Új privát üzeneted érkezett!

Gabi
Azt elhiszem, hogy izgultál/izgulsz ez természetes és egészséges, próbálj meg egy kicsit megnyugodni (ha lehet ilyet írni :roll: :oops: ), de hidd el minden rendben lesz és sikerülni fog és erősödni fog az a halvány csíkocska tutira :!: :wink: holnap a v.v már úgy is kimutatja :!:
Örülök neked és Én is izgulok miattad és a Többiekért is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
hogyne lehetne belőle baba :D . Szép görbe ez :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Nem hiszem, a vérnyomi a fontos meg, hogy ne legyen láz, de az nincs ugyi :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
ÁMEN :!: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy,
nem az nincs szerencsére :roll: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ranita1979 2010.02.18 08:00-kor.

Kép

Kép
ranita1979

Szuzy
valóban altatás, de nagyon enyhe, mert mikor felébredsz, nem kóvályog a fejed, mint egy nagyobb műtét után.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

Kéretik nagyon erősen és sokáig vizslatni,mert ott van,de nem élem bele magam,majd holnap kiderül a tuti!

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita
Örülök, hogy megnyugodtál, sosem jó, ha az ember ideges főleg nem ilyenkor, amúgy is egyfolytában izgul az ember, elég a maga baja, nemhogy még ilyenekkel idegesítik az embert :!: :wink:
Szépnek szép, csak alig tudtunk mostanában együtt lenni, a férjem állandóan mostanában éjszakás és hát hogy :shock: :?: :oops:

Az imádkozásról csak annyit, hogy sztem mindenki szokott a saját rituáléja szerint, és szokott segíteni :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Látom és nem is nagyon kell vizsizni :lol: :lol: :lol: örülök nagyon :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És ez a 25-ös teszt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi,
hol van a csík én nem is látom :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

20-as!
De ma elmegyek veszek 10-est,mert ugye azért nem bírok magammal :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Jajjj, ne viccelj már. Hol van ez a halvány csíktól :?: Ez olyan pozitív, hogy csak na :D :D :D :D :D :D :D . Örülhetsz nyugodtan!

Kép

Kép
ranita1979

Betty
Emlékszem, amikor felhívtál a punkció után és annyira aranyos voltál, még hatott a cucc, de Te már telóztál, még szinte ki sem "józanodtál" :?: :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Még nem örülök,férjem teljesen kivan már,mert hívtam,h nega aztán hívtam,h mégse teljesen.
Azt mondta:"Miért csinálom ezt vele?" Szegény!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Jajjjj, szegénykém :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi,
mennyi idő után jelent meg a 2. csík??? Én mindig azt várom/vártam, hogy mindjárt ott lesz, mint a Hannánál :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Hát kb.4-5 percet álltam felette és kb,10 perc múlva mentem vissza.

Ranita!
Örülök,h anyósod áttért a drukkolók oldalára,kire,ha nem a családjára számít ilyenkor legjobban az ember.

Betty-Suzy!
Egyáltalán nem értem a görbés beszélgetéseteket! :oops:
Pedig de jó lenne!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok! Jó reggelt! Bár ahogy nézem jobb nem is lehetne!!!!:wink: :lol:

Gabi! Én egyből láttam a csíkot!!! :lol: :lol: :lol: Dejó!!! Örülünk veled! :lol: :lol: :lol: És 20-as? :shock: Fúúú, mit fogsz látni a 10-esen!!! :lol:

Ancsuka! Drukk mára is megy!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Gabi
Már Én se... :oops: :wink:
Nem húzta be a program a pé időpontját, így kértem segítséget Bettytől, hogy hogy lehetne variálni rajta, hogy behúzza :!: ma nem csináltam vele semmit és behúzta 21 cn-re, de Én 16. cn-en éreztem és gondoltam a pé-t :!:
Most megpróbálom a plusszos hónapot is felvarázsolni, de ott csak a luteális szakasz van meg, mert akkor kezdtem mérni csak :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs
Hogy vagy :?: szépül a görbéd :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Aha :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy én kösz, megvagyok,. Bár a torkom már iszonyatosan fáj, és a hangom is kezd elmenni, de szerencsére láz nincs. Próbálom kúrálni magam, de eddig nincs tuti befutó. :?

Ha gondolod elmagyarázom, hogyan lehet a fertyben saját kezüleg behúzni a pé napját. Ilyenkor kék színű lesz a kereszt, az enyém is ilyen.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi
ez tök egyértelmű csík mit izélsz :?: :?: :lol:

Szuzy
már kezdem én sem érteni :lol: nem áám :!:

Ancsukának valaki tudja a receptes blogjának a címét :?: Mert nem találom sehol, és kellene :!:

betty615

Betty,
itt van ni :D
http://ancsuka-finomsagok.blogspot.com/

Mi finomság lesz???

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs
Azt láttam, hogy a Tiéd kék :roll:
Jobbulást Neked :!: az Én hangom egyszerűen brutál :x
Nem tudom, hogy most akkor csináljak-e egyáltalán vele valamit, de azért nagyon köszönöm és lehet, hogy fogok élni a kedvességeddel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Na ne már, ha még Te sem érted... :lol:
Mit sütsz kis szűcs
:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hétvégére készülök valami finomsággal Anyuéknak, jönnek hozzánk, és valami különleges kajcsit szeretnék csinálni (tudjátok, mint a vacsoracsatában :lol: ), aztán most buzgón kajcikat keresek.
Még a desszert és a hús hiányzik.....

Köszönöm az oldalt :wink:

betty615

Nagyon szép hétvégét kívánok Nektek és süss-főzz valami finomat, biztosan találsz kedvedre valót :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hello Lanyok!!!

Csak gyorsan 2 sor aztan megyek oda teszem a gulyaslevest, aztan jövök bövebben!!!! :wink:

Gabikam- Te milyen halvany csikrol beszelsz????Ez tök jol latszik, föleg ha 20-assal csinaltad, a 10-es majd kiveri a szemedet ha megcsinalod :D :D :D Nagyon-Nagy gratula ( halkan merem csak :wink: )

Bettykem- Nagyon boldog nevednapjat kivanok szeretettel :D Most ide kepzelj egy szep viragcsokrot, vagy egy bon-bont :D

Na huztam levesezni, kb 30 perc es jövök :wink:

Pussszancs

KépKép
gyancsi

Betty! Bocs, hogy csak most :oops: : Boldog Névnapot!!! :lol:

Suzy! Ha kell a kék voni, szóljál! :wink:

Gyancsi! Napok óta gulyáslevest kívánok :lol: , csak nincs itthon húsom hozzá, betegen meg nem indulunk bevásárolni.

Zbinyek! Én is üdvözöllek nálunk! :lol:
A fiad nagyon helyes gyerek! :lol: Azt nézem, hogy csak pár nappal idősebb Boginál, mégis sokkal nagyobbnak látom. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi csajok :!: :wink:

betty615

Lucuzs
Köszi, nem felejtettem el :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Gabi, ez fantasztikus, ne izgulj, nekem sem látszódott jobban, és nekem sem jött elő rögtön a csík, úgyhogy tudtam én, hogy ott van a baby a pocidban!Én azért csináltam annyi tesztet, mert nekem is alig akaródzott előjönni a csík, és alig mertem örülni, de ha már ott van, akkor az csak is jót jelent, mivel akkor a szervezeted elkezdte a HCG termelést!

Mindenkit pusszantok!
Vendég

Sziasztok :!:

Betty :!:

Az én megérzésem uaz mint nyáron a jelek havira utalnak, de megpróbálom elhinni, hogy piri messzire el fog engem is kerülni.
Bár én a csodákban már nem nagyon tudok hinni, sok volt a csalódás.
Vasárnapra nem várom egyébként, ma vagyok a 23. napon.

BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK DRÁGA BETTYKÉM :!:

Kép

Ranita :!:

Köszi a fájdogálásokat leszámitva megvagyok.
Mielőbbi gyógyulást kivánok és megy a drukk a holnapi punkcióhoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Gratulálok a teszthez, igen látszik az a két csik, holnap tutira erősebb lesz :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Mielőbbi gyógyulást :!:
Megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Mennek a drukkjaim Értetek is++++++++++++++++++++++++
Gyógyulj meg mihamarabb :!:

gyancsi :!:

Jó főzést :!:
Már csak 1 hét és indul a mandula :wink:
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Na itt vagyok Csajok!!!

Annyit irtatok, aztaaaaa :shock: Na hat erre nincs eselyem, hogy visszaolvassam :wink:
Probalom összeszedni kivel mi van:

Gabi- Hat te babas vagy, azert van az a szep kis masodik csik a teszteden, juheeej :D Most tenyleg elkezdödött valami nagyon jo szeria itt nalunk , remelem meg sem all addig mig mindannyian babasak nem leszünk :D

Angyli- Mikor tervezed te is a tesztelest??Csak is ilyet szabad hozni, mint Gabi :D

Ranita- Holnapi punkciohoz egy nagy kalappal neked Draga!!Anyosodat halalra iteltük a beszolasa miatt :D :D

Suzy- Högörbed meg mindig ugyanolyan, mint a pozi tesztes??Nagyon remelem, jo lenne megint olyan boldognak latni teged :wink:

Betty- Kövi szerda :arrow: Fagyibabok :D :D Hat az mar nagyon közel van :D En is szerdara varok ( vagyis szerdara is), mert akkor huzzuk este haza a belest :D

Melike- ???

Ancsuka-Drukkjaim a tieid, a tegnapi es mai inszemhez, mindent bele gyerekek :D

Lucuzs- Gulyast en is imadom, mostanaban kezdtem el fözni,mert kaptam Anyostol egy kuktat, azota ugy raszoktam, hogy minden heten szinte fözök :D :D

Zsu- Hogy van a mi kismamink??

Zbinyek- Üdv. nalunk :D Jo a neved, bar en sem tudom melyik mese lehet ez :roll:

Ancsyka- ???

KépKép
gyancsi

Utalom amikor ilyen sokaig nem tudok jönni, mert szeretek nem lemaradni semmiröl :D Csak hat tegnap is meg tegnap elött is vezettem, aztan este repter :arrow: a szokasos!!
Jajj varjatok, hat mi törtent velem kedden reggel.....Ceges autoval ( 17 eves szakadek szar-fos kocsi) beallok a benzinkuthoz, hogy tankolok......Termeszetesen a tanksapka megint be volt fagyva....En azert csak beledugtam valahogy a kulcsot, ahogy elforditottam kette tört :shock: beletört a tanksapkaba a slussz kulcs :D Hivom a fönököt, ott panikolt a balfek....Hogy ö nem is tudja, hogy hol van a potkulcs....hat mondtam neki, basszus keresd meg :shock: Ez hülye :!: Na vegül is egy ora kesessel eltudtam indulni, addig a benzinkutas lannyal kiszedtük a beletört reszt a tanksapkabol, utana mar nem volt semmi, de a reggel az kalandos volt :D
Ma meg megyek fel 1-re fodraszkodni, mar be is festettem a hajamat, azert jöttem ilyen kesön :oops:

Csajok lenne egy kerdesem :oops: Ugye most szedem mar 3-ik napja a Clostit es tegnap ota nyomom a Klion hüvelykupot ( este egyet).....Es erre a Klion kupra ra van irva, hogy tilos mellette alkoholt fogyasztani.....Szerintetek egy pohar bort sem ihatok??Na nem azert mintha alkesz lennek, csak holnap van a szülinapom es jo lenne egyet koccintani.....Ha ezt tenyleg ennýire szigoruan nem szabad,akkor persze nem iszok, ennek az inszemnek a sikere fontosabb nekem barmilyen szülinapnal :roll: :wink: Szerintetek??

KépKép
gyancsi

Én nem csinálok tesztet odáig soha nem jutottam el, gyanus, hogy most sem lesz másképp.

Sztem egy pohár bort megihatsz attől még nem lesz semmi baj :wink:

Nem semmi a kocsikulcs, Veled is mindig történik valami sza@ság :D

Holnapra :wink:

ISTEN ÉLTESSEN DRÁGA GYANCSI :wink:

Kép
Vendég

Angylikam- Nem szabad igy hozza allni, en nagyon bizok es remelem, hogy igen is eljutsz a tesztig es megörvendeztetsz minket egy szep pozi teszttel :wink: Bizz!!!

Na most mennem kell, mert var a fodrasz :wink:

Puszi

KépKép
gyancsi

Ja es nagyon szepen köszönöm a szülinapi köszöntes, nagyon ari vagy :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi,
te aztán nem unatkozol sosem :roll: .
Jól belejöttél ebbe a gulyás főzésbe. Apa is azt kért hétvégére, pogácsával. Hát, majd meglátom mennyi kedvem lesz hozzá :roll: .
Naná, hogy ez a széria marad most, aztán meg átmehetünk babás topiknak. Jaj, de jó lenne :D .
Egy pohár bor szerintem mehet.De csak egy.

Angyal,
azért még korai lenne feladni, amit érzel az lehet jó is, rossz is. Nem csak feltétlenül rossz.... Tudom, sokat csalódtál már, de lehet, hogy most fordul a kocka. Én nagyon-nagyon drukkolok hozzá :D .

Lányok, mindenkinek köszönöm így előre is a drukkokat, biztosan segíteni fognak, mert ahogy elnézem az eredményeket ez nagyon megy nekünk :D . Na jó, nem ettől függ, de....
Nem tudom ma még jövök e, a délutáni program elég sűrű, de holnap próbálok jönni valamikor.
Azért gondoljatok rám, első leszek, úgyhogy szerintem olyan 8 -fél 9 tájban.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Holnapra nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++

Angyal!
Te mindíg pozitívan álltál a dolgokhoz,most mi történt?
Nem adhatod fel!!!!!!

Gyancsi!
Miért nem csodálkozom,h veled megint ilyen hihetetlen dolog történ?
Egy kis koccintás szerintem is belefér :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Na lányok!
A 10-es teszt mostani pisiből olyan mint a 20-as reggeliből.
Egyenlőre nem akarom elhinni és beleélni magam,holnap vv az a tuti.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi! Délutáni pisiből is látszik? Az igen! :shock: :lol: Holnap végre elhiheted, hogy kismami vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi már most is tudjuk!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi
Tutira kismami vagy és ez nagy boldogság nekünk is, örülök és drukk a holnapi v.v-hez :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi
A Closti mellett sem nagyon kellene italoznod, de ez az Én véleményem, Én ilyenkor ( és amúgy általában is) nagyon alkohol ellenes vagyok :arrow: csak leírtam a véleményem, sztem nem kellene a stimukor innod :!: :oops:

Angyli
Nagyon drukkolok drága+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita
Egy kalappal holnapra Neked és reméljük, hogy jobban leszel :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igérem nem leszek negativ, bizom a legjobbakban, de tesztet továbbra sem fogok csinálni.

Szivesen a képet, csak most nézem, hogy időkódos nem tudtam bocsi.

Ranita :!:

Nem akarom én feladni, csak egyre nehezebb.
Holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Dehogy adom fel, csak hullámvölgybe kerültem, majd elmulik :wink:
Holnapi vérvételre++++++++++++++++++++
Vendég

Drága Suzy :!:

Köszike a drukkot :wink:
Szintén drukk-drukk+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Angyli
Te igazán nagyon kitartó vagy...még tesztet sem fogsz csinálni, hogy bírod, le a kalappal :!: :?: :roll: :wink: minden tiszteletem a Tiéd :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal!
Drukkok továbbra is mennek! Én megőrülnék teszt nélkül.

Aki nincs benne ebbe az egész inszem-lombik dologba az el sem tudja képzelni mit élünk át napról napra.Ez a hullámvölgy borzasztó dolog,de úgy látom majdnem mindenki beleesik.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy :!:

Én azért nem csinálok tesztet, mert eddig soha nem jutottam el odáig, mindig megjött :(
Egyébként ki lehet birni teszt nélkül, ha eljutok a vv-ig, hogy nem jön meg, akkor remélem, hogy nekem is sikerült tutira.

Az tény, drága Gabikám, aki ezeken nem megy keresztül, annak fin.ja sincs, hogy nekünk mennyit kell szenvedmünk mig egyszer célba érünk :!:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?