarra visszatenni, mikor túl közelinek éreztem a 2 evést és a sebes cicim teljesen kész van!Kép

Most megyek, mert nagyon kivagyok.

Jó éjt mindenkinek!

Orsi

avocado

Jo leszek aranyra???

Csak gyorsan, mert itt a 7vege, babusgatnom kell a parocskamat is.Na jo, nekem is jol esik.Kép

BoriKép
Hivatalos allaspont:eppen hogy lecsuszunk rola...Kép Tegnap egesz nap ezen keseregtem...23.-an meg Hevizen vagyunk, 17.-e meg tul korai, hogy felutazzak.Szoval, sajgo szivvel, es ez nem csak szovirag, tenyleg igy erzem, nagyon keszultem.No, majd legkozelebb!
Egyebkent, 3 ora az ut, nem veszes,mindig surun jartunk fel, csak most Apahoz meg az autohoz vagyok kotve, ezert ezutan ritkabban jarok majd arra.Kép

KisdioKép
Nana, a proddal a kapcsolatra tessek nagyon vigyazni, legyen csak fenyes, szoval fenyezgesd!!! Ez nem konnyu, de hidd el, a gond is kisebb, ha van kivel megosztani es egyedul sotetebben lat az ember mindent!
Nem valaszoltal a mailre, bar gondolom az3ert, mert nem volt idod!!! En is rohantam megvenni a Story-t! Valami kesobbi kepet nem talalt anyukad?Kép Egyebkent itt is aranyos, kismano!Kép

LinoKép
21-24 kozott vagyunk Hevizen, elotte is utana is 1-2 napot Godollon leszunk.Tologatunk egyutt valahol?

PanoKép
Ha az erdi rokonoknal megallunk Hevizre menet, akkor rad is csorgok es megpuszillak, ok?

Nalunk Apa Rotyogonek meg Rotyinek hivja Bazsot, mert ha kinlodik valamin, akkor nem sir, hanem rotyog...Kép Ezt annyit fujta, hogy felek rajta marad, en is igy hivom mar. Aztan neha Kisherceg,Kiralyfi, Gazember, Csibeszke,Paszulyvirag,Geza stb...Most, hogy mondjatok tenyleg a legritkabban BalazsKép

szoszi
szoszi

Bori!
Tallózni sajnos nem lehet az oldalon. Én júniusban jártam sokat ott, akkor nagyon klassz mintákat találtam, hogy azóta milyeneket raktak fel, azt nem tudom. Érdemes esetleg a régebbiek közt keresgélni.

Orsi!
Neked is sikerült?

Szöszi!
Akkor várlak Hévízre menet! Egyébként Linóék két házzal laknak arrébb, mint mi, úgyhogy hárman is tologathatunk. Csinálhatunk egy mini talit! Esetleg egy Dadoo-t is veszünk neked addigra, ha van még a Corában!

Mindenkinek szép hétvégét!
Panó
panó

Sziasztok!

Mi ez a hétvégi későig alvás? Kép

Mi bezzeg megint 1/2 7-kor keltünk. Bár szerintem nincs okom panaszra, Mazsola este 7-től aludt 1/2 4-ig, utánna 10 perces kaja, és csak 1/2 7-kor ébredt.

Most is alszik, bár a séta elején volt némi sírás, dehát hamar elfáradt szerencséreKép

Kisdió: én cumisüvegből itatom a teát is, pici cukorral és citrommal ízesítve, mert egyébként nem nagyon kell neki. A doki nénink szerint a cukor lazítja a székletét, úgyhogy inkább használ mint árt, persze nem egy kiló cukorral csinálom, citromlé is pár csepp, persze rendes citromból. Bálint csak akkor nem issza meg, ha éhes, de hát az ugye érthető.
Amit a gyerkőcöd csinál, az pont ugyanaz mint Bálint szokott. Iszonyú üvöltés, homorítás, semmire nem reagál. Bár nálunk ilyenkor általában éhségről van szó, és ha megetetem érdekes módon egyből elmúlik a "hasfájása". Kép
Persze, nálatok nem biztos hogy ez a helyzet.

Jó hétvégét mindenkinek.

Hajni
Amatőr

Sziasztok

Most csak pár sorra futja, mert mindjárt jön a gyerekorvosKép Réka 3 napja kinlódik, nem hajlandó enni (180fokos fordulat), csak a szokásos adagjának a felét (max 50ml). Utána elalszik, de negyed óra múlva kéri a folytatást, amikor meg adom neki fintorog és löki ki a cumit a nyelvével. Arra gondoltam, hogy már nem izlik neki ez a tápszer és azért eszi meg az 50ml-t mert nagyon éhes, azzal eltelik egy kicsit. Tegnap már végigtelcsiztem a környező gyógyszertárakat, hogy van-e Beba tápszerük, de a válasz mindenhol ugyanaz volt: országos hiánycikk.
Hallod ezt Jerry??? Csak nálatok ilyen ügyesek, hogy gond nélkül beszerzik. Szóval kiváncsi vagyok mit mondd a doki, mert van amikor bukik is vissza egy jó adagot, na nem mindig. (csak ha nem böfizik, mert elalszik).
Hiába ébresztgetem nem tudom felkelteni lábujjcsavargatás ide macerálás oda, semmi sem hat rá.

Na megpróbálom letenni, mert leszakad a kezem.

Furcsa nem? Négy nappal ezelőtt az volt, hogy sokat eszik, most meg nem hajlandó! Kép

Melinda
Bnm

SziasztokKép

Lehet, hogy mindjárt mennem kell, mert elég nehezen aludt el Prüntyőkém, 20 percembe telt letenni, most valami egészen idétlen pózban szunyál.Kép Ezért lehet, hogy hamarosan fel fog ébredni.Kép De valahogy most nem akart elaludni hason. A vállamon elaludt, aztán mikor letettem mászott jobbra, balra. Ezt 2x is eljátszotta!Kép De most úgy néz ki, hogy alszik, úgyhogy gyorsan írok.

Esténk éjszakánk, mint az eddigiek, csak most 4,5 óra volt a szopcsik között, így én csak 3-at aludtam, aztán meg megint a nyöszörgős alvása, amikor simogatni kell a hátát, úgyhogy ez az alvásmennyiség most kicsit kevés volt nekem. De itt a hétvége, ilyenkor jobban tud a család tehermentesíteni, talán délután tudok majd egy kicsit aludni.

Szöszi
Én itt lakom Gödöllőtől nem messze, esetleg mi is talizhatnánk, ha volna hozzá kedved! Mikor jöttök?Kép

Pano
Nalika regisztrált, úgyhogy sikerült bemennem, de még nem volt időm rájönni, hogyan tölthetőek le a képek. De már egy párat megnéztem.Kép Köszi!Kép

Melinda
Sajnálom a lánykád nemevését!Kép De csak kitaláljátok mi lehet az oka és visszaáll a rend!Kép

Amúgy ma nagyon kevesen járunk errefelé!

Rita, Swen, Zsuzsa, Bori és a többiek???
Merre jártok?

PuszikaKép

Orsi

avocado

7végi csemege:

[b] 100 No Komplett Falfirka

1.
zerko

Orsi, Nalika!

Például ilyesmiket találtam:

Kép

Kép

Panó
panó

Bori!
Ne haragudj, lefeljtettelek az előbb a megszólításból!
Meg ilyesmiket is találtam:

Kép

Panó
panó

Panó
És ezeknek a rendes mintája is ott van? És le tudod tölteni?

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?