Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most csak Szilvásnak, mert megint el fogom felejteni, pedig már múltkor akartam reagálni az éneklésre meg az orgonára!
Lehet van egy közös ismerősünk a kórusban - ha kevertem össze a gödi és a váci kórust :oops: -, szóval egy kétgyermekes gödi anyuka, akinek a fia velem egykorú, 8 évig osztálytársam volt gimiben... Feladtam a rejtvényt :wink:
Az orgona meg nagyon izgalmas lehet, ki mentorál?

Majd én is megkukkantom az uh-felvételt, hadd szokja a szemem - mi jövő héten megyünk :wink:

bekri

Bekri!
Háááát, vagyunk vagy százan, én meg csak 4 hónapja járok, szóval ha lehetne szűkíteni a kört, mondjuk szólam és kinézet? :-)

Az orgonatanárom Tóth Rita. Ismered esetleg?
Én csak lesem őt, amikor a 3 sor billentyűn játszik, közben a lábával is "kalimpál" és tök jó dolog áll össze belőle. Hát, nem tudom, mikor leszek én csak hasonlóra képes? :-)

szilvás76

[quote="bekri"]M írta:bekriajd én is megkukkantom az uh-felvételt, hadd szokja a szemem - mi jövő héten megyünk :wink:

Kondérhoz mész? Vagy csak mozizni? :-)

szilvás76

woody, ez tök jó!!!!!! :D :D Én adtam magamnak 2 hónapot, aztán a 3.-ban nézetek egy hormonszintet, meg újra IR-t, és akkor utána mehet a babaterv újra

Kép
xtina75

Itt vagyok, csak általában mire végigolvasom, addigra vagy dolgoznom kell, vagy főznöm, vagy készülődnöm, vagy indulnom, de most írok! :)

Ha nincs tippetek mit főzzetek, akkor ezt csináljátok meg, tuti mind a 20 újjatokat végignyaljátok utána....ma találtam a receptet,s meg is csináltam:
6 csirkecombot lesózol, megforgatod paprikás lisztbe, beleteszed a sütőbe.
Aláöntesz (nem rá!) 3-4 dl tejszínt, lefeded alufóliával, beteszed a sütőbe 180 fokon légkeveréssel 30 percre.
Ha letelt az idő, leveszed a fóliát, s jól megszórod reszelt sajttal, (ne sajnáld! :) ) nyugodtan mehet a tejszínbe is, nem kell mind a húsra tenni.
Nah és akkor ezt rápirítod.
Krumplipürével tálalod! :)

Hmmmm....ISTENI JÓ!

Én is vettem a teszveszen kiságyat, kókuszmatraccal, nem is tudom leírjam-e mennyiért, mert szemtelenül olcsó volt.... és hibátlan :)
Nah, jó elárulom! : 6250 HUF! :)

Jaj, annyi mindent össze tudnék vásárolni, nem bírom kivárni, hogy megtudjam a nemét, de semleges színűt meg nem nagyon találok ami tetszene....ÚTÁLOM a sárgát! :)
Meg hát vagy virágos holmi, vagy kisautós.... :)

MÁS:
Nem tudom, hogy ti hogy álltok a dologgal, de nekem már az agyamra megy ez a sok szelelés....már vettem espumizant, de mint halottnak a csók....pedig puffadtnak meg nem érzem magam.... :S Segítsetek, hogy mit csináljak ellene, mert nagyon idegesít!!!!!

Az autószerelő meg már 3 hete nem tud adni egy árajánlatot, hogy mennyiért tudna a kis roncsomból újra autót varázsolni.
Úgy néz ki másik szerelő után kell néznem, mert ha így haladunk, akkor soha nem lesz kész.... :S

Szóval 1000 felé áll a fejem... :)
Most is itt vagyok még az irodába, megyek haza, s már jön is a vendégem.
Ez a hét se lightosabb az előzőnél, de legalább nem unatkozom! :)

Puszi nektek! ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi!
Nagyon ügyes vagy!Szuper jók lettek a body-k :D
-------------------------------------
Banán...étcsoki segített végre :D
huhh.....
-------------------------------------
Én még nem vettem azon az egy darab rugin kívül semmit :(
Majd ha nagyobb lakásban leszünk...ide nem tudnám betenni még szétzsedett állapotban sem a kiságyat :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ahogy én Írok-eltűnik mindenki???? :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Összefogtatok ellenem? :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fél 4 után ment el a barátosném....Reggel 7re jött :D
Sétáltunk egy nagyot Bubukával....hazajöttünk, reggeliztünk, Móni netezett én elaludtam :(
csak egy órácskát pihentem ( Ő netezett-nekik nincs netük)...de úgy égett a pofám-ő meg kinevetett,hogy nagyon hülye vagyok :D
Aztán neki álltunk krumplistésztát csinálni :D Jól belaktunk abból is :D
Lekísértük egy-egy piramis szelettel :) hmmmmmmmmmm...fenséges volt :D
Kibeszéltük a világ összes pasiját és nőjét :D
Nincs megbékélve aranyom a világgal :D
Röviden ennyi :D
Most meg egymagamban írogatok :D
Közben persze a teszveszt fűrkészem ezerrel :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

2szer is leírtam hogy netezett :D jajj nekem.... :D :D
Na mindegy...ez vagyok éééééééééééééééén :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na jó...akkor lelépek... teret hagyva másoknak :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

még mindig senki ?????????????????
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hazaértem :) Csillag :) jó hogy irtál,nem direkt van hidd el. Sokszor én is idekattintok csomószor mikor épp ráérek,sehol senki. Ez van :)
Krumplistészta nyami :))

Örülök h.mindenki jól van.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Elkészültek ezek is :)
Kép
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

csak ritkán jövök mostanában, és akkor is többnyire csak olvasok... :oops: valahogy nekem sincs időm, vagy épp kedvem...

Évi jobban vagy?

csillag én egyáltalán semmit nem vettem még a babának... ez gáz???? de én valahogy babonás vagyok, és úgy is hallottam, hogy ennyire előre nem szabad...

clárika jól hangzik a recept... lehet hétvégén meg is csinálom!!! :)

szép estét lánykák!!! [/b]

Kép
gtunde75

ez a TV maci naggyon kemény!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde,aha,rendbe jöttem.

Retro baba lesz :)

Nem gáz h.nem vettél semmit,de sztem az se ha vki vesz,én úgy vagyok vele hogy mindig ha van kis pénzem valamit veszek neki.

evilany

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75
csillag én egyáltalán semmit nem vettem még a babának... ez gáz???? de én valahogy babonás vagyok, és úgy is hallottam, hogy ennyire előre nem szabad...

Nem gáz!!!! Én is babónás vagyok...sajna a rugi vételnél "be is jött" :(
Még várok 1-2 hónapot ....ráérünk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

babonás........ rövid o-val :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! Most értem haza és kész vagyok... úgy tele vagyok levegővel és semmi nem hat majd szétszakadok..... a végén már a menés is nehezemre esett hasam meg kb. kétszer akkora lett mint amúgy :)
Évi nagyon jók lettek a rugik!!! Tetszik :)

Hát a babonáról nálunk annyi, hogy mi egy évig próbálkoztunk sikertelenül aztán volt egy kis szünet közbe meg jött egy kihagyhatatlan ajánlat megvettük a bakocsit meg hozzá a hordozót, majd ősszel kaptam egy járókat és puff már össze is jött a babóca a legújabb nekifutás első hónapjába :D Na itt látta be párom is hülyeség, pedig ő annak idején kijelentette a 7 hónapig nem szabad venni semmit :) ehhez képest már ő hurcolássza haza a pelenkákat :D

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Csatlakoztam hozzátok a gmailon is, csináltam albumot egy pár fotóval :)

Andi

KépKép
andy83

Jó reggelt!!

Andi helyesek vagytok!! :lol: :lol: de jóóó! újabb kutya-cica barát!!!! :lol: :lol: :lol:

A puffadás és a szelek nekem is gondot okoznak... :oops: olyan ciki... :? :roll:

Kép
gtunde75

Szép Jó reggelt Kismamik :D
Hát igen........ez a fránya szél... :(
Eljött ez az idő is :D
Én egy 10-15 perces séta után már "fulladok" is :(
Remélhetőleg ez is elmúlik :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Andy!
Szépek vagytok! Lecsekkoltam a képeket :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Csillag,én is fulladok,már egy gyorsabb beszédtől is. :? Pedig most nem is hízok.Na mindegy

Andy,szépek vagyok,na és a háziállatkák! Bentiek? Vagy kijárnak?

Nemsokára indulok a Megyeibe a vérvételi beutalókért.
Tegnap találkoztam egy volt munkatársammal beültünk az árkádba forrócsokizni,és vagy 3 órát dumáltunk olyan jól esett,feldobott :)
Munkahelyen meg utánamdobtak 10 ezer melegétel utalványt,meglepődtem,tudtommal már nem járna de örültem neki.
És megállapítottuk Mikivel tagnap hogy kicsit megint nőtt a hasam. :wink:

evilany

Csak bababoltban találok nagyméretű ruhákat :(
Csajok!
Meztelenül fogok járni az utcán :( :) :) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]C írta:csillagfeny1976sak bababoltban találok nagyméretű ruhákat :(
Csajok!
Meztelenül fogok járni az utcán :( :) :) :)

Bababoltban?

Nem nézed a vaterát,tesz veszt? Vannak nagyobb rucik is.Mi kéne nadrág vagy ruha?

evilany

Évi!
Folyamat nézem...de 48-50es méret ritka...ha meg van csúnya :(
Igen lent a Plazaban a bababoltban van nagyméretű ruci....8000-től a csillagos égig :)

Nadrág kellene...akár kantáros akár sima :D
Ha netán látsz...szólj már rám légyszíves :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Évi aranyosak ettek a bodyk.

Tünde nem gáz, hogy még nem vettél semmit.

Én sem vettem. Mondjuk nekünk Bencéről megvan minden, kiságy, pelenkázó, babakocsi, hordozó, etetőszék, utazóágy, stb. Légzésfigyelőnk van, bébiőrünk nincs. 62 m2-re nem kell. Viszont a légzésfigyelőt úgy megszoktam, hogy mikor a gyerek már 1 éves volt akkor sem akartam eltenni. 2x riasztott be. Először azért, mert Gábor közel tette az érzékelőlapokat, a gyerek meg az ágy másik végébe túrta magát. Másodszor meg talán azért mert már gyenge volt az elem.

Nem bírtam letenni a savanyúkáposztát :lol:

királylány

Csillag bogaram! Gondoltam ám rád, mert te kb. az én testnagyságom vagy és én is sík ideg vagyok, hogy milyen nehéz nagyobb méretben kismamrucit találni, ami gusztusos. Anno a H&M-ben vettünk még az elsö babánál pár leárazott cuccot. A 4.-nél megint kellett egy nadrág. Hát én fogtam ugyanazt a méretet, amit 6 évvel azelött is ott vettem és majdnem megállt bennem az ütö. A combom közepéig ment fel a 44-es nadrág... 46-os már tovább, ott a farom volt a gond, a 48-asba már befértem. Otthon összehasonlítottam öket, de nem én lettem összességében ennyivel nagyobb, hanem ennyire megváltoztatták a méretezést. Tavaly megint változtattak, mert a német átl. legalább egy konfekcióméretet hízott testületileg, így most a nagyobb méretnek kisebb lett a száma. Kész kavarodás. Mindenesetre nekem nagyon fusztráló volt, hogy 48-as xxxxxl-es cuccokra kell rányomulnom, pedig nem nyomok még se 100 kg-t, hát még nem többet. Mindig azt kérdezem ilyenkor magamtól, hogy az aki igazán kövér és gyereket vár, azzal mi van? Burka? Vagy sátor? Vagy indiai módra vesz pár méter anyagot és magára tekeri? Esetleg terményzsák?

Szóval amondó lennék, persze csak ha elfogadod a segítségemet, hogy vagy megosztjuk az én állományomat, vagy kerítek neked itt valami jobb darabokat a bazáron vagy ebay-en és legkésöbb húsvétkor (addig marad az évakosztüm és a testfestés) elviszem neked haza. Vélemény?

Évi nagyon szuperek lettek a body-k. Nekem bejöb ez a retros stílus! Ügyes vagy! Hozzád is lenne egy kérdésem: van egy fekete alapon apró virágmintás kismamaruhám, ami a színe miatt nekem nem világom. Téged érdekel esetleg? Vadi új, sose volt rajtam, mert nem hordok ruhákat, mert összeér a combom és dörzsöl, kellemetlen. :wink: :cry:
Csinálok képeket és te vagy rábólintasz, vagy nem. Szerinted? Méretre biztos jó lenne neked így szemre. Persze lecentizem, ha érdekel.

Tegnap találkoztam a fekete szomszéd anyukával. Mondtam neki, hogy mi a fejlemény. Mondta ö, hogy a kórházban anno megnézték NMR-rel a gyerek fejét, belül minden rendben. Azt is mondták, hogy jó lenne lézerezni, de ö inkább a gyerekorvosra hallgat, aki szerint magától is elmúlik, mert a lézertöl talán kifakul a gyerek színe. Hát basszus a szeme meg mindegy? A színe a fontos?

Most mennem kell, de jövök én még! :)
Vendég

Sziasztok!
Köszi aranyosak vagytok :)

Hát az állatkák kinti-benti üzemmódba vannak :D Főleg az ebzet a benti ilyenkor :) A macskusz szeptemberbe született és simán szétszedi a lakást még:) így mivel hidegek még az éjszakák inkább így csak este van bent, jobb a békesség :D. Liza meg annyira édes újabban mindig azt csinálja ha tv-zek feltelepszik mellém és a hasamra teszi a fejét és úgy alszik mintha tudná :D

Nektek milyenek az éjszakáitok???? Én már a fél karomat odaadnám azért, hogy végre végig aludjak egyet... komolyan óránként fent vagyok mert ki kell mennem a mosdóba... pedig már arra is figyelek, hogy lefekvés előtt lehetőleg ne igyak semmit...

Kriszti Nézd meg a Corában igaz nem tudom van-e nálatok. Én múltkor ott vettem egyet és csak 3500 ft- volt vékonyabb kord gatyó de volt ott már a szabadidő nadrágtól kezdve minden és emlékeim szerint nagy méretek is voltak. A farmerokat leszámítva az átlagár 4000 ft volt a farmer volt 5-max6e.

Andi

KépKép
andy83

Sziasztok!

Kriszti. Nincs Pécsett C&A? Nem filléres bolt, de nem is annyira horror.
Én annó vagy 3 -4 felsőt ott vettem, meg nadrágot ... és még most is előszedem őket, mert csinik, és jó az anyaguk ezért tök jó állapotban vannak. :-)
És külön kismama részlegük van, olyan klassz rucikkal, hogy sokszor inkább azokat néztem meg először, nem is a síma ruhás részt.
És van XL "osztály is, ahol csak nagy méretű ruhák vannak, a legkisebb tán 46-os...
Hátha...

Persze árban a Vatera és a TESZ-VESZ verhetetlen...

szilvás76

Szilvi tudsz már valamit az AFP eredményedről?

királylány

Á, azt mondták a laborban, hogy a védőnőnek küldik (ráadásul vhonnan Pestről. Ő meg hív, ha megkapta.
Egyedül a vércsoportért kell mennem majd hétfőn. A többi egyenesen a háziorvoshoz, védőnőhöz kerül.
De nincsenek illúzióim, sztem minimum 10 nap... :wink:

szilvás76

Látom sehol senki....

Na én megyek nemsokjára a dokihoz. Azért izgulok, hogy mennyi lett az AFP-m. Örülnék neki ha tartományon belül lenne az érték. Ha visszaértem jelentkezem. Addig tessék csuriba tenni a kezeteket értem. :lol: Köszönöm!

királylány

Szilvi nemááááááááááá. :shock: Nekem azt mondták először, hogy szerdán érdeklődhetek.

Na összeszedem magam aztán majd jövök.

királylány

Hát, a síma labor és a vércsop. amit helyben néznek, a HEPA és az AFP-t az ANTSZ-hez küldik.

Na mindegy, majd mesélj, mi volt!

szilvás76

Elvoltam a beutalókért hát elég bunkók voltak,ráadásul a doki nem hagyott ott semmit és csak néztek mikor kértem,hívhattam fel a dokit h.mi van,azt mondja meg kell kérni őket h.megirják...frankó pedig Miki is arra emlékszik h.ott lesz hagyva,direkt felhívtam mert ő is bent volt velem. Na akkor vissza,megkértem h.irják meg...ehh.Most megvan minden,majd kedden megyek vérvételekre.Elment a kedvem az egésztől :( na mindegy,eszek pogit meg kókuszos rudat attól megjön :)

Barbi,szívesen megnézem! (ruha)

Andy,itt nincs cora sajnos.
Kinti benti,akkor Te is szűreted magad toxoplazmára?
Szóval az ágyban a kutyus :lol: itt a cicók...egyenlőre.

Szilvás,C+A van,csak elég húzós,pl nadrág 10 ezer...én tegnap vettem egyet a tesz veszen 500-ért...igaz nem új de újszerű.

Csillag,vadászok neked!Ha gondolod írd meg a cm-ket is pirviben (megmérsz egy gatyót) mert sokszor úgy adják meg,külső,belső szárhossz,csipő,derék.

Mikorra lesz meg az AFP eredmény?

evilany

királylány, nekem azt mondták, hogy az AFP és a Hepatitis eredmény min. 1,5 (de ez lehet, hogy csak a Jánosban van így).
Ja és nekem a dokinak adják oda, ő meg elutazott 3 hétre és így márc. 9-i vizsgálaton tudom meg. De jobb is, mivel megint agyon izgulnám magam.

Én már vásároltam a pocaklakónak. A 12-hétig én sem vettem semmit, utána már bátrabb voltam. A vaterán vettem egy-két aranyos játékot. Illetve ruhát a C&A-ban 700 Ft-ért, meg a H&M-ben 700-1500 Ft-ért. Nagy leértékelés volt!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

evilany

Na eldőlök a kanapéra. Lenne dolgom de kedvem nincs hozzá. Van vasalnivaló, le kéne törölgetni,mosogatni....ehh. Inkább szundizok egyet mielőtt megyek szülésre felkészülni :) (2-re)

evilany

Évi. Hát a 10eFt az húzós, én a töredékéért vettem. Igaz, 4 éve.
A netről félek rendelni, mert én eddig a rendelésekkel (Quelle és társai) csak szívtam. Hiába centiztem magam , és sasoltam a mérettáblázatot, MINDEN esetben vissza kellett küldenem cserélni a rucikat.

Arra gondoltam, keresek vmi jó kis turit, hátha szerencsém lesz...
Bár nekem az előző "eresztésből" maradt sokminden....

szilvás76

Hmmm ez jó kérdés elvileg a védőnő tudja, hogy van macska.... viszont most ahogy nézem a beutalókat nincs toxoplazma szűrésre vonatkozó írás... azt nekem kell külön kérni, nem automatikusan adják rá a beutalót? Ennek a szűrése is időponthoz van kötve vagy bármikor lehet kérni?

Én hétfőn megyek AFP-re és majd csak március 5-én tudom meg az eredményt nekem is másfél hetet mondtak rá. Aztán utána ultrahang amit már nagyon várok :)

Andi

KépKép
andy83

Andy. A toxo nem automatikus szűrés! Szólni kell, és külön kérni...
Bármikor elvégezhető...

szilvás76

Szólni kell miatta,és nekem most veszik le a 16.hetivel együtt.
Talán,talán nem kell érte fizetnem majd,az van a beutalón hogy biztosított vizsgálat vagy mi.

evilany

[quote="andy83"]
írta:
andy83
Kriszti Nézd meg a Corában igaz nem tudom van-e nálatok. Én múltkor ott vettem egyet és csak 3500 ft- volt vékonyabb kord gatyó de volt ott már a szabadidő nadrágtól kezdve minden és emlékeim szerint nagy méretek is voltak. A farmerokat leszámítva az átlagár 4000 ft volt a farmer volt 5-max6e.

itt sajnos nics Cora :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="szilvás76"]S írta:szilvás76ziasztok!

Kriszti. Nincs Pécsett C&A? Nem filléres bolt, de nem is annyira horror.
Én annó vagy 3 -4 felsőt ott vettem, meg nadrágot ... és még most is előszedem őket, mert csinik, és jó az anyaguk ezért tök jó állapotban vannak. :-)
És külön kismama részlegük van, olyan klassz rucikkal, hogy sokszor inkább azokat néztem meg először, nem is a síma ruhás részt.
És van XL "osztály is, ahol csak nagy méretű ruhák vannak, a legkisebb tán 46-os...
Hátha...

Persze árban a Vatera és a TESZ-VESZ verhetetlen...

C&A az van...megnézem ott is-köszike

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi ÉVI!

Ezeket én is néztem...

combom: 58cm
derék: 104cm
csípő: 119cm
mell: 116cm
naci hossz: 102cm

Aránytalan vagyok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]h írta:evilanyttp://www.vatera.hu/kismama_nadrag_kb_48_as_meret_162989556.html

http://www.vatera.hu/kismama_fekete_szo ... 92043.html

http://www.vatera.hu/kismama_szurke_szo ... 992127.htm

http://www.vatera.hu/uj_kismama_nadrag_ ... 71287.html

:evil: http://www.vatera.hu/uj_kismama_nadrag_ ... 71287.html :evil: -- tőle ne vásároljatok,3-dik emailemre nem válaszol...

És a Konzumban levő Kínaiban vannak új pocakbetéses farmerek,3800 ft-ért.

Köszönöm szépen az infókat....először akkor megnézem a Konzumban lévőket...
Nagyon hálás köszönetem!!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?