Új privát üzeneted érkezett!

EHCS - én majd igyekszem beszerezni egy higanyost jó....de nem ígérem ...sajna az osztályon is leváltották digitálisra. de körülnézek azért még a dugi fiókban ,,,hátha akad :) :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nomina, köszi, ari vagy. Jótett helyébe pedig tetvet kaptál :lol:
Nem értem, hogy válthatták le a jó öreg hajszálpontos hagyományost a digitálisra. Ma megint pontatlankodott reggel. 4-szer mértem közvetlenül egymás után, mindig mást mutatott, kb. 2 tizedet csalt. Jó tudom, nem egy nagy durranás az a 2-3 tizedecske, de pl. a hőmérőzésnél nagyonis sok. :roll: ÁÁÁÁ, mindegy. :?
Remélem, sikerül megkapnotok a Valentin-babátokat :wink:

Nem tudom, írtam már szerintem, hogy aki kisfiút szeretne, annak az ovuláció napján van a legnagyobb esélye erre, ha szeretkeznek, mert állítólag a "fiús" spermiumok gyorsabbak, és valószínűleg ők érnek be hamarabb a petéhez, így az esély is nagyobb, hogy megtermékenyíti egy ilyen spermium. A "lányos" spermium pedig lassabb, ezért akkor van nagyobb esélye, ha még az ovuláció előtt kerül a leendő anyuciba, mert ugye a petesejt csupán 24 óráig él az ovu után, és nem biztos, hogy addig odaér szegényke. Tehát ha lányt szeretne valaki, akkor meg kell neki adni az időmennyiséget, vagyis az ovu előtti 1-2 nap, illetve az ovu napja talán még esélyes lehet a kislányra.

Hű, remélem érthetően írtam le. 8)

No megyek, mert készítem a kicsikémet az ovibamenetre. :P

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

REggelt Mindenkinek!!!

CSillag: eszembe jutott, hogy én vettem kb egy éve egy olyan higanyos hőmérőt, amit én mondom képtelenség lerázni!!! Átadtam apinak, és ő is csak nehezen tudta. Ha gondolod elküldöm neked!? :D max majd gyúrsz rá! :D

Chrissy: doki mit mondott uh-n??? ma felment a hőd!!! :D

Leti: jobban vagy ma?

Nomina: valentin napos baba, hmmm :D jó jel :lol:

Bettike: olvastam ti pároddal fürcsizni voltatok, na az még jó program!!! :D én imádok mondjuk szaunázni, csak most egy ideje nem voltam sajna :( de majd .............. :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Mares,
Tegnapi uh: 21,4 mm-es tüszőm volt tegnap délután, akkor még megvolt... Lehet hogy ma repedt? Na, ma még rágyúrunk azért. :D

Mi nem valentinozunk. Nem szeretjük. :roll:

chrissy81

Sziasztok!

Mindenkinek szép reggelt!

Köszi MAres, jobban is vagyok meg nem is... émelygés és szédülés...

De állítólag van hányós vírus is.

Chrissy, kitartás! drukkolok a hőnek, hogy ott maradjon!
Vendég

Chrissy: amilyen szépen felment a hőd, repedhetett is nem? :D csak gyúrjatok és gyúrjatok, lepedőket tessék széttornázni :D

LEti: na nekem az a vírus nem kell!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Uramisten, Lyányok, hát hová tűntetek el??????????????

Sehol senki reggel óta?

Azt hittem, csak én dolgozom...:)
Vendég

Sziasztok, sajna ma nem sokat tudtam gépezni, itt voltak anyuék, rohangászós, dolgos napom volt (persze mikor nem :lol: ), úgyhogy rendesen el is fáradtam.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én annyira úúúútááálok mensizni, hogy az nem kifejezés. :roll: Úgyhogy ennek "örömére" csináltam magamnak egy tickert, nem mintha babára gyúrnánk, csak úgy... 8)

Alakulnak a hőitek csajszik, csak így tovább :wink:

Szép estét, kellemes álmokkal szőtt nyugodalmas jóccakát kívánok!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jóóóóóóreggggggelt Magyarorszáááááág!!!!

Hahó, elnyelt mindenkit a FÖLD??? :shock: :o :roll:

Anyahajó hívja Földet, Föld jelentkezz... :idea:

esthajnalcsillag

Hello EHCS,

Én is csak nézek, sehol senki...?

Tegnap se volt.
Vendég

Hát elhagytak, kirepültek az én kiscsibéim úgy látszik, lepasszolták jó öreg tyúkanyójukat. :(

Leti, nagyon szép a hőgörbéd, akár már ma tesztelhettél volna, de gondolom nem tetted. Feltéve, ha van otthon 10 mIU teszted. Ha van, holnap már nyugodtan dobhatsz egyet. :wink: Drukkolok

esthajnalcsillag

Sziasztok lányok!!!

Tegnap nekem is rohangálós napom volt, védőnő meg doki, bank... Este meg Rókarudiék jöttek szokás szerint, így nem tudtam jönni. Remélem mindenkivel minden oké, Leti sztem is tesztelhetsz :)
Ehcs hát igen 2 gyermekkel mindig rohangálós az élet, de megéri :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Én tegnap teszteltem. vettem valami Easy... nevűt, rá volt írva, hogy az elmaradt mensi első napján már használható...persze kérdés, mikor marad el az én mensim, mert itt akkora felborulások vannak..:)

Természetesen nega lett (este csináltam).

Csillag, ma megyek a bankba, küldök lóvét, küldj nekem ilyen 10-es HCG tesztet, légyszike!

A tüneteim: ha eszem, szédülök és van, amikor émelygek is. Újabban iszonyat éhes is vagyok.

Éjjel 2-ig aludtam, utána csak feküdtem az ágyban fél 6-ig. Akkor mértem azt a hőt, amit beírtam(36,6). Aztán visszaaludtam, 2 óra múlva felkeltem, megmértem a hőmet: 35.8. Most el vagyok keseredve, mert minden hülye rémálmom volt, az is benne volt, hogy megjött piri... Basszus. Most megint rághatom a kefét :twisted:

Szerintetek?
Vendég

Baba, bizony, te is már most tapasztalhatod a rohangászást, pedig még csak a pocidban csücsül a kistesó. :D

Kedves Mindenki!

Megérkeztek az új babatesztek, ezzel a teszttel már 2 perc alatt megállapítható a pocaklakó neme, nagyon egyszerű használni a terhesség akár 10. hetétől. Akit érdekel tehát, hogy kisfiú vagy kislány a szíve alatt hordott gyermeke, írjon privit!

esthajnalcsillag

Leti, ezt a digittel mérted? Mert veszett alacsony, de nekem is ilyen szutyok hőket mért az összes digitális lázmérő. Ezért szeretnék hagyományosat, dehát... na mindegy. Amúgy nem tudni, de mensinek még korainak tartanám, mármint a hőesésre gondolok.

esthajnalcsillag

A digivel mértem, utána a higanyossal is, de miután 2 perc múlva se ment 36 fölé, otthagytam a p.. francba.

Izzadtam, mint állat, mire felébredtem, meg mondom, rémálmaim voltak, úgyhogy ezt most úőgy döntöttem, figyelmen kívül hagyom.

Lehet neked bakszámlára is befizetni, ugye? Elküldöd privibe? Az gyorsabb - meg közelebb van:)
Vendég

Ja, 10 db kellene... 10-es érzékenységű.
Vendég

Okés Leti, írtam privit, és ha ma be tudod fizetni a bankban, vagy elutalod, és átküldöd a szkennelt banki sikeres tranzakciópapírt, akkor holnap fel is adom neked postán a csomagot.

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Én új vagyok még.jTudnátok segíteni. Múlt hónap volt az első igazi próbálkozós hónapunk, a hőm és az lh teszt szerint volt peteérésem, a szex is megvolt, mégsem jött össze. Igaz a hónap elején antibiotikumot szedtem, de még a vérzés alatt. Mi lehet az oka a sikertelenségnek? Tudom, ne legyek türelmetlen, de már van egy 12 éves lányom és én már 35 leszek, kicsit elhúztuk a dolgot, de most éreztük alkalmasnak .
Volt 10 éve pajzsmirigy túltengésem, a szülés után, de normalizálódott. 2007-ben volt utoljára TSH 2,04. Az uh rendben.
Ha van ötletetek írjatok.
anabana

Esthajnalcsillag elküldtem a privit. A csekket ma adom fel.
anabana

Anabana, szerintem nem vagytok elkésve, és nincs mit tenni, várni kell, 1 ciklus mondhatnám semmi, igen csekély esélye van egy párnak arra, hogy azonnal összejön a csemete, leginkább akkor van így, ha nem akarnak gyermeket. :twisted:
Teljesen normális kategóriába tartozik, ha 3-6 hónap alatt jön összeg a várt baba, tehát kitartás, LH tesztelgess, hőmérőzz rendesen, szedj terhes vitamint, ihatsz gyógyteákat, és közben utánajárhatsz egy újabb vérvétellel a pajzsmirigy dolognak is, a nőgyógyászoddal beszélj erről.
Ha pedig jössz és beszámolsz nekünk, mikor hol tartasz, még drukkolni is fogunk neked. :wink:

esthajnalcsillag

Köszönöm.

Tehát lehet hogy semmi bajom, csak így alakult? Igaz, hogy a tsh nak 2 körülinek kell lenni, mert ha több akkor nem sikerül megtapadni? Cickafarkot iszom a 14 napig, bár 17 napon volt pe m, ettől a hónaptól viszont palástfüvet is fogok inni a ciklus második felében.
anabana

Sziasztok!

Megin itt :oops: :oops: :oops: :oops:

Magyarázkodhatnék de sztem hülyeség.....az igazság az h olvasgattalak az utóbbi időben de erőm már nem volt írni,vagy épp elfogyott az időm mire a végére értem...most akad egy kis idő míg Olika alszik....amúgy ezer-meg ezer dolgom van folyton...farsang ezerrel suliban-oviban...a lényeg hogy ha megint így elveszek kérlek ne hari!!

Az egyész család köhög,ki lehetne rakni a vörös keresztet a házra :wink: ..Olika egy hónaopja már hörög,köhög a bronchitise miatt...napi rutin már az inhalálás meg az orrszívás :(

Múlt héten megint belevágtunk a baba projectbe..volt is pé-m és megtettünk mindent a cél érdekében..majd meglátjuk....még csak ma vok a 7.dpo-n és elkezdtem maszatolni..szal nem sok reményt fűzök a sikerhez...de fura h ilyen hamar megjönne???!!! :shock:shock:

Ha tényleg megjön akkor Csillag rendelnem kell,majd jelentkezem priviben!!

Látom vannak újabb kismamik,Gratula nekik!!!

Mares!

A te példád különösen feldobott amikor olvastam hogy babás vagy....tudod nekünk majdnem egyszerre volt a missed ab-unk....sajna nekünk eddig a gyogyik miatt8amit szednünk kellett apával a bacvik miatt) nem szabadott még próbálkozni.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én is élek, csak jó sok dolgom volt.

Leti, hő miatt még ne aggódj, reméljük holnap magasabb lesz!
Mares, merre vagy?
Csillag, nézz már rá a hőmre kérlek! Normális, hogy ekkorát ugrott?

chrissy81

huhuhúúúúúúúúúúúúúúú Chrissy, ennek jól nekiálltatok!

Az nem semmi!
Vendég

Hogy érted Leti?

chrissy81

Hát hogy ekkorát ugrott a hőd. Ez jó, nem? Csak maradjon is ott, mert különben...!
Vendég

Mi van a vizsgáddal, Chrissy? Miből is kellett vizsgáznod?
Vendég

Tegnap vizsgáztam Leti, sikerült. Jó lett, 4-t kaptam.
Pénzügy vizsga volt.
Csak én nem gondoltam, hogy ekkorát ugrik így hirtelen. Eddig ilyet nem csinált!

Mikor tesztelsz????

chrissy81

Anabana, lehet tök normi is, nyugi. :wink:

Panny, örülök, hogy írtál, már hiányoltalak :) Jobbulást a családnak! Nem tudom, mi lehet a 7. DPO-n az a maszatolás, nem jó, az biztos. :roll: Írj majd, hogy mizu!

Chrissy, már miért ne lenne normális? Teljesen jó a görbuszod, a nagy ugri is belefér ovukor, ami szerintem akkor 17-én volt. Remélem, összejött a babus :wink:

esthajnalcsillag

Ehcs ma feladtam a pénzt. Remélem mielőbb megkapod.
anabana

sziasztok csajok....

nálam semmi hír még, semmi tünet de tudom még nem is lehet bízom benne azért hátha összejöt.

A choragon után a hcg tesztem ma lett jó halvány a korábbiak erősen pozitívak voltak, gondolom kezd kiürülni a szervezetből a hcg. Ha a tervezett együttlét időpontját veszem ma vagyunk a 4 dpo-n.

sajnos a tegnap ügyeltem és mind nagyon beteg fertőző gyerekeket vettem fel remélem semmit nem kaptam el tőlük.... ezt nem panaszkodásnak mondtam csak most fokozottabban féltem magam a fertőzéstől de a reggel mikor jöttem haza mind a 6 ujdonsült általam felvett osztályos versenyző jobban volt....gyógyulgatnak. :wink:

panny a 7dpo maszatolás nem lehet beágyazódás jele???

chrissy nagzon drukk neked.

Baba - kívánom, hogy a róka komik elkerüljenek ...volt eleget részed benne

a többiek is üdv....
Vendég

Hali, úgy látom, már megint sehol senki, csak a kaka füstölög :twisted: .

Na akkor jók legyetek!

esthajnalcsillag

Leti!

Még nem teszteltél?

Nomina!

Már 3 napja tart ez a maszatolás,szal nem hiszem h jót jelent..majd meglátjuk.

Megkérdezhetem hogy milyen fertőzésekkel vitték a lurkókat a kórházba?Mi terjed mostanában?

Chrissy!

Nagyon szép a hőd! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok vagyok én is de se olvasni se írni nincs kedvem.Sőt semmihez sincs kedvem :cry: Egész héten próbáltam elkapni apát de nem sikerült.Jó persze megértem mert télleg fáradt volt de akkor is most meg ilyen nyomott vagyok
Vendég

Sziasztok!

Megérkeztem. Panny, nem teszteltem, mert ilyen magas érzékenységűekkel nem akarok többet. Nézzük a tutit, talán hétfőnmegkapom Csillagét, majd akkor.

Egyébként a mai nap: fejgörcs reggeltől egész délelőtt, hányinger, éhség, sárgás-barna bő folyás...:(

Ez gáz szerintetek?
Vendég

EHCS / tudok szerezni neked higanyos lázmérőt de csak marcius közepén tudom elküldeni, mert március első hetében megyünk nyaralni 1et:) , de ha megérkeztem akkor küldöm csak írj egy címet privibe jó?

Panny - hát hasmenés -hányás , ezt vírus okozza, 1 tüdőgyuszis volt, hörghurutos ....és sajna egy agyhártyagyulladásos is bekerült méghozzá a nagyon fertőző és súlyos lefolyásuból...szegényem nagyon beteg volt ...mikor hozták ilyen végtsádiumó légzése volt és ma meg mér kéri az iszit es ha nem alszik játszik a nyuszival amit neki adtunk ( otthonos gyerek és már nagyon a szívünkhöz nőtt , ma kapott a főzelék után egy turó rudit is a büféből :) )
de sajnos én is antibiotikumot kell szedjek miatta....megelőzés céljából ....

semmi tünet sincs...ilyenlkor már mensi előtt egy-másfél héttel héttel szokott féjni a mellem ...most meg semmi...hát nem tudom valahogy úgy érzem most se jött össze...na de majd kiderül.

üdv mindenkinek
Vendég

sehol senki:(
Vendég

Nomina, én itt vagyok, csak rengeteg házimunkám volt ma (is), délután meg nagymanóm szülinapi party-ra volt hivatalos, úgyhogy amikor a kismanó felébredt, lesétáltunk a nagytesóhoz meg apához a buliba. Csak sajna közben jócskán rákezdett az eső. :?

Nagyon kedves tőled, hogy küldesz nekem lázmérőt, mindjárt írok privit a címemmel! Sajnálom a betegecskéket, iszonyú látni, ha valaki beteg, pláne, ha gyermek. Próbálj magadra vigyázni, nehogy elkapj valami vacak betegséget, bár szerintem ti ott már strammok vagytok.

Gitka, sajnálom, hogy nem tudtad apust becserkészni, tudom, mennyire letaglózó ez, sajnos tapasztalom én is, hogy inkább alszik, vagy sokszor én alszom, minthogy menjen egy menet kufirc. 8)

Chrissy, gratula a jó jegyhez, és csudiklassz a hőd. :wink:

Leti, remélem, hétfőn odaérnek a tesztek, és egy gyönyörű pozit tesztelsz velük. :wink:

Csókálok mindenkit, szép éjszakát és hétvégét!

esthajnalcsillag

jó hétvégét mindenkinek.

azért még kukkancsatok be időnként.
Vendég

jó hétvégét mindenkinek.

azért még kukkancsatok be időnként.
Vendég

huu hát nagyon eltűnt mindenki....
Vendég

Hali!

Én itt vok :wink:

Nomina!

Szegény gyerekek :( ..de akkor már jobban van az agyhártyagyuszis..ez szuper!!!És otthonos??Szegény :( :( :(

Gitka!

Sajnálom :(
Én is kiakadnék a helyedbe...

Szlet!

A sárgás -barnás bő folyás simán lehet babás tünet..a hőd szuper!!

EHCS!

Nagyon valószínű h kell rendeljek tőled újabb LH teszteket...sztem a napokban meg fog jönni rendesen.Leadom priviben a rendelést előbb,de a pénzt csak a jövő héten fogom tudni átultalni mert akkor lesz a számlán...természetesen akkor küld ha ott a lóvé,de a rendelést előbb küldöm,oksa?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok Lányok!

Bocsi, h eddig nem írtam, de lebetegedtünk teljesen, torok és fejfájás mindenkinél... Ma már az orrfújás is társult rókáékhoz.... nem egy szerencsés típusnak mondhatom magam :)
Leti mikor tesztelsz?
Chrissy Mares jól eltűntetek...
Briiivel is mi lehet vajon, azt se tudom, hogy sikerült-e haza jönnie vagy sem. Eltudtak e menni a laborba.... Brii jelentkezz

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Na csak semmi félreértés.Nem azért vagyok nyomi mert nem volt cex de még az is hozzájön a depimhez és így már exxxxtra carul érzem magam. :D
Vendég

Sziasztok!

Élek minden ok, csak nem történik semmi.
Baba, szegénykém, kitartás!
Leti, akkor hétfőn tesztelsz?

chrissy81

BABA -mielőbbi gyógyulást az egész csaléádnak...

Gitka - ne légy rosszkedvű :?

Szleti - hogy vagy...mi lett a barnázásból???

én ma egész nap tettem vettem szokásos szombati program.
Bal petefészek felett állandó feszülés érzetem van, remélem nem azért mert nem repedt meg a tűsző ....a choragon beadása óta érzem erősebb volt ...de most is érzem....

hát nem tudom mi lesz ebből.
Vendég

Ja igen Mares, Baba ...akartam kérdezni mik voltak az első tünetek??? ...már mensi előtt jelentkeztek, vagy a teszt jelezte először???

Jövő héten elutazunk Tuneziába...járt mar valaki ott nyaralni, tapasztalatok, várok minden véleményt.

EHCS - Betty 615-el mi van, ő többet nem jön felénk, megbántottuk, nem tudod véletlenül hogy van....hiányzik a fórumból nagyon ....
Vendég

Jó reggelt

Nomina nekem már a teszt előtt voltak jelek, azért is teszteltem... nekem iszonyatos hasgörcsöm volt, mintha meg akarna jönni, ez kb a 8 hétig eltartott. Utána kezdődtek a tünetek nálam csak.
tunéziába merre utaztok? A bnőm most jött haza Sousse-ból pár hete, és nagyon nem tetszett nekik. Este nem mehettek ki a partra, be volt zárva, volt, h azért küldték ki az étteremből őket, mert kézenfogva mentek be. A szállodában megmondták, h a takaritonak adjon pénzt, ha nem akarja, h felforgassa a szobájukat... átverték a váltásnál, és stb... stb.. stb... Mondjuk sztem ez hely és idő függő is, mivel ez nem főszezon volt. Azok a bnőim akik nem itt voltak és nyáron dicsérték nagyon. A lényeg, h csak az utazási irodán keresztül csináljatok programokat, és a válltáskára figyelni, mert azokat lopják rendesen.

Chrissy látod feljebb ment a hőd :):)))Mares még mindig nem jelentkezett, remélem jól van.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Nomina, sajnos nem akarnak ide írni a régiek, bár magam sem értem, miért, régebben is volt, hogy nem mindig tudtunk válaszolni a másiknak, mégsem ment el ezért, szerintem ez csak egy kifogás volt Betty-től, inkább ráúnhatott arra, hogy itt hőmérőzésről, meg rókagyárakról írtatok többségében. Szerintem...
Néha ránézek más topicban miket ír, meg Bridget is, de sajna túl sokat nem tudom olvasni az írásukat, arra nincs időm.
Betty-nek 3 nap múlva lesz fagyibabás beültije a vonalzója alapján, Bridgetnek meg nemsokára UH-ja, többet sajna nem tudok.

Baba, jobbulást! Nem semmi, ami barinődékkel történt.

Chrissy, szép a hőd, így tovább :wink:

Leti, látom lecsusszant a hőd, a mait még nem írtad, remélem, nem jött meg :roll:

Gitka, hát próbáld azért becserkészni apust, egyszer csak rááll :D

Panny, várom a megrendelésedet, jó legyél!

További szép hétvégét csajszik!

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?