Új privát üzeneted érkezett!

Cukigabi
tudod mit :?: :lol:
Ha már délutáni pisiből is kimutatja, akkor: Kép

Gyancsi
akkor jól megjártad azzal a slusszkulccsal :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Megen tetőő :oops: :lol: :o :shock:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty! Te gyanús vagy nekem! :wink: Folyton tetőőő! :lol: Csak akkor jössz mi, ha már a lap alján tartunk?! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Jaj Betty!
Még neeeeeeee!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabikam
Figyellek am mindig beneztem amikor tudtam ngyon izgultam erted es tegnap meg szomi is voltam de latom minden jora fordult :wink: holnapra magas hcg-t kivanok!!Remelem tudod milyen szerencses vgy elso lombik sikerul :wink:

Suzy
Koszonom,hogy irtal a multkor jol esett nem vgytok elfelejtve egyszeruen csak nem tudok annyit jonni es lekellett szukitenem a topikokat...itt pedig nagy a porges en nem tudtam volna ugy odafigyelni mindenkire :oops: ezert csak olvasgattam DE tovabbra is mindenkinek ngyon szoritottam 8)

Angyal
Lassan nalad is kiderul mi a helyzet 8) Mikor lesz vv? :roll:

Ranita
Holnapi punkciohoz nagy nagy drukk neked!!!Remelem minden redben lesz!sok-sok petit neked!!!! 8)

Gyancsi
Te akkor most mar itthon vgy?Meg masfel het?Izgulsz?Neked is mennek am a drukkjaim!!A borozashoz nem tok hozzaszolni de szerintem mehet minden este egy poharral belole...ha mas alkoholrol lenne szo azt mondanam ne de a lombikosoknak is ajanljak a napi 1deci bort estenkent mert a verkeringesnek jo es hat elengedhetetlen a beagyazodashoz a meh jo verkeringese.A bor amugy is 18%-os kb szal nem egy tomeny szesz 40% :roll: de a dokidnal is rakerdezhetsz az a bizti! :wink:

Lucuzs
Nekem a torkomra panadolt adtak 500mg-os 4*1 es melle ez a szopogatos cukorka ami kicsit elzsibbasztja a torkot meg mindent Tantum a neve.Mindketto venynelkul kaphato,aztan most meg a nathara neocitrant iszok aztan be a paplan ala izzadni :roll: Jobbulast!

Ancsuka
Ma van az inszem :shock: Hajra mindent bele 8)

Tobbieknek is mindenkinek nagy nagy drukk tuti kihagytam valakit :oops: Kép

Nalam annyi a helyzet,hogy ugye multheten hazaerkeztunk szombaton apacska leadott anyagot 6kemcsovel fagyasztottak 8) kedd ota megy a szuri ultra short protokollom val szurok 3fele gyogyot 23-an pedig uhu tuszonesez!Aprilis elsejeig maradok kb :roll: de lehet elobb megyek vissza meg nem tudom :arrow: igy most kicsit talan tobbet tudok jonni olvasgatni(nincs apacska igy lehet hederezni :lol: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bri!
Ha-ha én is figyellek ám a többi topikba, meg olvasom a blogodat,bár rég írtál már!!!
Azért még ne kiabáljuk el,h sikerült,majd holnap a vv után.
Párod eredménye nagyon jó!
Mi is nagyon drukkolunk neked!!!!
:wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Bri! Mi még nem ismerjük egymást, akkor jöttem mikor te már nem voltál. Köszi a tippeket! :lol:
Akkor neked is mennek a drukkok, látom van mihez! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri :!:

Majd márc.01-én kell mennem vv-re ha netán hamarabb megjönne, akkor egyeztetek időpontot.

Sok sikert a projekthez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Gabi
Igen reg irtam mindig azt mondom na majd ma aztan elmarad de ma elkezdem :lol: Igen tudom ilyenkor az ember meg nem orul a sog gratulacionak...de et+10en ez szep eredmeny 8) nem lehet teves :!: azert is kivantam magas hcg-t es meg nem gratulalok majd csak holnap :wink:

Nekem amugy ilyen volt az elso lombikom utan a teszt pedig en is paktam meg beulti utan is szurit...szal et+10-en nekem mar nega volt teljesen :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lucuzs
Igen gondolkodtam is rajta talalkoztunk e itt...de mashol mar olvashgattam rolad en nagy bnet fuggo voltam am 8) :lol: Koszonom a drukkot :!: Te mikor kezdessz vgy mi lesz nalad mert arra nem jottem ra :oops:

Angyal
Es addig tenyleg nem is fogsz tesztelni de ugyi vagy :o Koszonom neked is :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri! Igen, olvashattál rólam, ha sokat jártál bnetezni. :wink: A pco-s fórumban nyomom már egy éve, aztán idővel még 3 melléjött. :oops: Én is mehetek elvonóra asszem... :oops: :lol:

Amúgy mi most nyomjuk zsimórban már a 3. inszemet. Hétfőn volt a beavatkozás, lassan kezdünk beágyazódni! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Zbinyek! Most nézem, hogy már nekem is van babás vonalzóm, hogy mindössze 3 nappal korábban szültél mint én! :shock: :lol: Jaj, de szép is volt!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na akkor ott olvastalak!Anno sokat olvasgattam 8) 3.iszem?Nekem meg 3.lombik :? lehet ez a 3-mas lesz a buvos szam nekunk :wink: Neked is akkor mar visszaszamlalas van 8) Ugyik legyetek?Sok tuszid volt?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hello-Bello!!

Gabi- Drukk a holnapi Uh-hoz, bar szerintem is ha delutani pisiböl is kimutatja, akkor ott baba van :wink:

Ranita- Nagyon szoritok erted holnap reggel :D

Suzy- Köszi, hogy leirtad a velemenyed az alkoholizalassal kapcsolatban, akkor meg atgondolom a dolgot :roll: Az biztos, hogy nem szeretnem az inszem sikeret egy ilyen hülyeseggel kockara tenni :wink:

Angyli- Tök igazad van, aki nem megy keresztül ezeken a dolgokon, babara varas evekig, remenykedes, inszem, lombik stb......Annak fogalma sincs :roll: Ugyhogy minden elismeresem a tietek, akik mar ennyi mindenen atmentetek.....Nekem sokszor ad eröt az, hogy latom masok meg sokkal regebben szeretnenek babat es nem adjak fel, igy tudom nekem, nekünk sem szabad!!Itt most elkezdödött valami csajok, Zsu es Gabi nyitotta a sort, de utana jövünk mi mindannyian :D

Betty- Te allandoan tetüs vagy :arrow: gyanus :D

Bri- De jo, hogy jöttel!!! :D :D Nekem nagyon hianyoztal!!!
Hat nagyon remelem, hogy ez a mostani ultra short protokoll meghozza a kivant eredmenyt nalatok :wink: A parodnak az eredmenyeivel latom nincsenek gondok :D ...Mi következö het szerdan megyünk haza este, csütörtök delelött 11-kor megyünk UH-ra ( 12.cn).

Lucuzs- Ez neked mar a 3-ik inszemed??? :shock: Basszus ez valahogy elkerülte a figyelmemet :roll: De tudod ugye, hogy 3-om a magyar igazsag??? :D

Megjöttem a fodrasztol, jo szep lettem :oops: :lol:
Lassan meg mehetek megint dolgozni, de nincs kedvem :?
Na mindegy, mar csak holnap aztan itt a hetvege Lanyok!!! :D

Pusszantas mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Ediii vgy az igazsag az,hogy nem tudom itt mennyire tudjatok de problemak voltak parom es koztem mert nem csinalok semmit :roll: mar nem uuuugy hanem,hogy ulok a gepe elott es semmi hobbi meg tevekenyseg...igaza van...es azt mondta ez neki ngyon fontos...igy a kapcsolatunk erdekeben tettem ellene es alig maradt idom jonni :arrow: amugy is az idoeltolodas is ratesz...de a kapcsolatom mindennel fontosabb foleg ha ilyen kis hulyesegen mulik mint ne uljek egeszs nap a neten :lol: Szal ezert nem tudtam ugy jonni...

De persze minden a legnagyobb rendben van mar jot tett nekunk ez a kis helyrerazkodas es tovabbra is azon leszek,hogy legyek ilyen bezarkozott otthon ulo unalmas netezo :roll: De mindig bele-bele olvasgattam am ide hozzatok es marhara drukkoltam 8)

Doki egy tunder most is olyan kis aranyos volt... a noverkekkel viszont volt 1-2kifogasom most :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Te kis tetűűűűűűűűűűűűűűűűűssssssss :wink:

Bri
Végre, hogy itt vagy :wink: örülök, hogy jöttél és drukkolok az ultra short protkohoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
6 kémcső :shock: az már nem kevés :!: remélem nálatok beválik Lucuzsal a bűvös 3-as szám :!: szívből kívánom :!:

Gabi
Tessék megnyugodni egy picit...holnap minden rendben lesz a v.v-n és lesz egy szép magas hcg-d :!: :wink:

Ancsi
Ez csak az Én véleményem volt, de igaza van Brinek, hogy a dokinál kérdezz rá :!:
Milyen színű lett a hajad :?:

Nálam jönnek a pattik és zsírosodik a bőröm a homlokomon :evil: :shock:

Kaptam egy Esprit csizmát, nagyon régóta szerettem volna már egy szép kis pofásat :wink: nagyon örülök neki :!:

További szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Igen 6 na de nem olyan sok lett :lol: 1ml lett vgy mi de a mennyisege 250millio ami ngyon jo eredmeny ezert 6fele szedtek oket 8) Ez 6lombikra eleg igy szal remelhetoleg ebbol meg teso is lesz :lol:

Muti a csimmat en is szeretnek venni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
A mennyiség nem számít, hanem a minőség :roll: :wink: ez valóban nagyon szép eredmény :!:
Raknál fel képet a kutyusodról :?: és ő hol van :?:

Íme a csizma:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Állat jó a csizmád!!!Nagyon tettszik!

Kép
cukigabi
Budapest

Helló-Belló :lol:

Szuzy
állat csimmmmád van :!:

Bri
gondolom engem azért hagytál ki, mert ma már beszéltünk telón :P :lol: és megbeszéltünk mindent :!:

Csajok
remélem a 3-as tényleg bűvös szám lesz :wink:

betty615

Gabi kismami
Köszi :wink: végre egy olyan csizma, amiben elfér a lébfejem és nem nyomódik ki :!: egyébként 24 ezer ft-ról volt leértékelve 9ezerre :!: a Reno-ban, soha nem szoktam oda bemenni és a férjem javasolta, hogy menjük be ugyan és nézzek ott is szét...és lám :lol:

Hogy vagy drága :?: férj urad látta már a tesztecskédet :?: vagy még dógozik :?: olyan nagy boldogság ez :roll: :wink: el tudom képzelni, hogy most mennyit agyalhatsz és, hogy még el sem hiszem majd holnap a v.v után, de továbbra se aggódj, hiszem, hogy minden a legnagyobb rendben van Veletek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
köszike :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Menü sor kész :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Holnap vv után már máshogy fogjuk látni a dolgokat.Egyenlőre még nem örülünk nagyon.
Csizma még ráadásul olcsó is volt!? :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Megértem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
kész :lol: :lol: kemény volt összeállítani, mire találtam valamit :lol: :lol: , de már be is vásároltam ma hozzá szombatra :lol:
A süti holnap készül, mert az hűtős, nem kell sütni...meg hát szombaton elég lesz nekem a dolgom :roll:
Csimmmát hogyéé adták :?:

betty615

Bocsesz, már írtad........most olvastam :lol: :lol:

betty615

Betty
Ügyi voltál akkor :wink:
az előbb írtam azt is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!
Milyen desszertet csinálsz szombatra?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Képzelétek délután hirtelen micsoda jó programunk lett! :lol:
Egy telefonhívás során derült ki számomra, hogy ma van az un. "Torkos csütörtök". Így mikor hazaért apa elkezdtem rágni a fülét, hogy menjünk étterembe kajálni. Végül ráállt, így megnéztük, hol van ilyen akció és felkerekedtünk. Mivel nagy volt az érdeklődés mindenhol, így csak a 3. helyen találtunk szabad asztalt, de nem számít. Jót ettünk-ittunk és csak 50%-ot fizettünk! :lol: :lol: :lol: És mivel a Bogi meg én elég kisétkűek vagyunk, így becsomagoltattuk a maradékot, tehát a holnapi ebéd is megvan! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Holnap is dolgozom a francba, azt hittem el tudom jönni egy napra, de nem :!: :evil:

Az egyik rokonom óvónő és mondta egy kedves gyermeknek, hogy vesse le a kabátját :!: erre a gyermek azt válaszolta, hogy "mit akarsz, hülye, buzi, kurv@ :shock: nagyon durva, de hát nem kell írnom, hogy miféle etnikum volt a gyermek :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Neked is a 3. :shock: na akkor most tuti jo ez a harmas szam :lol: Igen teged azert hagytalak ki meg a masikban is "beszeltunk" mar 8)

Suzy
Jo a csimma de en most vettem sarkas csimmat :? Most valami franko hotaposo kene nekem :? De akkor majd enis benezek a Reno-ba 8) Kutyimrol van foto valahol majd keresek 8)

Gabi,Ranita
Holnapra egy kalappal! :wink: ++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lucuzs
Igen Én ma több helyen próbálkoztam volna ebédelni, de telt ház volt és akkor jöttem rá, hogy most volt az a bizonyos torkos csütörtök :!:
Jó nektek, hogy kis étkűek vagytok :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Nekem meg ez az első sarkas csizmám :wink: láttam hótapikat a deichmannba :!: minek neked hótapi hát itt a tél vége :?: :lol:
Várom a képet :!: :wink:

Egyszerre írtunk :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Hat pont azert kene csimma mert most vanak a learazasok 8) :lol: es akkor lenne itthora azt nem vinnem magammal :arrow: kintre meg majd kint veszek 8) hol van az a masik bolt? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok lányok!Végre van idő elolvasni titeket!Végig olvastam mindent amiről lemaradtam! :lol:
Gabi drágám szerintem tuti a dolog de holnap azért hívj ha kiderűl minden!Reggel ahogy írtad a negatív tesztet alig bírtam koncentrálni a vezetésre a kocsiban olyan kész voltam tőlle de a halvány csíkod szerintem már jó hír! :P
Figyeljetek!Miről írtatok amikor írtátok a tesztre,hogy 10-es,20-as?Ez mit jelent?Bocsi ha dilinek néztek de én már vagy 2éve nem teszteltem.
Lucuzs!Köszi,hogy írtál.Nem olyan nagy a manóm csak a kép csalóka.Az oviban a csoportjában meg ő a legkisebb(igaz vegyes csoport)! :wink:
Én meg már előrre félek az éjszakától mert üzentek ma az óvonők nekem,hogy ma 2-szer ment a manó hasa és 3-szor bepisilt.Lehet beteg lesz és én attól tartok félretéve a bekakilást,hogy megint kijön a kruppja és éjjel rájön hirtelen a fulladós,ugatós köhögés mert ilyen köcsög esős időben szokott kijönni és akkor szokott bepisilni és már hallom,hogy furán szuszog!
Kész vagyok ettől a krupptól!
Zbinyek névre visszatérve:Már én sem tudom,hogy milyen mesében volt de valami cseh mese lehetet de lehet utána nézek a neten.Kicsi voltam és jól rámragasztották unokatesómék ezt a nevet :lol:
Elköszönök mindenkitől!Mindenkinek jó éjszakát kívánok és sok drukkot küldök+++++++++++++++++++++++++
puszi lányok!

Kép

Kép
zbinyek

Suzy! Hát azért relatív ez a kisétkűség. :oops: A Bogi ugye kicsi, így egy felnőtt adag nagyon sok neki. Én meg a leves után a hús feléig sem jutottam el, így maradt a csomagoltatás.

Bri! Betty! Mindhármunknak a bűvös 3-as? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ne hari lányok, de nagyon fájt a hasam ezért nem jöttem ma sem. De nagy vonalakban visszaolvastam és láttam mindenki gondolt rám, nagyon örülök neki, olyan aranyosak vagytok. :oops: :oops: :oops:

Gabit visszaolvastam, és látom ám azt a csíkOt halvány, de OTT VAN! Nem kiabálom még így csak halkan mondom szívből gratulálok, remélem lassan de biztosan követ mindenki. Gabi neked ez volt az első lombik? ne hari, de fogalmam nincs. :oops: :oops:

Holnap jövök és olvasok.

Én túl vagyok a két inszemen, semmit nem éreztem, és bízom benne, hogy most sikerrel járunk.

Puszi csajok mindenkire szívből gondolok és drukkolok, holnap mesélek.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Cukigabi
kérlek szépen "emeletes élvezet" :oops: :lol: a neve a sütinek, amit készíteni fogok 8)

betty615

Lucuzs
3-unknak 3-dik :?: :lol: :lol: Nem rossz :wink:

Ancsuka
remélem most sikerrel jársz, pihizz csak te drága, de gyere, amikor tudsz :!:

betty615

Bri
Én szegedi vagyok, de nálatok az árkádban van :!:

Zbinyek
Hát nem tudok rájönni a neved honnan van, minden esetre nagyon érdekes :roll: :wink:
Szegény kisfiad, nagyon ijesztő lehet, de reméljük nem lesz komolyabb baja :!: már ez a krupp is az :!:
Jó éjt Neked is :!:

Ancsu
Pihizzél, drukkolok, hogy sikerrel járhatok :!: melyik szobában voltál :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zbinyek
a hcg teszteknél az érzékenységet jelenti a 10, 20, 25, vagy 50UI/ml.
A 10-es a legérzékenyebb, tehát az mutatja ki legkorábban :wink:

betty615

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu!
Igen első lombik volt most.
Pihenj,aztán,ha jobban vagy gyere!

Betty!
Miből áll?Valami pudingos fincsiség?
Jaj én jobban szeretem ezeket az otthoni édességeket,mint a bentit.

Bri!
Deichmann van az Europarkban is meg minden nagy bevásárlóközpontban.

Kép
cukigabi
Budapest

Jó éj Suzy!

Én is megyek lefeküdni,holnap jövök a hírekkel!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Az jo az Arkad innen egy kopes :lol:

Gabi
Az Europark meg ketto :lol: Valaki hozza majd a hireket rolad? :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi itt az oldal, innen nyomtatam ki a képet, meg a leírást :wink:

http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=32174130

betty615

Gabi
akkor várjuk a jó híreket :!: :!: :wink:

Jó éjt nektek :!:

betty615

Most pedig lopok...

betty615

1..

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?