Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi jobbulást még mindig. Ezek szerint akkor nem én fertőztem meg a körülöttemlevőket - hehe - mert most mindenki taknyos :)
Örülök, hogy mindent rendben talált a védőnő.

Csillag ne stresszeld magad a kilókkal. Most úgysem lehet fogyózni.

Olyan álmos, taknyos vagyok. És hideg is van.....mikor lesz már tavasz?

királylány

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.02.17 08:26-kor.

maccs01

Na ezt még leírom aztán ágyikó..
Hívtam a dokimat,hogy mire megyek a beutalókért,ikszelje be nekem legyenszíves a toxoplasmát is,mert arról elfelejtettem szólni, Fura volt a hangja aztán kiderült hogy tök beteg,táppénzen van...ahogy kivettem ugyanaz a baja mint nekem,csak neki durvább.. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szép Jó reggelt!

Szegénykém jobbulást neked!! Remélem gyorsan kihevered... nekem még januárba fájt a torkom kemény három napig azóta megmaradt a köhögésem... igaz már csak reggel... de ez már ilyen évek óta visszatérő dolog... Remélem a doki tud majd rá okosat mondani ha végre visszajött szabiról..

Ezek a textílpelenkák tényleg írtó cukik :) elküldenéd privibe az illető email címét?
Én tegnap kaptam barátosnémtól négy zsák ruhát. Elvileg két héten belül megszületik náluk a kis trónörökös és mivel kislány volt az első így a ruhákat megörököltem, szóval most már muszáj kislánynak lennie :D

[quote="evilany"]
írta:
evilanyVoltam a védőnőnél,azt mondja h.van valami vírusos megbetegedés most,torokfájás,végtagfájdalom,köhögés,de lázzal nem jár hálistennek. .

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

sziasztok

látszik egyre jobban vagyok nem birok magammal csak ide ide jövök meg kukkantani titeket mi újság

andy : nekem is a mensim utcsó okt 29 volt ,és ennek ellenére mondták már az aug 19 ,meg az aug 6, de az én számolásom szerint aug 5 ahogy a dokim is mondta a szülés időpontját de ezek a számok teljesen mindegy mik mert amikor jönni akar nem kérdezi meg hány nap van vissza :)

Remélem holnap megmondják mik vagyunk a pocakban mert el kellene kezdjek vásárolgatni..:( de apa azt mondja addig ne amíg nem tudjuk mi rejtőzik a lábunk között :)

tegnap olyan édes volt apa néztem épp a kedvenc sorozatom a nappaliban a szellemekkel suttogót erre az én párom belefekszik az ölembe és elkezd kopogni a pocimon erre a baba meg elkezdi magát feszíteni olyan jót mosolyogtam :)
Vendég

Aranyos :D

Holnap mész ultrahangra? Én majd csak március második hetébe megyek, ez lesz a harmadik.

Már mi is lassan vásárolgatunk persze egyelőre csak alap dolgokat. Szerencsére már tavaly meglett a babakocsi, hordozó, járóka....
Múltkor párom hazaállított három nagy csomag pelenkával mivel levitték az árát a felére nálunk. :) jót mosolyogtam rajta:)

[quote="vanilla01"]
írta:
vanilla01Remélem holnap megmondják mik vagyunk a pocakban mert el kellene kezdjek vásárolgatni..:( de apa azt mondja addig ne amíg nem tudjuk mi rejtőzik a lábunk között :)
)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy83 2010.02.16 12:22-kor.

Andi

KépKép
andy83

Sziasztok!

Bocs az offért,lenne egy eladó babahordónk,ha valakit esetleg érdekel
http://www.teszvesz.hu/item923925282_pe ... o_alk.html

Boldog és örömteli babavárást kívánok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!
Vagyok, csak közeleg egy jó kis határidő, és dolgozni (is) kell... :-)

szilvás76

Andy,írok privit.

Nekem pont ma nézte a védőnő azt a kerek izét mikor mondtam neki hogy vagy egy héttel nagyobbnak nézték már a babát múlt héten,hogy az ő számolója szerint viszont ma vagyok 15+1,na mondom jól van ám :)

Már annyira szeretném tudni a nemét a babának,de kivárom a márc.10-ei UH-t (Férjem szülinapja egyben :) ) ha nem mutat semmit,akkor 4D...

Vásárolgatás: vannak dolgok amiket egyszerűen nem tudok otthagyni :) főleg ha jó áron vannak. Megvan a listám h.mi kell és szép lassan szerzem be a babának,főleg mikor van kis plusz pénzem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Andy,pü.ment.Egyébként van minta nélküli pelus is,az 250 ft,a kifogó (130x140 cm) 900 ft.

evilany

Sziasztok!

Dia, én is fáradt és álmos vagyok, mintha az első harmad fáradtsága most jelentkezne :shock:

Meg megint kikészítettek a közlekedéssel!
Ma egy fiatal nő ledudált minket az útról. Lassan jött, de még direkt rá is fékezett, hogy még jobban felhívja arra a figyelmet, hogy takarodjunk el az útról...

Kristóf a kis babakocsiját tolta, rajtam hátul hátizsák, elöl pocak, nem tudtam 1 mp alatt ugrani, várnia kellett egy kicsit. És mivel az egész ottani környéken NINCS JÁRDA, ezért a hóba ugrottunk bele, hogy ő elférjen a Toyota személyautójával. Hozzá kell tennem, minden autós elfért anélkül, hogy ledudált volna minket az útról a hóba! :? :? :? A férfi sofőrök milliószor türelmesebbek voltak. :!: Sose fogom fel, hogy hogyan fordulhat elő, hogy egy nőbe ilyen kevés empátia szoruljon... :(

Sajnos, hiába kiabáltam, hogy nincs járda, mégis hol menjünk??? :cry: :cry: :cry:

Évi, jobbulást!
Vanilla, neked is, örülök, hogy jelentkeztél itt is!

Mindenkinek szép napot, azért még bizakodó vagyok :wink:

bekri

sziasztok!

Csillag, okés, csak gondoltam, segítek, de Te tudod. a népi gyógyítás is bejön (étcsoki, rízs, banán), max. nem mindenkinél... de hajrá!

Évi, gyógyulj meg! sajnos mi is taknyolunk picit. illetve Beni jobban, én este vagyok bedugulva, mikor vízszintbe helyezem magam... neki szívom is a nózit, meg ma vettem köptetőt is! hátha!? :S jöhetne már a tavasz, de tényleg!!! :)

amúgy meg pöcköt álmodtál, szóval szerintem nem kérdés... :) vajon az AFP eredményed előbb lesz kész, mint az uh!?

Maccs, gyerekek betegek!?

Tina, bevállt a Te taktikád, piri ügyben! :) majd írjál ám, hogy mi volt MMben! drukkolok, hogy minden jól menjen!

Vanilla, neked is jobbulást, továbbra is. párod nagyon aranyos! :)

Dia, Neked is! jajj. mennyien vagyunk betegek! :(

Szilvás, hajrá meló, bár nem is tudom, hogy hogyan bírod... én egyszerűen nem tudtam már koncentrálni, csak a gyerek járt a fejemben, igaz, akkor az első volt útban ugye... kár, hogy vannak határidők, nem!? jó lenne csak úgy dolgozgatni, aztán majd kész lesz egyszer! :D

na. most megyek, mert még nem ebédeltem, és délutánra vendégeket várunk! jók legyetek!

sophie27

Évi.
A textilpelusoknál nincs jobb!
Én első "körben" talán tizet vettem, meg két nagyobb máretűt, aztán pedig még vettem hozzá, mert nagyon jó dolog. Kiságyba a fejük alá, vállra büfizéskor, vállra csak úgy, ha felveszed... Mindenre. Tök jó nedvszívók.
Még ma is van pár, de már nem túl sok, mert azért a 90 fokos mosás egy-két éva alatt gallyra vágja őket.
:-)

Bea. Hát, ez gáz!
Tegnap vonatoztam, délután tökre elfáradtam. Nagyon feszült is a pocakom alja, jól esett volna leülni. Amúgy nem szoktam nyomulni, a várandósságot nem betegségként kezelem, szóval állok én...
DE senkinek eszébe sem jutott átadni a helyet. Pedig azért már (legalábbis) gyanús az alakom... :wink:
És 80%-uk nő.
És ez tényleg csak fokozható.

A TE autósod meg... Ilyenkor úgy megverném az ilyen H.P-kat...
Remélem, a Sorstól kamatosan visszakapja ezt még...
Á, hihetetlenek.... És nő-nek mondja/tartja magát....

Van azért ellenpélda is, a múlt héten Anyuékhoz szaladtam fel, villamossal utaztam. Lehuppantam, mert feszült a pocakom. A fejem is fájdogált, biztos jó kis grimaszt vághattam. Szemben ült egy korombeli csaj, tök egyszerű (vagyis nem egy plázamajom tipus) hozzáért a karomhoz és csak ennyit mondott: "szia, ne haragudj, hogy leszólítalak, de rosszul vagy? Segíthetek?"
Hát köpni-nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam, "köszi a figyelmességet, nincs különösebb bajom, csak feszül a pocakom, és a fejem is fáj kicsit, de amúgy minden rendben van."

Tök jól esett!

szilvás76

andy83 :igen holnap megyek de nem kötelező szerűen hanem nálunk a doktor bácsi meg a védő néni két külön dolog a védő néni kedden délután van , akkor megírja a recepteket a be utalókat a doki bácsi meg szerdán délelőtt aláírja :) csak nekem a 12.héten megígérte dr bácsi hogy ha legközelebb megyek hozzá csinál uh és meg tudom venni a képet mert a 12 hetes (hétfő délután volt ) és kiderült nincs pénztár nem lehet képet venni :(
Nekem is nagyon sok mindenem van már a babának pedig nem tudjuk mi lessz még :) de a baldachinos uniszex kis ágy ,sok-sok ruha zsákokban még a fiaimról is , baba kocsi amit a húgom vett a kisfiának tavaly 150 ezeré full extrás azt megkapjuk ( ha rajtam múlna én ugyan nem vettem volna ennyiért baba kocsit ) , de hát izlések és pofonk .
Viszont azért kis kád törölköző illatszerek kókuszpólya stb ... kell meg egy pár új ruha mivel baba -mama kórházban leszünk és ott minden sajátnak kell legyen még a pelusnak is még jó hogy már van abból is kb 70 db :) lányok komolyan mondnom ilyenkor ürülök hogy lány tesóm van :) sok -sok pénztöl megkiméltük már egymás bukszáját :)

evilany : nekem is először 2 héttel későbbire mondták én tudtam 12 hetes vagyok de rámondták csak 10 aztán ugye az én szavam jött ki megint csak :) komolyan mondom engem nem zavar ha tévednek 1-2 hetet csak a baba legyen jól és a 36 hét után jöjjön a világra

Jut eszembe még mindig nem híztam semmit drágám már mondja jó lenne ha ennél rendesen !!!! De én eszek amennyi jól esik nem többet mi a baj ezzel ???
Vendég

[quote="sophie27"][ írta:sophie27b]Tina, bevállt a Te taktikád, piri ügyben! :) majd írjál ám, hogy mi volt MMben! drukkolok, hogy minden jól menjen!

Szilvás, hajrá meló, bár nem is tudom, hogy hogyan bírod... én egyszerűen nem tudtam már koncentrálni, csak a gyerek járt a fejemben, igaz, akkor az első volt útban ugye... kár, hogy vannak határidők, nem!? jó lenne csak úgy dolgozgatni, aztán majd kész lesz egyszer! :D

Zsófi! :-) Bevált a praktika??? ÉS ezt csak így mondod? :-) :wink:

Meló? Hát ezaz, hogy nagyon lazán veszem, és ilyenkor meg megy a kapkodás ezerrel... :-)
Már én sem vagyok itt, csak testben ;-)

szilvás76

bekri: na ná hogy itt is jelentkezem főleg itt hiszen ez a fő topic ahova járok a másikba csak bekukkantók néha hisz a 3 szülés nem semmi lesz és félek is tőle és gondoltam a tapasztaltabbak segíthetnek de meglátásom szerint nem többet tudnak mint mi itt :)

sophie27 köszönöm a jó kívánságot már hála égnek jól vagyok csak az orrom dugul el folyton :( de az is elmúlik remélem

szilvás76 : egyet értek veled a textil pelusokkal kapcsolatban én is ennek a pártján vagyok :)

lányok nektek is feszülő érzés van a pocitokban és keményedik ?? mert nekem folyton főleg mikor a baba mozog hőn szertetve a hólyagomon van :) ami kész élmény főleg éjjel
Vendég

Zsófi,eszerint meglátogatott piri?

Pöcköt álmodtam,ami fütyi volt. Sz'al... :lol: AFP-re jövő kedden megyek,az tuti előbb meglesz mint az UH.

Vanilla,a lényeg h.egészségesek vagytok. Engem se zavar hogy nem stimmel a dátum,nincs ember aki ezt pontosan megmondaná. Csak ne jöjjön előbb-hetekkel-2 okból se,1. nyilván legyen érett újszülött,2. prózaibb, Lili nap (amikor Lilien is van) július eleje,ne legye túl közel :) Főleg ha Tomika a drága :)

Közben elkészült a metal baba body :wink: hááát,nem tökéletes,de ráérek tökéletesíteni

evilany

Nekem inkább fájni szokott a hasam alja,szerintem akkor táncol a szerveimen. De mozogni még sajna nem érzem

evilany

Várandósság hétről-hétre
Második trimeszter:

16. hét - a kismama :

Ahogy gyermeked csontozata egyre keményebbé válik, talán már megérzed a mozgását is. Először olyan érzés, mintha egy pillangó rezegtetné szárnyait a hasadban, vagy buborékok pattognának ? még nem tűnnek igazi mozdulatoknak, inkább rebegéseknek. Ha méhed az átlagnál vastagabb fallal rendelkezik, vagy túlsúlyod van, netán ez az első várandósságod, még nem biztos, hogy MOST érzed ezeket a finom kis mozdulatokat. De ne izgulj! Babád egyre gyakrabban és erősebben fogja használni izmait, és egyre kisebb lesz a helye is, így hamarosan egészen biztosan érezni fogsz odabentről minden mozdulatot.
Szíved egyre növeli a pumpált vér mennyiségét, hogy kisbabád elengendő oxigénhez jusson. Ezért kissé meg is nagyobbodik, de így mintegy 20%-kal több vért képes továbbítani, mint terhességed előtt. És ez még tovább fog fokozódni, míg a szülés idejére már 30-50%-kal nagyobb lesz a pumpált mennyiség. Az ezzel együtt megnövekedett vérnyomás hat az ösztrogén hormon szintjére, ami nemcsak orrduguláshoz, de orrvérzéshez is vezethet olykor.

A baba:
Gyermeked körmei olyan gyorsan nőhetnek, hogy előfordulhat, már születésekor ráfér majd egy alapos manikűr. Kicsinyed minden 45. percben könnyít egyet a hólyagján. Végtagjainak mozgása egyre határozottabbak, összehangoltabbak és erősebbek lesznek. A fej felegyenesedik, a lábak kifejletté válnak. Most már nemcsak a gyermek neme, hanem a mozgások is jól láthatók az ultrahangos vizsgálat során. Hossza most már 12-13 centi körül mozog, súlya pedig 80-85 gramm.
Vendég

Évi. Nézd meg az AVATAR-t (ez itt a reklám helye :lol: ) vagy egy jó kis hangos filmet moziban, és ÉREZNI fogod! :-) Aztán gyere ki :-)
Bár akkor ne az A-t nézd meg, mert ehhez azért drága mulatság.
Én kifejezetten éreztem Őkelmét, és azóta már többször is! :-)

Bár az is igaz, hogy ő a második, és elvben hamarabb érezhetem... :lol:

szilvás76

szilvás76 Az avatar az nagyon jó nekem tetszik páromnak is aki itthon dvd-n kb 5 nézte meg :)

juj ma gonosz voltam bekapcsoltam a házimozit és azon hallgattam a rádiót kíváncsi voltam zavarja e a nagy zaj a bébit leültem a mély-láda mellé full hangra tettem egy jó kis pörgős számot és az én kis pocaklakom meg se rebbent rá . De bezzeg amikor este a szellemekkel suttogót nézem mindig zaklat :) jah és ha jelzi anya egyél kérlek :)
Vendég

na mára elvégeztem a házi munkával is :) már csak az oviba kell elsétálni és este 7 kor kell menni szülőire a suliba ami épp keresztezi a én félig alszom félig híradózom időmet :)
Vendég

Bekri, "páncélban, vértben" ez jó :lol: gondolom, ő is hajlamos csupa szeretetből izomból rádvetni magát, Adri ezt csinálja :D na meg még nemrég jár csak, szóval elég kis szeleburdi tud lenni :D

Szia Andy, gratula!

Közben én is lerobbantam kicsit, egész nap fújom az orrom, szerencsére más bajom nincs.

KépKép

KépKép
stelly

Zsófi!
Köszi :D Aranyos vagy :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Gyógyulgass.... :)

-----------------------------------------------------
Avatar?????? baromira tetszik!!!! :D
-----------------------------------------------------

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Betegeknek jobbulást!

Évi
Akut cholecystitis :arrow: antibiotikum+diéta.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi igen azóta már rájöttem hogy ezt úgyse dobják kés alá ödémásan,gyulladtan :oops: akkor talán elkerülhető a műtét,bár tele van kövekkel. Köszi.

evilany

Évi
Akkor a gyulladás elmúltával érdemes megcsinálni a műtétet!

Pakolászok, holnap megyünk haza apósomhoz.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ne is mond... ha már a közlekedésnél tartunk én attól akadok ki mindig ahogy itt az utcánkban (kertesövezetben lakunk) közlekednek .Gyerekekkel kint játszunk az utcán vagy akár a kutyával kint vagyok és ezerrel megy el mellettünk le se lassítana és álatában kik... a nők akiknél ott ül hátul a gyerek.. néha már rutinosan direkt úgy csinálok mintha épp elé akarnék "ugrani" :D na olyankor meg megijednek rendesen...

[quote="bekri"]
írta:
bekriMeg megint kikészítettek a közlekedéssel!
Ma egy fiatal nő ledudált minket az útról. Lassan jött, de még direkt rá is fékezett, hogy még jobban felhívja arra a figyelmet, hogy takarodjunk el az útról...

Andi

KépKép
andy83

Én ma szenvedtem rendesen bent a melohelyen... Egész nap feszűlt a hasam amire estére még egy jó kis puffadás is rátett...
Egyelőre én még nem érzek semmit... :( pedig már jó lenne :) aztán persze az is lehet, hogy már érzem csak nem tudom, hogy ez most az...

4D-s ultrahangra mikor mentek majd? Nekem már megfordult a fejembe, hogy nem lenne rossz esetleg a 20 hét után egy picivel elmenni hisz akkor még egész alakban látszana a képen, aztán meg majd a 30 hét után is... vagy hülyeség kétszer?

Andi

KépKép
andy83

Sziasztok,

Minden rendben, voltam az MM-ben, kezeltetni kell az IR-t, de nem durva. A legenyhébb adag gyógyszer kell (500 mg Meforal) és 3 hónap** diéta. Ami elég brutál, majd a következő napokban kitanulmányozom, és vasárnap kezdem, mert szombaton a szerelmem* szülinapja lesz, és szívalakú csokitortát akarok sütni :)

* + a tesómé, egy napon születtek: 1972. 02. 20.

** úgyhogy addig nem is próbálkozunk, mert jobb lenne egészségesen teherbe esni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.02.17 06:54-kor.

Kép
xtina75

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Beszakad a derekam és a hátam :(
Alig tudok feküdni....
jáááááááááj.....
De minden ok. :D
23-án lesz a temetés.... :(
Gyerekek mégis jönnek,mert utánna megyünk ki anyósékhoz és csak este jövünk haza...hát ez van :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Csillag! Jobbulást a derekaddal (pihenj sokat, vigyázz magadra!) és sok erőt a temetéshez...!!!

Kép
xtina75

Jó reggelt

Andy,Szilvi,már akkora a pocitok h.szopipárnával alszotok,vagy csak azért mert kényelmes?

Ircsi jó utat. Elfogytak a képek? :(

Csillag,temetéshez kitartás :(

Tina,hát,ha kezeltetni kell,akkor muszáj. Még többet fogysz fogyni az tuti :) és akkor jöhet a bébi sitty sutty majd.
Ird meg a torta receptjét.

Mára jobban vagyok :lol:

evilany

Sziasztok.
Évi. Nem olyan "vészes" a pocakom, (bár azért már látszik) hanem jó emlékeim vannak a szopipárnáról, nagyon kényelmesen lehet pihenni.
Meg én amúgy is derékfájós vagyok, nem mindegy, hogy tekeredek ki, ha már hason nem tudok aludni. :wink:

Nem kell ehhez nagy-pocakosnak lenni, ha amúgy fájt a derekam-forgóm, akkor pocakmentesen is rátekeredtem a párnára. :-)

szilvás76

Szilvi értem :)

evilany

jaj ma nekem is fáj a pocim,a derekam :( tornára se jutottam el tegnap a virus miatt(nem akartam szétszórni Pécs kismamái között)

Ma beviszem a tp lapom a munkahelyre,aztán elvileg találkozom egy volt munkatársammal. (feltéve ha nem írja vissza h.nem ér rá,na akkor nem megyek sehova.)Holnap meg megyek be a Megyeibe a vérvételes beutalóimért.

evilany

Nekem is fájdogált reggel, de a magneb6 "csodákat" tett :-)
Most nem tudom miért, a lapockám alatt fáj, leginkább akkor, ha a fejemet előre hajtom. Gondolom valahogy elfeköüdtem.
Este már annyira fájt, hogy a levegővétel is rossz volt.
Mostanra érzem, hogy vmi izom lehet a ludas...

Kriszti,
egy zsáknyi lelkierőt kívánok most nektek.
Bár sztem a temetéssel valahogy elengedjük a szeretteket, és utána kezenek a sebek gyógyulgatni. Én azt tapasztaltam, ez valahogy egyfajta vízválasztó.
Biztos nehéz is lesz... :-(

szilvás76

Sziasztok!

Tina, jó hírek, nagyon örülök. Egyszerre vágunk majd akkor a projectbe és ahogy számolom, egyéb dátumaink is (mesi) hasonló, talán újra egy topikon leszünk majd :):):) Mondjuk 2011. február-március :)

Zsófi, piri, hurrá! Vége az idegeskedésnek :) Én is ellőttem előtte egy lh meg egy hcg tesztet :)

Andy, üdvözlet köztünk! Érezd jól magad a topikban!

Terhességi hetek
Feltétlenül kell, hogy nézzék a túlhordás miatt. 40. héttől pl. egyik kórházamban már minden nap nézték a magzatvizet, valamint a 41. héttől befektetik a kismamát. A CTG már kétnaponta volt, míg a 34. héttől csak hetente. A legideálisabb a babának a 38-40. terhességi hetekben születni.

4D uh, szerintem tök jó a 20 és 30. hetek környékén. Azt hiszem, hogy a 24. hétig, még az egész baba ráfér a képre :)

maccs01

4d-re mi csak akkor megyünk,ha nem mutatja meg a nemét a 18.hetin...
Teszek fel vmit a gmailre :) a képekhez.

evilany

Maccs, nem csináltál ovu-s vonalzót...

Kép
xtina75

Sztem nem ártalmas a szó szoros értelmében a babának az UH, de azt tapasztaltam, hogy nagyon nem szerette Bende.
Szerintem vagy hangos, vagy zavaró, de nem szerette.

Úgyhogy én nem fogom túlzásba vinni.
Elvileg a dokim tud 4D-t készíteni, ha a genetikain belül átvált rá, akkor ennyivel letudom.
Azt a 12eFt-ot inkább a babára költöm, de nem így... :-)

szilvás76

Sziasztok!

Fáradt vagyok...

4D uh én sem tervezem, hogy megyek. Bencével sem voltunk. Most már itt is át lehet állítani a gépet, de az én dokim annyira nincs oda érte. Majd megkérdezem, hogy itt csinálnak-e. Tudom, hogy igen, de azt a nemszeretem doki csinálja én meg ahhoz nem akarok menni. Hátha az én orvosom megcsinálja. Inkább neki adom a pénzt. A múltkor mikor behívott uh-ra, akkor egyedül volt és átállította a gépet csak úgy elbújt NyuszóMuszó, hogy alig látszott belőle valami.

Én ugyan nem szopispárnával, de + egy párnával alszom. Kívncsi vagyok a végére hány párna költözik be az ágyunkba :lol: Azt vettem észre, hogy mostanában hanyat alszom kényelmesen. Pedig nem nagyon szabadna. Elvileg hasonalvós vagyok....időnként még megy az is.

Pomponlányoknak HAJRÁ! Kép

királylány

Fúúú ma kimondottan feszülget a pocim megyek is Magne B6ért,most az Elevitet is szedem újra a vírus miatt.
Biztos növöget odabenn a kis metál bébiiii

evilany

Basszus. El kell meséljek valamit.
Annyira cicagazdik vagyunk hogy csuda.
A múltkori UH-t nézve folyton az jött a számra "olyan édesen rugdos a baba a HÁTSÓ lábaival"

Tegnap meg beszélgettünk a babával,Miki is ott volt,és azt mondtam a babának,"a gazdik már nagyon várnak téged"
és csak percek múlva esett le

:oops: :lol:

evilany

sziasztok hulla fáradt vagyok most értem haza az uh-ról és láttam fuu olyan kis édi -bédi látszanak a fülei is olyan mint egy kis dumbó de betöltött 16 hetesnek mutatott a uh és megint változott az idő pont most meg aug 3 , mindegy én kitartok az AUG 5-nél ..:) 3 hét alatt a duplájára nőtt a kis huncutom :) beírok pár adatot róla :)

Egy élő magzat.
CRL:106mm
BD:33mm
Végtagok ábrázolódtak
Jó szív működés
Gerinc épnek tűnik
Gyomor húgyhólyag telődig.
Placenta hátsó falon
Átlagos magzat víz
Dg:Grav:16
Vendég

Vanilla,képed van róla? neme nem látszott?

evilany

képem van mindjárt meg is mutatom :) de a nemét nem látta a doki vagy nem akarta látni nem tudom de az biztos ma kimondottan kedves volt egy szimpibb ez a doki :)
Vendég

VAnilla, örülök a jó híreknek és várjuk a képet!

babaimádó
Kép
babaimado

Évi. :lol: :lol: :lol: :lol: Tipikus... :-)
Vanilla. De jó! :-) A neme tényleg csak akkor látszik, ha úgy fordul és nem takarja. Van, akinek a 30. hétig nem tudják megmondani. Nekem Bendét a 18. hetes UH-on szinte 100%-ra fiúnak mondták, mert határozottan láttak OTT VALAMIT. :-)
(Persze nem mertem elhinni... :wink:

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?