Szonce: már mondtam Apának, ilyen nincs de most nem is fér rá a laptopra, majd ha kész lesz a nagygép egyszer végre...már ezer éve nyaggatom Apát h csinálja meg...de rákerestem a progira vmi probaverziot le is lehet tölteni, majd megnézem aztán jol szolok, ha nem tudok vmit
én most paramami vagyok, nem merem levinni Öket pedig már ugy mennék
nem tudom megkapjuk-e az oltást, lehet csuszik...de Ti nyugodtan sétáljatok ám, mi majd egészségesen egyszercsak csatlakozunk
Lady: bejelöltelek
nagyon édes Csajszikád van
Te meg szemtelenül fiatal, tök jo
Hu nem semmi a sztoritok, de szerencsére minden okés akkor tornával meg hipihopi minden okés lesz
egyik ismerösünk ide Bkalászra a Gézenguzba jártak tornára, azt nem néztétek? nagyon szerették és szépen fejlödött a Csajszika, Ö picit (nem is olyan picit sajnos) elöbb jött, de szerencsére makk egészséges és csak tornára meg uszira jártak
akkor még jártok tornára? milyen gyakran kell?
mi szeretjük ezt az ikeásat, egyszerü, még benne van a párna, de igy sztem kényelmesebb, nem akartunk drágát mert ugye 2 már horrorár így ez egyértelmü volt
bár amikor még nem tudtak ülni rendesen vicces volt h dölöngéltek
de a párna azért megtartotta Öket és akkor már kezdtek ülni is íyg nem volt gond
Lehet teso majd fiu lesz és akkor már nem kell nevet keresnetek
a plusz kilokrol ne beszéljünk
na jo persze lehet, sajnos rajtam is van...pedig ugy örültem mikor 63al hazajöttem a korházbol, de én sajnos hiztam a szoptatás alatt, pedig mindenki azt mondja, h akkor fogyni szoktak...na ja csak nálam az 5 percem van enni vége az lett, h ugye 5 perc alatt csak egy kis sütit vagy turorudit lehet enni
így még jött pár kilo
vmit kellene tenni az ügy érdekében...csak még nem szántam el magam
pedig jön a nyár...