Új privát üzeneted érkezett!

Tetőőőőt :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty te kis tetűtolvaj :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ez a süti nagyon jól néz ki,szeretem a kekszet is :oops: ,a túrót is :oops: és a vaníliás pudingot is :oops: ,meg amúgy mindent a mazsolán :twisted: kívül :!:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty, Betty!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

:lol: :lol: :lol:

Gabi
mazsi nincs is benne :shock: azt én is utálom egyébként :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Tudom,h nincs benne mazsi,csak azért írtam,h mindent szeretek,bármi jöhet csak a mazsola nem! :lol:

Nagyon ari az új avatarod :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita! Gabi! Millió drukk holnapra! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gyancsi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!

Suzy-Zsu!
Boldog névnapot lányok!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Drága Gabi
Nagyon köszönöm kedves vagy :!: nagyon drukkolok Neked :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++mikor mentek :?:

Ancsi
Boldogságos, vidámságos születésnapot kívánok!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu kismami
Kedves druszám, isten éltessen!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita! Gabi! Csuriban mindenem!!! :lol: És nagyon várom a híreket! :lol:

Gyancsi! Boldog születésnapot!!! :lol: :lol: :lol:

Suzy! Zsu! Nektek pedig boldog névnapot kívánok!!! :lol: :lol: :lol:

dejó, hogy ilyen boldogságos ez a nap!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ancsuka! Örülök, hogy minden ok volt, és nem éreztél semmit! :lol: Drukkolok, hogy két hét múlva zebrásodjál!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
Köszönöm kedves vagy :!: :wink:

Ranita
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++remélem mára jobban lettél :!:

És, akinek még kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Örömteli, vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
köszike az avatar dicsit...gondoltam kipróbálom a "reményt", hátha sikerben lesz részem általa :lol:
Gyere majd a jó hírekkel :!:

Zsu, Szuzy
nagyon boldog nevetek napját kívánok :!: Minden álmotok teljesüljön:
Kép

Gyancsi
neked ugyanezt kívánom, csak szülinappal:

Kép

Ranita, neked mára:
Kép
Kis tüszikéknek jó megtermékenyülést :!: Kép

Mindenkienk mennek a mai drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Szép napot :!:
Kép

betty615

Jo reggelt Mindenkinek!!

Ma en is ilyen koran itt vagyok :D Megyek viszaolvasni.....

KépKép
gyancsi

Betty
Köszi drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jajj de arik vagytok Lanyok, köszönöm szepen a szülinapi köszönteseket :D Hat beleptem en is a 30-asok taboraba :D
Kicsit fura, de mondjuk nem erzem magam öregebbnek, mint tegnap 29 evesen :D :D :D

Zsu- Suzy- Nagyon boldogsagos nevnapot kivanok nektek tiszta szivböl Kép

Betty- Jo az uj avataod :D

Gabi- Anita- Nagy Drukkhegyseg mara nektek Kép

Na meg csak eddig jutottam..... :lol:

KépKép
gyancsi

Hoztam nektek valamit, hamarosan jövök és olvasok.

Csernus doktor tíz szabálya

1. Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát. Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki. Önmaga előtt.

2. Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit! És tanuld meg tiszteletben tartani az ő döntésüket! Mert ami nincs, az fájhat, de attól még nem lesz.

3. Tartsd tiszteletben a saját érési idődet! A türelmetlen ember önmagát erőszakolja meg, amikor sietteti sorsát. Ezzel magában hordozza az örök elégedetlenséget.

4. A gondjaidért soha nem más, mindig te magad vagy felelős. Tanuld meg vállalni a következményeket a tetteid után, és nem másban keresni hibáid okát!

5. Az önző ember először környezetét, majd önmagát teszi tönkre. Ide vezet az önzőség. Miért teszed mással azt, amit magadnak nem kívánsz?

6. Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket.

7. Másra támaszkodni mindig veszélyes. Igaz, sokszor ez a könnyebbnek látszó út. De a támaszték eldőlhet. Tudod mit? Támaszkodj magadra!

8. Merj szembenézni a saját tükörképeddel! Ez az első lépés a talpra álláshoz. Harc, amit meg kell vívnod a menekülések helyett. Egy napon pedig nemcsak sajátodéba, de mások szemébe is büszkén nézel majd.

9. A világban épp elég dologtól függsz akaratlanul. Ne válassz magadnak újabbat! A kiszolgáltatottság helyett a szabadságért küzdj, hogy lehess büszke is magadra!

10. A gyengeség valójában gyávaság. A gyáva embert pedig fölemészti az állandó megfelelni vágyás. Így hogyan valósíthatod meg önmagad?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsuka
ez nagyon jó, el is lopom :oops: egy másik topicba, ha nem bánod, egy csajnak erre most nagy szüksége van.
Remélem jól vagy drága :!: :wink:

betty615

Lucuzs- Tök igazad van, nagyon jo ez a mai nap :D Mar neked sincs sok hatra a tesztelesig :wink: Mikor tervezed legkorabban?
Ügyik voltatok a torkos csütörtökkel :D

Ancsuka- Nagyon örülök, hogy te is tul vagy rajta, az meg jobb, hogy nem okozott fajdalmat :wink: 2 het mulva egy szep zebrasat kivanok neked :D

Bri- Persze, en tudtam az uj hobbijaidrol, igy megertettem, hogy le kellett redukalnod a netezest, na meg az idöeltolodas sem a legjobb......De jo, hogy bekukkantottal!!Ha tudsz azert gyere :wink: Mi volt a növerekkel???? :shock: Meselj!!

Suzy- A hajam vörös maradt ugyanugy, csak le volt növe, utana festettem egy picit :wink: A csimma nagyon kiraly!!!! :D Hogy alakul a höd most a multkorihoz kepest??Mert most latom, hogy van, de nem tudom hogy volt a multkor :roll: ....A kisgyerek az ovodaban csak nem volt kisse napbarnitott??? :D :D :D

Zbinyek- Hogy van a kisfiad??Remelem jol telt az ejszakatok :!:

Engem reggel mar Apu sms-e keltett, aztan nem is tudtam visszaaludni.....Ugyhogy neki alltam kitakaritani a fürdöt, most csinalom a WC-t, aztan konyha :wink: Föznöm nem kell szerencsere, maradt gulyas leves, meg csinalunk gofri tortat ( gofri pudinggal :oops: ) :D Holnap lesz etteremben kajalas megdumcsiztunk, mert ma keves az idö ra :wink:
Ma a 4-ik napja, hogy szedem a Clostit....Semmmi bajom.....Mar ilyeneken gondolkodom, hogy lehet nem is hat, azert nem erzek semmit.....Vagy most meg korai barmit is ereznem?? :D Kisse bolond vagyok, tudom :D

KépKép
gyancsi

Ancsu- Ez tenyleg nagyon joooooo :wink: En mondjuk alapbol birom Csernust.....Bar a stilusa kisse " csiszolatlan" :D

KépKép
gyancsi

Ancsi
Igen, jó lebarnult volt a gyermek :!: 8)
Köszi a csimma dicsit, ma már abban jöttem, nagyon fura nekem, hogy kopog, olyan vagyok, mint kislánykoromban, szinte minden egyes lépésemet figyelem, hogy mennyire kopog a sarka
:lol: :oops:
A hőm most még király :!: :wink:

Mi jót csináltok a szülinapodon :?:

Nem feltétlenül kell érezned semmi tünetet, nyugi van, majd az uh-on látni fogjátok a tutit :wink: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Hogy vagy :?:

Ancsu
Remélem minden ok :?:
Ez a Csernus már tudhat valamit... :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem egyszerű mindenre reagálni.

Milyen filmről beszéltek?

Lucuzs, az a fánk…. nyami

Suzy, ez a csizma nagyon tuti! Én is a renoban vettem tél elején egy csizmát 25-ről 5-re volt árazva, de a vicc, hogy márkás is. A 115/3-as ágyon.

Őszinte leszek veletek 4oldalt kellett volna elolvasnom, komolyan nem vett rá a lélek, de nagyvonalakban elolvastam. A lényegeket talán tudom.

Suzy, a hője még mindig szép, nagyon várom a szép két csíkot.

Gabi, te meg nagyon vigyázz magatokra, és nem olvasgatni hülyeségeket csak minket.
;) Azt írtad tegnap ma reggel csinálsz még egy tesztet.

Ranita, ti ma mentek ugye, jól tudom?

A többieknek egy nagy kalappal kívánok és kitartás csajok, azt gondolom a babaeső elkezdődött.

Rólam:
Már jól vagyok, hasam nem fáj. Most nem volt semmi pecsételő vérzés mint a múltkor. Első nap kaptam méhszájsapkát, hogy a katonák ne jöjjenek vissza. Négyen voltunk egy szobába mind a négyen inszemesek, komolyan lányok, csak lestem… volt egy csajszi 39éves egy házassága már ráment a gyerekre, és most a másik pasival sem akar összejönni. Ja és a lényeg minden rendben van velük. A másik lány 5éve próbálkoznak, most volt az első inszemje. Orosházára járt, de jobbnak látta átjönni ide. Nem is szegedi. A 3. lánynak most volt a 3.inszemje ők 3éve próbálkoznak. Ahogy együtt voltam velük két napig,rájöttem, mennyire szerencsés vagyok, nekem már adott az élet egy gyereket, de aki 39éves és még nincs neki…áááááá
Nagyon-nagyon reménykedek és u.az az érzésem mint a múltkor, most SIKERÜLT, nagyon remélem így is lesz. Az utrot használnom kell, úgy mint az előzőnél is.
Amin viszont megdöbbentem, az egyik lány dokija kerek-perec kijelentette 20eft 1inszem a hsg-t 10eft-ért csinálta meg neki. Csak lestem, hogy mi van????? Akkor én a csekély 5eft-al elbújhatok.

Ancsu

ancsuka

A névaposoknak, SUZY, ZSU nagyon sok szeretettel:

Kép

Ancsi, neked is küldöm, sok szeretettel:
Kép

Ancsu

ancsuka

még valami...
suzy,
szerda reggel nem te voltál fél 8-körül a női klinikával szembe? Ment egy csajszi, és olyan érzésem volt hogy te vagy az, lehet hülyeség, de a haja is olyan volt.

Azt tudom, hogy hol dolgozol, de hogy hol van az pontosan azt nem tudom.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Örülök, hogy jól vagy és reméljük ez a sapkás megoldás jól fog jönni és hasznos volt, szívből kívánom a plusszos tesztet 2 hét múlva :!:
Abban a szobában még nem jártam :wink: :!:
Igen, ott bent, amikor beszélget az ember sok mindenre rá jön és átértékel :!:

Én változatlanul nem adtam semmit a dokimnak az inszemeknél sem meg a hsg-nél , de ha lesz siker tuti adni fogok :!:
Nem ezen fog múlni, tudom, hogy mindegyik nagyon pénzéhes :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Köszi a köszöntést, kedves vagy :!: :wink:
Nem Én voltam, Én akkor már réges rég bent vagyok :!: nem nagyon szoktam fehérben átmenni, mert nem lehet ebben a cuccban mászkálni!
A klinika kertben vagyunk :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, nem is "fehérben" volt az illető, hanem rendesen utcai ruhában. :) de akkor nem te voltál.
A sapkát már a múltkor is feltette az előző inszemnél.
Így már tudom hol vagy :wink: :wink:
jó munkát neked.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket!!!

Suzy, Neked is boldog névnapot kívánok!!!

Gyancsi, Boldog szülinapot kívánk!
Vendég

zsu, most látom jövőhéten kedden uh? de jó lesz neked, olyan jó érzés és felejthetetlen lesz az biztos, mikor meglátod......... jajjjjj :cry: :cry: :cry:
Nem baj, mi is nemsokára követünk téged.

:)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, igen, már alig várom, bár tegnap fájt egy kicsit a hasam alja, elég rossz kedvem lett, és nem igazán aludtam jól, ideges vagyok nagyon...remélem nincs gond! :?
Vendég

zsu, neee, nem szabad
nyugi van. de már nincs semmi, ugye?

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, ma még reggel éreztem egy kicsit, most nem érzem... :?
Vendég

Zsu
Lehet teged kihagytalak a szorasbol tegnap :oops: ne hari...es meg nem is gratulaltam :oops: Kép

Nevnaposoknak
Kép

Gyancsi
Kép

Gabi,Ranita nektek mara egy kalappal
Kép

Es persze a tobbieknek is Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
Köszke :!: :wink:
Ne aggódj, nem lesz semmi gond, pihizzél és gondolj szépre, nézz továbbra is meséket :wink:

Bri
Kedves vagy, köszi :!: :wink:
kutyus képet rakol nekem :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Suzy, Zsu :!:

Kép

Ranita :!:

Sok szép tüszőcskét kivánok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Várunk a jó hirekkel :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkiért nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++

Puszi
Vendég

Angyli
Köszi drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty! Figyelsz? :wink: Hamarosan megint tető!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Suzy :!:

Nincs mit drága :D :D

Megváltozott a vonalzóm és hozzá sem nyultam lányok, ezért utánanéztem az oldalnak és a mai naptól megszünt az oldal hagyományos vonalzója már csak egyedi vonalzók vannak helyette.

Igy jártam :wink:
Egyelőre nem változtatok rajta, mert nem tudom még mit hoz a jövő!
Vendég

Sziasztok lányok!!! :lol:

SIKERÜLT!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Drága Gabi :!:

Tiszta szivből gratulálok :wink: :wink:

Mennyi lett a HCG-d?

++++++++++++++++++++++++++++++3
Vendég

50 lett a HCG,nem sok,de nekünk pont elég!

Kép
cukigabi
Budapest

Júúúúújjjj! Gabi! Dejó! :lol: Gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol: Részletek????

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Angyal! De lehet nem véletlen, hogy neked épp ilyenre változott!!! :wink: :lol: Láttam másokét, náluk más van! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi! Most már mertek örülni a pároddal??? :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszönöm lányok!

Hát semmi különös,"kicsit" izgultam,mert előttem 3 lányt behívtak akiknek sajnos nem sikerült ((((((((((((Heni))))))))))))) :cry:

Gondolhatjátok hogy kattogott az agyam,de aztán amikor beléptem a dokihoz,pont mondta az asszisztensnek,h végre egy szép eredmény.Aztán mondta,h jó híre van........hát és ennyi!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Nem is tudom,még annyira nem is fogtuk fel.Szerintem majd az uh után.10 nap múlva kell mennem.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi :!:

Lehet, hogy nem sok de egy a lényeg, hogy sikerült :wink:
Majd lesz az még magasabb is :wink:
+++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Nem tudom mi lehet a jelentése de remélem, hogy csak jó :wink:
Hogy érzed Magad :?:
++++++++++++++++++++++++++++3
Vendég

Suzy
Hozok majd persze csak talalnom kene egyet es lekicsinyiteni...a gepemen nincsen de a blogban van valahol :roll: majd ha megtalaltam szolok 8)

Gabiiiii
Jaj de jooooo :D kuldom a hcg novelo szurkokat!!! 8) Kép

Tablicsku nincs,hogy lassuk ki hol tart? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Köszi,jól jön!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás