Sziasztok!
Skrisz, látom megtaláltátok a kedvesebb gyümölcsöt! Gratulálok a barack projecthez!
"Feláll" a kis drága.... ? Így lesz Eszterláncból Esztertánc.... aranyos lehet a kis egyfogú
Bridget, húúúú nem lehetett egyszerű utatok!
Nagyon sokat gondoltam Rád. Szerda éjjel álltam az ablak előtt, néztem ahogy odakint szakadt a hó, fújt a szél....... csak az járt az eszemben, hogy jó, szeretek repülni.... na, de ilyen időben landolni.....
Inkább nem.
Remélem, hogy minden rendben van! A mai kezdéshez (meg persze utána is mindenhez) ezer millió drukk Neked! Párod meddig marad?
Puszedli,
Örülök, hogy jól sikerült a szülinapozás! Ahogy látom a csajos hétvége is!
A stimut így már értem. A holnapi konzihoz drukk, drukk, drukk!
Hajnoca, köszi!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Most már lehet egy kicsit lazítani! Hány féléved van még hátra? Én azt hittem, hogy már az idén végzel.
Én is gondolkodtam 2. diplomán..... de sem időm, sem pénzem, sem energiám nem volna rá. Az utóbbikat évek óta lombikra "költöm"...
Bumi, sajnálom, hogy így alakult!
Mielőbbi regenerálódást!
Rana, édesek a csajok!
A "repedést" én is nagyon benéztem!
Szezso, kedves vagy! Köszönöm!
Bendi nagyon aranyos!
Kobzoszsu, szerdai konzihoz ++++++ Kíváncsi vagyok, milyen hírekkel jössz.
Zsuzsinka, ez (nagyrészt) a Te döntésed. Annyit kérj vissza, amennyit Te jónak és bevállalhatónak látsz.
Van akinek egy tapad meg, de többfelé osztódik... van akinek meg berakhatnak 3-4 embriót is, mégsem jön létre terhesség. Ez nagyon kiszámíthatatlan.