Új privát üzeneted érkezett!

Ez 2x ment :oops:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze :o :shock: :lol: Tetűű

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

köszi :wink:
hozzon szerencsét ez a tetűűűűűűűűűűű :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Gabi, ismerős az érzés, én is nagyon magam alatt voltam, de rendületlenül mondogattam, hogy sikerült és kész, mert ugye már tuti beágyazódott(tak)Már várom a reggelt!

Ranita, Suzy, gyógyuljatok meg minél hamarabb, szerintem én is megfáztam egy kicsit, eszem a citromot hársmézzel, az jó a toroknak is.

Betty, garatula a tetődnek!

Nálam változás nincs, émelygés még mindig van.Jövőhéten megyek uh-ra.

Minenkinek mennek a drukkok!
Vendég

Csajok! Lehet, hogy itt van a tavasz végre? 6 fok van és hétágra süt a Nap!!! :lol: :lol: :lol: Olyan jó a kedvem! :lol: :lol: :lol:

A torkom is jobb egy kicsit, gargalizáltam svédcseppel. Megyek megint megteszem!!!

Szép napot mindenkinek!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!
Na újult erővel itt vagyok!!!
Nem nyavajgok tovább,csak előre nézek.
Holnap teszt,aztán a többi annak eredményétől függ!!!Örülök,h eddig is eljutottunk és még nem is tudom mi az eredmény.Miért készültem ki??? :oops: :roll: :?

Lucuzs!
Itt sajnos nem süt ma a nap,de tegnap nagyon szép idő volt :lol:
Nagyon jó lenne,ha már jönne a tavasz.

Betty!
Hozzon szerencsét a tető!Remélem nekem is meghozza az a 3-4 db amit begyűjtöttem :wink:

Suzy!
Jó munkát délutánra!

Zsu!
Pihenj és vigyázz magatokra!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Helló Csajok!

Na megsütöttem a fánkomat, amit még a hétvégére ígértem. :oops: :lol:
Hoztam egy kis kóstolót! :lol:
Úgy egyétek, hogy életemben másodszor sütöttem fánkot, és az első ehetetlen lett. :oops: Ez most egy új recept, és ez tökéletes! :lol:

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Nagyon jól néz ki!
Azt hiszem megyek eszek valamit! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó estét lányok!Végre szusszanhatok egyett amíg apa és manó fürdenekGondoltam addig gyorsan elolvaslak titeket!Gabi!Holnap tesztet csinálsz?Júj de izgulok!Napok óta már én is babával álmodom és kislánnyal!Jaj Istenem!Sikerűlni fog,én érzem!Igérd meg,hogy amint meglesz a teszt azonnal hívsz vagy írsz egy sms-t mert estig nem bírom ki,hogy mi van veled! :o Képzeljétek tegnap nekem meg olyan volt mintha már 2 gyerekem volna mert a kisfiam mellé még egy kislányt is hazahoztam az oviból.Megkértek itt az utcában,hogy amikor dolgozik az anyukája akkor hozzuk már el őt is hozzánk estig amíg haza nem ér az apja!Olyan édesek voltak együtt.A Zotya odabújt a kislányhoz és okos fiú modjára mondott neki mindent itthon,hogy mit hova tegyen stb. Majd rakok fel képet róluk.Két picurral kézenfogva olyan volt minha iker babákkal jönnék ki az oviból,tök jó volt!Gabi és többiek!Remélem mielöbb érezhetitek ezt az érzés.Tényleg lányok!Ti örülnétek ha iker gyerekeitek születnének?Szerintem nagyon jó lehet,bár az elején egy kicsit nehezebb de bele lehet jönni szerintem.Köszönöm lányok,hogy így fogadtatok engem itt nálatok! :oops: Holnapra mindenkinek drukkolok ismét és Gabi azonnal hívj!Ha tudok akkor rakok ma fel képet!Jó éjszakát mindenkinek!puszi nektek!

Kép

Kép
zbinyek

Sziasztok!

Zbinyek,
tegnap én nem voltam a helyzet magaslatán, elfelejtettelek üdvözölni is.
Kép
Nálunk meg már 2. napja délután- este itt van a szomszéd kislány. Néha készen vagyok, már megígértem neki, hogy kiteszem őket az erkélyre :x .
Várjuk a képeket.

Lucuzs,
azta, micsoda szalagos fánkok, ügyi vagy :D . Nálunk anyukám meg anyós sütött, én nem mertem nekiállni. Pedig aztán szeretek próbálkozni :D .

Mindig elfelejtettem neked írni valamit, nem nagyon fogsz neki örülni. De azt hallottam, hogy a Tanár Úr megint nem lesz egész jövő héten :roll: . Ami rám nézve is azt jelenti, hogy nem ő fogja csinálni az ET-t.

Ancsuka,
:?: Mi volt ma? Vagy tényleg nem jössz :roll: ?

Kép

Kép
ranita1979

És fájnak a melleim :roll: , úgy, mint a múlt hónapban. Érdekes, mert az ezelőtti lombiknál nem éreztem, legalábbis nem már így leszívás előtt :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Zbinyek
én legjobban ikreket szeretnék (de mondjuk ez nem újkeletű dolog nálam, már 20 éves korom óta, vagy talán már előbb jött ez :oops: :lol: )
Hát most lehet, meg is kapom :lol:
Én azt mondom, hogy inkább 2-ből esetleg 3-as iker, minthogy egy sem :roll:
Ti nem akartok esetleg még egyet :?: :wink:

Lucuzs
fánk :shock: Gyönyörűűű bakker :o Nyál csurog megen.......

Ranita még 2-t kell aludni :D

Szuzy
nem csináltad meg a fertit :?:

Gabi
holnap kezem-lábam csuriban érted++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
érzet :?: Vagyis megérzet :?:

betty615

Ranita! Ha nem lesz a Tanárúr jövő héten, akkor biztos nem megyek tesztelni pénteken. Így is inkább a hétfőben gondolkodtam, akkor nem is filózok tovább.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok lányok!Köszi,hogy írtatok Ranita és Betty!Ráraktam a gépre a képeket de nem lettek túl jók mert nem nagyon figyeltek rám csak egyszer de akkor meg a művigyor volt a menő :lol: ,főleg a fiamnál! :wink: Azért azt megmutatom.Az ikrekre visszatérve szerintem nagyon jó lehet és én is örülnék neki!Öröklödés szemp.-ból lehetne nekünk mert a mamám ikergyerek volt de sajnos még 2-dik sem lesz mostanában pedig nagyon szeretnék csak most anyagiak miatt nem tudnék itthon maradni :cry: na,talán egyszer jobb lesz! Kép Remélem sikerűlt a képet felrakni!

Kép

Kép
zbinyek

Sikerűlt!jól van!
ő az én manóm! Kép
farsang elött.most már elköszönök!Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát és szép napot holnapra!Este jövök!
puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zbinyek

Zbinyek
nagyon édik :!: :wink: :lol:
Ügyi vagy, hogy sikerült feltenni :!:

betty615

Betty!
Írtam a másikon,vagyis kérdeztem,h miért kell ET után még nyomni ovitrellet?

Kép
cukigabi
Budapest

Ja és jó az új vonid!Látom tényleg ikrekre hajtasz! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

:lol: :lol:
Valakinek adják ET után is..állítólag sokat segít a megtapadásban :wink: Most másfél ampullát meg kellett hagynom felenként majd ET utánra....azt mondta a doki, hogy kipróbáljuk a siker érdekben :wink:

betty615

Ahaaaa,értem!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ezt most találtam:
az Ovitrelle-t azért szokták adni, mert hcg tartalmú és ez stimulálja a sárgatestet, hogy Ő is termeljen progeszteront. Így nem csak az utro-val vagy szurival kapod, hanem természetes úton is hozzájutsz.

A kirepedt tüsző helyén keletkezik a sárgatest ami termeli a progeszteront. Ha nem ágyazodik be embrió akkor a sárgatest hormon elhal, progi szint leesik es a méhnyálkahártya kilökődik. HA viszont van embrió akkor Ő hcg-t kezd el termelni amit a sáratest észlel es tovább termeli a progeszteront, mert "tudja" hogy baba van. Amíg kapja a hcg adagokat a sárgatest addig Ő folyamatosan dolgozik és termeli a progit.

betty615

Ó és így még érthetőbb. :lol:
És rákérdeztél egyébként a progiszurira?

Kép
cukigabi
Budapest

ÁÁÁ, nem kérdeztem meg, igazság szerint el is felejtettem :oops: :lol:
Mindegy...
Izgulsz a reggel miatt :?:

betty615

Hát kb.akkora a gyomrom,mint egy mogyoró. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Elhiszem...nekem is kb. akkora lesz majd :wink:
Várlak a jó hírekkel...azért ne nagyon izgulj, bár könnyű ezt mondani.

betty615

:lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi

Mindenem csuriban érted :wink: nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
Kép

Gabi,
:?: :?: :?: :?:
Az én gyomrom is mogyoró, úgy izgulok érted :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
majd hétfőn úgyis meg tudom mondani, hogy igaz e vagy sem :D . De ha nem lesz, akkor szerintem is csak hétfőn menjél.
Nekem mindegy ki csinálja az ET-t, csak sikerüljön :D .

Zbinyek,
nagyon helyes fiad van :D .
Nálunk is jöhetnének az ikrek, mindenki nagyon örülne nekik. Én egy kicsit félnék, hogy nehogy gond legyen a terhesség alatt, mert sok ilyet hallottam, de az ikrknél szebb nincs is :D .

Betty,
látom, te alkalmaztad a titkot és már ikreket is raktál ki :D . Hát úgy legyen.
És már csak egyet kell aludni. A mandulám meg még mindig fáj :cry: :roll: .

Suzy,
ígéretes a görbéd :D . Jobban vagy?

Angyal,
:?: Hogy vagy?

Ancsuka,
nem hoztál híreket :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Nagyon-nagyon köszönöm Csajok, igazán figyelmesek, és rendik vagytok :wink:

Gabi :?: :?: :?: :?: :?:
Nagyon várunk :!: :!:

betty615

Szuzy
ez a ferti jól húzta be ezt a pé-t :?: Érzéseid szerint a 16. cn-en volt nem :?:

betty615

Betty
Igazán nincs mit :!: :wink:

Csajok Én ezt a fertit nem értem, semmit nem változtattam és most meg behúzta :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
igen, követem a "titkot" :wink: ...aztán amikor sikerül, akkor örülünk :wink:

betty615

Jóóóóóóó reggelt!

Először is!
Betty!
Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi Gabi, látom jó a kedved :!: :wink:
Ugye jó a kedved :?: :?: :idea:

betty615

Gabi,
ez nem éééér :D . Mondjad !!!!!!

Kép

Kép
ranita1979

Hát csajok nem vagyok okosabb,mint tegnap,van második csík,de nagyon halvány.Először nem is látszott,csak később kimentem a fürdőbe (köszi Ircsi) és ott volt! :?

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Igen, akkor éreztem tutira :!:

Ranita
Köszi, de nem javulok egy kicsit sem, sőt :shock: mára már jobban fújom az orrom, mint eddig :!: :evil: kicsit most össze vagyok zavarodva, nem vagyok a toppon...
És Te hogy vagy :?: holnapra nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
a halvány is jó :!: ET+10-en símán belefér :!:
ÁÁÁ, szóval tegnap már csaltáááál, nem éééééééér :lol:

betty615

Gabi
Ez szuper :lol: muti :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

...mint tegnap, valamiről lemaradtam, vagy netalán tán csaltál :?: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát nagyon car a kép,mert persze,h egyből fényképeztem nektek,de tényleg nem látszik rajta semmi!
Mindjárt bekapcsolom az én gépemet :P

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
nem baj, ha halvány, ott van és kész :D . Nem is kell, hogy az olyan erős legyen :D . Jajjj, de izgi :D , úgy örülök.

Suzy,
megnéztem a görbéd és tényleg akkor lehetett :? . Akkoe viszont már pirit kell nem várni!
Nekem is fáj még mindig a mandulám. Meg nem vizsgálnak altatás előtt, legalábbis múltkor nem, de ha jól emlékszem megkérdezték. Hát majd max nem mondom meg, még holnapig hátha jobb lesz.

Kép

Kép
ranita1979

Betty
Nagyon kis édi-bédi a vonalzid :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem csaltam,olyan éjszakám volt mint még soha! :cry: kb fél óránként fent voltam,jó,ha 3 órát aludtam összesen.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy,
Betty,
húúú, e egyre gondoltatok megint.

Gabi,
jöhet a kép, majd mi is megszakértjük :D

Egyébként eddig 100%-os a teljesítmény. Most aztán jön Suzy, Angyal, Lucuzs, Én természetesen :D , Betty, Gyancsi.... Jó volt a sorrend :roll: ?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Szted lehet ebből valami is :?:
Az altatás egyébként milyen nagy vagy csak bódítás :?: drukkolok, hogy jobban legyél holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Megnyugodtál anyós pajtival kapcsolatban
:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
A próféta szóljon belőled :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
szerintem inkább csak bódítás, kb 5-10 perces lehet :roll: . Lehet ebből szerinted valami gond?

Lenyugodtam, igen. Nagyon rosszul esett, de azért tudom, hogy nem akar rosszat, hogy drukkol.
Tegnap azt mondta, hogy aki nem szokott, most az is imádkozzon, ő biztosan fog :? .

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?