Új privát üzeneted érkezett!

Zsu: tied a laptetűm a holnapi u.h.-ra :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kiss angyal,köszi szépen, de nem holnap nem én megyek uh-ra, hanem Babe, én csak szerdán megyek.. Nem tudod véletlenül, hogy a drnő vállal-e terhesgondozást és szülést?

Babe, a megtermékenyítéstől számolva 5 hetes leszek,vagy a ciklustól kell számolni?
Vendég

Sziasztok!

Heni! Átérzem maximálisan a helyzeted! Nekünk sincs kilátásban sem a folytatás, de azért mindig reménykedek, hogy hátha valami csoda történik! Pedig tiszta szívemből drukkoltam nektek!!! Azért gyere hozzánk, sokszor tényleg erőt adunk egymásnak.

Sajtikám! Legalább Neked legyen szerencséd! Továbbra is drukkolok!!!!

Navi! Küldöm Neked is a babaragacsokat holnaptól! Ügyes legyél! Remélem, hogy jól beágyaznak maguknak a picúrok.

Kiss Angyal! Neked is drukkolok ám, meg mindenki másnak! Igazából mindig annak akinek szüksége van rá!!! Dehát mindig van kiért és miért aggódni. Vigyázz magadra és szorítok a folytatás sikeréhez.
szöszi1977

Lányok csak egy percre, mert most is rohanásban vagyok. Épp egy gyorsétkezdében, hát asszem csak ez tartott vissza a bőgéstől amikor olvastam Heni hírét.

A fene egye meg, ilyenkor én is haragszom az életre. Heni tudod ez egy kib..tt nagy küzdelem nekünk és tudom hogy most lélekben kicsit feladtad de pár nap múlva már valamennyivel könnyebb lesz (remélem). És tudom, hogy te sem fogod feladni, mint itt egyikünk sem.

Sajnos mi is cudarul állunk anyagilag. De figyi próbáljátok meg majd valami alapítványon keresztül, hátha tudnak segíteni. Főleg így, hogy munkád sem lesz, simán el tudom képzelni.

Nagyon szorítok neked, hogy egyszer majd összejöjjön. És biztosan tudom, hogy neked is lesz babád.

Este próbálok jönni, és a többieknek is írni.
vayacon

Zsu: most már leírtam,hogy a Tied a tetűm akkor maradjon is így...rakd zsebre és jövőhéten jó lesz :D

Igen,vállal terh.gondozást és szülést is :D Ott a Jánosban a szüléseten :D én is megbeszéltem már vele,hogy nála fogok szülni :D bár most,hogy átkerültem a Tanár Úrhoz,lehet,hogy megharagszik...De nyugodtan kérdezz rá,hogy járhatsz e továbbra is hozzá...Bizti örülni fog neki :D :D :D

Kép

kiss angyal

Babe, már nagyobb a pocim. Pólóban már észre lehet venni. Ja és csak is terhes nadrágot veszek már fel.
Viszont én még nem híztam 49 kg vagyok:)

Zsu, nekem a BMC-ben volt szívhang még a férjemet is behívták 160-nal vert a szíve, fantasztikus volt és hangos. :D
Az volt az utolsó alkalom a BMC-ben, a 7. hét végén.

Hivatalosan az utolsó menzi, de ha nem úgy jött ki a punkció, akkor nem.
Mikor volt neked a leszívás?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

***Heni***

gyűlölöm a világot ilyenkor helyetted/veled :cry:
sírj amennyit kell, ne olvass és írj, foglalkozzatok csak magatokkal!

Többiek, a zugból drukkolok rettenetesen :lol:

Nálam a hónap eseménye, hogy szerintem volt pé-m a napi 2 db barátcserje kapszula hatására. Nem teszteltem az ovulációt, viszont éreztem. Remélem nagy károkat nem okoz a makkant PCOS szervezetemben.

Cseh Erikánál járt már valaki?
kpn

Kiss Angyal, köszi a tetűt, elteszem szerdára! :D Akkor lehet, hogy mégsem nála kötök ki, mert nekünk sajnos nagyon messze van ez a kh.Ha nincs forgalom, úgy kerül nekünk egy órába.D ezt majd még megbeszélem mindenkivel!Én nagyon szeretném őt!

Woody, nekem a menszi után két héttel volt a punkció pontosan, a menszi első napja jan 6.-án, a punkció jan 20.-án.
Vendég

Sziasztok!!

Bocsi,hogy ide pofátlankodtam. Nekem a doktornő közölte a jóhírt,hogy baba lesz még Ápilisban és mikor szültem akkor másnap ő volt az ügyeletes és nagyon jó fej volt és egy picit tudtunk beszélgetni.
Aztán kismamik tessék idönként átnézni a babaát várunk topikba bár ott is már mindenki anyuka csak olyan jól összejöttünk,hogy nem tudunk onnan elszakadni.

www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin

Kedves Kubu!
Ezt itt a babanet.hu-n olvastam:

"Az orvosnál már saját fülünkkel is hallhatjuk gyermekünk szívverését (zsebkendőt érdemes vinni). Olyan gyorsan ver, mintha egy vonat zakatolna vagy egy ló vágtázna odabent. Ha már volt szerencséd meghallgatni ezt a hangot, megnyugodhatsz, ezzel a vetélés kockázata jelentősen csökkent."

Méghozzá a 12. terhességi hétnél. Ez csak egy kiragadott rész belőle.
Lehet, hogy az Én Orvosom egy hülye, de Én még nem hallottam, csak láttam az UH-n, ahogy lüktet a kis szíve.
A BMC-be pedig Szűcs Doki a 6. hetes UH-n látta a szívdobogást.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Colin, én hozzá járok az elejétől fogva, ezért szeretnék hozzá kerülni.Köszi az invitálást a másik topicba, de előbb megvárom a szívhangot..., egyébként mindig olvasgatok ott, csak még nem fedtem fel a kilétemet! :D
Vendég

Kedves iwiw-ezők! írjatok privit és bejelöllek titeket! :D
Vendég

Zsu,
ment privid Tőlem. :lol:

Kép

Kép

babe3

Heni ne menj el!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon szeretünk és szükségünk van rád!

Ölellek Kép

és akkor is nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
vörösmacska

zsu, akkor nem kell nagyon átszámolni a dolgokat.
1. trimeszter vége (12 hét) március 31.
2. trimeszter vége (27.hét) július 14.
a szülés várható ideje: október 13.
Ja és ma vagy 6. hét + 1 nap

Tehát jövő héten tuti van szívhang már.
Ja és nálam a dokinő átkapcsolta a gépet, és akkor lehetett hallani. A férjem végig fogta a kezem, fantasztikus volt!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lányok, ma végérvényesen megjött, úgyhogy holnap vagyok a 2. napomon (niagara) és hétfőn az 5. -en .

Kérlek segítsetek abban, hogy ha hétfőn megyek akkor a kezdés esélye egyenlő a nullával az ötödik napon :?: :?: :?: , vagy még akkor is lehet, hogy kapok recepteket ha nincs cisztám. :?: :?: Mert így jelentkeztem be és ha azt mondjátok ez veszett ügy, akkor inkább megyek holnap....... Én eddig fogival indultam és nem tudom hogy műxik a hirtelen indulás. :oops: Előre is köszi

Navi további drukk a petécskéknek!!! Kép
vörösmacska

Zsu!

Írtam pü. :lol:

Henikém!!
Tudom...tudom... :cry: :cry: :cry: Ölellek.
csucsu99
Budapest

Babát váró anyukák! Aki tudja, hogy kisfia lesz és szüksége van a fiam által kinőtt kis nadrágokra, az írjon privit, küldök képeket és az árban megegyezünk. Köszönöm. Bízom benne, hogyha belevágunk a 2. projektbe lányom lesz, így néhány nacit első körben eladnám. Később lehet mást is. (pl. vékony sapik, kiskesztyűk)

remény73

Vörösmacska, nekem annyit mondott a doki, ha szeretnénk 2. babát, akkor ha megjött menjek. Szerintem nem késő az 5. nap, de jobb szerintem a holnap. Ez attól is függ milyenek voltak a ciklusaid, a méhnyálkahártya, és mennyire vagy stimulálható. Szerintem.

remény73

Macsek: holnap menni kell :!: Nem baj,ha ömlik,láttak ők már ilyet :wink: vigyél magaddal törlőkendőt...ahol a Tanár Úr szokott vizsgálni,ott az öltözőben van egy klotyesz :D ott tisztába tudod magad rakni...és aki abban az öltözőben járt már az tudja,hogy akkor is vizsgálnak mikor menstruál az ember,szóval ne szégyenlősködjél :!:

Kép

kiss angyal

Csajok, ezt a ki-kicsoda beazonosítós segédletet át tudná küldeni nekem valaki?

Meg akivel nem vagyunk meg egymásnak iwiw-en, jöhet priv-ben név, hogy rákeressek...

andi
andrea-1

Andikám,
már vissza is jelöltelek. Nagyon helyes Csajszi vagy. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Babe köszi, bár látnál most, mint a lef@sott kilóméterkő... Szétmegy a fejem kb. úgy fáj és majd bealszok... :-/
andrea-1

Woody, köszi, hogy leírtad, akkor én is jól gondoltam.. :D

Vörösmacska, szerintem holnap menj, én is a 2.napon voltam, és nekem is sok jött, még át is kellett cserélniük a széken a húzatot, ők ehhez hozzá vannak szokva.Nehogy későn menjél!

Andrea, írok privit..
Vendég

Köszi a tanácsokat, beszéltem is K2-vel, hogy holnap megyek, mert blablabla munkahely nem enged hétfőn és azt mondta nincs K ügynök holnap, úgyhogy hétfőn menjek, nem is bánom, mert délutánra jelentkeztem és az kedvezőbb :lol: . Lesz ami lesz, így kell lennie, elfogadom bárhogy dönt a sors - ilyen vagyok ma, mármint hogy hagyom magam sodródni az árral :P , egyébként K2 mondta, hogy írjam össze milyen gyógyszereim vannak még :D , tehát úgy vélem beszéltek rólam ketten és ők is kezdeni szeretnének :wink: velem valamit :lol: :lol:
vörösmacska

Macs: szupi :D akkor megoldódott a Niagara problematika :wink:

Kép

kiss angyal

Sziasztok lányok,

Nem írtam még eddig, bár sokat olvastalak titeket. (btw pár doki is beleolvashatna a fórumba, hogy lássa: a futószalagon érző nők vannak)
Febr 11.-én volt a beültetésem, 2 embriót kaptam vissza 2 pedig fagyibaba. Hétfőn lesz vv, de nem bírom ki addig h ne teszteljek. Mikor érdemes szerintetek? Sajnos a mellfeszülésen kívül nulla terhességi tünetem van, és ezt az ultro is okozhatja...

Mindenkinek egy nagy kalappal!!!
1975

Szia 1975,

üdv itt a csapatban!!!Szerintem vasárnap előtt ne csináljál tesztet...hány naposan kaptad vissza őket :?:

Kép

kiss angyal

Szia Angyal,

3 naposan, 2 db 7 sejtest. (a lefagyasztottak is 7 sejtesek). Próbálok akkor vasárnap reggelig várni, az utolsó napok a legnehezebbek! Te hol tartasz? (biztos, leírtad már ezerszer, bocs...)
1975

1975, üdv itt! Szerintem is vasárnap csinálj tesztet, jobb 10-es érzékenységűvel.
Vendég

Zsu, még nem küldtél e-mailt :( majd várom ám!!! :wink:

Akkor jó lesz így, h. én viszem a táblit? Ha nem, szóljatok, ill. ha bármit beírjak v. módosítsak, akkor is!

Üdv. 1975, sok sikert neked, de szerintem jó jel, h. nincs jel! :D
Nekem holnap lesz a beültim... :lol:

Andi, akkor átküldöm én neked a listát!

Kép
Kép
navared
Szfvár

hát akkor várok a teszttel, nehéz, ott figyel a fürdőben...
navared, már akkor a finishben vagy, sok sikert Neked is! hány babát kapsz vissza?
1975

Navared, este küldöm majd...
Vendég

Heni, ahogy iirtad is: "nem szabad feladni!!!" Gyere amint tudsz! Ölellek! Kép

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

1975, köszike! Kettőt v. hármat, holnap derül ki, h. a harmadik is osztódott-e és a drnő javasolta a hármat, ha van rá lehetőség!

Zsu, köszike, nem sürgetni akartalak, csak kivi vagyok :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared: holnapra nagyon szorítok Neked :D Feküdjél és igyál sokat :D :D :D

Kép

kiss angyal

Macs, én a helyedben mindenképp elmennék ma. Nekem volt olyan 4. napom, amikor mondták, hogy inkább a 2.-on menjek, mint később!

Navi, ilyen jó híreket!!! Na, majd most kell neked a nagyhajrá, tartalékolhatod és én is gyűjtök neked!
Szuper táblafelelősünk lett!

Valaki írja meg nekem priviben, hogy ki az a K2 :)

1975 hajrá!!! Remélem sikerülni fog!!!
mieza

Angyalka, köszike nagyon és Neked is Mieza! Elküldöm neked, h. ki K2 :lol:

Muzsi, ugye írsz még??? Mi volt, mesélj!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Kedves Ismerősök, Barátok,
> >
> > Május végén elkezdődött valami...aminek egy 7 órás műtét
> > lett a vége.
> >
> > Túl számtalan vizsgálaton és műtéten, úgy döntöttünk egy
> > sorstársammal, Zsuzsával, hogy hangot kell adjunk annak,
> > amit átéltünk, mégpedig azért, hogy a lehető legkevesebb
> > nőnek,
> >
> > illetve családjának kelljen hasonlót
> > megélnie.Kezdeményezésünk támogatókra talált, többen
> > segítenek, saját kapcsolataikat, lehetőségeiket
> kihasználva.
> >
> > Röviden, hogy hol is tartunk most:
> >
> > Elhangzott egy riport a Kossuth Rádión, amely hamarosan
> > meghallgatható lesz.
> >
> > Jövő héten endometriózis témában indul blogunk a
> > www.latte.hu oldalon.
> >
> > Jövő pénteken lesz lehetőségünk részt venni egy Nemzetközi
> > Endometriózis Konferencián, mint Civil szervezet.
> >
> > Készül egy olyan website, ahol az endometriózissal küzdők,
> > vagy barátaik, családjuk gyakorlati tippeket, tanácsokat
> > kaphatnak, illetve elérhető lesz azon személyek
> > elérhetősége, akik ebben a témában a legjobbak jelenleg
> > Magyarországon.
> >
> > A sornak még nincs vége...de további támogatásra van
> > szükségünk.
> >
> > A "Nõi Egészségért!" Közhasznú Alapítvány
> > (http://www.arwentorna.hu/alapitvany.html ) ezért jött
> > létre, hogy a meddõséggel, nõi hormonális jellegű
> > problémákkal küzdõ nõbetegek preventív, folyamatos és
> > kiegészítõ fizioterápiás gondozását segítse, kiegészítse a
> > klinikumban alkalmazott gyógyászati tevékenységeket,
> > különös tekintettel a nõgyógyászati, az
> > ovulációs-indukciós, valamint az asszisztált reprodukciós
> > kezelésekre, továbbá hogy segítse a terhességek
> létrejöttét
> > és az egészséges újszülöttek világrajöttét.
> >
> > Gondolom mindannyian egyetértetek abban, hogy nincs
> > csodálatosabb dolog, mint amikor egy nő áldott állapotba
> > kerül.
> >
> > Az Alapítvány ebben az évben már jogosult az adó1%-ra.
> >
> > Ebből tudnánk finanszírozni a jövőben több ingyenesen
> > látogatható rendezvényt, klub délutánokat, vagy akár
> > ingyenes szűrőnapokat.
> >
> > Annak érdekében, hogy az endometriózis megelőzésében, vagy
> > más női hormonális jellegű problémák időben történő
> > felismerésében eredményt érhessünk el, összefogásra van
> > szükség.
> >
> > Te, Kedves Ismerős sokat tudsz nekünk segíteni most, ha
> > tovább küldöd ezt az e-mailt és/vagy az adód 1%-át "Nõi
> > Egészségért!" Közhasznú Alapítványnak küldöd:
> >
> > Nyilvántartási szám: AM 3004
> > Adószám: 18719473 - 1 - 13
> > Bankszámlaszám: 10401000-00017735-00000003 (K&H Bank
> Nyrt.)
> >
> > Előre is köszönjük,
Kriszta
mieza

Csak amiatt raktam fel, mert tudom, hogy sokunkat érint. Ez egy médiás lány, aki úgy gondolta, hogy kemény kézzel veszi fel a harcot endoélésködőinkkel szemben :)

Ha viszont már az 1%-nál járunk, egy kis off :)
SZóval segítkezem egy kutyamentő szervezetnél, akik tényleg mindent megtesznek a kutyukért, olyan hihetetlen storyk vannak! Pl. kaptak most gazdától egy csontsovány dogot, aki nagyon szocializálatlan... és az ok? mert a nő nagyonnagy nagyondrága műcicit akart és a párja azt mondta, hogy megkaphatja, ha eltünteti a kutyát... Vagy a másik eheti kedvencem: vettünk egy spánielt, de gyorsabban nő mit a gyerek és mi azt gondoltuk, egyszerre fognak nőni, így már nem kell... Nemrég egy nagyon szétesett kutyust hoztak ki altalás elöl és 2 hónap alatt felgyógyították és most boldog gazdás, kanapénalvós bújóshálás kis dög lett.

Engem megdöbbent, hogy a magyarok fele még mindig nem ajánlja fel 1%-át. ez a csapat 1000-osan jó helyre teszi a pénzt, az összes fillérnek van helye, tök sokat áldoznak a sajátjukékból, pedig ők is többnyire pénzszűkében vannak...
Ha valakit érdekel az adószám az 1% miatt, írjon püt. Nem a zsebetekből vennék ki, csak a lehetőség miatt gondoltam, hogy megemlítem :)
mieza

Mieza: nem is tudok mit írni ezekre a kutyás törénetekre :evil: :evil: :evil: küld el nekem a szlaszámot...én minden éveben az adóm 1 %-át állatmenhelynek küldöm...akkor most azoknak ajánlom ahol segédkezel :)

Kép

kiss angyal

Köszi, annyira fognak örülni :)
mieza

Nav., remélem szépen fog osztódni, szorítok! Köszi mieza, hasonló jókat!!
1975

Sziasztok Lányok
Rohanok haza hogy mi a szitú fölleg Heni ügyben meg Nava ügyben és mit hallok. Meg vagyok döbbenve Henikém nem tudok mit mondani.
Remélem hamar talpra álltok mint anyagilag mint lelkileg. Azért ugyis fogsz jönni remélem!! Nagyon nehéz lehet most nektek,de ott vagytok egymás támaszai.

Rodina remélem minden rendben zajlott :D

Nava hát szupi hirek te is 3at kapsz vissza? Kívánom hogy holnap minden simán mennyjen :D

Angyal tök jó a vonalzód!!! Köszi a jelölést mindjárt nézem is.

Kép
Kép
pancsi76

Navi, megérkezett a csodakencéd. Írsz nekem ide, vagy privit, hogy hogy kell használni, előnyök-hátrányok, mit érdemes tudni, hova kell kenni :)

Köszi!!!
mieza

Mieza, Andrea megkerestelek titeket az iwiwen igazán tutkó csajszik vagytok. Ne hogy félre értsétek!!

Kép
Kép
pancsi76

Na léptem holnap este megint jövök. És már itt a hétvége Hurráááááá :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!!

Navared, remélem gyorsan renbejössz a torokkaparásból és a hasid sem fog fájni sokáig!! Endomot jól le kell tojni, jól eltakarodik majd a köv 9 hónapban, mint a laptető is bizonyiitja!! :)
:D Próbáld meg nem szétidegelni holnapig a kicsi manók anyuciját! Aztán már csak egy "kis" pihi és várakozás, s jön a + teszt, meglásd, te kis excel guru :)!! Oh, lehet mind a hármat visszakapod?Nuuuuuu, mire pályázol? Mint Sajti?? :)

Mako, Rodina, hát nem jött össze a tali. Odaértünk a BMC-be 8:50 körül, és végeztünk 9:20ra...Még sose voltunk ilyen gyorsak. Mako, gondolom ti utánunk érkeztetek Sz dokihoz az emeletre. Rodina, lent szétnéztünk, de a ruci alapján én nem tudtalak beazonosiitani. :(
De mi volt, milyen hiirekkel tudtok szolgálni? Remélem csak jókkal!!

Pancsi, akkor nemsoká eléred a kiivánt súlyt!

Mieza, érdekes, hogy a minimum elvárás volna mindenhol, hogy egy ilyen szitu után, mint a tiéd és a főnöködé volt, legyen bocsánatkérés...Mégsem ez az átlagos. Jó, hogy legalább észrevette magát. Hát remélem lesz hatása a beszélgetésnek és tényleg vesznek le a válladról feladatot!

Sajti, én is küzdök az álmatlansággal egy ideje.. Hajnal 3-4 körül szoktam ébredni...Fáradtságot érzek, de mégsem megy a visszaalvás csak kb egy óra múlva...Eddig a párommal egy paplan alatt aludtunk, de most váltanun kellett két különállóra, mert az állandó forgolódásom miatt ő sem tudott aludni... Aztán ő nem pihenhetett mondjuk délután, mint mondjuk én szoktam :oops: :)
Putyulka biztosan iszonyat édes!
A termékenységi tánc kapcsán lenne kételyem, mennyire hatásos mondjuk a második és harmadik figura... :shock: :lol:

Babe, remélem férjed hamar rendbe jön!Gratu a betöltött 12. héthez!

Rózsa, nagyon ötletes és szép a ép rólatok. Remélem a sok meló mellett azért marad idő egy kis kikapcsolódásra is!

Vörösmacs, nem tom, hogy feszett fejsze nyele-e az 5. cn, de miért nem szeretnél holnap menni?Tojd le, hogy mennyire van meg!!Nu, látom, eldőlt :D Kalappal!

1975, szia, remélem + lesz a teszted. Sztem max. 2 nappal a vv előtt tesztelj, de csak akkor, ha el tudod fogadni, hogy lehet, hogy ilyenkor még nem mutatja a ki az egyébént már meglévő terhességet.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Halihó!
Csak most tudtam jönni, mert a meóhelyen nem volt ma net és a fodrásztól most értem haza!
MOst egy kicsit önzözzök, aztán visszaolvasok.

Reggel a Zekéhez kerültem uhura. Ma voltam a 8. napon, az endom 8 mm, a jobb petefészkembe egy 16mm-es, a balban egy 13mm és 2x10 mm tüszők vannak, amelyek számításba jöhetnek. Szóval úgy néz ki szerdán lesz az inszem, de még hétfőn mennem kell uhura, és addig szúrom még a merionalt!

Muzsi! Mako!
Jó lett volna találkozni, de nem ismertelek fel benneteket! Pedig felmentem még szétnézni az emeletre is, de senkit nem láttam. Bár Mako, te gyanús vagy nekem, nem te jöttél szembe velem a lépcsőn?

rodina74

Sziasztok Csajok!

Heni, nagy ölelés, pár nap múlva biztos jobban leszel, a fórumról pedig nagyon hiányoznál mindenkinek. :cry: :cry: :cry:

Navared, köszi a listát. Megy a drukkkkkk holnapra.
Én sem tudom kia K2 ügynök. :oops:

Muzsi, Rodina sajnos nem jött ma össze a találka. Remélem azért jó híreket kaptatok. Rodina velem találkoztál a lépcsőn, de én sem voltam biztos benne, hogy te vagy.

Sajt merre vagy? Neked és Vayacon-nak is megy a mai babaragacs

Vörösmacs nem irigyellek a niagarás mensi miatt, de a dokikat szerintem nem nagyon zavarja, hozzá szoktak már, csak nekünk nem könnyű megszokni.

Ma voltam uh-un, ugyan a bal petefészkemből nem tűnt el a ciszta vagy valami, de hétfőn lesz beülti. :lol: :lol: :lol: Ma délelőtt már megkaptam a tüszőrepesztőt is. Azt nem tudom hány petim nőtt meg, de nem lényeges. A mnyh 12 mm. Most hétfőig azon izgulhatok, hogy a fagyiovisok felébredjenek.
mako30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?