Új privát üzeneted érkezett!

Meme
Neked akartam még gyorsan, csak kishagytam az előbb....
No para.... ha nem a baba, akkor vagy zsírcsomó vagy izom csomó. Ne aggódj... Ha nagyon izgulsz akkor menj el a dokihoz, de tuti semm gond nincsen :)
Vendég

Niki!
Gratula a 19. héthez!!
Hát első kérdésem....a babakocsi muszáj a szobába?? :oops: Nincs babakocsitároló a házban? (Nálunk van), vagy az "előszobában" nem fér el jobban?? Bocs, nem vagyok tisztában azzal hogy hogy van a lakásotok elosztása.

d.dodó

MEGSZÜLT egyik legjobb itteni barátnőm (magyar)! És kislánya lett....ugy vágyott rá (a nagyobbikja - Lizyvel egy idős - kisfiu).
Sajna császárja volt, de jól vannak!

d.dodó

Niki
Gratula a 19.héthez.
Dokid válaszával semmi baj nincs, nyílván szeretné látni Ő is, szerintem ne aggódj. Mikor mész???

Képek:
Induri-pinduri a lakás tényleg, de szerintem nem horror még :)
Azt a konektort míg kicsi Lara rácsvédővel simán eltudod tüntetni.... utána meg, ha egyébként sem használjátok, vegyetek pattintós konektor dugót, és kis zárható fedőt. (huu érted mire gondolok? nem vagyok túl érthető azt hiszem), nem bírja kiszedni sem kinyitni, hiszem felfelé nyílik és a kiságytól nem fogja tudni kinyitni, plussz a dugó, tripla-dupla védelem.
Vendég

Dodó
Gratula a barátnődnek :)
Vendég

Nálam tegnap volt egy kis para, de le is higgasztottam magam gyorsan....
Oldalt feküdtem, fordultam egyet előre, és akkorát nyílalt az oldalt a pocakom, hogy nem mertem meg sem moccanni... Persze jöttek a horror képek, hogy jesszus tuti a lepény szakadt meg vagy mit tudom én.... :roll: de gyorsan elhesegettem, hogy biztos csak a szallagok ahogy nyúlnak, és hirtelen mozdultam rosszul....
Hűűű de rossz volt... :roll: :oops: Persze a kis manóseggű meg meg sem moccant egész este utána, hiába kértem... :twisted: Mondtam is neki, hogy ezért még megharapdálom a seggét, csak bújjon majd ki :P :D
Vendég

Jó reggelt!
Elkészült a nyuszi jelmez - félig lóg csak a füle, szerintem aranyos lett :P Képek a blogban :wink:

Niki, jót rötyögtem a sálon :lol:

Dodó! Jobbulást! Remélem már jobban vagy!
Én is azt látok a legutóbbi képen mint Fóka :? Én az előzökön is inkább lányt láttam :roll:
Tegnap mondták a bölcsiben, hogy vírusos tokorgyuszi járvány van :shock: Emma szerencsére jól van, de a csoport több mint fele beteg :shock:
Bocs ha már volt téma, de milyen suliba jársz? Hogy van az hogy ott fizetnek ha jársz? :roll:

Gabi! Tudom, könnyű mondani, de próbálj nem idegeskedni!

Zsani, örülök, hogy jól sikerült az ünneplés :P Jajj a Pizza Hut-ban van egy serpenyős pizza baconnel meg lilahagymával meg ilyenek - hmmmm be tudnék most falni egyet :oops: Lehet hogy a pénteki koncert előtt még oda is elvitetem magam, most úgysem látszik ha sokat ettem :lol:

Csipet, nekem is 2 hetet kellett várni az AFPre :roll:
Jajj Macifarm szuper, már többször voltunk, Emma nagyon szereti :P
Ez a nyelvi gyakorlat isemrős :? Mikor visszamentem Emma után, alig bírtam megszólalni :( Mindent megértettem, tehát a passzív szókincs nem vész el, de meg se tudtam mukkanni, csak nagyon alap verzióban :oops: Mivel én kb 80-90%ban angolul beszélek meg írok a munkámban, ez elég gáz volt (a többiek szerint nem, de én éreztem a kontrasztot...), viszont nagyon hamar visszajött minden :wink:

Anya maci! Szerintem se hasonlíts :wink: A 12. hétig fejlődnek kb azonosan a babók, utána már érvényesülnek a genetikai különbözőségek! Szóval nyugi! :)

Freyja megy a drukk a lakáshoz!!! :D

Apróka, na igen, a határozott időre szóló szerződés az más :?
Mi az hogy maximalizálták a TGYÁSt??? Az nem az ő hatáskörük :roll: Atyám mik vannak...

Fú Niki, nagyon ügyesek voltatok! Szuper cuccokat vettetek :P
Konnektorba tegyetek vakdugót! Nálunk amíg használatban volt a babakocsi, addig az ajtó előtt állt a lépcsőházban. Most az új fent van egyenlőre a szekrény tetején :wink: Különben mi sem férnénk el, pedig egyenlőre szétszedtük a kiságyat :shock: Hozzál fotókat :wink: Ááálátom! Megcserélni az asztalt és a kiságyat? És akkor a 2 kiságy egymással szemben lenne.
Dokihoz akkor én kérnék egy időpontot! :) Nyomulj egy kicsit :wink:

Maki! Sajnálom a szitud Anyukáddal :cry: Nincs valaki akitől elfogadná, hogy orvoshoz kéne mennie?

Meme! Ne gondolj a legrosszabbra rögtön! Nem vagyok orvos, de a terhesség tud fura dolgokat művelni :wink: Ha megnyugtat, akkor menj el ma dokihoz!

Manorka! Szuper a névválasztás! Gratula :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok :) !

Niki, hát valóban nincs túl sok lehetőségetek!
Esetleg az ablaknál lévő íróasztalt nem tudnátok elhelyezni a nappaliban? Máris nyernétek egy kis helyet!

Én is jogosnak tartom, ha a dokid is látni akar, addig is pihenj! De tényleg mikor mész hozzá legközelebb? Ha sokára, akkor próbáljátok előrébb hozni.

Manorka, gratulálok a névválasztásotokhoz :D ! Tényleg szuper, hogy már nevén tudod szólítani :wink: !
Annyit mondogattátok a Zoé nevet, hogy már nekem is megtetszett :D , pedig őszinte leszek, eredetileg nem annyira tetszett.

Dodó, Pocak, Heni
hogy vagytok???

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, pont ezt írtam tegnap, hogy ha már nem nagyon-nagyon óvatosan mozdulok, akkor nyilal meg begörcsöl a hasam nekem is :? Na meg háton fekvésből már nem tudok felkelni, csak ha oldalra fordulok :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Akkor sorban!!!!!
Imádlak Titeket!!!Tudtam, hogy fogtok tudni segíteni!!!!! :lol: :lol:
Közben sikerült az olajradiátort bepasszítani az íróasztal alá!!!! :lol: :lol: :lol:
Edi szupi a konnektorfedél ötlet.Azt mi rá tudtuk tenni, vagy hívjunk szerelőt??? Hűűűű,ez nagyon jóóóóóóó!!!!!!!! Tudom mire gondolsz, de nem jutott volna eszembe!!!
Dodó, már írtam hogy sajna az előszoba és a nagyszoba nem alkalmas erre.Babakocsitároló nincs.Csak a pincében van egy pici tárolónk, de oda e tudjuk betenni, mert egyrészt pince.Két kicsi gyerekkel minden nap lemasírozni oda...Meg nagyon picike. Így is telepakoltuk már a szomszéddal,nem is nagyon férne be. A folyosón meg nem merjük hagyni,mert a múltkor a rossz tükrünket(pedig nagyon gáz volt már) is lenyúlták két nap alatt. :evil:
Dóri tényleg barátnődnek hatalmas gratula!!!!!
Edi, olyan nyilallás nekem is szokott lenni, meg Manóval is volt. Tényleg a szalagok azok.De elég ijesztő tud lenni.
Maki,íróasztal kell.Azon van a kiskád,amin fürdetünk,meg a mérleg. Sajna maradnia kell.
Barbuss, pont azt nem akartam, nyomulni. Elvileg a kórházba megyek genetikaira(kötelező) jövő hétfőn, és rá 2 hétre megyek az enyémhez. Ennél gyakrabban nem akarom tényleg uh-ztatni. Mindegy. Most hétfőig várok, ott hátha mond valamit a doki. Ha nem,akkor csak kérek időpontot nála.
Na még Dani megpróbálja megkérdezni a közös képviselőt, hogy nem lehetne-e, hogy a folyosón az ajtó mellé fúr alulra egy pici kampót,amihez hozzá lehetne biciklilánccal láncolni a kocsit. Csak 7-8 hónapig tartanánk ott,mert a sport simán be fog már férni. Bár szerintem nem fogja megengedni. Akkor esetleg gyűjtök aláírást???!!!Utána be is gipszelnénk a lyukat.Feltéve, hogy a szomszéd is megengedi. :roll: :roll:
Na jó, bocsánat mostmár, tudom sok voltam, lövöm magam.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar,Aprooka, Barbi
aranyosak vagytok - anyukámmal kapcsolatban!
Sajnos nem tudja szerintem rajtunk kívül senki, hogy valami nem stimmel az ő fejében, szerintem mindenki elhiszi neki, amit mond...
Egyelőre csak mi tudjuk, hogy néha félrebeszél - nem kicsit :oops: . És sajnos ő szentül meg van győződve arról, amit mond...szörnyű.

Edi, Barbi
ez a nyilalás már nálam is megjelent egyszer-kétszer :oops: .
Még óvatos átfordulásnál is. Én elejétől fogva oldalt feltápászkodva és nem hasizomból ülök fel, nem mertem már korábban sem terhelni a méhet körülvevő izmokat (főleg a korai barnázások miatt is). Most meg már a pocak miatt :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Niki, szerintem a doki is max azt mondaná hogy pihenj amennyit csak tudsz :? Szal ha ezt tartod, akkor többet nem tudsz tenni :wink:
Nekünk volt állvány a kiskádhoz (1-2 ezer forint), amit össze lehet csukni :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Amikor úgy volt, hogy Emma születése után el kell költöznünk (kisebbe), akkor Gábor letöltött nekem egy lakástervező progit és azon próbálgattuk hogy mi hogy férne el :)
Azóta is használom időnként :) (Pl a gyerekszobánál arra is jó volt, hogy tudtuk mi az ami tuti nem fér majd bizonyos kombinációban egymás mellé, úgyhogy fölöslegesen nem tologattunk :wink:)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

edi!
Ilyen nálam is volt...ha rosszul állok fel a székről, akkor is képes belenyilallni!!

Köszi a kérdéseket, jobban vagyok...már "csak" nátha van!

Barbuss!
Svédre járok....de amig az alapok voltak, nem kaptam érte pénzt...ez már második anyanyelvi szint....és meg lehetett pályázni vissza nem térítendő ösztöndíjat....és most ezt kapok!

d.dodó

Barbuss: szeretnem megnezni a nyuszis kepet, de sajnos az a level amit egyszer kuldtel pu-ben eltunt, igy nem tudok belepni, pedig mar a multkor is szerettem volna. Megtenned, hogy atkuldod meg egyszer.

Niki: szerintem is jo megoldas ez a konnektor fedel, megszuntetni nem erdemes, mert igazabol kenyelmes, hogy ott van a jovore nezve amikor mar nem lesznek kisagyak.
A babakocsival nem nagyon tudsz mit csinalni, igen talan azt amit irtal, hogy kiteszed ajton kivulre.

Edi: teljesen termeszetes ez a hirtelem szurka, sokszor el is feledkezunk rola, es eleg egy hirtelem mozdulat, meg utana is percekig tud fajni, de semmi komoly ne aggodj.

Mamaki: sajna meg mindig nathasan..ha normalis 3-4 nap alatt tul vagyok rajta, most duplaido kell.

Az elobb ittam egy teat es durvan bekemenyedett a pocak..inditsak rogton magneziummal reggel???
:roll: :roll: :roll: :roll:
pocaklako

Niki!
Igen, mire megírtam, olvastam már, hogy milyen pici a helyetek!!

Csajok, én akkor is bízom az anyai megérzésemben, hogy kisfiu ;)

d.dodó

pocak!
Lehet hogy a bébinek nem tetszett a tea. Vagy csak felélénkült rá, és nyujtózott! :D
De amugy akár hanalban is bevehetsz magnéziumot!

d.dodó

Ja meg Neked akartam Meme:
Nem hiszem, hogy aggodnod kellene. Eloszoris tumor azert nem lehet, mert "ilyen" helyeken nem no (az oldaladon) Ahogy leirtad kozel van a bor feluletehez, igy szinte kezzel kitapintod. Azt hiszem inkabb ha puhabb egy zsircsomo (Lucanak is van 2 is) fajni nem faj, csak ott van, az egyik a pocakjan. Ha kemenyebb es nem faj, akkor pedig egy izomcsomo. De ha meg akarsz teljesen nyugodni menj el dokihoz tenyleg. Igy terhesseg alatt annyi minden valtozason megyunk keresztul, hogy akar egy ilyen kialakulasa termeszetes is lehet, igy ne aggodj szerintem.
pocaklako

Dodo: csak egy sima milford gyumitea volt. Abban is van koffein??? Inkabb csak a nathara ittam sok mezzel es citrommal. De lehet, hogy csak nyujtozott egyet, mert mindtha mar nem feszitene ugy a hasam.
pocaklako

Hú, most olvastam ujságot! Azt írják (címlapon), hogy holnap oväder lesz.... ami annyit jelent mint otthon egy narancssárga vagy piros riasztás.....annyira nem várt mennyiségű hó fog esni!!
Nem tudtam mi hiányzik!! :evil:

Ebéd: nálunk ma lencsefőzelék lesz és görög citromos rízsleves!!

Csajok! Kérdés: Érdekelne valakit, hogy nyissak egy topikot (szintén magunknak - 2010 julius babák receptjei néven)?? Itt lenne elvileg a mienk alatt...és ilyenkor ha valakinek megtetszik valamelyik étel amit ir a másikunk, oda lehetne beírni...mert itt nehéz visszakeresni!!
Szóval eddigi pizzatészta recept, és egyéb receptek is mehetnének bele..... pl tiramisu golyó receptet is kaptam tegnap (ma lehet hogy meg is csinálom).

d.dodó

pocak!
Milfordban sosincs (asszem) koffein!!! Szóval csak ízlett Manócskádnak ;).

d.dodó

Mármint az ételek elkészítését, receptjét lehetne oda beírni. :oops:

d.dodó

Niki, merre laktok Szolnokon? a párom szolnoki :) a szülei meg martfűiek, szóval sokat járunk arra, főleg mióta van egy optikánk is ott :)
hátha be tudok én is nézni ott a CundA-ba

M.
Vendég

jó reggelt!

Tiszta jóma vagyok ugyhogy most nevek nélkül: :oops:

csomó:nyugi...lehet nyirok,lehet zsir ami tuti nem lehet az daganat.
még a ciszta sem jön ki egyik napról amásikra igy...
Egyéként hogy vagy? nézted reggel?

Nyilalás: nálam rendszeres. :( ha fekszem és megmozdulok,
ha felállok a székről, ha lehuppanok.... eléggé rendszeres.de betudtam én is a szalagoknak izmoknak. :lol:

lakás:én már képzeletben álmodozva rendezkedem... :oops:
másfél szobásat veszünk de eleinte a félszoba nem a picuré...
apa dolgozó :roll:
van egy ilyen ötlet... amivel barátkozom:
Kép
egyetlen bajom h nem tudom az amugy nem tul nagy szobát mennyire kicsinyiti le egy ilyen dobogó. De mindenesetre tetszik...
az alja lehet tároló... később ha picur kimegy a szobánkból ez lehet étkező vagy dolgozó. Vélemény? :oops: :lol:

Kép
freyja

Évi! Szerintem tök jó ötlet! Én nem gondolom, hogy kicsinyítene! Ha nem lesz térelválasztó, csak dobogó, akkor nem gondolom hogy összenyomná a szobát :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

freyja!
Szerintem nagyon ötletes!! Sőt, szuper!!

d.dodó

Freyja!Szerintem jól néz ki. Kicsit le tudja kicsinyíteni az tuti.Csak egy jó tanács,mint szintén pici lakás tulajdonos. Nagyon gondoljátok át, hogy a kezdő berendezés és a végső berendezés ne üsse végül egymást!!Szóval úgy rendezzétek be a fél szobát, hogy utána,ha átmegy a pici akkor is elférjenek mindenhol a bútorok. Nektek sem lesz könnyű, de megvan a pici lakás előnye is!!!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Pesti Lanyok!

Most foglalom a hotel a ferjemnek Pesten, ugy nez ki, hogy talaltam egy kedvemrevalot. CXsak nem tudom pontosan, hogy mennyire van a varostol. Tud nekem valaki segiteni?
A Szentendrei ut- Batthyanyi ut (ugy irja a terkep, hogy a 11-es fout III. ker.) Mond valakinek valamit? Attila Hotel kulonben a neve, mivel online foglalas elotte nem lehet veluk beszelni, csak a fogi utan kapom meg az elerhetoseguket.
Kosziiiiii
pocaklako

Pocak
Az Attila Hotel Csillaghegyen van, ha jól rémlik.... mindjárt megkukk és mondom hol van pontosan... ha az amire gondolok... :wink:
Vendég

Pocak

ha ez az, akkor tudom pontosan, hogy hol van :D

kukk meg:
http://attilahotel.hu/kapcsolat.html
Vendég

pocaklakó,

szerintem zajos a szentendrei út, és nem éppen központ.
Minimum 2 átszállás a centrum.
Nézz körül, üresek a bp-i szállodák, bármilyen árat ki lehet alkudni.
Pl. Hotel Budapest, volt tél, hogy 10 euro volt a szoba/éj ...
Vendég

Edi, igen ez az pontosan. Mennyire van ez Toled?
A fo szempont, hogy van magan parkoloja, mivel tele lesz aruval az auto. Eddig mindig a Hotel 21-ben foglaltunk, igaz kozpont, de nincs parkolja.
Anya Maci, koszi a tippet, de a ferjem, csak estere megy a hotelbe es es szerencsere nem kell tomegkozlekedesi eszkozzel jarnia.
Megnezem azt a hotel is amit ajanlottal. Azert gondoltam, hogy ez megfelelo, mert a bookings.com ezt dobta ki az elsok kozott.
pocaklako

Pocak
Mindjárt felhívom őket innen, hogy megkérdezzem milyen a parkolójuk. Adj 5 percet :D:D:D:D
Ide akár este is beugrom a párodhoz, mert kb. 15percre van kocsival tőlem... :)
Van belső tere, nem zajos annyira, mert ez még nem a város közepén van, itt azért ez viszonylag csendesebb rész. Igaz a fő út mellett van, de a szálloda része az beljebb van azért.
Felhívom őket várj, mindjárt megírom milyen a parkoló :)
Vendég

Pocak
Megkérdeztem, benti parkolója van, be lehet állni az udvarra a bar-ral szembe. :wink: Igazából 10 perc kocsival az Árpád híd, meg ugye általában közel van mindenhez, pláne kocsival.....
Vendég

Pocak
Még annyi, hogy írd bele a foglaláshoz a megjegyzésbe, hogy udvarban lévő parkolást kérsz. :wink: csak egy ötlet... :P
Vendég

Mamaki,

te az én anyukámról beszéltél?
:)
A szentem, amikor szombaton közöltem, hogy megfáztam, nagy együttérzésében kioktatott, hogy mit csináltam rosszul, hát igen, az empátia szobra.
Szombat óta nem szóltam hozzá, ő se hozzám ... anya csak egy van :)
Egyébként nála pl. lelki dolog, ő olyan tesz-vesz típus, zero érzelemnyilvánítás ... sokszor úgy faragja a lelkem a beszólásaival, győzzem túlélni. Szerintem ő szentül hiszi, hogy ő a jóindulat mintapéldánya a Földön. Hát nem! ... de nem hiszem, hogy ezt valaha "megérti" ... én meg már belefáradtam, hogy kinyissam a szemét :)
Ismered a mondást: mi nem haldoklunk, mi így élünk!
:)
Remélem az unokája picit felolvasztja jeges szívét ... de nem sok illúzióm van :)
Mindegy, a másik nagyija úgyis pont az ellentéte, ott hűteni kell az érzelmeket :)
Viszont a szülei tökéletesek :) :) :) :) :)

:oops:
Vendég

valaki írta a vírusos torokgyuszit ...
Múlt szerdán egy 3 és fél éves (vendégségben voltunk) édesen arcon köhögött ... lehet szombatra ez ütütt ki, vagy ez túl sok lappangási idő?
Mert a torkom tropa ... hangom semmi ...
áááááááá ... de unom :(
Vendég

Oooooo Edi, koszi szepen, akkor ez lesz. Mindenkeppen szempont volt az is, hogy Teged konnyen elerjen. Akkor foglalom ezt. Autoval nem gond neki, barhova elmegy.
pocaklako

anya maci
a levegőben van sajna... nálunk senki nem beteg, apu mégis beteg lett, és nem volt sehol, mert az otthoni studióban dolgozott csak... :S Fogalma nincs honnan kapta el, a doki mondta, hogy a levegőben benne van sajna :(
Egyél 2X1 c-vitamint akkor is, ha nem vagy beteg, az jó nagyon :)
Vendég

Pocak
Én legyek az utolsó szempont, nagyon szívesen megyek beljebb is a városba, ha ott olcsóbb a szállás.... Kocsival hamar ott leszek bárhol, az legyen a szempont, hogy jó árban legyen, és az autó is jó helyen parkoljon... :D
Vendég

Itt volt a védőnőm - olyan rendes :)

Kicsit beszélgettünk a bölcsi helyzetről (nálunk ugye erősen aktuális lesz a dolog...) és hát siralmas ami itt van :cry: :cry: :cry: Ha ez jogilag nem kérdőjelezhető meg, akkor ebben a rohadt országban már mindent lehet :cry:
idén már ki se nagyon kérik a védőnők véleményét (eddig volt környezettanulmány), hanem az alpolgármester dönt 1 személyben (!) a leadott papírok alapján: mennyi a szülők fizetése, vagyoni helyzet (pl. mekkora a lakásod, hány kocsid van és milyenek), nagyszülők hol laknak ill. nyugdíjasok-e, valamint a végén ki is jönnek felmérni hogy mi van a lakásodban (műszaki cuccok, stb) :shock: ez szerintem nagyon durva és felháborító, mert egyrészt semmi közük a fizetésemhez (még ha nem is hú de sok), másrészt meg úgy csinálnak mintha ez vmi kiváltság lenne, mert azzal is ezt csinálják aki 2 éves kor után adja be a gyerekét hogy ne a nettó 20e GYESből kelljen megélnie :evil: Na meg megint a vállalkozóknak kedvez a dolog, akik minimálbérre vannak bejelentve és semmi sincs a nevükön... Hitel nem számít, mert mindenkinek van, ez nem szempont :? Kiakasztó... Ahelyett hogy azzal foglalkoznának, hogy biztosítanak még több bölcsödei helyet...

És egy ráadás sztori innen a házból. Van egy kisebbségi család, akiknek már másfél milliós tartozása van (kkts, víz, gáz, stb). Mivel társasház, így most ott tartunk hogy kikapcsolnak mindent az egész házban ha nem lesz soron kívüli befizetés, vagyis a többi rendesen fizető lakos nem fizet helyettük :cry: Vállalkozó apuka lop csal hazudik, anyu soha életében nem dolgozott még - most egyedül van itthon és semmit se csinál, a gyerekek mind2 magánoviba meg bölcsibe jár (a babakocsiban ülő kb 1 éves pici is!). Lefoglalták a kocsijukat erre kiderült hogy lopott :shock: jó mi? és él és virul és továbbra sem fizet, de jár neki minden na és még bölcsi gondja sincs... :evil: áááá kiakadtam... bocs az offért...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok! Nahát, ezt a tempót nehéz követni! Tegnap még azelőtt írtam, hogy elindultam a bölcsibe, aztán jött a délutáni-esti Benizés, most reggel épp elvittem a bölibe, bevásároltam, erre már tele lett vagy négy oldal :lol: :lol:

Niki, nagyon szuper cuccokat vettetek, tényleg ekkor leárazás van a C and A-ben? Akkor én is, én is akarok menni! :lol: A szoba hány négyzetméter? nálunk 9 m2 jut majd a két gyerkőcre, hát ez is elég kevéske, mi még nem vettünk második ágyat. Szerintem is a babakocsit (főleg ha kettő lesz, vagy testvérkocsi), akkor azt a lépcsőházban kellene valahogy tárolni, barátnőmék is lelakatolják mindig. Így azért már jobban elfértek, nem? Én most már a pelenkázót is kipaterolom valószínűleg, annyira sok helyet foglal nálunk, szerintem én egy merev aljú pelenkázólapot veszek majd, amit a kiságyra lehet tenni használat közben. Ráadásul ugye Beni már három éves, iszonyúan sok játékkal van tele a szobája, hogy ezeket hol fogjuk tárolni :shock:
A dokid hozzáállása azért elég furi, nem? Bár ha komolynak gondolná, akkor biztosan behívni.

Freyja, nekem is tetszik ez a megoldás :D Én lehet, hogy esetleg egy térelválasztót (tudod, ilyen "lyukas" polcos elemet ) is tennék a dobogóra, így mégiscsak jobban elkülönül, hogy az ott a baba része és mondjuk esténként is jobban tudtok mozogni, tévézni, hogy nehogy felkeljen. Bár igaz, hogy ez meg így picit térben lekicsinyíti a szobát.

Meme, nyugi, biztos, hogy nem tumor, ne idegeskedj!!

Kép

Kép
bébike4

Barbuss
ufff, hát nem csodálom, hogy kiakadtál.... jesszus milyen emberek vannak :twisted: :evil: Na, de könyörögm, az lehetetlen, hoyg Ti fizessétek ki a tartozást, jogilag ez támadható szerintem, hiába társasház.... :S:S:S Ennyi erővel akkor ne fizessen az ember, minek úgy is kifizetik a többi lakás tulajdonosai??? felháborító... :twisted: :evil:

Bölcsi: Nálunk is katasztrófa... voltam benn, hogy esetleg Botinak megnézzem, hogy 2évesen menne... ááááááááááááá kizárt, hogy oda berakjam a gyereket. Nem beszélve arról, hogy kb. 1éves elmaradott sorbanállás van, mert 1 bölcsi van csak. horror, most ha beviszem az uh képet, meg az igazolást, akkor van esélye a gyereknek, hogy 3 éves kora körül bekerülhetne.... kész. Így Anya lesz vele otthon amíg tud, amikor meg muszáj menni neki is, akkor magánbölcsi, mert más választás nincs. Babysitterre nem hagyom egész nap... :roll: :oops:
Vendég

Edi: minden okes, meg az online fogi elott felhivtam oket, azon az oldalon amit kuldtel megtalaltam a szamot. Mondja a pasi foglaljak direktbe (mondtam neki persze direktben 35 euro / ej, online 38 euro/ 2 ej). Rendes volt, mert megadta ugyanazt az arat, nem kellett kulon a fogival bajlodnom. Az ar nagyon jo, 6-7 perc alatt bent van a varosban autoval, van a kozelben egy jo kis etterem, es Te is kozel vagy hozza. A GPS meg majd oda viszi. Koszi szepen a segitseget :D :D :D :D

Barbuss: ez felhaborito..es akkor most mit csinaltok????
pocaklako

Barbuss, hú ez nagyon gáz, a bölcsis helyzet is és a kedves család a házból :twisted: Elképesztő, milyen pofátlanok, és még Ti szívtok miattuk :twisted:

Kép

Kép
bébike4

Edi, nálunk is 1 bölcsi van :evil: csodálkoznak hogy nem vállal az ember gyereket :cry: sajnos az én anyukám még bőven dolgozik majd, pedig rá nyugodt szívvel hagynám...

Hát az a helyzet, hogy ha most nem dobja össze a ház az elmaradást, akkor 1-2 hónap és mindent kikapcsolnak... A baj meg az, hogy látod hiába foglalják le a dolgaikat, kiderül hogy lopott stb... A lakásukon már ott a jelzálog, meg ilyenek, de mire az igazságszolgáltatás gépezete lepörög, addigra már rég nincs senkinél fűtés, víz meg áram :( Évek óta megy ellene a per, a végrehajtás, a behajtás, de hát ez nem egy gyors rendszer :( És megint az szívja meg a becsületes :(

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss!
Ez nagyon szomorú, hogy így van. ÉS tényleg semmi közük nincs elvileg hozzá ki mennyit keres!!

Én asszem ma láthatatlan színnel írok, mert az én kérdésemre senki nem válaszolt. :oops:

d.dodó

Poci, nem tudom mi lesz :? Persze senki se akar fizetni, de azt sem akarják hogy kikapcsoljanak mindent :? Úgyhogy nem tudom mi lesz. Gábor szerint arra kéne az extra befizetés hogy leválasszák azt az egy lakást a rendszerről és csak náluk kapcsolják ki :evil: hát szívesebben fizetnék erre, mert különben újra kezdődik az egész és x év múlva újra fizetünk helyettük? :evil: Csak nem tudom, hogy megoldható-e :?
Persze mondanom sem kell, hogy nekünk is a betegállományom mellett most pont erre van pénzünk :evil:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
Az enyém Anyuci is dolgozik minden nap... Szerencsémre viszont úgy alakult, hogy lehet neki kell lennie Botival, készíti a terepet, hogy ne kelljen minden nap bemennie. Mázlim van, hogy ezt megteheti, így ha azokon a napokon amikor Anyum dolgozik, Apukám sem tud vele lenni, akkor magánbölcsi addíg. Remélem nem kell sokat ott lenni, bár lehet kell a társaság azért neki legalább heti 1X :roll: Szivem szerint hoznám ide magammal dolgozni :D:D:D:D
Vendég

Edi: akkor otthon is hasonlo a bolcsi helyzet, mint itt. Mar amikor a babo a pocakban van le kell foglalni a helyet. Igazi fogas kerdes lesz nalunk is. A munkaidonk nyaron olyan, hogy delutan 4-tol ejszaka 2-3-ig. Akkor meg amugy sem lenne bolcsi. Babaysitterre meg en sem szivesen bizom. Okes, hogy a 2010-es nyarat nem csinalom meg, de az azt kovetkezot meg kellene. Hiszen az ev tobbi reszeben pedig itthon tudok lenni vele. Fogalmam sincs mit csinaljak, anyosek mar idosek, nem nagyon szamithatok rajuk. A picit akar mar ha nagyobb is lesz 3-4 eves nem szivesen huzgalom ejszaka egyik agybol a masikba :? :? :? :? szoval nem tudom...
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?