Sziasztok!
Picit fel lógatm!
Apa és Milán még alszik, amit nem csodálok mert nagyon nem volt jó az éccaka.
Tejcsi ügyben a korházbam mondták hétfőn (egy csecsemős) hogy nagyon éhas a gyerek.
Egész nap cicin volt felváltva és ahogy lecuppant jött az ökölrágás és az óóórdíííítás.
Tekergett mint egy kis kukac ahzt hittem, hogy még nem jó az emésztése.
Aztán akkor kapott egy kis tápit és akkor 3 órát csönd volt, és még mosoly az arcán.
Hogy mennyi az annyi? ez jó kérdés de mikor cicin volt egy órát felváltva 10g+ mutatott csak a mérleg.
Na a gyerek meg persze éhes volt.
Igen én is gondoltam a tejfakasztó dolgokra de azt mondták még nem szabad.(vagy ez egy f@ság?)
Apát ma küldöm is akkor a dolgokért.
Lányok mégegy nagy problémám van.
Saja varni kellet ugye mert a drága könyökkel az arca elött érkezett.
Nahát ez most nemek úúúúúúgy fááááj hogy ülni egyáltalán nem feküdni épp hogy tudok.
Állni a legjobb.
Az én dokim csak a sima gyakori mosakodást javasolta egy szomszédom meg krémet.
Hát most ott tartok hogy szerintem ki van száradva és fáj ég húzódik, ha meg krémezem akkor meg csíp és fáj.
Na ezzel mit lehetne kezdenem?
Jó lenne ülve szoptatni lehet hogy jobban is menne.
Nem nagyon dudok vissza olvasni még de ígérem ahogy tudok jövök.
Ma jön a védő néni és kifaggggggatom.
Ha nem lesz tejci idegentől tuti nem hozok akkor marad a tápi amit azért nemszeretnék!
Bols Drága azért hagytalak csak az üzim végére mert tegnap este óta azon gondolkodom, hogy mit is írhatnék ami megígasztal.
Nagyon sajnálom az eddigi eredményt és remélem Hajdú doktornővel meg tudtok beszélni valami olyat ami a legjobb a helyzethez képest!
Nagyon nagyon sajnálom a dolgot!
Ha Hajdú doktornő se tud semmi bíztatót mondani akkor tarcsd szem elött a másik babát és kívánom, hogy sok erőt adjon nektek ezekben a nehéz napokban!
Lois igen Milán tiszta pasi!