Új privát üzeneted érkezett!

Évi na ezen olyan jót kacagtam :lol:

Vanilla örülök, hogy minden rendben van és annak is, hogy a doki egyre szimpatikusabb.

királylány

Szilvi hát ez az,tipikus :oops: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap mivel délutánosok voltunk elég későn értem haza de még csak elkezdtem olvasni a topikot előlről... aztán hajnali egykor kaptam észbe, hogy aludni kéne már :D

Csillagfény: jobbulást és kitartás a temetéshez.... közeli rokon volt?
Mi pont karácsony előtt pár nappal temettük el nagymamámat mivel eléggé kikészített az egész féltem is nehogy baja legyen a picinek, viszont legalább mégis csak szebbé tudtam tenni apuék karácsonyát mikor kibontották a kis ajándékukat benne egy pár kis cipővel meg egy uh. felvétellel na akkor volt sírás rívás :)

evilany: még annyira nem nagy a pocakom bár a mások szerintm ár alakulok, viszont én mindig úgy aludtam az utóbbi hónapokba, hogy párnákat gyömöszöltem olykor magam alá... aztán akkor találtam rá a szopipárnára :) és tényleg tök jó vele aludni, meg napközben is jól megtámaszt ha a hátam mögé rakom.

vanilla: örülök, hogy minden rendben ment az uh.-n. De kár, hogy nem tudni még a nemét :)

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Csajok g-mailra tettem fel a képeket mivel nem jó a képfeltöltő oldal amit használok másikat meg nem ismerek .

Képzeljétek egyre sürüebben jönnek vissza a reggeli rosszullétes dolgok ma csak úgy minden ok nélkül megint epét hánytam olyan nagyon hogy hányás után piros foltok lettek a szemem alatt és körülötte :( ijesztő voltam még jó hogy van a szekrény aljában alapozó :)
Vendég

Szegény kollegámék jártak így, hogy nekik az egész terhesség alatt nem mutatta meg magát a pici lány és csak most szülés után derült ki a nemecskéje... Kész is volt, hogy nekem meg kapásból a másodikon megmondták... - bár azért még nem festem rózsaszínre a falat de reménykedek igaza lesz a dokinak :)

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76A neme tényleg csak akkor látszik, ha úgy fordul és nem takarja. Van, akinek a 30. hétig nem tudják megmondani.

Andi

KépKép
andy83

Évi, az írásodon tök jót mulattam, nagyon vicces :mrgreen:

Dia, köszi a drukkokat :)

Tina, azért nem készítettem ovus vonalzót, mert már így is 2bazi nagy vonalzóm van :) és még egy csomó időm van aktualitásáig. Addig itthon jelölgetem a naptáramban hol tartok. Majd májusban elkészítem és remélem, hogy az csak egy hónapig lesz érvényben, aztán jön a babás :):):)

maccs01

[quote="vanilla01"]C írta:vanilla01sajok g-mailra tettem fel a képeket mivel nem jó a képfeltöltő oldal amit használok másikat meg nem ismerek .

:)

Tényleg DUmbó! Tök ari! Meg mintha a lábikója is látszana a jobb oldalon... :-)
Lehet, hogy egy szonográfus most sikítozva elrohanna :lol: ...

szilvás76

Én nem bánámm ha csak akkor derülne ki, hogy fiú vagy lány amikor megszületik. :lol: De Apa a falat kaparná az tuti. :lol:

királylány

Megnéztétek a műveim? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vanilla micsoda fülecskék!!! Nagyon édes.

evilany

Vanilla tényleg határozottan látszódik a füle :D Olyan édes!

királylány

én mondtam nektek dumbó és a kis lába is látszik
Vendég

Kismamapárnákat mi már majd 5éve nyúzzuk (amikor tönkrement, újat vettünk/kaptunk), az egész család imádja, használja.

Enikőhöz ma jött védőnő, lemérte: 87 cm és 12.6 kg. Teljesen a korának megfelelően fejlődik, nagytudású kisbéka. Elég furán szoktam érezni magam ilyen vizsgálatoknál, meg teszteknél, idegenek eldöntik, hogy a gyerekem beletartozik-e a normálisan fejlődő kategóriába és ezért még izgulok miatta, pedig nem kellene, hisz tudom, hogy minden rendben és mégis.
Ricsi Enzó korában még le volt maradva beszédben jócskán, azóta már meghaladja a korát, valószínűleg azért mert nagycsoportba jár - azaz a többség (15 fő) nagycsoportos - kiscsoportosként :) Vannak az ő korosztályából is, de csak hárman, a többiek középsősök.

maccs01

Évi, "hátsó lába" :lol: ez jó :lol: mondjuk amíg még csak négykézlábazik majd, addig végülis találó :wink:

Vanilla, gratula! :)

KépKép

KépKép
stelly

Én, hogy tudom megnézni a képeket? :roll:

Andi

KépKép
andy83

Stelly,ez is a cicákból nyilván... 8)

evilany

Andy irtam pü.

evilany

Évi.
Én már megnéztem, írtam is hozzá... :-) tök jók...

szilvás76

[quote="szilvás76"][ írta:szilvás76b]Évi.
Én már megnéztem, írtam is hozzá... :-) tök jók...

bocsánat közben láttam :oops: 8)

evilany

De ezt a Micimackót de utálom.

evilany

jaj reggel óta olyan rossz a gyomrom fuuu
Vendég

Vanilla jobbulást :?
Én meg folyton éhes vagyok :(

evilany

Gyomor?
Hát, itt az étteremben ma kivételesen készítettek Pizzát, és elcsábultam, vettem egy szeletet.
sonkás-gombás-kukoricás-olivás-sajtos. Nagyon fini volt, jól esett... :-)
Épp most termeltem be...

szilvás76

VAnilla tényleg milyen aranyos!! :)

Andi

KépKép
andy83

Szilvi egészségedre!

Évi most én is éhes vagyok :D

Húúú nálunk tegnap a vacsora sült krumpli volt, szalonnával, füstölt kolbásszal, hagymával :lol:

királylány

szerintetek mitől foltos az arcom hányás után talán a sok erőlködéstől??? kezdek aggódni
Vendég

Évi jó lett a műved :lol: Nagyon tetszik az az on/off gombos body :lol:

királylány

Vanilla szerintem attól, igen. Megpattanhatnak a hajszálerek

királylány

Szilvás egészségedre,itt is az lesz az ebéd tegnap rendeltük és még maradt.

Dia remélem használható lesz :) on/off

Imádom:
http://www.youtube.com/watch?v=gbf_l2J-_GE

evilany

Évi hehe....én mostanában nem talá :lol: lom az off gombot a gyereken. Mindig akkor van fontos közlendője ha épp beszélgetek valakivel...

királylány

Hát Dia alapból ez is be van kapcsolva :) Miki szerint hülyén is nézne ki egy Off-olt póló a gyereken mikor épp tombol :)

evilany

Évi, nincs off gomb, csak egy kétállású on. :-) Vagy 20 évig... :-D

Dia, azért ez a vacsi se lehetett semmi! :-)

Vanilla, sztem is a hajszálerek pattantak meg. Szülésnél nem volt ilyen annó az arcod?
(tesómnak a szeme is vörös volt, meg oldalt az orcája. )

szilvás76

Na ebéd bent,porszívózok... :?

evilany

Tök jó sikerült a vaterán jó áron bébiőrzőt szerezni és kiságyat :)

Andi

KépKép
andy83

Szilvi hát nem volt az. :lol: Ráadásul később vacsoráztunk, hiányozni nem hiányzott a kalória bomba, de egyszer - egyszer belefér.

királylány

szilvás76 :de volt az első szülés után 2 napig :(
Vendég

Elképzelhető... bár nekem szerencsére ez kimaradt.. mármint a folt az arcomon... mert a reggeli erőlködések, hányások megvoltak elég szépen.. főleg mikor egy kicsit még fulladásos köhögés is párosult mellé azt hittem ott maradok... De nagyon remélem ez már a múltté már egy hete végre majd három hónapnyi minden reggeli szenvedés után tünetmentes vagyok :D

[quote="vanilla01"]s írta:vanilla01zerintetek mitől foltos az arcom hányás után talán a sok erőlködéstől??? kezdek aggódni

Andi

KépKép
andy83

[quote="vanilla01"]s írta:vanilla01zilvás76 :de volt az első szülés után 2 napig :(

Akkor sztem tuti az erőlködéstől van, nyugi! :wink:

szilvás76

andy83 : én úgy voltam 9 hetes korig aztán elmúlott szépen lassan minden rosszullét most meg 15 hetes kortól újra , félek mert az epe ami ki jön és persze a nagy erőlködés van :(
Vendég

Melisch és Clarika,hol vagytok? Tünde?

Én is a vaterán figyelem a légzésfigyelőt.Andy mennyiért vetted őket?

evilany

Nálunk apa cégénél lehet bérelni elég reális áron már mondtam jegyeztesse elő július vége augusztus elejére :)
Vendég

Vanilla. Epe jön, ha amúgy üres a gyomrod. Próbálj meg egy -egy szem kekszet, vagy valamit enni. Ne sokat, csak pár falatot, az szokta csillapítani a hányingert.
Az erőlködés nem jó, de ha le tudod csitítani a hányingert, az is megoldódik...

szilvás76

A bébiőrt 6700-ért és ráadásul bolti tehát két év garanciával és 300m-es.
Mi akárhányat néztünk mind 10 fölött voltak és a hatótávlságuk se volt túl nagy.. Nekem meg az kell mert ha kimegyek a kertbe akkor is szeretném hallani mit művel esetleg fent :D
A kiságy meg 70x140-es ifjúsági ággyá alakítható később és kókuszmatracos az meg 18e volt. Viszont jó masszívnak tünik.

[quote="evilany"]. írta:evilanyAndy mennyiért vetted őket?

Andi

KépKép
andy83

Höhö na én is megfogadtam minden ilyesmi praktikát de nálam egy se vált be rosszabbul voltam ha ettem valamit, keksz vagy akár egy pohár víz... ugyan úgy kijött..... így inkább később nem is próbálkoztam ilyennel.

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76Próbálj meg egy -egy szem kekszet, vagy valamit enni. Ne sokat, csak pár falatot, az szokta csillapítani a hányingert.
.

Andi

KépKép
andy83

Vanilla itt is lehet kölcsönözni de 4-5e ft/hó,na a vaterán meg tudok venni 11 ezerért...és utána eladom.

evilany

Hát, nekem a ropi jött be. Bár csak egyszer vagy kétszer kapott el a hányinger eddig. :-)
Szóval akkor ez is csak egy "városi legenda" :lol:

szilvás76

Különben meg én úgy vagyok, hogy ha van minek kijönnie, akkor inkább úgy legyen, mint az "üres" öklendezés, epe és tsi. :-)

Inni mondjuk nekem se esett jól...

szilvás76

Évi, nagyon jók a body-k! Nagyon ügyes vagy!
meg ez a két duma, mint jó kismama és kispapa! :) nagy poén! :D

Ircsi, jó utat!!!

Andy, gratula a klassz szerzeményekhez! nekünk amúgy bébiőrünk nem volt, mivel sima lakásban lakunk, nem mentem le a kapuhoz, szóval nem volt rá szükség, viszont a légzésfigyelőt használtuk! igaz, csak 3 hónapos korától, mivel addig egy szobában voltunk, de jó volt a tudat, hogy megszólalna, ha gáz van. persze mikor megszólalt minden ok nélkül az éjjel közepén, akkor ki voltunk, férjem kifejezetten utálta már! :( ez van! nekem nyugságot hozott!

huh lányok, milyen kajcsikról írtok... :P nyammi! bár most, hogy megvan a bajom, semmit sem kívánnék, legfőképpen főzni nem, szóval ma szendvicsezek ebédre! ;) ezt is lehet néha!

Vanilla, biztosan a hányástól lett piri az arcod! nagyon sajnálom! a baba viszont imádnivaló! :)

na megyek, gyereket etetni, altatni, mert ő is ezres fordulaton pörög, úgy 18 hónapja és 5 napja :P

sophie27

Bébiőrt az Auchanban lehet venni Sencort 7ezerért újonnan garival, nekünk olyan van, simán működik a kert végéig is, pedig a gyerekszoba épp a ház másik végében van.

Pedig már reménykedtem, hogy segítetek megtalálni az off kapcsolót Adrin. Bár nekem néha egy pause vagy egy mute is elég lenne... mondjuk most egy szavam se lehet, már több, mint egy órája húzza a lóbőrt, az éjszakai buliknak is vége, ugyan nem tudom, mitől, de örülök.

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Probáltam visszaolvasni, de még nemigazán tudtam.

Vanilla, gratulálok a szuper uh eredményekhez.

Tina, nekem is enyhe IR-em van. És nálam is Meforal + diéta volt. Elkezdtem, és rá 8 hétre már 2 csíkos volt a teszt. Nem is kellett januárban visszamenni a vérvételre. Remélem nálad is ez lesz! :D

Ma voltam vérvételen ismét, AFP, hepatitis, toxoplazma. Szerencsére alig vettek vért. :) Az eredményt majd a dokitól tudom meg március 9-én a köv uh-n.
Ja és ma reggel telefonáltak a Mensmentisből is. A dokinő azt üzente, hogy tökéletes lett a vércukor eredményem. :D Én meg itt féltem az egésztől. :oops:
Kérdeztem, hogy nem gond-e, hogy alacsonyabb volt a 60 perces, de mondták, hogy az nem gond. Lényeg, minden szuper, 4 hét múlva ismét vérvétel.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?