Új privát üzeneted érkezett!

Katica!
Nekem is olyan barnás cucc jött,amilyet leírtál, de összességében nem sok.

Azt akartam már kérdezni, hogy aki szült már, és előtte járt jógázni, tudta hasznosítani a tanultakat?

Lehetne már holnap reggel. Nagyon kivi vagyok az nst-re ilyen keményedésekkel. Meg hogy mit mond a dottore.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, most megnyugtattál, mert azóta is van, kicsit nyálkás, és barnás. Lehet ez a nyákdugó? Akartam hívni a dokit, de nem kéne zaklatni, ha nem muszáj.
ktc

Lehet Katica!
Én mondtam a dokimnak, és mondta, hogy ha barnás, nyúlós, nyálkás, az már jó jel.
Bár nekem ma kicsit sárgás volt, de darabok nem jönnek, ezért félek, hogy még nuku nyílás :? Vagy nekem nincs nyákdugóm. Vagy genetikai hulladék vagyok és nem tud kijönni. :oops:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!!!!!

Csak gyors bejelentkezés aztán visszaolvasok. Már komoly banyanet elvonási tüneteim voltak. Összefogott a család a netem érdekében: anyától kölcsönkaptam a laptopot, apa hozott mobil netet, Szabi meg megcsinálta, hogy működjön :)

Először is nagyon köszönöm a rengeteg SMS-t amit a szülés alatt küldtetek! Szabi folymatosan közvetítette őket, nagyon jól esett, csak válaszolni nem volt erőnk.

Benőt épp fényezik így van időm böngészni. Sajnos ma alig volt velem, mert kb egy órás szünetekkel 2 órát van a lámpa alatt. Én meg próbálok az egy órában minél több tejcsit belediktálni, de nehéz, mert folyton alszik a cicin. Egyébként olyan gyönyörű, én nem is látom sárgának :) A szívem szakad meg mikor le kell adni. Remélem hamarosan rendeződnek a hormonjaim, mert már nem bírom, hogy egész nap csak sírnék.
Na, megpróbálok visszaolvasni.
zuzmooo

Szia Zuzmooo! :)
De jó, hogy van neted, ha már ott kell dekkolni a kórházban!

Kattkat

Kép
kattkat

zuzmoo: Tényleg nagyon rossz leadni a babókat, de próbáld meg kipihenni magad. Otthon már nem nagyon fogod, ha lemegy a sárgasága és aktívabb lesz. Persze Barbus azóta is elég nyugodt baba, remélhetőleg Bende is jó alvó baba lesz. Még egyszer gratulálok hozzá.

ktc: Képzeld, ma a dokinéni azt mondta hogy próbáljam azért szopiztatni. Erre felbuzdulva a 80 ml tej után odaadtam neki a jobb cicit és egy csomó tejcsit kiszívhatott még belőle! :shock: Nem is értettem. Tök ügyesen szopizott. Most már tényleg nem értem ezt a gyereket. Azért még próbálkozunk máskor is, hátha visszaszokna. Örültem a szopinak, olyan jól esett.
vicky79
Budapest III. kerület

Ronci A meggyes pitéd receptje fent van valahol? Én még megszállottan gyűjtögetek. Főleg gyümölcsös sütiket. Bár a múltkor csináltam lekváros keverős sütit és emberemnek ízlett.
A köldököd felett a bőr fájdalmát okozhatja az, hogy a manó nyomja kifelé és feszül?

Zuzmoo Jó látni Téged "személyesen". Sajnálom, hogy kisfiadnak napoznia kell, de szorítunk, hogy minél előbb túl legyen a dolgon.
pammut

Elkeszultek a 2. szamu terhessegem utolso pocakfotoi. 40. het. Huh, de hihetetlenul gyorsan elment, szinte el sem hiszem...
Nagyon furcsa belegondolni, hogy holnap delutan onkent es dalolva el kell bucsuznom ettol a novekvo gombodatol a testemen. Nekem hianyozni fog... :(

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 20:59-kor.
Vendég

Pocakom keményedik ritkábban, gyakrabban. Vasaltam egy csomót, de a holnapi nap még kéne, hogy a végére érjek. Majd meglátjuk :D .
pammut

Bea Feri pocak :lol: :lol:
pammut

Bea :lol: :lol: :lol: :lol:
szép pocakjaitok vannak:)
még Kristófé hiányzik a repertoárból! :)

Kattkat

Kép
kattkat

Zsolti! Kicsit konkrétabb időpontot nem lehetne? :roll:

Nóriboszi? Nincs számomra véletlenül időpontod? Csak, hogy mire számítsak... :roll: Elég annyi is, hogy a héten vagy jövőhéten vagy még később... :shock:

Valaki egyébnek megérzés? :P

Mi ma voltunk egy jó nagyot sétálni, olyan helyre mentünk ahol jóóóó sok lépcső van. :lol: Mire felértünk a tetejére voltak keménykedések, de ennyi. Kíváncsi leszek rá, hogy legalább nyílik-e a méhszájam vagy totál zártan megyek majd szülni is. Olyan mocorgás van odabent, hogy csuda. Zsákba zárt kisciculi :lol:

Én a barnázós, nyákdugós témához sem tudok hozzászólni, mert nekem olyanom sincs. :roll: Vagyis még nem mutatkozott be, de zárt méhszájnál tutkó nem is fogok vele találkozni :lol:

Beával mizu? Nagyon hallgat már délután óta. Biztos csak anyósnál nem netezik annyit. :roll: Csak szólna, ha esemény lenne...

De tényleg csajok, akik még egyben vagyunk... Mindenképpen szóljunk a fórumnak, hogy tudjunk szorítani egymásnak, nekem szükségem lesz majd a sok pozitív energiára tőletek. :oops: :roll: Biztos nektek is jót tesz majd, ha mennek a drukkok. :roll: Legalábbis gondolom. :lol:

Na megyek pihikézek. Kép

bellerreni
Eger

Zuzmoo!

Gratulalok nektek most mar igy, "szemelyesen" is! Lattam a fotot, nagyon szep a babacskad! :D

Katica!

Szerintem is nyakdugod tavozgat, elvileg nem kell egy csomoban kiesnie, vagy nagyobb darabokban, mert felhigulhat annyira, hogy folyas-szeru legyen, lehet barnas, rozsaszines, sargas, szintelen.
Szoval minden szep es jo.
Nekem nagyobbacskak jonnek ma. De mondom, fogalmam sincs, hogy eddig hol voltak, egyszeruen elkepzelni nem tudom.
Eddig en mindig azt hittem, hogy a nyakdugo 1-2 ujjnyi tagulasnal kiesik, ezert is hianyoltam meg tegnap, hiszen tegnap reggel mar bo ket ujjnyira voltam nyilva, ket doki is bekotoraszott eleg melyrehatoan.
Erre csak ma jott ki. Hat, kapaszkodott rendesen, az tuti.
Vendég

pammut! holnap amnio után felrakom a meggyes pite receptjét..ha meg közben megszülsz, akkor utánna megtalálod! :lol: :lol:
Hát Blanka a köldököm környékén nem szokott nyomakodni, ugyhogy nem tom, hogy tőle van-e.. :cry:
ktc! azt hittem már elmentél sunyiban szülni! :lol:
zuzmoo! jó, hogy újra itt vagy!

Kép
Kép
ronci

Bea! Tényleg szépek a pocakok :lol:

Zuzmoo! De jó, hogy újra köztünk vagy. Jó, hogy ilyen kedves volt a család és legalább a babanethiányod csökken általunk :lol: Bende baba biztos ügyes lesz és hamar hazajöhettek.

Pammut! Az én fajta lekváros kevertemet? Ha igen, akkor örülök, hogy ízlett. Nekem is van egy pite receptem, majd feltetszem holnap, de ma már nincs kedvem előkotorni a receptet. :oops:

Na tényleg mentem feküdni.

Pusszpá

bellerreni
Eger

Reni!
Itt tenyleg nem netezek annyit. :D
Az is hozzajarul, hogy eleg sokat voltunk delutan tavol, egesz este meg Kristofot pesztralom, mert rettenetesen nyugos.
Most vag at a 16. foga, elvileg a baranyhimlos oltasnak is matol johet reakcioja, plusz gondolom erzi, hogy valami nagy valtozas lesz holnap, mert szinte kezelhetetlen.
Egyik percben sir, masikban meg nevet. Nagyon sir, majd nagyon nevet. Nem egyszeru... :? :?

Nem tudom, hogy milyen gyorsan mennek majd az esemenyek, illetve milyen modon, de ha lesz ido, akkor majd megkerem Ferit, hogy irogasson neha beszamolot Norinak (ugye nem baj, Nori?), illetve majd kuldunk a gmailre kepet telefonrol.

Annyit tudok, hogy kettore kell bemennem, gondolom lesz ctg, vizsgalat, meg miegymas es akkor majd a doki eldonti, hogy eloszor bekotik az antibogyo infuziot, majd 1-2 oraval kesobb burkot repeszt, vagy eloszor megindit es utana kot be infuziot.
Ez nem is az en dolgom, en csak szulni megyek. :D
Vendég

egyre szarabb állapotban vagyok
egészségileg is, de főleg lelkileg
teljesen be vagyok borulva, komolyan megijesztettem magam az előbb...
nem bírok ennyit egyedül lenni, nem igaz, hogy nem tud a férjem időben hazajönni :cry:
20 perce csak bőgni tudok, ez nem normális

boruska

Boruska Normális. Már mint, hogy itatod az egereket. Én még a 3. szülés közben is el-elvesztettem a bátorságomat, de ott volt emberem, mint sziklaszilárd lelki támasz.

Igen Reni, a Teféle lekváros kevert volt. Emberem nemigen szokott lelkesedni sütiért, de ennek a legnagyobb részét ő ette meg :D . Azt még megírhatnád, hogy hány fokon, hány perc. Idő előtt nyitottam ki a sütőt, s hát így egy kicsit laposka lett :( , de majd másodjára jobban megy :D .
pammut

Boruska :?

Jajj nekem most megint sűrűsödnek a keményedések :shock:
Kéne vacsizni, de képtelen vagyok kimászni az ágyból. De én így a kocsiig sem tudnék lemenni, ha arról van szó.
Szülessen már meg ez a gyerek áááááááááááááááááááááááááááááááááá
Lüke macsekom meg folyton hordja az egerét az ágyba, hogy dobáljam neki el. Totál bevadult. Kutyacica.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Egyebkent milyen gyakran kemenyedsz? Van valamilyen rendszeresseg is?
A pocakod alja nem faj? Erzed, hogy huzna, tolna lefele a babat?

Boruska!
Sajnalom, hogy szomoru vagy! A hormonok is teszik, meg valoban ertheto is, ha kiakadsz a sok egyedullettol. En sem birnam jol.
Bar hozzateszem, hogy en nem vagyok egyedul latszolag, de egy boges nalam is epp bekoszontott. Pedig gyakran nem szoktam, szinte soha nincs ra okom.
Vendég

Bea!
Az előbb elkezdtem írni, de már meguntam viszont addig így nézett ki

keményedés - pihi (perc:másodperc)
2:20 - 6:35
1:30 -4:30
2:03 -4:18
2:25 -4:46
2:12 -1:30
4:20 - és innen már nem mértem...

és igen, borzasztóan feszít alulk a hasam, mintha próbálna lefelé furakodni, csak szűk lenne a hely :o
már írtam, hogy ilyenkor pisilni sem tudok, úgy elnyom ott mindent :evil: :evil:

Kattkat

Kép
kattkat

Bea!

Naná hogy írhatsz! Éjjel-nappal. Bármikor.

Reni a Veled kapcs. megérzéseim nem jók, mert akkor már megszültél volna! De a múltkor a Kattkat Bea párost nem véletlen mondtam. Most azt érzem, hogy együtt fognak talán szülni... :lol:
Vendég

Bagolyműszak szülni készül nagyon... :D
Vendég

Én valami fájásmentes pozíciót keresek.
Ha állok egész jó, de nem állhatok egész éjjel...
lehet, h Dalika is szül v Benettke

Kattkat

Kép
kattkat

Hát, ha jól megnézitek a táblit, most már aktuális lenne a nagydömping baba-ügyileg. Sokan vagyunk kiírva a közeli napokra. Nyákdugó ide vagy oda, már nem ringatom magam álmokba, inkább a jövő keddre készülök. Így Zsizell szerintem már hazajön, amire én megyek. Max. Ágica marad a szobatársam, de ő meg nagyon el van tűnve. Tud róla valaki valamit?

Pammut
, megvan Viki és Beneildi száma is, ők meg ugye már otthon vannak, max. többeteknek küldöm a híreket.

Zuzmooo,
de jó, hogy tudtál jelentkezni! Sokat gondolok rátok, bízunk benne, hogy nagyon hamar otthon lesztek már!

Stephie,
teljesen átérzem, min mész keresztül, nekünk a múlt nyarunk szólt egy teljeskörű kivizsgálásról, mert Borinak légzéskimaradásai voltak (néha még valószínűleg mindig vannak). Csak ő már 5,5 éves, nagyobb az esély, hogy felébred. De őrjítő volt a nyarunk, azóta alszik mellettem, éjjelenként szinte semmit nem aludtam, mert azt lestem, mikor kell ráznom. Volt, hogy észleltem, hogy nem vesz levegőt, vártam, számoltam, 10 másodperc után magamból kifordulva kiabáltam vele és ráztam, hogy vegyen már levegőt. Voltunk alvásvizsgálaton is, elvileg mostanság kéne kontroll alvásra menni, hát, ez most tolódni fog pár hónapot. Veletek minden rendben lesz, hamar érik ilyen pici korban az idegrendszer, addig meg ott a légzésfigyelő, és biztosan el fognak látni tanácsokkal, hogy mit tegyetek. A bölcsőhalál megelőzéséről szóló cikket egyébként először nem akartam beszkennelni, mondván, nehogy bestresszeljen valakit, aztán pont a ki kórházi esetetek miatt mégis átküldtem.

Holnap ctg utána doki, előtte talán sikerül összefutnom a barátnőm öccsével, aki elhozta nekem vidékről a barátnőmék hordozókendőjét. Igaz, kék, mivel neki 2 fia van, de a babakocsink is sötétkék, azzal sem foglalkoztunk eddig sem.
ktc

Na, mi van? Sehol senki? Hétalvók, ébresztőőőőőőő! Hol a bagoly-műszak? Kicsit még maradok, aztán megpróbálok én is aludni.
ktc

ktc: Remélem azért elindul kifelé a babó és nem kell mégsem a császár. Vagy már felkészültél rá lelkileg? Én itt vagyok, most etettem és éppen fejek, de utána megyek szunyálni.

A gyerek egész nap nem kakált, most meg elég csúnyán ment a hasa. És sárga volt, de valahogy más volt a szaga. Mitől lehet ez? A tápszer miatt csak nem, mert azt már adom neki egy pár napja és eddig nem volt rá allergiás. Help meeee!
vicky79
Budapest III. kerület

Végére értem az olvasásnak, de reagálni sajnálom nincs most erőm.
Mikor jön már el az az időszak, mikor nem sírom el magam mindenen???
Szörnyen utálom magam, egy rohadt önző dög vagyok nem is anya. Az az igazság, hogy baromi jól esett ez a kétszer két óra nyugodt alvás. Most meg szörnyű lelkiismeret furdalásom van: hogy örülhetek annak, hogy el kell vinni a babámat mellőlem, ráadásul kezelésre ???!!!
zuzmooo

zuzmoo!!! úgy örülhetsz, hogy fáradt vagy...ilyen egyszerű.. nekem még nincs babám, de biztos vagyok benne hogy lesz olyan, hogy haza jön párom én meg majd a kezébe nyomom a gyereket, hogy csináljon vele amit akar, nekem aludnom kell..tudom. és azért mert jobb lesz a picinek is, ha nem kikészül az anyja, hanem feltöltődik és boldog..szerintem. de teljesen gyakorlatlan vagyok, ugyhogy ez csak az előelméletem.. :lol:
Hát amilyen szaréjszakám volt tegnap fájás ügyileg, ma éjjel annyira nem volt semmi, de semmi..
Lara! tényleg téged másollak! :lol:
Kattkat! mi a helyzet a pocival???
ktc! nézted, hogy hárman vagyunk 19-iek és mi mind a hárman egyben vagyunk még? egyik baba sem siet túlságosan...viszont itt most tényleg sok indenki várható egyszerre..
Na, mindjárt kelni kell. párom bevsz amniora és ott hagy..az egyik kollégám meg haza hoz. kivi vagyok hogy megmondják-e, hogy hogy áll a méhszájam vagy valami..

Kép
Kép
ronci

vicky.. másabb lett mondjuk az összetétele a tejcsidnek?? de amúgy fogalmam sincs..ha nem nagyon rossz szagú/rothadt szagú stb. /akkor szerintem nincs semmi baj.. de ehez ismételten nem értek, csak amit tanultam esetleg a küönböző betegségekben a széklet szagáról...ugyhogy biztos ír majd valaki okosabb is nálam...

Kép
Kép
ronci

Katica Írta
00.49-kor
Egy pattanás után elkezdett folyni a magzatvíz. Enyhe fájások vannak. Még várunk az indulással.

02.59-kor
Szülőszobán vagyok, 2 ujjnyi a méhszáj, szép rendszeres fájások.

04.42-kor
3 ujjnyi, kaptam EDÁ-t. Remegek, mint a kocsonya. :-).

Eddig ennyi, aki erre jár kéretik szurkolni![/quote]
pammut

Hahó!

Fél öt óta fent vagyok, de csak most nézem: Katica! Nagyon szurkolok!!! Vajon hagyják megszületni természetesen?

Bocs a tegnapi hisztiért - akkor sem bírtam abbahagyni a bőgést, amikor a pasi negyed 10kor végre hazaért... Mondjuk legalább egy kicsit magába nézett, hogy nem lesz így jó ez az életritmus, pláne, ha már kint lesz a baba. Megígérte, hogy megpróbál hamarabb eljönni a jövőben (mondjuk ezt már hallottam), csak ehhez az kéne, hogy ne délelőtt fél 11-re járjon dolgozni 9 helyett... Az lesz a vége, hogy minden reggel felkeltem fél hétkor, és baszogatom, hogy menjen már - csodás, mintha az anyja lennék, nem a felesége...

Sajnos a bal szemem még mindig be van gyulladva, sőt, most lett csak igazán trutymós, nem csak fáj. Vkinek vmi tipp, mit csináljak vele? Vmi vény nélküli kence? Szemészetre már nem szeretnék elmenni, hogy még vmi más nyavaját is összeszedjek a megfázás meg a gyulladás mellé így szülés előtt :( Sajnos minden ilyen krémre azt írják, hogy terhesség alatt nem szabad, de most már úgy vagyok vele, hogy mégis mit okozhat a 39. héten? felelőtlen vagyok?

boruska

ktc!!! hajrá!! szurkolok a sima szüléshez!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt

Hát nekem elég kaka éjszakám volt. Ha összeadjuk a sok 5 percet, amikor épp nem fájtam és sikerült kicsit aludnom, ki tesz vagy fél órát.
Nagyon nem tetszik a görcseimnek a vízszintesben levés.
3x csordogált is belőlem valami. Nem teljesen vízszerű, hanem opálos, kicsit nyálkás, ezért gondolom, hogy inkább folyás. Franc tudja.
Nah mindegy, úgyis megyek ma a kórházba.
Lehet, hogy már tegnap du. óta szülök? :)
Viszont, ha hazaküldenek, hogy nincs itt még semmi kérem...na abba nem akarok belegondolni :? :shock:

Kattkat

Kép
kattkat

Ktc drukkkkk!!!!!

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat, ez elég ígéretesen hangzik, hátha benttartanak!

boruska

Hajrá Katica:-) mostanra már talán meg is van a csöppség:-)

zsolti

Jó reggelt! A gyereket megint leadtam, bírnék még aludni, de 7-kor úgyis osztályátadás.

HAJRÁ KATICA!!!!! De jó, hogy beindult magától! :)

Ronci: köszi, tudom én az eszemmel, hogy nincs ebben semmi rossz, de olyan könnyen kiakadok mostanában mindenen (különösen éjszaka)
zuzmooo

Drukkolok Katicanak!
Szepen halad nagyon!
En azt hiszem, hogy hagyjak csaszar nelkul megszulni, legalabbis szerintem ennek koszonheto, hogy eddig hagyjak tagulni. gondolom, ha szepek a fajasai, jol birja a baba, illetve a mehe, akkor megprobalhatja a termeszetes szulest.

Zuzmoo!
Nem akarlak elkeseriteni, de ez a baby blues. Faradt vagy, tele vagy uj erzesekkel, amiket meg nem erzel at igazan, viszont egesz eletedben azt hallgattad, hogy ez mekkora csoda es milyen jo es a legerosebb a vilagon (az az erzes, hogy Anya vagy es es a gyermeked a legfontosabb a vilagon, legkevesbe te). Es most kenyszeresen meg akarsz ennek felelni, te is egybol erezni akarod, de megsem erzed, megis faradt vagy, megis jol esik az alvas, onzonek erzed magad, lelkiismeretfurdalasod van.
Azt felejtik el mondani, hogy a hatalmas nagy anyai erzesek nem abban a pillanatban lobbannak maximumra, amikor a mehlepeny levalik, ez nem ennyire automatikus folyamat, van, akinek egybol jelentkezik, van, aki var ra. Es szerintem a varosok tobben vannak az elso gyerekesek kozott....
Most meg ezt hiaba mondom, de egy par nap mulva, amikor kicsit tisztul a lelked, akkor erteni fogod, hogy mirol beszelek

(Zarojelben megjegyzem, hogy nekem mar boven vannak anyai erzeseim, ettol fuggetlenul elofordul, hogy hatat forditok Kristofnak az agyban, miutan mar ket oraja alvasido lenne, en mar ki vagyok bukva, o meg porog, mint a bugocsiga es megkerem Ferit, hogy vegye at a muszakot, illetve akkor is tudok enyhen onzoen felvisitani, amikor derult egbol villamcsapaskent viccbol beleharap a vadlimba. )
Vendég

Bori: szemcsepp receptet a háziorvosod nem írna? Esetleg próbálj meg kunyerálni a patikában, hátha megértik hogy "bármely-órás" terhes vagy ;) Csak mert ami vénynélkül kapható, a Septosyl kenőcs, de erősen váladékos szemre nem igazán jó, szemcsepp jobb lenne. Ha meg tudjátok oldani a Neomycin patikai cseppet ajánlanám, de ha az nincs akkor jó Brulamycin vagy Tobrex is.
Ja és eszedbe se jusson, hogy ez árt a babának. Egyrészt szinte semmi nem kerül belőle a szervezetedbe, másrészt Berci már szép érett baba ;)
zuzmooo

Drukkolok Katicanak!
Szepen halad nagyon!
En azt hiszem, hogy hagyjak csaszar nelkul megszulni, legalabbis szerintem ennek koszonheto, hogy eddig hagyjak tagulni. gondolom, ha szepek a fajasai, jol birja a baba, illetve a mehe, akkor megprobalhatja a termeszetes szulest.

Zuzmoo!
Nem akarlak elkeseriteni, de ez a baby blues. Faradt vagy, tele vagy uj erzesekkel, amiket meg nem erzel at igazan, viszont egesz eletedben azt hallgattad, hogy ez mekkora csoda es milyen jo es a legerosebb a vilagon (az az erzes, hogy Anya vagy es es a gyermeked a legfontosabb a vilagon, legkevesbe te). Es most kenyszeresen meg akarsz ennek felelni, te is egybol erezni akarod, de megsem erzed, megis faradt vagy, megis jol esik az alvas, onzonek erzed magad, lelkiismeretfurdalasod van.
Azt felejtik el mondani, hogy a hatalmas nagy anyai erzesek nem abban a pillanatban lobbannak maximumra, amikor a mehlepeny levalik, ez nem ennyire automatikus folyamat, van, akinek egybol jelentkezik, van, aki var ra. Es szerintem a varosok tobben vannak az elso gyerekesek kozott....
Most meg ezt hiaba mondom, de egy par nap mulva, amikor kicsit tisztul a lelked, akkor erteni fogod, hogy mirol beszelek

(Zarojelben megjegyzem, hogy nekem mar boven vannak anyai erzeseim, ettol fuggetlenul elofordul, hogy hatat forditok Kristofnak az agyban, miutan mar ket oraja alvasido lenne, en mar ki vagyok bukva, o meg porog, mint a bugocsiga es megkerem Ferit, hogy vegye at a muszakot, illetve akkor is tudok enyhen onzoen felvisitani, amikor derult egbol villamcsapaskent viccbol beleharap a vadlimba. )
Vendég

Kattkat!
Nekem te nagyon gyanus vagy. Szerintem ez mar a vajudas elso fazisa, az erosebb folyas is normalis ilyenkor, megha nem is magzatviz.
Nagy esellyel mi ma egyutt szulunk! Pontosabban egyszerre! :D
Vendég

Báááááááááááárcsak!!!!!

Kattkat

Kép
kattkat

Zuzmoo, tündér vagy, hogy foglalkozol a a szemnyavajámmal! :)
Én is a septosylt gondoltam, vagy vmit kisírok a patikában!

Ne legyen lelkifurdalásod, hogy jó néha pihenni! Biztos tökre kivagy a szülés után! Lehet, hogy én akkor is lepasszolom majd néha a babát, ha nincs semmi baja, semmi értelme, hogy kikészülten menj haza a kórházból! Sztem.

Erről a baby bluesról - biztos van, és tök normális, legalábbis azt mondják, persze én is félek tőle, hogy az alap depresszióhajlamommal együtt mennyire lesz súlyos. Nem tudom, mennyire fognak beindulni az anyai ösztöneim, mert egyelőre nagyon nincsenek, sőt, néha konkrétan haragszom erre a kis élősködőre, hogy így kitol velem :(

boruska

Az esti sirasban pedig Boruskahoz csatlakoznek.
Szar volt a tegnapi nap, tartottam magam jo sokaig, de este borult a bili, meg en is.
Alapban tele vagyok mindenfele erzesekkel, meg mindig rosszul erzem magam a korhazba vonulas miatt, meg mindig nem fogom fel hogyan tudok majd ket gyereket egyszerre ugy szeretni es gondozni, hogy egyik sem legyen hatranyban.
Erre ratesz, hogy akarhogy is szamolgatom, hetfon hazaengednek bennunket, Ferinek szerdan mar indulnia kell Londonba a kocsival, hetfon jon haza, ha minden terv szerint megy.
Ugy lett volna, hogy Anyukam jon segiteni, mert eleve nehez lenne ket babat ellatni, de ugy meg nehezebb, hogy jo lenne nem emelgetni Kristofot, amig a mehem kicsit vissza nem huzodik, nehogy ebbol legyen bajom.
Aham, csak eppen nem tud sajnos most anyukam jonni, mert az elet kozbeszolt, nem mondtam, de nagymamamat masfel hete mutottek meg, epemutet volt, viszont nem lezeres, hanem vagtak a hasfalat, mert mar sok mutetje volt es mindenfele atnovesei voltak. Mar otthon van, de a seb nem gyogyul, begyulladt, naponta ketszer kell kifakasztani es tisztitani. Igy anya nem hagyhatja ot ott termeszetesen, csak akkor tud jonni hozzam, ha mar mama lesz annyira jol, hogy ot is kocsiba lehessen ultetni 3 orara es ot is el lehessen hozni.
Ugyhogy a sogornomtol es anyosomtol kell segitseget kernunk ezekre a napokra, de oket sem akarom terhelni tulsagosan, mert a sogornom ugye terhes, anyosom meg hajnalban dolgozik, Maglodrol nem erne be, igy szabit kellene kivennie.
Es anyagilag sem vagyunk valami jol csak igy gratiszban.
Az mar ezekre csak ratett egy lapattal, hogy Feri is halal gondterhelt volt ezek miatt egesz nap es nem volt epp tul turelmes, volnt nehany nem kedves megnyilvanulasunk egesz nap, Kristof is olyan hisztis volt es nyugtalan, amilyen meg talan sohasem. En meg probaltam tartani magam egesz nap es vigyorogni nyugodtam, mert nem otthon vagyunk, nem akartam kiadni magambol ezt az egeszet. Estig. Amikor Kristof elaludt, Ferivel volt megegy szovaltasunk, akkor borult a bili en meg vagy egy oran keresztul zokogtam, ertelmesen el sem tudtam mondani, hogy mi a bajom, mert annyi volt, hogy nem tudtam melyikbe kezdjek bele, meg a visszafolytott halk sirastol csak hihegtem es levegoert kapkodtam. Fasa.
Vegul megnyugodtam, de a fejfajastol alig tudtam elaludni, haromkor meg arra keltem, hogy Kristof forgolodik, atazott a pelus, komplett oltoztetes, visszaaltatas, nekem szetszakadt a fejem a fajdalomtol, nagy nehezen visszaaludtam, hatkor meg ismet ebreszto a reggeli tej miatt.
Hat, sebaj. legalabb van ra esely, hogy este el tudok majd aludni a korhazban, mert olyan faradt leszek, mint a dog...
Vendég

Nah, befogtam. Megyek zuhanyozni es ISMET hajat mosni. Ha nem szulnek meg egy heten belul valamilyen oknal fogva, akkor tuti kihullananak a hajhagymaim az allando keszenletben allastol. :D
Vendég

Bea, tényleg szarul hangzik, hogy nem lesz segítséged :( dupla gyerekkel, bele sem merek gondolni
ilyenkor még hülyébben érzem magam, hogy kifakadok a saját kis problémáimon, hogy fáj a torkom, meg sötét van és hideg :(

boruska

Sziasztok, ismét Zoli vagyok.

Reggeli sms Kaktitól:
"A lányod olyan, mint egy kis porszívó! Úgy verte be reggel a tejcit, hogy az csuda."

Tegnap meglátogattuk Barbit is. Gyenge fájásai voltak. Ma hajnalban már a szülőszobáról írt Kaktinak. Megindult nála is a szülés, nem kellett rásegíteni. Hamarosan még egy baba érkezik. Ha kapok híreket amíg itthon leszek írom nektek.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea Csoda, hogy eddig így bírtad! Az egy nem várandós anyukának is elég lett volna, amit végigcsináltatok. Ehhez jönnek a félelmeid, aggodalmaid és még egypár nehézség. De meg fog oldódni, meglátod. Most az a fontos, hogy Erik babát szépen világrahozzátok és mindketten jól legyetek! Sógornőd és anyósod is biztos ott fog segíteni ahol csak tud.

Boruska Nálad meg ahogy elnézem leginkább az ismeretlentől való aggodalom, ami dominál. Te se aggódj :wink: ! Majd halad minden szépen a maga útján. Én se voltam az a happy anyuka, amikor megmutatták az első kisbabámat. Olyan idegen volt, olyan semleges (szörnyű ezt olvasni?). És örültem, hogy éjszaka pihenhetek tőle, mert bevitték szegényt. (Hallod Zuzmoo? Te is emberből vagy ám és ezt később se felejtsd. A magadra fordított időből a család is profitál.) Aztán megszerettem, szívemhez nőtt, s mire 6 nap után hazamentünk (besárgult), már egész anyaszerű anya voltam. De ez egy életen át alakul majd :D .

Közben lesem a telefont, Katicáék nagyon csendben vannak, gondolom vagy a finish-ben, vagy már megvan Emő, de nem az SMS az első dolguk :D .
pammut

Zoli, köszönjük a hírhozást

Barbi is beindult! tényleg babaeső lesz!!

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?