Új privát üzeneted érkezett!

De már látom, nincs miért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ancsy!

ZT:
Hát ez egy hosszú sztori itt a fórumon.
Anno akik kb egyszerre kezdtek itt stimut választottak maguknak egy társat akikkel együtt fognak zebrásodni ( teszten kétcsíkosat produkálni )
És nagyon bejött, mert több párnak is egyszerre sikerült.

Innen az eredet, ZebraTárs = ZT

:lol: :lol:

heni77

köszi heni

minden tiszta a ZT-vel kapcsolatban....
Majd angyalt megkérdezzük, hogy lesz-e a ZT társam?! :D
Csak mi most nem fogunk stimulálni (fagyinál nem kell),
de zebrásodni fogunk együtt :P
ancsyka

Vicky:
Na ez aztán tényleg gáz... Vannak akkor még bőven foltoznivalók az eü-ben. Nem rágom tovább rajta magam, csak tényleg nem értem, hogy lehet, ha fizettek volna érte és akkor sem volt... Vmi logisztikai baki, az tuti... :roll: Na ezügyben bőrt húzok mostmár a fogamra, ígérem.

Heni:
Hurrá laptetű, gratula!!! :lol:

Ancsyka:
Ez az, csak pozitívan!!! :lol: Látod én is 6 inszemen vagyok túl, de most ez az első és uccsó lombikom, kész, így döntöttem - mert ez sikerülni fog! :lol:
Kérdezz meg majd hétfőn is, mennyire vagyok pozitív... :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Hát Sziasztok!
Mire végig olvastam ezt a 5 oldalt hát nem egyszerü mennyi minden történt. Lehet egy levélbe nem is fog férni a mondandóm.

Hajni üdv a fórumon te kis druszám! :D

Janka remélhetőleg a fiad hamar elhagyja ezt a korszakát. És jön a következő nálunk is túl kellett élni ezeket. De azért nagyon vigyázz magatokra kismami. :D :D

Kubu hogy van a migréned? Érzékeny vagy a frontra? Én az esőt érzem meg. De egyébként olyan hülye idő van teljesen meg van őrülve. :?

Nava nagyon szoritok neked a mai punkcióhoz. Most eggyenlőre erre öszpontositsunk. Most én is elmentem a fogászatra pedig nincs rossz fogam de a dokinő talált 7 tömést egy fogkövet és egy barázdazárást na hát leesett az álam. :(
Nava mindig várunk valamit, most hogy mennyit tudnak leszívni utána mennyi tartalmaz tüszőt mennyi termékenyül meg stb.... de probáljunk meg a mának is élni!!! :D :D Mert igy nagyon pergetjük az időt!! Várunk ma a fejleményekkel ha jobban leszel és haza értetek de az lesz vagy 6 óra nemde?
Drukk Drukk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vaya Igazad van a hullámvasútról én is így érzek. Remélem is hogy neked most felfelé megy és mennek a baba hullámok :arrow: :arrow:

Mieza hamar visszarázódsz a munkába de zárd ki a b..mokat neked nem ez a célod.Hanem hogy anya légy. Ha dolgozik az ember hamar peregnek a napok. Amikor a lányom megszületett akkor döbbentem rá hogy én mindig is anya szerettem volna lenni. Kívánom hogy ezt az érzést te is minnél hamarabb átéld :D
Én is elevitet szedek és nekem bevált. De csak minden másnap kapok be. Ja a lányommal is szedtem minden nap 1 szemet mert az orvos ezt mondta és jó nagy 4500g mega csecsemőm lett. Szerintem az első három hónapba jó azt is szedni. :D :D

Csucsu küldöm a mensi manókat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Macs látom már neked nem kell küldenem a pirimanót.Akkor most nem jött be a spontánkodás, de legalább adtatok az élvezeteknek!!
Egyébként tényleg nagyon szép vagy egyetértek a Henivel!!És kedves is mint a fórumon ki derült. Mikor kezdtek?? :D

Muzsi hát akkor holnap kiderül hogy hány poronty van?? Drukk hogy minden jól alakuljon. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Tényleg jó a vonalzód!!

Mindjárt jövök és folyt köv..

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

éljen a fórum!!!!!!nincs pangás az biztos!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nem is tudtam még visszaolvasni semmit!de pótolom :lol: :lol:

Heni meg a többiek akik tesztre vártok:+++++++++++++++++++++++++energy nektek és 2csíkos tesztecske!

Angyalom:Tanár úrnál biztos jó kezekben leszel!puszillak és tudod nagyon sajnálom....

Kaktusz:gratula!!!!!!irtam privit neked !!!!!!!!

csajok:nálam :kurv@ra parkoló pályán vagyok!elmentem tegnap a rákszűrésre ahova tartozom és 1hónap míg meglesz az eredmény.
közben kiderült összeszedtem valami bacit :? nem tom hogy hogy......úgyhogy majd valahogy márc ha belefér vagy ápr mensivel kezdődik a terminált! :evil: :evil:
sting1982

nagyon ellenem van az idő mostanság!!!!!!!
sting1982

Sting hogy hogy 1 hónap? Nálunk 2 hét a rákszürés!
Mi ez a Baci?Küldöm a baci üzőket :arrow: :arrow: :arrow:
Alul van a baci? Lehet hogy most kicsit fekete felhősen látod de érdeklődj két hét mulva a leletért. addig a baci is elillan és kezdhettek!!

Összeütök egy kis pari levest persze betű tésztával meg grizes tésztát kértek itthon. :D

Kép
Kép
pancsi76

Sting ti most a terminálton indulnátok? Fel a fejjel !!

Sajti A beülti a hsghez hasonlít? Három beüpített ügynök hát ez nagyon jó! Akkor a másik kettöt hogy hívnád hibernált ügynökök? Na félre a tréfaval nagyon klasz hogy maradt még fagyira való is.Drukkolok neked a tuti befutóra 23.ra. Babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Egyébkéntaz én anyosom túlhalad minden képzeleten! Juniusban jönnek is egy hónapra.

Kép
Kép
pancsi76

Rodina csütörtökhöz drukkok hogy minden rendben legyen :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kaktina hatalmas gratuláció ehez a csodálotos babucihoz. Minden jót nektek Kakti.

Henikém minden napot át kell élned mig nem lesz eredmény. Péntek az már mindjárt itt is van. Az a lényeg hogy széppé tedd a napokat míg vársz és akkor a bébik is jól érzik magukat. Örülök hogy optimista vagy mert máshogy nem is lehet csinálni. Remélem már nem dolgozol. Ez a golya nagyon édi. :D :D

Andy egy költőnő veszett el benned! Hogy vagy? Magadról?

Mako csütörtökön mész a bmcbe most neked lesz a fagyis? Ne haragudj de már nem tudom ki hogy áll.

Kispatak melyik orvosnál voltál és mit mondott?

Viky a magzati élet azért nem a fogantatásnál kezdődik mert már kb 2 héttel elötte ott van csak akkor még szingli nem találkozott apagolyóval. A lányom igy magyarázta nekem hogy amikor valaki szerelembe esik akkor az anyagolyó meg az apagolyó megfürdenek és bemászik az anyuka pocijába. Én meg csak figyeltem, mi van?
Visszatérve a bébi akkor jön amikor ö akar tehát ez van.

Angyal nagyon sajnálom. Mennyi fagyi babusotok van?
Anyukáb egy csúcs ilyenek ők ha a lányukrol szó van nem is nézik hogy neked ciki e vagy sem. Azt hiszik egyedül nem boldogulnál és kell a segitség. Én ezért nem viszem sehová az enyimet. Persze jól esik a támogatása de otthonról drukkoljon. Angyal ti anyukáddal éltek?
Nem értek eggyet veled amikor azt írtad hogyminden doki egyforma. Nézd meg Dorka esetét és nekem is nagy külömbség van. Pl amikor én odamentem a bmcbe még S ügynöknő egyedül punkciót nem is csinálhatott. Hát akkor milyen szakmai tapasztalat? És ugye minden eset más és más. Én is gyereket akarok mint itt mindannyian nekem sem mindegy.Anyukád meg helyesen tette a dolgát. K1 ügynök mégis csak nagy tapasztalattal rendelkezik. Sok sikert és csak előre puszi :D :D

Kismamik növesszétek a pocót!!!

Dmimi hol vagy?????
Avarka te is néha jöhetnél nem tudunk rólad semmit!!!
Dorka dolgozol??

Velem: Járok a fogászatra mint írtam készülök a terhességre. A kémcsöves randira hujé....
Ja és a fogyókurámmal is jól állok 4kg már le is ment hujé......

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok:

Hencsikém:le a kalappal azok előtt akik nem tesztelnek :D én kíváncsi természet vagyok :lol: Sz.ügynök fogja közölni veled a jó hírt :D :D :D :D

Sajt: a fagyinál nincs stimu 8)

Navared:hogy zajlik/ott a punci-jó :?: :D :?:

Anycska: igen, a fog az rendesn be tud zavarni...nekem most azt mondta K1 ügynök,hogy nem 100 %,de a rossz fogat azonnal meg kell csináltatni...

Muzsi: holnap u.h :?: :?: :?:

Mieza: ilyen sédüléseket én is produkáltam...tuti ez a sok hormon,meg az első nap kellemes sokkolása amit drága kolleginád előadott...én elmagyaráztam volna neki,hogy annak mondja a magáét akire tartozik,ha ahhoz nincs mersze a pofocsku befogocsku :D :D :D

Macsek: ment a p.ü :D

Andikám: Benned egy költő veszett el :D :D :D Gyere és mesélj ,hogy mint mondott az ügynököd...

Sting: küldök baciűzőt :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Mi az,hogy 1 hónap az eredmény :?: :?: :?:

Pancsi: Te mikor kedtél a BMC-be :?: :?: :?: Jó lehet,hogy van differencia,de szerintem csak stílusban...Meg hát minden nap referálóval kezdenek...minden dokker beszámol az aznapi és szerintem az előzőnapi történéseivel...szóval Tanár Úr mindenkiről tud aki a BMC-be jár és a ő belegyezésével történnek a dolgok...
Nekem ez a véleményem,de nincs harag :?: :?: :?:
Ügyes vagy a -4 kg fogyásoddal :wink:

Kispatak: milyen dokkernál voltál?

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Lombikos Csajok:Megmondom őszintén ,hogy ma olvastam el a zárót...és az E.T. zárón az van,hogy a megkezdett Doxycylint 2x1 és Metypred 1x1 max.4 napig folytatni...Hát nekem ezt nem mondta a Dr.Nő...én a Doxycylint a punkció utáni napokban mind megzabáltam a Metypredet meg csak a punkció után szedtem 4 napig :oops: :oops: :oops:
Ti szedtétek az E.T. után :?: :shock: :?:

Kép

kiss angyal

Kiss angyal, a doxicyclin és a metypred-et is 4 napig kellett szednem a punkció után, az előzőből 2x1-et, az utóbbiból 1x1-et.Én a beülti után én sem szedtem, de a papíron valóban rajta van...
Vendég

Ja, hü..e vagyok, mert nekem szerdán volt a punkció és pénteken a beülti, csütörtöktől vasárnapig szedtem...akkor lehet így értették,hogy a "megkezdett" gyógyszereket szedjük.
Vendég

Angyal dehogy haragszom remélem nem így jött le :D :D
2008 vége2009 eleje úgy mentünk elösször de vissza utaltak a kórházba igy csak valamikor febr márc között álltak velünk szóba.
Miért kellett ilyen erős antibiotikumokat szedni?

Kép
Kép
pancsi76

Henikém, nagyon drukkolok, hogy két csík legyen a teszteden!

Navared? hogy vagy?hogy sikerült?

Mindenkinek mennek a drukkjaim!
Vendég

Na jó,akkor megnyugodtam,hogy jól szedtem a gyogyókat...

Pancs: nem úgy jött le,de azért bizti ami bizti,rákérdztem :wink:
Valszínű azért kell ilyen erős antibiotikumot szedni,mert a hüvelynek a falát jól megszúrkálják a leszívásnál és nehogy ott kialakuljon valami gyúladás :roll:

Azért kérdeztem,hogy mikor kezdtetek,mert amikor én a műtőbe kerültem a Dr.Nő már egyedül dolgozott...

Kép

kiss angyal

Lányok van 2db DECAPEPTYL elkészített injekcióm originál csomagolásban 2010 novemberig jó nem kell hűtöben tartani de én azért ott tároltam. Ha valakit érdekel csere is jó lenne nekem Merional és Gonal kellene

Kép
Kép
pancsi76

gyúladás=gyulladás

Kép

kiss angyal

Eszter: ha meg van még a progi szurid elboltolhatnánk...

Kép

kiss angyal

Angyalkám!

Csak 4 napig kellett szedni a gyógyszereket a punkció után, ez az első lombikomnál, és a 3.nál is így volt.

heni77

Angyal nekem nem volt még punci-jóm hát ez nagyon jó nagyot nevettem rajta. Csak barátnőm mesélte hogy mivel ő nemrég van itt és tapasztalata nincs ezért az ő leszívását két orvos csinált, ő csak nézte. Hát sajna mindenki így kezdi valahol meg kell tanulnia. Én azért úgy voltam vele hogy ne má rajtam. A mandulámat is egy frissen végzett orvos vette ki de sajna át kellett venni töle mert nagyon el kezdett vérezni nem kívánom senkinek azt a poklot. Lehet azóta vagyok stresszbe!!!
Ez meg az én véleményem. Amúgy ez mindenkinél előfordulhat.
Ja a barinőmnek tavaly év eleje fele volt a leszivása sajna neki sem sikerült :(
De Angyal jó kezekben vagy a következő tuti befutó :!: :!:

Kép
Kép
pancsi76

Hát én nem tudom ezeket a gyógszereket nekem nem adták puncijóó után pedig engem is jól megszurkáltak, csak annyi, ugye, hogy nem volt ET-m, semmit nem kaptam, még infúzót sem, csak ami a műtőben lement. Jó, persze altatva sem voltam. :D :( :D :D :D Hála nem lett semmi bajom :?

Angyal írtam :wink:
vörösmacska

Na akkor folytatom a maiakkal

Kispatak,
Drukkolok Neked.

Heni, Sajt, Vaya,
Tudjátok ugye h nagyon nagyon szorítok ?

Heni,
Én csak a mára mondtam h no teszt, holnap már azért megpróbálnám :lol: ))))

Sajt,
Köszi a linket és persze a neveket.

Pancsi,
Migrén szerencsére elmúlt, de vettem be gyógyszert, igen érzékeny vagyok sajnos… az elmúlt 18 évben naon soxor fájt a fejem.

Sting,
1 hónap ? uh, baciűzőket küldtem.

Nava,
Várunk ám !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.02.17 14:05-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ezt minden punkció után felírják? Úgy emlékszem a hsg után is kellett szedni valamit a fertőzésre!!

Kép
Kép
pancsi76

Woody,
képzeld hívtam a csajszit, tök rendi volt, kiállítja előre a papírokat, és no problem h Marci is velem lesz.
Ez nagyon jó mert tényleg nem tudom hova tenni a törpöt.
Köszi mégegyszer a számot.

kubuspace

Kubu ezek a légköri frontok monnyanak le!!
Te is valahogy 20.a körül mész uhra nem?

Kép
Kép
pancsi76

naaaaaaaa ki akarja még h bejelöljem az iwiwen ? :lol:

kubuspace

Pancsi: JóóóóóIstenke beszéljen belőled :D

Húúú bakker a mandulám eltávolítása nekem is egy horrorisztikus élmény volt :shock: :shock: :shock: És még az alsó bölcsességfogammal is nagyon megkínoztak...2-szer el is ájultam közben...az is jó volt...mindent itt csináltak a Jánosban :D :D :D Nem kezdő orvosok,hanem vér profik...: És még egy másik korházban ami egy sintér telep ott fel is rakták az i-re a pontot...de erről nem is akarok beszélni :evil: :evil: :evil:
Én is ezekért vagyok ilyen bátor gyerek :roll: :roll: :roll

Azt nem is mondtam,hogy egy akkora herpesz éktelenkedik a pofácskámon (és ezáltal olyan fess menyecske lettem),hogy Alfred Hitskok simán adna egy főszerepet valamelyik keményebb filmjében :P

Kép

kiss angyal

Pancsi,
23-án AFP, 25-én dokker privi rendelő 16 hetes kontroll

tanulnom kellene brrrrrrrrrrr

kubuspace

Macs: ment a válasz :D

Kép

kiss angyal

Kubu: küldtem p.ü-t..

Kép

kiss angyal

Angyal,
én is :-)

kubuspace

Sziasztok!!

Kubus!!
Én is akarom :lol: :lol: írok pü.

Nálam még semmi.A t..öm kivan már!!!! :twisted: :twisted: Miért cseszik így ki velem???
Szerintetek mitől lehet??nem lesz ebből gáz???Mert pont gondolkodtam,így valószínű késöbb is van peteérésem,nem???

Mindenkire gondolok...Ölelek mindenkit..

HeniKismama,Muszikismama,SajtiKismami..Nektek egy kalappal...gondolok rátok.
csucsu99
Budapest

Angyal Kép
vörösmacska

Kubus Angyal küldök privit

Kép
Kép
pancsi76

Csucsu a mensi manók mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Most már erre meg kell hogy jöjjön. Akkor van peteérésed amikor a gyógyszerekkel megrendezik azt. Türelem rózsát terem!!!

Kép
Kép
pancsi76

Nem lehet Csucsu hogy terhes vagy??? Mert akkor törölöm a manókat

Kép
Kép
pancsi76

Terhes??Édes vagy Pancsi. :lol: Jóóó lenne,de sztem nem,előző ciklusba is 32.napra jött meg,előtte mindig pontos volt,szóval nem értem. :oops: :roll:
De a remény hal meg utoljára. :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsuuuuu Kép
vörösmacska

Macsek!!

Kööööösziiii!!Most már erre jönne kell. :) :)

Megyek fogdokihoz,este lehet még benézek.

Pusszantás.
csucsu99
Budapest

Csángó brékesek, szevasztok! Székely deszkások, szevasztok! Vajdasági falfirkászok, szevasztok! Felvidéki zsiványok, szevasztok! :)

Na megjöttem, megvolt a látogatásom Sz. Ügynök 1. emeleti hásziendájában. Vittem a leleteimet és megbeszéltem Vele a hozzá való átavanzsálódásomat és a közös jövőnket :lol: :lol: :lol:

A lényeg: Áprilisban lehet nekimenni a következő inszemnek, addig a uramnak lesz egy recska, nekem meg addigra kell egy friss rákszűrés.
Ippeg hogy határeset IR vagyok, gyakorlatilag ugyanazt mondta el, mint az endokrinológus, ezzel kapcsolatban, hogy mit hogyan csináljak, hogy hamar legyen eredmény..... Csomó mindent kérdezett, meg én is kérdeztem, mindenre nyugodtan, érthetően válaszolt.
Képzeljétek még azt is megbeszéltük melyik injekciót fogja felírni.:)
Szóval fel vagyok dobva, hogy ezt az egészet így is lehet intézni.....!!!! :)
Ja és direkt rákérdeztem, hogy a terminált hónap beleszámít-e a 6-ba...igen beleszámít, ez volt a válasz.

Navaredékkel találkoztam, szegénykém kicsit megviselt volt (iwiw-es vigyorkás képeihez képest)... Remélem gyorsan kipiheni magát.
Energy-atom-bomba megy Navi: ++++++++++++++++++++++++
Nagyon helyesek egyébként, a párjával együtt :) :) :)
Meghagyom Neki a lehetőséget, hogy megírja a mai nap történéseit.....

A költészetemmel kapcsolatos ovációkat köszönöm. :lol: .. azért megígérem, hogy nem sűrűn foglak Benneteket hasonlókkal bombázni..

Csók Mindenkinek
andi
andrea-1

Bocsi,kicsit elfoglalt vagyok, most hogy kicsit háttérbe került a baba projekt. Minden akciósnak megy a szerencse hozó lóhere.

Andi, ezek szerint te is +-an élted meg az ügynök váltást :)

Sting, nekem most nincs külön nőgyógyim, így meg lehetett csináltatni a rákszűrést BMC-ben is.

pancsi, dolgozom is meg próbálok kicsit elszakadni a témától tudatosan is, hogy ne mindig ezen pörögjön az agyam, de azért igyekszem végigolvasni a beszélgetéseket, csak inkább háttérből :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Andiiiiiiii:szupi kis hírekkel jöttél!!!!!!!!
örülök nagyon :lol: :lol: :lol:

leszel az én ZT-m???????? :wink: :wink: :wink: :wink:
val szinű hogy én is ápr kezdek :roll:

csajok:mindenkinek köszi a sorokat:de én mivel Budakalászon lakon Szentendrén van a nögyogyi.ott ki is van irva hogy az eredményért 1 hónap múlva kell menni :shock:
Az a kurv@ terminált!!!!!!!mondtam én vagyis irtam,hogy beletolják a 6 inszembe... :evil: :evil:
sting1982

dorkabab:nekem sincs most külön nőgyogyim és mégis elküldtek hogy csináltassam meg!!!!!!!!!!!
sting1982

navared:ha tudsz gyere majd!!!!!!!de inkább pihizzél :!: :!: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Szóval én is ciklus.hu-t használok!
elméletileg meglesz az eredményem márc.16án és a mensim elméletileg 23.-a körül!akkor talán a márc mensivel tudok majd kezdeni de addig nekünk is kell "recska" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

kubu, szuper!
Én ma voltam.
Nem kellett várnom azonnal be lehetett menni, és ki is volt készítve a lapom. :D

kissangyal, sajnálom hogy nem sikerült, de nagyon-nagyon drukkolok a fagyibabáknak!!!

Heni, én tudom, hogy holnap pozitív lesz a tesz! Nagyon drukkolok!

Velem minden ok, szerencsére a pénteki vércukrom a Mensmentis szerint tökéletes lett, így 4 hét múlva kell csak ismét menni.
Ja és nem is mondtam, jövő héten kedden megyünk a férjemmel 4D-re, mivel aznap lesz a 2. házassági évfordulónk és ez lesz a mi nagy ajándékunk!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Stingecske: Persze hogy leszek, sőt KPN is akkor megy.. úgyhogy 3-an már biztosan megvagyunk :) :)

Figyu, kérdezz rá telefonon holnap a bmc-ben, hogy mit javasolnak akkor, ha külön nőgyogyid nincs, Nálatok 1 hó a rákszűrés ott vidéken. Lehet azt mondják, gyere be a Jánosba, vagy akár ide a bmc-be és megcsinálják??? Szerintem ha elmondod hogy mi az ábra biztos találnak megoldást. Kérd Irénkét a recin mikor hívod őket, Ő velem eddig mindig nagyon segítőkész és megértő volt!
andrea-1

Na ezt benyúltam... :lol: :lol: :lol: :lol:

Navi, Heni, és akinek most nagyobb szüksége van rá... Tietek :roll:
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?