Új privát üzeneted érkezett!

Hol vagytok :?: sehol senki :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka
Pozi lett az LH teszted :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép
Visszaolvasok 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Gabi
nincs semmi baj, te csak foglalkozz a babókkal 8) :wink: most az a legfontosabb :wink:

Zbinyek
drága vagy :lol:
Hát én még nem is hallottam ilyen mesefilmfiguráról, hogy Zbinyek :lol: Most vagy túl öreg vagyok, vagy nemtom :lol:
Mindegy, csak előtte ne egyen az illető például rizst, ha így szólít :lol: :lol:

Ancsuka
holnap inszem Kép Örülünk, örülünk :lol: :lol:
Akkor egy nagy kalappal neked :!: ++++++++++++++++++++ :wink:
Az eredményeid szépek, most már csak egy dolog, de az minden pillanatban: bízni, bízni, bízni :!: :!: :wink:
Nekem nem lesz leszívás, ez egy spontán hónap, nem szedtem, és nem szúrtam semmit most :lol: :lol: fagyis beülti lesz...
Azért holnap, ha beadom a tüszőrepit, rágyúrunk "gyalog" is :lol: :lol: hátha 2-ből 3 lesz :lol: :lol: sosem lehet tudni :P
Egyébként valószínű a nagy dózisú stimuláció okozta most ezt a szép eredményt :wink: ...még a novemberi. Doki is ezen a véleményen van. Túl jól reagál a szervezetem :idea:

Lucuzs
hogy vagy ma te gólyahúzogató :?: :lol:
Na most olvasom, jobbulást neked....fránya betegség, most pont nem lenne jó belázasodni...azt mindenképp küszöböld valahogy ki :!: A többi még jól is jöhet :wink:

Szuzy
gyógyulgass, gyógyulgass+++++++++++++++++szorítok a babódért nagyon áááám :wink:

Ranita
hát te is beteg vagy :?: Mi van itt csajszik :?: Valami vírust bekap a lombikos topic :?: :o :shock:
Gyógyulgass te is :!:
Azért jövő szerda, mert ma van a 11cn. Mivel 28 napos a ciklusom, így a képzeletbeli pé. a 14. cn. Az embrik 5 naposak, tehát 14+5=19 cn. És ez jövő hét szerda :wink:
A negatív szólásokat engedd el a füled mellett, az most nem jó neked :!:
Nemtom anyós miért nem inkább bíztat, és dícsér, hogy ez igen, ilyen optimistán kell gondolkodni :!: Ha tudná, mennyit számít ez.. :roll: nem még elvenni a kedved is :roll: nem kell rá ilyenkor figyelni, csinálj így Kép meg így Kép és minden rendben lesz :!:

Többieknek pusszantás :!: :wink:
Drukkok mennek, akinek kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
köszi :wink: egyedül vagyok és már aludnom kellene, de még itt ülök, nincs valami túl jó kedvem :cry: na de majd holnap, kúrálom magam, hosszú napos leszek ráadásul :roll:
Most kezdődik a meccs, nézem egy kicsit :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is vagyok picit. Hanna mesét néz, lefektetem, aztán megnézem ezt a híres titok filmet :roll: .

Anyósom beadta az utolsó szurikat -tüszőrepi előtt-, adom neki a decát, mondom ebből felet, erre benyomta kb a háromnegyedét, ha nem szólok rá, az egészet beadja :evil: . Kérlek nyugtassatok meg, hogy ebből nem lesz baj :evil: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Ne haragudj, de ebben nem tudok segíteni :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
focit nézel :o :?:

Ranita
nem lesz semmi gond belőle, ne aggódj, holnap annyival kevesebb megy majd...én sem tudtam mindig eltalálni a felét.
De viszont ne parázz ennyire, mert az tényleg nem jó...ha megnézed a "titkot", rájössz, miért mondom ezt.
Nem kell mindent benne szórol szóra venni, de a lényeg benne van, és létezik :!: Higgy benne :!:

betty615

Ranita
most ez volt az utsó fél deca :?: Jól értelmezem :?: Akkor sem baj, ne aggódj :!:

betty615

Betty
Nagyon szeretem a jó focit, azaz nem magyar focit :oops: a férjem utálja nagyon, és most nincs itthon nézhetem nyugodtan :roll: azt szokta mondani, hogy "nemcsak a focit utálom, hanem azt is , aki szereti :shock: ", de Én kivétel vagyok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
holnap már csak a tüszőrepesztő lesz.
Egész eddig nem paráztam, nem aggódtam, hiszen tudjátok, hogy pozitívan állok hozzá. Tudom, most ezen a holtponton túl kell esnem, holnapra talán jobb lesz :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Betty,
már értem ezt a fagyis beültit, nem úgy van az akkor, hogy csak úgy visszaültetjük őket valamikor :? .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Persze, hogy jobb lesz :!: csak is pozitívan, ahogy eddig is tetted :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És köszönöm, hogy ilyen rendesek vagytok :? . Mi is lenne velem nélkületek :? ?

Kép

Kép
ranita1979

Én úgy érzem, jó kis összetartó csapat vagyunk mindannyian, jóban, rosszban, de most már a jó következik Mindenkinél :wink: ehhez kívánok Én továbbra is sok erőt, kitartás és sok-sok drukkot++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép estét, jó éjszakát :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
neeeem, azt ugyanúgy rakják vissza, mintha minden lenne....azokat is pont ki kell számolni :!: :wink:
De te ezt úgysem tudod már meg :wink:

Szuzy
én nem kómálom a focit :roll: :lol:
háát a magyart aztán pláne :!: A sok pasi tetszik miiii :?: :!: :lol:

betty615

Betty
Gondoltam, hogy nem szereted :wink: ritka ez egy nőnél, szokták mondani nekem :!: :roll:
Vannak jó pasik, de magát a sportot is komálom!
David Beckham az egyik kedvencem :oops: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

David Beckham :?: :?: Mit eszőőő abba :?: :lol: :lol:
Én régebben nagy forma 1 rajongó voltam, BMW-Montoya drukker 8) . Amikor Ő elment, utána már nem érdekelt :lol: Csak azért írtam le, mert az sem egy női "sport" :?: . Vagy mi :?: :idea: Nem is igazán sport az...

betty615

Szép jó reggelt!

Nem nagyon akar jobb lenni a takony kór nálam, sőt, mintha egy kicsit rosszabb is lenne :shock: éjszaka nem sokat aludtam, mert folyamatosan be voltam dugulva :!:

Ranita, Lucuzs
Remélem nem lettetek betegek :?: :!:

Betty
Valamiért tetszik a csávó nekem :roll: :lol:

Hogy vagytok ma reggel :?:

Drukkjaim mennek akinek csak kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt mindenkinek!

Suzy,
nekem nagyon fáj a mandulám, alig bírok nyelni. Szedem az antibogyót, még van 2 napja, hogy valamit használjon. De nem hiszem el, komolyan mondom, évek óta nem fájt és pont most..... :evil: . Remélem azért taknyos nem leszek, mert az meg elég látványos.....

Ancsuka,
drukk mára!!!!!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Sajnálom, hogy tényleg pont most :cry: drukk, hogy péntekig használjon a bogyó+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Milyen antibiotikumot szedsz :?:
Jobbulást drága :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Ancsuka! Szorítok neked!!! :lol: :lol: :lol:

Ranita! A kedved jobb lett? Megnézted a filmet?
Amúgy én is úgy vagyok vele, ahogy Betty mondta, hogy nem kell mindent elhinni belőle, de nekem megváltoztatta a élet-szemléletemet. :lol:
Eddig sokat gyötrődtem, hogy miért vagyok/vagyunk ilyen szerencsétlenek, nekünk miért nem sikerül semmi, és miért történik velünk annyi rossz. A film hatására képes vagyok a sok jót látni, ami körülvesz, ami nem is kevés, és így boldog vagyok. :D

Nekem még mindig fáj a torkom, de más nincs.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Jó reggelt!!!

Mindenkinek jobbulást kívánok akibe bújkálnak a bacik!!! :wink:

Ancsu!
Megy a drukk :arrow: :arrow: :arrow:
Te meg,ha tudsz gyere mesélni!!!

Kinek kell ma még drukkolni??? :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Lucuzs,
néztem, de csak félig. Egyszer megállt én meg véletlen nem jó billentyűt nyomtam le és elsötétedett minden :x . Utána meg nem tudtam oda tekerni, ahol abbahagytam.....
Amit láttam, az végülis arról szólt, amit itt mindig is mondogatunk egymásnak, hogy pozitívan, csak a jóra gondolni, a gondolatnak teremtő ereje van, magadhoz vonzod, amire sokat gondolsz...... Aztán hogy tovább mi van azt nem tudom. De gondolom erről szól az egész, ugye???

Jobb kedvem lett, ki is verem a fejemből amit anyós mondott. Nem érdekel ő mit gondol, az a lényeg, amit én. És igenis hogy sikerülni fog, senki nem veheti el a hitemet.

Kép

Kép
ranita1979

Gabi,
szerintem másnak nem.
Csak még neked meg Angyalnak.
Húúú, most jut eszembe, neked meg holnap teszt :roll: . Csinálsz akkor?

Apa meg most telefonált, beállt a dereka. Volt már neki többször is ilyen..... Még múltkorról maradt szuri, úgyhogy most együtt szurizunk :? .

Kép

Kép
ranita1979

Gabi
Hogy vagy :?:

Angyli
És Te :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
Ez a beszéd :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita!
Csinálok tesztet,holnap reggel!

Suzy!
Megvagyok.Egyre többször érzem,h mindjárt megjön :?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Az még jót is jelenthet, ne aggódj :!: van egy olyan terhességi tünet, hogy "mindjárt meg jön érzés" :!: :wink: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Tudom!De.......

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
reggel 6-kor itt leszek :D .

Suzy,
köszi :? .
És mindenkinek köszönöm :? .

Kép

Kép
ranita1979

Gabi,
ma az a de???

Kép

Kép
ranita1979

Lányok!
Kicsit padlón vagyok ma!Nem bírom a várakozást!

Ígérem összeszedem magam!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita! Örülök, hogy jobban vagy! És csak így tovább!!! :lol: A lényeg benned van!!! :lol:
Én is csak a 1/3-át néztem meg :oops: , tovább nem tudom mi van, nekem ez is elég volt! :lol:

Gabi! Húúúúú tényleg, holnap teszt! :shock: :lol: Júúúújjj, de izgi! Drukkolok nagyon!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi! Átérzem, amit írsz. A várakozás a legnehezebb az egészben. :? Foglald el magad valami jóval ma, akkor gyorsabban megy az idő! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi,
tudom mit érzel. A várakozás az őrületbe tudja kergetni az embert. Másra sem lehet gondolni, csak hogy mi lesz azon a teszten.... De már csak egy nap, igaz egy hosszú nap, és meglátod, minden rendben lesz, én úgy érzem :D .

Kép

Kép
ranita1979

Azért én is bízom a legjobbakban!
Mást nem is tudok tenni!
:roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Bízni és reménykedni, mást most úgy sem tud csinálni az ember ez így van:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na megyek sétálunk egyet barátnőmmel! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Tegnap hallottam még valamit egy filmben. Soha nem szabad azt mondani, hogy "ha", hanem csak azt, hogy "amikor".
Én is mindig azt szoktam mondani, hogy "ha sikerül, ha lesz kistesó....", de tegnap óta ezt úgy mondom, hogy "amikor sikerül, amikor lesz kistesó...". Sokkal jobban hangzik, nem?

Kép

Kép
ranita1979

Ez érdekes, de valóban jobban hangzik és mindenre igaz ez a mondás...akkor nincs ha és soha :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

...és AMIKOR majd Mindenki kismami lesz, milyet jót fogunk ezeken a hszk-on nevetni :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
a hőd ugyanolyan, mint a múltkor :shock: :?: Húúha, ez érdekes :wink:

Mindenkinek megy a drukk, most mindenkinek kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd "Amikor" babásak leszünk, akkor meg nyitunk egy lombik-inszem babásai topicot is :lol:

betty615

Betty
Igen, napra pontosan ugyan annyi :!:
Hogy lehetne azt megcsinálnom, hogy az a hónapot is tudjam ábrázolni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen, ezt néztem is, hogy neked nem jön ki az előző hónap, de ez nem tudom miért van, mert nekem automatán odarakja mindig..

betty615

Akkor nem csináltam még a ff-en görbe vezetést :!:
csak utólag lehet-e :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ja, hogy utólag :?:
Utólag lehet... a naptáron kiválasztod, amikor volt a múlt ciklusod (+beírogatod a napokat, amiket tudsz, meg minden), és ugyanúgy, ahogy a mostaniba van, megcsinálod, és be fogja tenni neked automatikusan a múlt havit is.

betty615

köszi, akkor megcsinálom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ok 8)
Ja, még az e havinál próbáld meg, hogy amikor péd volt, aznapra, meg előtte napra írj be egy-egy pozi LH tesztet,és akkor behúzza a pé vonalat is. Csak most azért nem tudja, mert pé után volt egy "nagyobb" leesés, és nem tudja, értelmezni ezt. :wink:

betty615

Ok 8)
Ja, még az e havinál próbáld meg, hogy amikor péd volt, aznapra, meg előtte napra írj be egy-egy pozi LH tesztet,és akkor behúzza a pé vonalat is. Csak most azért nem tudja, mert pé után volt egy "nagyobb" leesés, és nem tudja, értelmezni ezt. :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?