Új privát üzeneted érkezett!

Jaj már megint elmentek otthonról az uramnál... Le sem írom, mert így is utáljátok... :(

Fingom nincs, mit csináljak vele! Kell nekem a kedvében járni a kedvenc kajájával meg almás pitével. Lóf@szt! :oops:
Vendég

Nóri! attól még neked jobb ha leírod.. nekem pl mindig segít ha elmondhatom valakinek!

Kép
Kép
ronci

ronci: Akkor talán a fertőzésveszély miatt. Az volt az érdekes a nővérekkel, hogy az egyik csak abban a fél órában engedte be az apukákat a másikat meg az sem zavarta, hogyha kivittük a babákat a folyosóra. És az egyik szólt, ha mi az ablakon kívül voltunk a babák meg a szobában, a másikat meg nem érdekelte. Pedig úgy hagytuk az ablak előtt a kis kocsijukat, hogy rá lássunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Ági: elsőre tényleg elkerülte a figyelmem a kérdésed. Az az igazság hogy nem tudom a választ. Tulajdonképpen szerintem mindegy, mert a szemed szerkezetén egyik sem változtat. Talán lencsében kényelmesebb, nem? De szakmai véleményem nincs. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.
zuzmooo

Figyelem!!!!

Kattkat üzenete: "No az van, hogy méret ügyileg szerintem senki sem fog minket lekörözni. :D Domonkos 17 óra 50 perckor született 6 órás vajudás után végül csaszival, mert 63 cm és 5650 g. :D Szerintem nagyon szép.Család letaglózva a méretektől! :D "
Vendég

Tombol a babyblues!!!!! Egész nap minden olyan jól ment: evett, aludt, evett... Most persze hogy Szabinak haza kell menni, pörög ezerrel! Már másfél órája szopizik, mindkét ciciből és nem alszik el. Ha leteszem tömködi a kezét a szájába és keresi a cicit és mivel nem találja, hát sír.... én is sírok. Alig bírtam ki 5 percet mosolyogva, hogy Szabi nyugodtan hazamenjen. Most persze megint ezerrel potyognak a könnyeim. Nem vagyok normális!!! Örülnöm kellene, hogy eszik, hiszen így fog legjobban kiürülni a sárgaság, de már olyan fáradt vagyok és fáj a bimbim. :cry: :cry: :cry:
zuzmooo

GRATULÁLOK KATTKATNAK!!!! :D
zuzmooo

Zoli jelent:

Mi már láttuk Koller Kittit. Délután meglátogattuk őket. Nagyon aranyos pici bébi. Jól vannak Barbival együtt.
Holnap hozom haza a csajokat. Kakti délután biztos beköszön hozzátok.
Üdv mindenkinek.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bazmeg!!!!! Kattkat gratula!!!!

Zsuzsa!

Ne sírj. Én 4napig néztem a tömködő, nyöszörgő gyereket. Éhen akart halni. Gonosz anyu nem adott tápit. Pedig fájt a csöcse, mint állat. Imádkoztam, hogy ne ébredjen fel, mert akkor enni kell adjak neki! :oops: Aztán lett tej és most jó neki. Alszik. Így nekem is jó!
Vendég

Itt is gratula Kattkatnak a picike babájához! :lol: :lol:
De miért csak 6óra után vették észre, hogy ekkora ez a baba????

Kép
Kép
ronci

Hát ezaz? Miért nem hetekkel ezelőtt vették észre, hogy ekkora??? Különben is mekkora hasa volt már szegénynek. Viki Barbusából majd 2 is kijönne Domiból! :lol: Ikrek, csak egy testben!
Remekül kihasználja majd az 56-os ruhákat! :lol:
Vendég

Fúúúúú! Kattkatt! Gratulálok! Ez nem semmi!

Vicky: ugyanaz a dokim, mint Katicának. Spánik Gábor. Én nagyon meg vagyok elégedve vele eddig, és ma Katica is azt mondta, hogy le a kalappal előtte, ahogy a szüléskor viselkedett vele.

Lányok, holnap is benézek hozzá, mert megígértem neki, így nektek meg megígérem, hogy megkérdezem, miért nem jött ki az ajtón! :D Amúgy nem kiabáltunk egymásnak, lehetett hallani rendesen a beszédet normál hangerőn is. :wink:

Kép
zsizell

basszuskulcs mekkora az a gyermek:D:D:D
sokkot kaptam:-)

Szívből gratulálunk a nektek:-)

zsolti

Nóri: pont az a bajom, hogy nem lehet igazán éhes. Van tejcsi és evett is. Inkább cuminak használja csak a cicim.
Jól emlékszem, hogy nálatk mindkét csajnak van játszó cumija? Nem zavar be a szopiba? Nagyon fontolgatom egy beszerzését....
zuzmooo

Kattkat! Gratulálok az óriásbébihez. :lol: Gyors gyógyulást és sok sok tejcsit kívánok.

bellerreni
Eger

Csendben megjegyzem: elaludt a cicin, de még itt van a szopipárnán az ölemben, nem merem megmozdítani....
zuzmooo

Olyan jó hogy vagytok nekem!!! Két napja még a fotelban kuporogva zokogtam...most sem vagyok kevésbé tanácstalan de rengeteget jelent, hogy megoszthatom a bánatom... (már legalább 15 perce nem pityergek :) )
zuzmooo

Zsuzsa!

Ma a 160-as kaja után is ébren volt kicsit. De ez nem jellemző. Akkor kicsit rázom a seggét magamon... :lol:
Van cumi. Pont az éheztetés miatt. De Noncsi már nem kapja meg. Ha nagyon gázul viselkedik, majd betömöm a szájába. De most (koppkopp) rendes lány.
Ha használni akarod, sztem csak úgy, hogy nagyon figyeled a szopis technikáját, hogy nem változik-e a szájtartás...stb. Az első jelre abba kell hagyni. Amíg ezzel nincs gond, sztem nyugodtan használj. DE! Csak újszülöttnek valót és lehetőleg NE fogszabályzósat. A nem szimmetrikus cumit (NUK) könnyebben megszokja a baba, mert jobbana szájában tudja tartani. Viszont a szopi technikán sokat ronthat. Plusz még foga sincs.
Most ilyet vettem:
http://www.minimano.hu/termekeink/jatek ... _cumi.html
Vendég

kincseim:-) Kép imádom őket:-)

zsolti

Vendég

Ne pityeregj Zuzmoo! Mi itt mind Veled érzünk! Este, éjjel sajna nyugtalanabbak a kis újszülöttek, mint pl. délelőtt. Meglátod a holnap délelőttöt békésen végigalusszátok majd egy-egy szopi megszakítással (mármint ha éppen nem hazamentek :D ).

Gratu Kattkatnak és a "kis" D.-nek. Ekkora baba :shock: . Na, most már tudhatja mindenki miért is volt ekkora pocakja :D !
pammut

letettem. kár volt. 5 percig tartott. Most megint cicit keres, de nem hiszem hogy éhes, mert bukott. az nem azt jelenti, higy több van benne mint amennyi fér?
zuzmooo

Zsolti! gyönyörű ez a kép! :)
zuzmooo

Dühöngök! Vazze szopat engem ez a baba. Megőrülök. Ilyen a világon nincs.

Fürdés, utánna Szoptanít, ömlik belőlem a tej. Na gondolom kipróbálom mennyit képes kiinni belőlem. Vagy egy órán át lógott rajtam. Szerintetek??? A mérleg nullát mutat! Egy nagy nullát.

Jó felrakjuk a Szoptanítot, ne kölök zabálj! Szerintetek? Újabb fél óra és semmi. Bealszik rajtam. Kifordul a bimbó a szájából. Leteszem, két perc múlva tömködi a szájába a kezét és üvölt.

Felveszem, bealszik rajtam.

Most ott üvölt a kiságyba és egyszerűen olyan dühös vagyok rá, hogy hagyom. Hát nem igaz. Közben csöpög a tej belőlem.

Mi történt? Egész nap olyan szépen evett belőle, erre este ezt csinálja? Komolyan egyre erősebb a gyanúm, hogy nem én vagyok a hibás. Ő nem akar, képes (nem tom melyik a kettő közül) szopizni.

Mit gondoltok?

zarja

Zarja: én most nagyon átérzem a helyzeted! Hasonlóval küzdök én is, csak én nem dühös vagyok, hanem elkeseredett :cry:
zuzmooo

Te. Jó. Ég! Mekkora baba! Kattkatnak mondjuk orbitális hasa volt, ahhoz képest is, hogy milyen vékonyka amúgy. GRATULAAAAAA!!!!

Zuzmoo - végül Septosylt vettem, mert nem váladékozik (bocsi :oops: ), csak kicsit bedagadt. Délután eléggé megijedtem, mert hirtelen elkeztem nem jól látni arra a szememre, mintha belevillantottak volna valami fényt, mint egy vakut, és nem múlt el. Gyorsan bekentem, és pihentettem, most jobb...
Tök jó, hogy tudsz bentről írogatni!! Neked is jobb, hogy kommunikálhatsz, mi meg nyaggatunk a szemészeti kérdésekkel - win-win szituáció! Ne csüggedj, pár nap és szuper Milka anyu leszel Te is :)

boruska

Valami történik a babákkal éjszakára. Az enyém is mindig ilyenkor "romlik el".
zuzmooo

Zsuzsa!

Egyszerű a válasz: porszívót szültél!!! Én a helyedben pár kajálást lemérnék csak azért, hogy tudjam, tényleg nem éhes-e. Ha igen, megetetem újra. Ha nem éhes, akkor egyszerűen nagy a szopási ingere. Az enyémnek is. Ezért amíg nem volt elég edzett a bimbim a komfort szopizáshoz, cicin csüngéshez, megkapta a cumit. Erre nagyon jó! Aztán most vagy beájul, vagy hagyom cummogni 10percet, pedig látom, hogy az első mozdulatra leesne a cickómról.

Tényleg bosszantó és idegesítő ez. DE! Inkább örülni kell neki. Vannak babák, akik a Jóistennek nem akarnak szopni. Hiába küzd az anyukájuk. Gondolj csak bele, akkor milyen szar helyzetben lennél. A korababák szülei küzdenek azért, hogy ne szondán etessék a babát, hanem legyen elég ereje szopizni. Ha ezt szem előtt tartod, már nem is olyan gáz a Te Rakéta porszívód! :D Ugye?
Vendég

Köszi Nóri! ha így nézzük, nem rossz.... csak most szörnyű a tehetetlenség érzés...
Most úgy döntöttem, hogy hagyom a szopis párnán aludni (még jó hogy így is elérem a laptopot). másfél órát kell még így kibírni, utána viszik fényezni. Hátha abban elfárad és alszik az éjszaka hátralévő részében. ha meg nem akkor szopizunk egész éjjel....
zuzmooo

Kakti már kap csokit a tippelős versenyben. Pontosan eltalálta Lili hosszát. Súlyra Viki jár a legközelebb +80g-mal. (nekem -90g :-))
Itt még lehet szépíteni! 8)
Vendég

Nóri! Beáról semmi hír??

Kép
Kép
ronci

Valaki beírta az új babákat a tábliba? vagy éppen Te Nóri, hogy ennyire friss vagy az infókból??

Kép
Kép
ronci

Ez a kis ördög nem szereti a Keresztapa zenéjét. Elkezdett fintorogni ...
zuzmooo

Ronci, ja próbálkoztam... :lol:
A teljesség igénye nélkül! :D

Bea sztem most szül. Fél7-kor mégis repesztették. 2-3perces fájásai voltak. De Kata óriásbébijére nem reagált, így sztem épp "tüsszent" :D
Vendég

na, ha eddig sikerült sírás nélkül megállnom, most meghallgattam Szekeres Adrienn Kicsi szív című dalát. Ezt fényes nappal is megkönnyezem, most meg......
http://www.youtube.com/watch?v=Y8LS2lDq-0Y
zuzmooo

Eszter, Zsolti: valami fejlemény Bulcsú baba ügyben? Sajnos én nem tudok segíteni, de együttérzek!
zuzmooo

kattkat: Itt ülök letaglózva. Ekkora baba nincs is! :shock: :shock: Hatalmas gratula. Hogy bírtad te ezt a babát kihordani? A szülésről már nem is beszélve. Tényleg Barbus majdnem kétszer belefért ebbe a súlyba mikor hazahoztuk. Akkor 2360 gr volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsa!

Én ezzel sokkolom apát mindig. Ez a szám megy az összes diavetítős cuccom alatt. Apa mindig bőg. Kár, hogy a CD-t annak a csajnak vette meg régebben, amelyiknek csapta a szelet, amikor lelépett. :evil: Különben imádom SZ.A. hangját!
Vendég

Álmodnak a picibabák? Szegénykém olyan arcokat vág és összerázkódik, mintha valami rémséget látna álmában. Milyen eddigi szörnyű élettapasztalata lehet, ami beleszövődhetne egy álomba?

Túl sokat jár ma szám, de félek ha abbahagyom az írogatást, befordulok... Nyugodtan lőjetek le! vagy dobjatok fel egy értelmes témát :)
zuzmooo

Viki!

Először én is azt mondtam majdnem, hogy MAJDNEM belefért. De 2360*2=4720g Domi annál még 1kg-val több volt!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Zsuzsa!

Látod itt ülök és töltöm beléd az önbizalmat órák óta! :D
Igen, álmodnak. De nem azért rángatódzik. Sokszor éles hangra úgy felrántják a kezüket. Jesszus! Ijesztő.
Nekem az volt rémes, amikor Luca 1-2évesen zokogásban tört ki éjjel. Csukott szemmel ordított. Meg sem lehetett vigasztalni. Pedig akkor még nem is nézett meséket. Ugyanerre gondoltam én is, hogy honnan jön ez a rettegés. Mit álmodhat, hogy nincs kaja, vagy nincs anya, vagy mit???
Vendég

Én is azóta vigyorgok mióta elképzeltem, hogy mekkora is a Domi... hát itt 1-2embernek pár hónapos korára lesz akkora a kicsije.. az enyémről még nem tudok nyilatkozni..
Bár előbb párom elkezdte a gátmasszázst és azt mondta, hogy szerinte valami minth csordogálna belőlem.. mindjárt bevizsgálom, hogy ismét "benedvesedtem"-e.. :lol:

Kép
Kép
ronci

egyelőre nem érzem..lehet csak az olajat látta? :lol:

Kép
Kép
ronci

Aztaaa mekkora baby! :shock:
Nagy-nagy gratula Kattkatnak érte!!!Gondolom ekkora gyermeket természetes úton megszülni szinte lehetetlen! 8)

Nóri nektek gratula a súlyhoz,szépen gyarapszik Noémi! :wink:
Ügyes kicsilány!Bocsesz ha irtál már róla,de hogyan fogadta Luca a kistesót?

Zuzzmo kitartás!Nemsokára hazamehettek és az itthoni filling már sokkal jobb!Nem olyan korházas!Egyébként bőgni én is tudnék mindenen!Szopizáshoz is kitartás,majd beáll a rendszer! :wink:

Sajna nekem is hzzá kell tápiznom ugy 50ml-rt.Mert éhezett szegény gyermekem.Nem aludt.Most szopizik amennyit csak bir,majd tápi és álomba zuhan,majd 3-4 órát csicsil.Nem tudom,hogy jól teszem-e h hozzátáplálok,de ha éhes a gyerek?!
Szerintetek?

Zarja remélem h sikerül a szopinak beállnia!Utánna néztem a neten ennek a szoptanítnak,érdekes dolog!Még sosem láttam...
Egyébként sajna van benne valami,h lehet h nem akar szopini!
Fruzsi sem akart...pedig akkor is mindent bevetettem a cél érdekében!
Nagyon szép a kép,csinikék vagytok ám rajta!
:wink: :wink:

Lehet h uhu-n kisebbnek mérték Katkatt manóját!
Hannámat is max.3600-3700-ra jósolták,erre 4080 lett.

Kép
Kép
szintus

anyósom küldött egy kis ellátmányt: olyan finom gyümölcslevest ettem, hogy csak na! csak vagy 5percig nem bírtam rájönni, hogy miből van..aztán külső alapján: barack-alma leves.. de isteni!!!

Kép
Kép
ronci

Nekem van egy szivpárnám!Jó lesz ha azzal lefényképezkedek? :wink: :lol:

Kép
Kép
szintus

Szintus! szerintem tökéletes.. :lol:

Kép
Kép
ronci

muszáj volt megint letennem, mert már majd bepisiltem. Kiváncsi vagyok meddig bírja. Ha lesz rugalmas kendőm, ez a probléma is megoldódik :D
Eszter ti mindennap használjátok, otthon is vagy csak ha dolgod van vagy mentek valahova?
Eredetileg babaerszényt akartam, de találkoztam egy hordozós csajjal és most már szimpibb a rugalmas kendő. Ígért is egyet kölcsönbe. Most pénteken kellett volna értemennem. :lol:
zuzmooo

uhhhh, minden nyújtozkodásra, fintorra összerándul a gyomrom, hogy megint fel fog ébredni.... :shock:
zuzmooo

jó éjt lányok!
Bea?????

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?