Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ritkábban jövök mostanában, de munkahelyen is olyan sok teendő van.
Puszi - szuper, hogy ilyen hamar már időpontot is kaptatok.
Az első beszélgetésen velünk is kb. 1,5 (de inkább 2) órát töltött el az ügyintéző és a beszélgetés után töltöttük ki a nyomtatványokat ott helyben. Ott tudjuk megadni az adatokat, hogy "milyen gyerkőcöt szeretnénk".. ami - ahogy Amina is írta - elég furi érzés, de hát ki kell tölteni a számítógépben valahogy az adatokat. Nekem volt egy pillanat, amikor meg is jegyeztem, hogy "jaj.. bocsánat, tudom, hogy nem kívánságműsor.." és az ügyintéző odafordult hozzám és mondta, hogy "de az.." .. mert nem érdeke senkinek, hogy tukmáljon valamit/valakit egymásra.
Velünk nagyon kedves és megértő ügyintéző foglalkozott. Remélem, hogy nálatok is ez lesz a helyzet - bár a lényegen nem változtat.
Feb. 2-a után valamikor lesz majd egy-két pszichológiai konzultáció, környezettanulmány (körzeti orvostól nyilatkozatot kérnek majd - de neked azon nem kell ott lenni, csak a doki nevét és címét kell megadni). És majd ezután valamikor lesz a hivatalos tanfolyam. Tudnod kell, hogy ezek bármikor is lesznek majd meg, az már lényegtelen olyan szempontból, hogy a Tegyesznél úgyis feb. 2-val lesztek regisztrálva.